Horoskop

poruka: 1
|
čitano: 925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Horoskop

Imam osjećaj da ova tema neće naići na preveliko oduševljenje na ovom forumu, ali nema veze. {#}

Zanima me što ste u horoskopu i dali mislte da vas on na neki način određuje kao osobu? Ako da, na koji način? Pročitajte nešto o svom horoskopskom znaku, ne dnevni/tjedni/mjesečni/godšnji horoskop, nego nešto o vašoj osobnosti koja vas prati kroz cijeli život i usporedite vas i ono što vam horoskop govori i podjelite s ostalima. Možda možete napisati, ako ste u vezi ili braku, kako horoskopski znak utječe na nju, kako podosite jedno drugo, omiljena boja, hrana, možete podjeliti i podznak.  Nekad se znak i podznak mogu sukobljavati..(Možete ga izračunati ovdje: http://www.horoskopcentar.com/natalna-karta/117-izracunavanje-podznaka.html)

Ja sam bik i kao bik sam dosta "prizeman" (možda će mi netko to osporavati samo zbog otvaranja ove teme {#}), tvrdoglav sam, na neki način ljen (volim stvarati, ali nevolim repetitivne zaglupljujuće poslove), tvrdoglav sam, dosta sam materijalistički nastrojen (ne u smislu da ću nagomilavati novac na hrpu, štedim i kupujem si ljepe i korisne stvari, ne volim "bacati" novac na neke kratkotraje užitke), perfekcionist, iskren, ne volim igrice, teže podnosim promjene, dosta sam opušten, strpljiv, volim ljepe stvari, dobru hranu, i dosta sam sklon debljanju. Omiljena boja mi je svijetlo-plava.

U podznaku sam vodenjak i on utječa na mene u smislu da sam human, volim životinje i sklon sam istraživanju vlastitog uma sa psihodelijom, nekad nemogu percipirati neke stvari objektivno i vođen sam emocijama, ne volim biti dio mase, ne sudim druge, živim i puštam druge da žive, ekscentričan sam...

If you have a garden and a library, you have everything you need.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice