Izdavanje putovnice

poruka: 9
|
čitano: 4.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
Izdavanje putovnice

Izbrisano.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 2:04 (sippi45).
15 godina
neaktivan
Re: Izdavanje putovnice

1. Ako si punoljetan samo osobna.
2. Dobiš uplatnice koje odneseš na poštu te uplatiš
3. Biljege kupiš na kiosku

biljeg ti je nešto slično markici za kovertu

sve piše da jasnije ne može, ne znam u čemu je problem

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 20:57 (The Unforgiven).
15 godina
neaktivan
Izdavanje putovnice

1. stvar :  FANTASTIČNA tema za IT forum

2. stvar :  neznam šta se čudiš sa 70 kn državnih biljega, oderat ce te s tim biljezima gdje god mogu i stignu

3. stvar :  imam osjećaj bez uvrede da ti pojma nemaš šta su državni biljezi   (   http://www.akd.hr/wp-content/gallery/drzavni-biljezi-i-postanske-marke/drzavni-biljeg-50kn.jpg )

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
12 godina
odjavljen
disibio kaže...

1. stvar :  FANTASTIČNA tema za IT forum

2. stvar :  neznam šta se čudiš sa 70 kn državnih biljega, oderat ce te s tim biljezima gdje god mogu i stignu

3. stvar :  imam osjećaj bez uvrede da ti pojma nemaš šta su državni biljezi   (   http://www.akd.hr/wp-content/gallery/drzavni-biljezi-i-postanske-marke/drzavni-biljeg-50kn.jpg )

1. Kao prvo znam da je ovo IT forum, ali tema je pod topicom "Razno > Ostalo",a ako nekome smeta ne treba komentirati i ako je nesto neprimjereno za to postoje moderatori.
2. Tko je rekao da se cudim samo sam lijepo pitao... nisam nikoga uvrijedio
3. Putovnicu nisam radio prije pa mi neke informacije nisu bile jasne, a državni biljezi sam vodio pod nazivom taksene marke.

Mislim da nije potrebno tako reagirati,ali kako hoces. Naci ce se uvijek netko pametnije od tebe.
Hvala The Unforgiven, a disibio ti nisi zasluzio hvala ali neka ti bude. Došao si iskompleksiran na forum.

12 godina
neaktivan
Izdavanje putovnice

sta ces,ovo je takav forum,prije ces naletit na sedmicu na lotu,negoli na voljnu osobu na forumu....mozda cu ispast glup,al to se kod mene zovu taksene marke

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
neaktivan
sippi45 kaže...

1. Kao prvo znam da je ovo IT forum, ali tema je pod topicom "Razno > Ostalo",a ako nekome smeta ne treba komentirati i ako je nesto neprimjereno za to postoje moderatori.
2. Tko je rekao da se cudim samo sam lijepo pitao... nisam nikoga uvrijedio
3. Putovnicu nisam radio prije pa mi neke informacije nisu bile jasne, a državni biljezi sam vodio pod nazivom taksene marke.

Mislim da nije potrebno tako reagirati,ali kako hoces. Naci ce se uvijek netko pametnije od tebe.
Hvala The Unforgiven, a disibio ti nisi zasluzio hvala ali neka ti bude. Došao si iskompleksiran na forum.

Pitaš banalna pitanja, a oćeš jednostavne odgovore, potrosio si 5 minuta na kreiranje totalno nepotrebne teme,a ista se stvar može saznat u samo dva klika na guglu...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 21:24 (disibio).
12 godina
odjavljen
kivic15 kaže...

sta ces,ovo je takav forum,prije ces naletit na sedmicu na lotu,negoli na voljnu osobu na forumu....mozda cu ispast glup,al to se kod mene zovu taksene marke

Slažem se s tobom.
Te sam ih i sam zvao "taksene marke" kao što sam gore naveo.

12 godina
odjavljen
disibio kaže...

Pitaš banalna pitanja, a oćeš jednostavne odgovore, potrosio si 5 minuta na kreiranje totalno nepotrebne teme,a ista se stvar može saznat u samo dva klika na guglu...

Forum služi za pitanja pa bila to i banalna. Ako netko hoces odgovoriti na ta "banalna" onda super, ako nece sve uredu.
Potrošio sam svojih 5,10,... minuta, i 1-5 min. one osobe koja mi je odlucila odgovoriti samovoljno i na normalan nacin, ali tvoje dragocjene minute sigurno nisam.

Sad bih te lijepo zamolio da ne idemo u daljnju raspravu jer nas to nikuda nece odvesti.
Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 21:41 (sippi45).
16 godina
Izdavanje putovnice

Jedna korisna informacija.
STUDENTI, NEZAPOSLENI I OSOBE NA STRUČNOM OSPOSOBLJAVANJU odnosno svi s primanjima manjim od 50 000 kn godišnje i oni koji nisu vlasnici kuće/auta i sl. imaju pravo na besplatne državne biljege. Samo treba otići u poreznu i podići neki zeleni papir koji se donese u institucije koje traže biljege za izradu nekih dokumenata i sl. ;)

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice