oj momci...
@ paolo, meni je mama umrla kad sam imao 8 godina, pa mi svejedno ep-ova smrt dosta tesko pada iako ga nisam ni znao dugo
oj momci...
@ paolo, meni je mama umrla kad sam imao 8 godina, pa mi svejedno ep-ova smrt dosta tesko pada iako ga nisam ni znao dugo
Večer nespavalice! Kako ste?
Imam neki digitalac, točnije Kodak EasyShare C875 koji radi zamućene fotografije... to je zato što je doživio pad, e sad što mislite što se pohebalo točno i dali bi se to isplatilo popraviti? To mi se desilo još prije dosta vremena ali nisam tražio rješenje...
Večer nespavalice! Kako ste?
Imam neki digitalac, točnije Kodak EasyShare C875 koji radi zamućene fotografije... to je zato što je doživio pad, e sad što mislite što se pohebalo točno i dali bi se to isplatilo popraviti? To mi se desilo još prije dosta vremena ali nisam tražio rješenje...
Jel te bole leđa? :p
A kako bi bili, ta znaš što je bilo...meni knedla u grlu cijeli dan. :(
oj momci...
Svaka osoba doživljava smrt neke poznate i nepoznate osobe drugačije, ali moje je mišljenje da ima malo previše preseravanja i lažne patetike u ovom slučaju.
Jel te bole leđa? :p
A kako bi bili, ta znaš što je bilo...meni knedla u grlu cijeli dan. :(
Ojj..jel to ja vidim dobro... anshika... a bole me leđa, razvališe me totalno.. jesi me izudarala sinoć...spavaš nemirno stvarno..kaj ti je?
a znam što je bilo... ne ponovilo se nikada više, da gubimo forumaša... i prijatelja..
De ste pitchke stigo Donkey Hott! 
kaze se, di ste pikice stigo zdravko čolić.
Hoću da pevam kao Zdravko Čolić 
Tko je taj Čolić?
Uzeo od mene nick... Ccc...
Tko je taj Čolić?
Uzeo od mene nick... Ccc...
Donky aj u krpe prije nego te pokrijem crvenom dekicom.
Večer svima....
Prijavim se danas ovdje i gledam sve crno. Bemti sreću, loše vijesti su počele stizati i s foruma.
Sretan novi dan!
Sretan novi dan!
kad ti pop na vjenčanju kaže "uzimaš li za ženu svoju voljenu", odgovorit : "sretan novi dan".
Ljudi može li jedan brzi pogled fullscreen 720p na ovo? 10 sekundi možete valjda odvojiti :)
Dobra večer
Ja sam danas zbario susjedu koja mi se već malo duže vremena sviđa
Djelom zahvaljujući i Igoru, te bih mu se ovim putem zahvalio na, nažalost, zadnjoj dobroj stvari koju je učinio za mene.
I kada nije s nama čini dobra djela.
R.I.P.
A sta ste vi ostali radili?
Bok svim nehrkalicama, ma kakav Zdravko pa on više nemre nit pola metra drva nacjepat a kamoli nekaj drugo odradit.

Dobra večer
Ja sam danas zbario susjedu koja mi se već malo duže vremena sviđa
Djelom zahvaljujući i Igoru, te bih mu se ovim putem zahvalio na, nažalost, zadnjoj dobroj stvari koju je učinio za mene.
I kada nije s nama čini dobra djela.
R.I.P.
A sta ste vi ostali radili?

Večer Jutro i laka vam noć!
Sutra rano ustajanje...
Večer , evo nešto se renda
uuu
Steampunk!
Nešto mi laga internet , danas sam tri puta ostao bez signala , zna itko razlog ?