Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.050.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
17 godina
Humor
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
Humor

Upita policajac vozača: 'S kim ste se sudarili?' '

Nemam pojma s kim. Pobjegao je, onuda, niz provaliju.'

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
15 godina
neaktivan
Humor

Doooobarrrrr!!!!!!

17 godina
Humor

Znate li koliko stanovnika ima Banja Luka?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Humor

GIF   GIF   GIF   GIF  

16 godina
Humor

-Jesi li čitao Getea?

-Šta čit'o - preš'o sve misije.

morrisoN
17 godina
Humor

E P I C 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Humor

10 godina
neaktivan
Humor

Curo,upoznaj momka s djedom,možda su 45-te skupa u Bleiburgu bili!

16 godina
Re: Humor
CyberPlague kaže...

Curo,upoznaj momka s djedom,možda su 45-te skupa u Bleiburgu bili!

tolko je glup vic da se cak i smijem 

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
Humor
četri tisuče četristo četrdeset i četri četnika čekaju četvrtog četnika u čakovcu čekičajući čavlima po čeki čačkajući čizmom po čmaru i čurlićući čudno i čedno četvrtkom a čavka čuči na čamovom čamcu
14 godina
odjavljen
Humor

Došao mladić kod liječnice i govori joj:
- Eto, meni je neugodno, znate, ja imam trajnu erekciju već jedno dva mjeseca i bez obzira na sve što sam pokušao,"on" stalno stoji i ne pada. Možete li mi što dati, doktorice?

- Stan i hranu, mladiću. Stan i hranu.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
17 godina
Humor

Mi smo pijane budale, pijane budale, to smo mi...

12 godina
Humor

Jucer se u Bosni i Hercegovini oko 17h desila nateza avionska nesreca u povjesti kad se avion dvosjed marke Cesna 150 sa pilotom Mujo (27) i kopilotom Hase (26), srusio u sred gradskog groblja. Spasilacke ekipe su do sad izvukle 324 tijela ali su zbog mraka i loseg vremena bile prisiljene obustaviti potragu. Pilot i kopilot su prosli sa laksim tjelesnim ozljedama i nakon lijecnicke intervencije nastavili su pomagati spasilackim ekipama.

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2015 22:09 (veliki bebač).
15 godina
neaktivan
Humor

Odavno nisam vidio većeg junaka!  

14 godina
neaktivan
Humor

lol

13 godina
Humor

Došao Mujo kući nakon pola godine sa bauštele u Njemačkoj, opalio bi Fatu al ne mogu se nikako oslobodit djece.
Dosjeti se on pa kaže Fati:
- Kad budemo ručali ti se kao slučajno polij juhom pa idi u kupaonu, a ja ću za tobom.
I tako jedu oni a Fata tanjur juhe pa u krilo i otrči u kupaonu, ustane Mujo i ode za njom.
Nema njih nazad i ode jedno od djece vidit di su tako dugo.
Poviri kroz ključanicu, dotrči nazad i uplašeno sjedne za stol. Pitaju ga ostali šta je, a on će:
- Ko prolije juhu, jebat će ga Babo !

Posao oslobađa.
16 godina
Humor

.

11 godina
Humor

17 godina
Humor

GIF

GIF

GIF

GIF

12 godina
neaktivan
Humor

Whey protein = heroin?

"...Press konferenciji na kojoj je predstavljen rezultat akcije prisustvovali su tadašnji ministar unutrašnjih poslova KS Nermin Pećanac, policijski komesar Vahid Ćosić i portparol MUP-a Irfan Nefić koji su se pohvalili spektakularnom akcijom Odjeljenja za suzbijanje opojnih droga. Rečeno je kako 'zaplijenjeni heroin' ima uličnu vrijednost od 600.000 maraka

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 14:16 (lazy_punk).
16 godina
neaktivan
--------------------------------------------------------------------------------------------
17 godina
Humor
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
Humor

Najviše mi je smiješna reakcija ove dvojice što pričaju.

14 godina
neaktivan
Humor
Ovom forumu kronično nedostaje Vlada koji je uvijek podizao atmosferu nasmijavanjem i uveseljavanjem sviju svojim slikovitoživopisnojedinstvenim postovima.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2015 23:25 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan
Humor

Kako to ono biva kad se žališ na usluge T-šrota

LINK

A za one bez fejsa, tu su slike:

16 godina

Umre fin gospodin i žena ode do pogrebnika da bi sredila sve što je potrebno za pogreb. Kaže pogrebnik kako mu je žao, izrazi sućut, ali pritom komentira kako unesrećenom gospodinu fino stoji crno odijelo.
Zahvali žena i odgovara "Prije smrti me zamolio samo jednu stvar, a to je da bude pokopan u plavom odijelu. Oduvijek je želio fino plavo odijelo" i uruči pogrebniku prazni ček i kaže "Nebitno koliko će koštati, molim vas da nabavite navedeno odijelo, ne stignemo radi svih trenutnih zbivanja". Pogrebniku to nije predstavljalo problem i kaže da nema problema.
Nekoliko sati prije sprovoda dolazi žena na isto mjesto , pogleda muža i ne vjeruje.. Mužu odijelo savršeno pristaje, savršeno odijelo plave boje.. Sa suzama u očima zahvaljuje pogrebniku, grli ga, a nakon nekoliko minuta obriše suze, pogleda ga i pita ; Koliko je došlo odijelo? Odgovara pogrebnik ; Ništa. Žena u nevjerici:  "pa morate nešto uzeti".  Kaže pogrebnik : "Stvarno ništa, eto desila se jučer identična situacija , unesrećeni stigao u plavom odijelu, a žena inzistirala da se pokopa u crnom odijelu.. Točno se sve poklopilo. I što nam drugo preostalo nego zamijenit glave? "

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 9:00 (matekws).
17 godina
Humor
15 godina
Humor

Prdne Perica na času i učiteljica pita: "Ko je to uradio?" Perica se javi a ona ga istera napolje. Ide Perica hodnikom i ponavlja: "Nema logike, nema logike". Naiđe direktor i pita ga šta to nema logike a on kaže: "Prdnuo sam na času i učiteljica mene istera na svež vazduh a svi ostali zajedno sa njom će da udišu smrad."

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice