Hall of shame
- poruka: 2.625
- |
- čitano: 825.090
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
šta reći
A šta reći za tu ljepoticu ispod tvog nicka?! Vrati onu grdu facu, veća je fora. Hehe.
Haha, Smokva.
Ajmo okladu, koliko će moderatorima trebati da zaključaju i obrišu temu?!
Mozda je mislia na kratki spoj crne i zute zice na molexu, bilo je i toga kod mene i to cak 2 puta, napajanje prezivilo.
što reći, koju posluk...?
ovo je pravi HallOShame koji imbecilni nemam slova nemam riječi
Imao je crni Thompson router, pa su mu ga oni zamijenili.
Sad ima bijeli Thompson router. Problema vise nebi trebalo biti
Imao je crni Thompson router, pa su mu ga oni zamijenili.
Sad ima bijeli Thompson router. Problema vise nebi trebalo biti
U čem je problem, onaj stari je crni 780 valjda, novi je TG782i kakav ja imam
vjerojatno i jest tako, ali kod routera ti je stvar ako je "marka" ista, problem je opet tu.
Npr. 99% osoba s d-linkom imaju probleme kod ulaska u cod2,4....osim ako port nije forwardan
..no bez obzira na sve to, sa recenicom imao sam crni, a sad bijeli thompson router- nije se puno toga reklo.
Na kraju on dobije "zakrpu" XD
ahahahaaaaa
Kako da ju zbarim?
Cijela tema je izvor komedije, ali ovo me bas bacilo u histeriju :-D
zašto zvjezdice na ovom forumu ne idu u minus? ovaj momak to zaslužuje koliko god mlad bio, pogotovu što se na istom ovom forumu susreo sa nebrojeno mnogo drugačijih i argumentiranijih mišljenja koja nije uspio uvažiti, želim ocjene (broj zvjezdica) koje će ići u minus, kako bi se značajan broj korisnika ovog foruma a i vlasnika uspio ograditi od mišljenja a usput bio dovoljno demokratičan da mišljenje i ovakvih forumaša bude zastupljeno na forumu... IMO
Evo momcilo pod naponom "obraduje" komp.I metalom dodiruje elektroniku.Bistro,moram priznati.
Evo momcilo pod naponom "obraduje" komp.I metalom dodiruje elektroniku.Bistro,moram priznati.
evo i link http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/4850-fatal-fail/135725.aspx?page=0&jumpto=2617189&sort=asc&view=flat
neznas jel kralj ili totalni
Ok je naplatiti svoje znanje i zanat ili vještinu ali ovo..
mi jednostavno nema smisla
dobio mladac 4 TD a trebao je 400
sto je pjesnik htio reci?
download RAM ahahahah