Izbrisano.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. Ako si punoljetan samo osobna.
2. Dobiš uplatnice koje odneseš na poštu te uplatiš
3. Biljege kupiš na kiosku
biljeg ti je nešto slično markici za kovertu
sve piše da jasnije ne može, ne znam u čemu je problem
1. stvar : FANTASTIČNA tema za IT forum
2. stvar : neznam šta se čudiš sa 70 kn državnih biljega, oderat ce te s tim biljezima gdje god mogu i stignu
3. stvar : imam osjećaj bez uvrede da ti pojma nemaš šta su državni biljezi ( http://www.akd.hr/wp-content/gallery/drzavni-biljezi-i-postanske-marke/drzavni-biljeg-50kn.jpg )
1. stvar : FANTASTIČNA tema za IT forum
2. stvar : neznam šta se čudiš sa 70 kn državnih biljega, oderat ce te s tim biljezima gdje god mogu i stignu
3. stvar : imam osjećaj bez uvrede da ti pojma nemaš šta su državni biljezi ( http://www.akd.hr/wp-content/gallery/drzavni-biljezi-i-postanske-marke/drzavni-biljeg-50kn.jpg )
1. Kao prvo znam da je ovo IT forum, ali tema je pod topicom "Razno > Ostalo",a ako nekome smeta ne treba komentirati i ako je nesto neprimjereno za to postoje moderatori.
2. Tko je rekao da se cudim samo sam lijepo pitao... nisam nikoga uvrijedio
3. Putovnicu nisam radio prije pa mi neke informacije nisu bile jasne, a državni biljezi sam vodio pod nazivom taksene marke.
Mislim da nije potrebno tako reagirati,ali kako hoces. Naci ce se uvijek netko pametnije od tebe.
Hvala The Unforgiven, a disibio ti nisi zasluzio hvala ali neka ti bude. Došao si iskompleksiran na forum.
sta ces,ovo je takav forum,prije ces naletit na sedmicu na lotu,negoli na voljnu osobu na forumu....mozda cu ispast glup,al to se kod mene zovu taksene marke
1. Kao prvo znam da je ovo IT forum, ali tema je pod topicom "Razno > Ostalo",a ako nekome smeta ne treba komentirati i ako je nesto neprimjereno za to postoje moderatori.
2. Tko je rekao da se cudim samo sam lijepo pitao... nisam nikoga uvrijedio
3. Putovnicu nisam radio prije pa mi neke informacije nisu bile jasne, a državni biljezi sam vodio pod nazivom taksene marke.
Mislim da nije potrebno tako reagirati,ali kako hoces. Naci ce se uvijek netko pametnije od tebe.
Hvala The Unforgiven, a disibio ti nisi zasluzio hvala ali neka ti bude. Došao si iskompleksiran na forum.
Pitaš banalna pitanja, a oćeš jednostavne odgovore, potrosio si 5 minuta na kreiranje totalno nepotrebne teme,a ista se stvar može saznat u samo dva klika na guglu...
sta ces,ovo je takav forum,prije ces naletit na sedmicu na lotu,negoli na voljnu osobu na forumu....mozda cu ispast glup,al to se kod mene zovu taksene marke
Slažem se s tobom.
Te sam ih i sam zvao "taksene marke" kao što sam gore naveo.
Pitaš banalna pitanja, a oćeš jednostavne odgovore, potrosio si 5 minuta na kreiranje totalno nepotrebne teme,a ista se stvar može saznat u samo dva klika na guglu...
Forum služi za pitanja pa bila to i banalna. Ako netko hoces odgovoriti na ta "banalna" onda super, ako nece sve uredu.
Potrošio sam svojih 5,10,... minuta, i 1-5 min. one osobe koja mi je odlucila odgovoriti samovoljno i na normalan nacin, ali tvoje dragocjene minute sigurno nisam.
Sad bih te lijepo zamolio da ne idemo u daljnju raspravu jer nas to nikuda nece odvesti.
Hvala.
Jedna korisna informacija.
STUDENTI, NEZAPOSLENI I OSOBE NA STRUČNOM OSPOSOBLJAVANJU odnosno svi s primanjima manjim od 50 000 kn godišnje i oni koji nisu vlasnici kuće/auta i sl. imaju pravo na besplatne državne biljege. Samo treba otići u poreznu i podići neki zeleni papir koji se donese u institucije koje traže biljege za izradu nekih dokumenata i sl. ;)