Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.051.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
15 godina
neaktivan
RE: Humor
Daniman123 kaže...

Evo jedne...

Inaće stranica za ocjenjivanje vaše cure...

http://ratemyexgf.com/rate-my-girlfriend/12540-dude-i-ve-been-going-out-w

Komentare obavezno bogledat

jedina cura koju cu ikad imati :(

15 godina
neaktivan
Humor

komsinice por favor stavi noge u lavor  xD

BFBC2 nick:HR_Teo
17 godina
neaktivan
Dad0 kaže...

Šta kaže slon kad vidi golog čovjeka?

Kako možeš da dišeš na tako malu surlu.

Zašto su Bosanske piramide u Visokom starije od Egipadskih?

Egipćani čekali građevinsku dozvolu.

Neznam jeli itko spomenuo da smo egipcanima mi sa nasih piramida skelu posudjivali;)

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend:
16 godina
neaktivan
Humor

:D

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
16 godina
TopForumaš kaže...
Daniman123 kaže...

Evo jedne...

Inaće stranica za ocjenjivanje vaše cure...

http://ratemyexgf.com/rate-my-girlfriend/12540-dude-i-ve-been-going-out-w

Komentare obavezno bogledat

jedina cura koju cu ikad imati :(

hahhahahaha lol

15 godina
neaktivan
Humor

1f u c4n r34d 7h1s u 70ta1ly n33d 7o g3t l41d ....usput nemojte TD ak nemrete procitat Namigiva

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, We�d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 14:16 (Sacrier).
16 godina
neaktivan
Sacrier kaže...

1f u c4n r34d 7h1s u 70ta1ly n33d 7o g3t l41d ....usput nemojte TD ak nemrete procitat Namigiva

To je fora samo ako je slika one cure koja nosi majicu na kojoj to piše Neodlučan

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
Humor
Jedan hipik ulazi u autobus i tamo primjecuje jednu slatku casnu sestru. Sjeda pored nje i upita ju:

"Hoces li voditi ljubav sa mnom?"

"Ne" odgovara casna sestra, "Ja sam udata za Boga", zatim se digne i izadje na slijedecoj stanici.
......
Tada progovori vozac autobusa koji je cuo citavu konverzaciju:

"Ja znam kako mozes privoliti casnu sestru da vodi ljubav s Tobom?"

"Stvarno? A kako?" upita hipik.

"Svakog utorka tocno u ponoc, ona odlazi na groblje da se moli, tako da jedino sto trebas uciniti je obuci neki dugacki ogrtac s kapuljacom, namazati bradu briljantinom i tvrditi da si Bog".

Hipik se odluci da isproba i pojavi se na groblju u utorak uvecer, maskiran kako mu je vozaè predlozio.

"To sam ja, Bog!" predstavi se hipik casnoj sestri povlaceci kapuljacu dublje prema licu.

"Vodi ljubav sa mnom!"

Casna sestra pristane ne pitajuci nista, ali ga moli da se zadovolji samo analnim odnosom jer niposto ne zeli izgubiti nevinost.

"Bog" i casna sestra vode ljubav i kada su zavrsili, on se uspravi i skine kapuljacu s glave govoreci:

"Ha-ha-ha!! To sam ja hipik"

"Ha-ha-ha! uzvraca casna sestra. "To sam ja, vozac autobusa!"
Žac
16 godina
neaktivan
Humor

isuse bio je na ovoj ili prosloj straniciNeodlučan

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
Humor

Evo jos jedan dobra - My pokemon brings all the nerds to the yard, and they're like you wanna trade cards? Darn right, I wanna trade cards, I'll trade this but not my charizard.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, We�d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
15 godina
neaktivan
BugHacker kaže...
Jedan hipik ulazi u autobus i tamo primjecuje jednu slatku casnu sestru. Sjeda pored nje i upita ju:

"Hoces li voditi ljubav sa mnom?"

"Ne" odgovara casna sestra, "Ja sam udata za Boga", zatim se digne i izadje na slijedecoj stanici.
......
Tada progovori vozac autobusa koji je cuo citavu konverzaciju:

"Ja znam kako mozes privoliti casnu sestru da vodi ljubav s Tobom?"

"Stvarno? A kako?" upita hipik.

"Svakog utorka tocno u ponoc, ona odlazi na groblje da se moli, tako da jedino sto trebas uciniti je obuci neki dugacki ogrtac s kapuljacom, namazati bradu briljantinom i tvrditi da si Bog".

Hipik se odluci da isproba i pojavi se na groblju u utorak uvecer, maskiran kako mu je vozaè predlozio.

"To sam ja, Bog!" predstavi se hipik casnoj sestri povlaceci kapuljacu dublje prema licu.

"Vodi ljubav sa mnom!"

Casna sestra pristane ne pitajuci nista, ali ga moli da se zadovolji samo analnim odnosom jer niposto ne zeli izgubiti nevinost.

"Bog" i casna sestra vode ljubav i kada su zavrsili, on se uspravi i skine kapuljacu s glave govoreci:

"Ha-ha-ha!! To sam ja hipik"

"Ha-ha-ha! uzvraca casna sestra. "To sam ja, vozac autobusa!"

Hehe taj sam ja napiso na prosloj il oretprosloj stranici...super je vic ,al ja sam u malo skracenoj verziji ;)

16 godina
neaktivan
Sacrier kaže...

Evo jos jedan dobra - My pokemon brings all the nerds to the yard, and they're like you wanna trade cards? Darn right, I wanna trade cards, I'll trade this but not my charizard.

Neodlučan

mogo si onda stavit link na pjesmu i rec odakle si uzeo to Neodlučan

17 godina
Humor
sry nije mi se dalo gledat 300 i nesto stranica da vidim jel ima toga :P.
Žac
16 godina
neaktivan
BugHacker kaže...

al mogo si zadnje 2-3 Belji se

15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
Sacrier kaže...

Neodlučan

mogo si onda stavit link na pjesmu i rec odakle si uzeo to Neodlučan

Tu sam naso obadvije http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&listname=GeekVičeVičeViče

BugHacker kaže...

Ma nema problema :)

16 godina
Jebasu123 kaže...

isuse bio je na ovoj ili prosloj straniciNeodlučan

17 godina
neaktivan
Humor

Doso Zagor u Srbiju i pita nekog frajera: jel, reci mi tko je napisao pjesmu zvjezda tjera mjeseca. 
Odgovara frajer: u to su bosanci napisali, odi njih pitaj.
Ode Zagor u Sarajevo i pita ljude jel znaju tko je napisao pjesmu zvjezda tjera mjeseca.
Upute ga ljudi nekoj babi u nekom selu.
Dodje zagor do babe, i pita je: jesi ti napisala pjesmu zvjezda tjera mjeseca?
Kaze baba: jesam!
Jel, a sta ti znaci ono: zagoru ga zatjera.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
FlyBoy kaže...

Doso Zagor u Srbiju i pita nekog frajera: jel, reci mi tko je napisao pjesmu zvjezda tjera mjeseca. 
Odgovara frajer: u to su bosanci napisali, odi njih pitaj.
Ode Zagor u Sarajevo i pita ljude jel znaju tko je napisao pjesmu zvjezda tjera mjeseca.
Upute ga ljudi nekoj babi u nekom selu.
Dodje zagor do babe, i pita je: jesi ti napisala pjesmu zvjezda tjera mjeseca?
Kaze baba: jesam!
Jel, a sta ti znaci ono: zagoru ga zatjera.

Legenda si! Svaka čast!

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
neaktivan
Humor

Dode vrag u Srbiju i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" a kazu mu oni ,mi ti ne krademo probaj u Bosni...ode on u Bosnu i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" kazu oni ma kod nas ti niko ne krade odi u Njemacku ,ode u tamo i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" a kazu mu oni,ajde imas jednu drzavu ,zove se Hrvatska i tamo ti svi zivi kradu...Ode vrazic u hrvatsku i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofe..MA DI MI JE KOFERCIC MAMU VAM LOPOVSKU!!!

16 godina

hahahhhhahahahahhahahahahah

Sacrier kaže...

Dode vrag u Srbiju i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" a kazu mu oni ,mi ti ne krademo probaj u Bosni...ode on u Bosnu i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" kazu oni ma kod nas ti niko ne krade odi u Njemacku ,ode u tamo i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" a kazu mu oni,ajde imas jednu drzavu ,zove se Hrvatska i tamo ti svi zivi kradu...Ode vrazic u hrvatsku i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofe..MA DI MI JE KOFERCIC MAMU VAM LOPOVSKU!!!

17 godina
neaktivan
16 godina
hhahhahahahaha
16 godina

pala je jedna "santa leda"

15 godina
protjeran
Humor

delete

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 20:13 (Daniman123).
16 godina
Daniman123 kaže...

E tomislav emmezeta ima dosta povoljne cijene ali i uzak izbor...

Tamo sam svoj kupio :)

Meni bolja trgovina :D

da nisi fulao temu?

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
protjeran
rocker55555 kaže...
Daniman123 kaže...

E tomislav emmezeta ima dosta povoljne cijene ali i uzak izbor...

Tamo sam svoj kupio :)

Meni bolja trgovina :D

da nisi fulao temu?

Jesam...

Ispričavam se

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
neaktivan
Humor

hahahaha

ja sam ti po avi gardner dobila ime,pa nisam po prašku....ja sam 88' a prašak 91'

hahaha

Stisni HVALA - Besplatno je!
15 godina
neaktivan
Humor

Stisni HVALA - Besplatno je!
15 godina
Humor

imaš temu za to

17 godina
neaktivan
Humor

lol

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice