Imam osjećaj da ova tema neće naići na preveliko oduševljenje na ovom forumu, ali nema veze. 
Zanima me što ste u horoskopu i dali mislte da vas on na neki način određuje kao osobu? Ako da, na koji način? Pročitajte nešto o svom horoskopskom znaku, ne dnevni/tjedni/mjesečni/godšnji horoskop, nego nešto o vašoj osobnosti koja vas prati kroz cijeli život i usporedite vas i ono što vam horoskop govori i podjelite s ostalima. Možda možete napisati, ako ste u vezi ili braku, kako horoskopski znak utječe na nju, kako podosite jedno drugo, omiljena boja, hrana, možete podjeliti i podznak. Nekad se znak i podznak mogu sukobljavati..(Možete ga izračunati ovdje: http://www.horoskopcentar.com/natalna-karta/117-izracunavanje-podznaka.html)
Ja sam bik i kao bik sam dosta "prizeman" (možda će mi netko to osporavati samo zbog otvaranja ove teme
), tvrdoglav sam, na neki način ljen (volim stvarati, ali nevolim repetitivne zaglupljujuće poslove), tvrdoglav sam, dosta sam materijalistički nastrojen (ne u smislu da ću nagomilavati novac na hrpu, štedim i kupujem si ljepe i korisne stvari, ne volim "bacati" novac na neke kratkotraje užitke), perfekcionist, iskren, ne volim igrice, teže podnosim promjene, dosta sam opušten, strpljiv, volim ljepe stvari, dobru hranu, i dosta sam sklon debljanju. Omiljena boja mi je svijetlo-plava.
U podznaku sam vodenjak i on utječa na mene u smislu da sam human, volim životinje i sklon sam istraživanju vlastitog uma sa psihodelijom, nekad nemogu percipirati neke stvari objektivno i vođen sam emocijama, ne volim biti dio mase, ne sudim druge, živim i puštam druge da žive, ekscentričan sam...