Lasik operacija oka

poruka: 9
|
čitano: 5.711
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Lasik operacija oka

Pozdrav bugovci,

razmisljam o odlasku na navedenu operaciju posto su mi dosadile naocale, pa me zanima da li je netko od vas bio podvrgnut istoj i kakva su vam iskustva. Planiram ici u kliniku Svjetlost posto su oni na glasu po kvaliteti svojih usluga, iako je cijena kod njih malo visa.

Sva iskustva su dobrodosla.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
Re: Lasik operacija oka
OriginalEXE kaže...

Pozdrav bugovci,

razmisljam o odlasku na navedenu operaciju posto su mi dosadile naocale, pa me zanima da li je netko od vas bio podvrgnut istoj i kakva su vam iskustva. Planiram ici u kliniku Svjetlost posto su oni na glasu po kvaliteti svojih usluga, iako je cijena kod njih malo visa.

Sva iskustva su dobrodosla.

Išla je jedna moja poznanica.

Za sada kaže da je zadovoljna.

14 godina
neaktivan

Ja imam osobu u porodici koja je bila na toj operaciji i sad savrseno vidi. Ne znam dali znas da ovisi koliko imas godina i kolika ti je dioptrija, postoji neki kriteriji da bi mogao uopce na tu operaciju. Ta vrsta operacije je kod nekih ucinkovita odnosno kod svih je ali nekima se vrati ponovno dioptrija. Također sam cuo od nekih doktora da ta operacije bi se trebala vrsiti samo u nuznim slucajevima ako se bas mora jer navodno se ta vrsta operacije vrsi tek 10god i neznaju se posljedice na oko nakon duzeg peprijoda zivota. Paradoksno je kad sam bio sa clanom obitelji kod dokotra (dogovor za operaciju) on je nosio naocale :) zaboravio sam ga pitati zasto on nije bio na operciji. OrginalEXE raspitaj se izvazi pozitivne i negativne strane pa na kraju odluci hoces li na operciju ili ne. Vjerujem da si sad se zagrijao zbog dobrog marketinga na tv vidim da se vrte reklame i neki popusti..

Umjetna inteligencija se ne može suprotstaviti prirodnoj gluposti
15 godina
neaktivan
draw kaže...

Paradoksno je kad sam bio sa clanom obitelji kod dokotra (dogovor za operaciju) on je nosio naocale :) zaboravio sam ga pitati zasto on nije bio na operciji.

Okulisti općenito ne vole mesarenje po rožnici koje se može i izbjeći. Postoje određeni rizici kod postupaka korekcije vida (i nakon njih), dobro se raspitajte i odvagnite prednosti i mane.

Ovdje je puno toga rečeno o tome, razna iskustva ljudi koji su to prošli ili znaju nekoga tko je prošao. Ako ništa, bar ćete se barem moći pripremiti što sve ispitati doktora prije nego se odlučite podvrgnuti postupku.

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
16 godina
neaktivan
Lasik operacija oka
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
17 godina
neaktivan
Lasik operacija oka

OriginalEXE, lasersko skidanje dioptrije je pomalo opasna i ireverzibilna (nikad se ne može poništiti rezultat). Dok smo slušali oftalmologiju, pitali smo jednog profesora na predavanju jesu li te operacije dobre.. On nam je rekao da kad mi njih vidimo da idu na lasersko skidanje dioptrije - onda možemo i mi to napraviti. Najbolji dokaz vam je to da svi oftalmolozi koji imaju neku dioptriju nose naočale i ne idu na takve operacije.

Zasad nemoj na operaciju, nosi naočale, nije to baš bajno.

14 godina
Lasik operacija oka

Hvala svima na odgovorima.

Imam uskoro 21 godinu, znam da postoje odredbeni uvjeti za podvrgavanje operaciji. Razmišljao sam o odlazenju na tu operaciju pred dvije-tri godine no tada nisam imao niti dovoljno godina a niti novaca.

Nosim naočale od kada znam za sebe i ne predstavljaju mi neki poseban problem, ne bavim se sportom pa mi ne smetaju ni iz praktičnih razloga, no svakako bi bilo super kada bi mogao živjeti bez njih. Ne sjećam se više uopce kako je to gledati bez pomagala.

Najviše me brine to sto intenzivno buljim u ekran zbog posla/hobija, i ne želim si zbog moje želje za ne nošenjem naočala zakomplicirati ili pak onemoguciti obavljanje istog.

Ne znam, vidim da je uspjeh lutrija, možda najbolje da pričekam još dvije tri godine.

WordPress ❤
12 godina
neaktivan
Lasik operacija oka

Ako su ti dosadile naočale, probaj sa lećama.

14 godina
TheMenstalist kaže...

Ako su ti dosadile naočale, probaj sa lećama.

Ma razmisljao sam o tome ali s njima jos samo vise posla oko odrzavanja.

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 12:42 (OriginalEXE).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice