Garsonijera u Zagrebu?

poruka: 4
|
čitano: 1.552
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Garsonijera u Zagrebu?

Neznam gdje bih drugdje postavio pitanje ali...

Ok,ne razumijem se u građevinske pojmove puno,ali me zanima nešto poput stana od kuhinje,1 sobe(spavaća),wc/kupaona i ulaz.U njemu bi živio sam do daljnjega.Ništa preveliko,dapače bio bih zadovoljan i sa relativno malim.

Nije mi važno dali bi bila stara ili nova zgrada(tako dugo dok je funkcionalno).Također nije mi važno ni koji kvart u ZG,eventualno bih volio zapadni ili novi Zagreb.Ono što bih napravio je najam sa opcijom da ako dovoljno najma platim da stan pređe u moje vlasništvo.

Ono što me zanima koliko bi to otprilike koštao najam i koliko režije otprilike.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
17 godina
Re: Garsonijera u Zagrebu?

Što se tiče Novog Zagreba, za garsonjeru od 20 do 25 kvadrata obično traže između 1.000 i 1.500 kuna mjesečno + režije. Ovisno koje je doba godine, jesu li se studenti već smjestili, žuri li se gazdi i sl., cijena se može i spustiti kojih 100 ili 200 kuna od onoga što traže.

Režije se mogu poprilično razlikovati od zgrade do zgrade, ali računaj na otprilike 400 kuna ljeti i 600 kuna zimi, bez telefona.

15 godina
neaktivan
klimama kaže...

Što se tiče Novog Zagreba, za garsonjeru od 20 do 25 kvadrata obično traže između 1.000 i 1.500 kuna mjesečno + režije. Ovisno koje je doba godine, jesu li se studenti već smjestili, žuri li se gazdi i sl., cijena se može i spustiti kojih 100 ili 200 kuna od onoga što traže.

Režije se mogu poprilično razlikovati od zgrade do zgrade, ali računaj na otprilike 400 kuna ljeti i 600 kuna zimi, bez telefona.

Da ima gumb hvala,stisnuo bih ga.

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
17 godina
ja sam u novom zgu, 1100 rezije, ljeti 200 do 300, zimi 600
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice