Nejasnoće u tekstovima pjesama

poruka: 9
|
čitano: 8.087
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Naravno da se do većine nejasnoća sa tekstovima pjesama dolazi zbog netočne interpretacije teksta. Omiljeni primjer za to je Azra: A šta da radim ("... kad odu prijatelji moji, kad ode djevojka na konju... baca mač!").

U konkretnom slučaju, tekst mi je jasan, ali mi nije jasno što u Zadruginoj pjesmi znači ono "tan du gej". Navodno je to samo komadić za upotpunjavanje teksta, ali znači li to nešto u žargonu?

15 godina
neaktivan

moze i meni neko objasnit ovu recenicu "nema tugera za kraj"

http://www.facebook.com/ZlicaTips
17 godina
Re: Nejasnoće u tekstovima pjesama
Punti kaže...

Naravno da se do većine nejasnoća sa tekstovima pjesama dolazi zbog netočne interpretacije teksta. Omiljeni primjer za to je Azra: A šta da radim ("... kad odu prijatelji moji, kad ode djevojka na konju... baca mač!").

U konkretnom slučaju, tekst mi je jasan, ali mi nije jasno što u Zadruginoj pjesmi znači ono "tan du gej". Navodno je to samo komadić za upotpunjavanje teksta, ali znači li to nešto u žargonu?

A, šta da radim

kada odu prijatelji moji

kada ode djevojka na koju

bacam oči

jel sad text malo jasniji? {#}

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 12:24 (Srednji).
17 godina
Srednji kaže...
Punti kaže...

A, šta da radim

kada odu prijatelji moji

kada ode djevojka na koju

bacam oči

jel sad text malo jasniji? {#}

Pa napisao je da mu je taj tekst jasan, samo ga je kao primjer naveo.

Nije mu jasno ovo iz Zadrugine pjesme.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 12:39 (mind_challenge).
17 godina

ali krivi text mu je jasan {#}

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
16 godina

Srednji, krivo si me shvatio, naravno da znam tekst od Azre, nadam se da su se svi nasmijali na ovo što si boldirao (u ono doba nije bilo interneta, niti teksta na omotu ploče, pa je junak protumačio onako kao je čuo). Ali "tan du gej"? To me zanima. Je li to neka zagorska fora?

16 godina
disaster98 kaže...

moze i meni neko objasnit ovu recenicu "nema tugera za kraj"

Koja pjesma, koji autor?

12 godina
neaktivan
Punti kaže...

Srednji, krivo si me shvatio, naravno da znam tekst od Azre, nadam se da su se svi nasmijali na ovo što si boldirao (u ono doba nije bilo interneta, niti teksta na omotu ploče, pa je junak protumačio onako kao je čuo). Ali "tan du gej"? To me zanima. Je li to neka zagorska fora?

Reko Kreš davno da kad nema rime popuni tekst. {#}

Nije nikakva zagorska fora...osim ako nije uzeo nešto iz bednjanskog. Al njih nitko ionako ne razumije pa dođe na isto {#}

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
13 godina

Jedna od popularnijih.

AFRIKA PAPRIKA!!! Mislim... Koji debilizam....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice