Evo jedne...
Inaće stranica za ocjenjivanje vaše cure...
http://ratemyexgf.com/rate-my-girlfriend/12540-dude-i-ve-been-going-out-w
Komentare obavezno bogledat
jedina cura koju cu ikad imati :(
Evo jedne...
komsinice por favor stavi noge u lavor xD
Šta kaže slon kad vidi golog čovjeka?
Kako možeš da dišeš na tako malu surlu.
Zašto su Bosanske piramide u Visokom starije od Egipadskih?
Egipćani čekali građevinsku dozvolu.
Neznam jeli itko spomenuo da smo egipcanima mi sa nasih piramida skelu posudjivali;)
Evo jedne...
hahhahahaha lol
1f u c4n r34d 7h1s u 70ta1ly n33d 7o g3t l41d ....usput nemojte TD ak nemrete procitat
1f u c4n r34d 7h1s u 70ta1ly n33d 7o g3t l41d ....usput nemojte TD ak nemrete procitat
To je fora samo ako je slika one cure koja nosi majicu na kojoj to piše
isuse bio je na ovoj ili prosloj stranici
Evo jos jedan dobra - My pokemon brings all the nerds to the yard, and they're like you wanna trade cards? Darn right, I wanna trade cards, I'll trade this but not my charizard.
Hehe taj sam ja napiso na prosloj il oretprosloj stranici...super je vic ,al ja sam u malo skracenoj verziji ;)
Evo jos jedan dobra - My pokemon brings all the nerds to the yard, and they're like you wanna trade cards? Darn right, I wanna trade cards, I'll trade this but not my charizard.
mogo si onda stavit link na pjesmu i rec odakle si uzeo to
al mogo si zadnje 2-3
Tu sam naso obadvije http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&listname=Geek
Ma nema problema :)
Doso Zagor u Srbiju i pita nekog frajera: jel, reci mi tko je napisao pjesmu zvjezda tjera mjeseca.
Odgovara frajer: u to su bosanci napisali, odi njih pitaj.
Ode Zagor u Sarajevo i pita ljude jel znaju tko je napisao pjesmu zvjezda tjera mjeseca.
Upute ga ljudi nekoj babi u nekom selu.
Dodje zagor do babe, i pita je: jesi ti napisala pjesmu zvjezda tjera mjeseca?
Kaze baba: jesam!
Jel, a sta ti znaci ono: zagoru ga zatjera.
Doso Zagor u Srbiju i pita nekog frajera: jel, reci mi tko je napisao pjesmu zvjezda tjera mjeseca.
Odgovara frajer: u to su bosanci napisali, odi njih pitaj.
Ode Zagor u Sarajevo i pita ljude jel znaju tko je napisao pjesmu zvjezda tjera mjeseca.
Upute ga ljudi nekoj babi u nekom selu.
Dodje zagor do babe, i pita je: jesi ti napisala pjesmu zvjezda tjera mjeseca?
Kaze baba: jesam!
Jel, a sta ti znaci ono: zagoru ga zatjera.
Legenda si! Svaka čast!
Dode vrag u Srbiju i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" a kazu mu oni ,mi ti ne krademo probaj u Bosni...ode on u Bosnu i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" kazu oni ma kod nas ti niko ne krade odi u Njemacku ,ode u tamo i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" a kazu mu oni,ajde imas jednu drzavu ,zove se Hrvatska i tamo ti svi zivi kradu...Ode vrazic u hrvatsku i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofe..MA DI MI JE KOFERCIC MAMU VAM LOPOVSKU!!!
hahahhhhahahahahhahahahahah
Dode vrag u Srbiju i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" a kazu mu oni ,mi ti ne krademo probaj u Bosni...ode on u Bosnu i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" kazu oni ma kod nas ti niko ne krade odi u Njemacku ,ode u tamo i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofercic i dosao sam krasti" a kazu mu oni,ajde imas jednu drzavu ,zove se Hrvatska i tamo ti svi zivi kradu...Ode vrazic u hrvatsku i kaze "ja sam mali vrazic ,nosim kofe..MA DI MI JE KOFERCIC MAMU VAM LOPOVSKU!!!
pala je jedna "santa leda"
delete
E tomislav emmezeta ima dosta povoljne cijene ali i uzak izbor...
Tamo sam svoj kupio :)
Meni bolja trgovina :D
da nisi fulao temu?
E tomislav emmezeta ima dosta povoljne cijene ali i uzak izbor...
Tamo sam svoj kupio :)
Meni bolja trgovina :D
da nisi fulao temu?
Jesam...
Ispričavam se
imaš temu za to