Ne mislim zapravo na Zavod Za Udare Gromova u Ljubljani, jedno je kaj piše na papiru a drugo je u praksi daj se nauci jemput na tu cinjenicu zauvjek i tocka.
EU ima najveci utjecaj u Haškom Sudu za ovaj naš slucaj na Balkanu, a ne Kina niti Amerikanci koju su nam pomagali prilicno iz pozadine u Oluji samo oni ne odgovaraju nikome za svoje sudjelovanje bilo di boli ih đon.
To sto su tebe ovi Hrvatski banditi naucili da je "normalno" da politika ima utjecaj na sudstvo jako lijepo pokazuje tvoj nacin razmisljanja i zakljucivanja. Nisu svi lopovi u politici kao ovi nasi (mislim TVOJI trenutno na vlasti). Za slucaj Gotovina nemam komentara ali i za to su krivi ovdje ti tvoji politicari koji su ga prodali. Ne funkcionira to tak kak si ti naucio, a najmanje nametanje misljenja kakvim se ti sluzis. Da ne pricam o mlacenju prazne slame, za to si strucnjak No. 1! Uzivaj u svojoj nesvijesti.
Kak si došel do zakljucka da je HDZ moj, po cemu ja nigdar za njih nisam glasal recimo iako je to nebitno imaš veliko kvantno povecalo ili citaš misli na daljinu jel a ljudi moji svašta mutna voda donese na forum. E vidiš slucaj Gotovina i je najbitniji, normalno da je on određen za žrtvu ali ne samo od naših lopova vec i od Europskih još gorih lmutikaša prve klase za koje svi znamo.
Cvijece i ljubicice ne rastu u EU ak si to mislil, vec suprotno tu se radi o cistim intresima mocnika i kak parirat Americi te Kini ak ti hodaš po Zemlji ociju širom zatvorenih to je tvoj problem. Ak ti misliš da vani nema politickog utjecaja, na sudstvo i ostale stvari grdno si se sprehajsal samo kaj to oni rade na drukciji podmukliji nacin
wow , ti vec zivis u EU , de reci nam vise kako je tamo !