EU kratko i jednostavno !? zaključana tema

poruka: 427
|
čitano: 42.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: EU kratko i jednostavno !?
rambox kaže...
Tallahasee kaže...
rambox kaže...

Ne mislim zapravo na Zavod Za Udare Gromova u Ljubljani,{#} jedno je kaj piše na papiru a drugo je u praksi daj se nauci jemput na tu cinjenicu zauvjek i tocka.{#} EU ima najveci utjecaj u Haškom Sudu za ovaj naš slucaj na Balkanu, a ne Kina niti Amerikanci koju su nam pomagali prilicno iz pozadine u Oluji samo oni ne odgovaraju nikome za svoje sudjelovanje bilo di boli ih đon.{#}

To sto su tebe ovi Hrvatski banditi naucili da je "normalno" da politika ima utjecaj na sudstvo jako lijepo pokazuje tvoj nacin razmisljanja i zakljucivanja. Nisu svi lopovi u politici kao ovi nasi (mislim TVOJI trenutno na vlasti). Za slucaj Gotovina nemam komentara ali i za to su krivi ovdje ti tvoji politicari koji su ga prodali. Ne funkcionira to tak kak si ti naucio, a najmanje nametanje misljenja kakvim se ti sluzis. Da ne pricam o mlacenju prazne slame, za to si strucnjak No. 1! Uzivaj u svojoj nesvijesti. {#}

Kak si došel do zakljucka da je HDZ moj, po cemu ja nigdar za njih nisam glasal recimo iako je to nebitno imaš veliko kvantno povecalo ili citaš misli na daljinu jel a ljudi moji svašta mutna voda donese na forum.{#} E vidiš slucaj Gotovina i je najbitniji, normalno da je on određen za žrtvu ali ne samo od naših lopova vec i od Europskih još gorih lmutikaša prve klase za koje svi znamo.{#}

Cvijece i ljubicice ne rastu u EU ak si to mislil, vec suprotno tu se radi o cistim intresima mocnika i kak parirat Americi te Kini ak ti hodaš po Zemlji ociju širom zatvorenih to je tvoj problem. Ak ti misliš da vani nema politickog utjecaja, na sudstvo i ostale stvari grdno si se sprehajsal samo kaj to oni rade na drukciji podmukliji nacin{#}{#}

wow , ti vec zivis u EU , de reci nam vise kako je tamo !

karamba!
14 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...
Monopol kaže...
Nije to malo čudno ne govori se na televizijama i novinama kolko mi novaca dajemo od kad smo završili poglavlje o carini direkt u EU?

to je sve kriva vladina politika , jer covjeka ostavljaju u neznanju. na zalost ljudi ne vole vladu , a time i EU , jer je vladi cilj EU

Kakva vlada, to je EU traži? Pitam kaj nije čudno da se nigdje ne govori kolko smo mi novaca dali EU od kada smo završili poglavlje o carini?

Čist račun duga ljubav!
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Omega_vu kaže...
Monopol kaže...
Nije to malo čudno ne govori se na televizijama i novinama kolko mi novaca dajemo od kad smo završili poglavlje o carini direkt u EU?

to je sve kriva vladina politika , jer covjeka ostavljaju u neznanju. na zalost ljudi ne vole vladu , a time i EU , jer je vladi cilj EU

Kakva vlada, to je EU traži? Pitam kaj nije čudno da se nigdje ne govori kolko smo mi novaca dali EU od kada smo završili poglavlje o carini?

ja ne znam. jesmo li uopce dali? ili su oni nama dali? jel se to uopce placa? nisam cuo o tome

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 21:19 (Omega_vu).
14 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...
Monopol kaže...
Omega_vu kaže...
Monopol kaže...

ja ne znam. jesmo li uopce dali? ili su oni nama dali? jel se to uopce placa? nisam cuo o tome

Dajemo neki postotak za sve sta se tice carine...

Čist račun duga ljubav!
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Omega_vu kaže...
Monopol kaže...
Omega_vu kaže...
Monopol kaže...

Dajemo neki postotak za sve sta se tice carine...

:O morat cu jos o tome istrazit {#}

karamba!
16 godina
neaktivan
EU kratko i jednostavno !?

U nasoj drzavi vlada pravilo - Zasto jednostavno kad moze komplicirano?!

Xfire - izzy904
16 godina
neaktivan

Nisam baš za EU, ali kad pokušavam gledati objektivno u budućnost, vidim da će sve zemlje balkana jednog dana biti u EU. Ako uzmemo u obzir da EU financira i ulaže u državu ( kolko, tolko) i otvara nove trgovinske putove, onda i nemamo izbora, osim ako želimo biti izolirani od svih.
Šteta što nismo stvorili zemlju poput Švicarske...

Battlefield Fan!
15 godina
neaktivan
Ja još uvijek čekam odgovor na jedistavno pitanje:
Sa čime mi možemo konkurirat EU ?
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
woodgamesfx kaže...

cemu to pitanje?

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Pa sa ničim! {#}

Čist račun duga ljubav!
15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

To su priče za malu djecu, sorry na izrazu, gdje mi sada branimo Kršanstvo i od čega ? 

Branimo Krscanstvo od financijske propasti:

http://pollitika.com/kaptol-kao-neustavni-4stup-vlasti

"U vremenu kada država i financijski kolabira i kada sve stavke budžeta iliti proračuna doživljavaju u najmanju ruku prigušenje daljnjeg bujanja jedna stavka neshvatljivo generira paradoks – 250 mil Kn redovitih dotacija katoličkom kleru u Hrvatskoj na razini svake proračunske godine sa razine države plus dotacije iz lokalnih proračuna a kaj ukupno iznosi cca 500 mil Kn. Dakle 6 milijardi Kn keša za proteklih 12 godina važenja konkordata (ugovora)."

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
15 godina
woodgamesfx kaže...

Pa ničim, u tome i je stvar.

Svi se "izvlače" na primjer švicarske i norveške. Kad bi naš BDP i standard bia toliko velik nebi nam trebala EU. Uspoređivat hrvatsku sa norveškom je apsurd.

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
woodgamesfx kaže...

cemu to pitanje?

Pa to je pitanje za ljude koji su protiv ulaska u EU. Znaci mi kao izolirani gospodarski subjekt bit ćemo konkurencija EU to je valjda svima jasno, e sada mene zanima s čime ćemo mi konkurirat toj istoj EU ? Vrijeme nesvrstanih je prošlo , eto meni iskreno zbilja ne pada na pamet neki potencijal s kojim bi se mi mogli samostalno održat kao gospodarstvo, jedino ako nam nije cilj postat nova Sj. Koreja ?
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 21:45 (woodgamesfx).
14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Pa to je pitanje za ljude koji su protiv ulaska u EU. Znaci mi kao izolirani gospodarski subjekt bit ćemo konkurencija EU to je valjda svima jasno, e sada mene zanima s čime ćemo mi konkurirat toj istoj EU ? Vrijeme nesvrstanih je prošlo , eto meni iskreno zbilja ne pada na pamet neki potencijal s kojim bi se mi mogli samostalno održat kao gospodarstvo, jedino ako nam nije cilj postat nova Sj. Koreja ?

A kaj se dogodilo Češkoj,Mađarskoj i Bugarskoj kako je njima?

Čist račun duga ljubav!
15 godina
neaktivan
Pa Češka ima najveći gospodarski rast od svih bivših socijalistickih zemalja, te razvijenu IT industriju o kojoj mi možemo samo sanjat, Bugarska priznajem ne razumijem po kojim kriterijima je u EU , a Madjarska ima veći , daleko veći gospodarski rast od nas.
17 godina
woodgamesfx kaže...
Pa Češka ima najveći gospodarski rast od svih bivših socijalistickih zemalja, te razvijenu IT industriju o kojoj mi možemo samo sanjat, Bugarska priznajem ne razumijem po kojim kriterijima je u EU , a Madjarska ima veći , daleko veći gospodarski rast od nas.

Bugarska i Rumunjska su u EU isključivo zbog svojeg geografskog položaja. Nisu ih u EU bezveze prihvatili kao članice.

A life? Cool! Where do I download one of those?
15 godina
neaktivan
Pa to se slažem , i to je i meni jedino logično .
14 godina
protjeran
leo_819 kaže...

Bugarska i Rumunjska su u EU isključivo zbog svojeg geografskog položaja. Nisu ih u EU bezveze prihvatili kao članice.

Ne vjerujem da je zbog geografskog položaja.

Po toj logici je trebala Ukrajina ući prije njih.

Nama treba EU jer smo sami samoneodrživi kako politički tako i gospodarski.

Uvijek smo imali gospodara i uvijek ćemo ga imati.

Zašto nikad kroz povijest nismo imali pravu državu, pitanje je '

Forumaš Mustafa GURU !! Najbolji forumaš po izboru redakcije PC Chipa !
15 godina
neaktivan
Mustafa kaže...
leo_819 kaže...

Ne vjerujem da je zbog geografskog položaja.

Po toj logici je trebala Ukrajina ući prije njih.

Nama treba EU jer smo sami samoneodrživi kako politički tako i gospodarski.

Uvijek smo imali gospodara i uvijek ćemo ga imati.

Zašto nikad kroz povijest nismo imali pravu državu, pitanje je '

Po pitanju Ukraine znam sto mi je pričao frend koji je studirao Ukrainski , naime fora je u tome da EU još nije spremna primit 50 milijuna pravoslavaca , znaci stvar je vise u kulturnim penetracijama kada je u pitanju Ukraina.
14 godina
neaktivan
Hoce kod nas biti skupo ko vani? Place ce ostati iste!!
Čist račun duga ljubav!
14 godina

oftopicarite ajme...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Pa već sam ti odgovorio :) Elektronica roba je skuplja, auto gume su skuplje, felge su skuplje :) A hrana, kada sam zadnji puta bio u Parizu, a to je srce EU , cijena hrane nije bila bas ogromno veća nego kod nas. Tako da se ne moraš bojat, bit ćemo i dalje bogci :)
15 godina
odjavljen
Monopol kaže...

Neće biti skupo, dapače biti će jeftinije jer neće biti više carine na dosta stvari, i pogledaj kolke su cijene hrane i tehnologije u npr Italiji, Češkoj, Sloveniji, Mađarskoj... Puno niže nego kod nas a opet su u EU.

14 godina
neaktivan
Fino, čašu Koka-Kole u Frankfurtu sam platio 20 kuna! :)
Čist račun duga ljubav!
15 godina
odjavljen
Monopol kaže...

Svaka čast, usporedba ti je ful na mjestu! {#}

15 godina
neaktivan
Monopol kaže...

A gledaj zuja na moru je 15 kn i to u običnim birtijama. Sladoled 7kn a kuglica je veličine testisa itd....
15 godina
Monopol kaže...

Prijatelj mi je nedavno bia u dubrovniku igrat košarku, mislili su popit kavu na stradunu, ili tu negdi u okolici, jedna mala kava je 23 kune.

http://about.me/antesirkovic
15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
Monopol kaže...

A gledaj zuja na moru je 15 kn i to u običnim birtijama. Sladoled 7kn a kuglica je veličine testisa itd....

LOL javi kad u Dubrovniku il Trogiru nadjes pivu ispod 25 kn.

BTW: http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Svijet/tabid/104/View/Details/ItemID/64658/ttl/Hrvatska-i-Slovenija-imaju-najveci-porez-na-dohodak-u-regiji/Default.aspx

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 22:28 (Tallahasee).
17 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
Monopol kaže...

Ko ti kriv kaj imaš mala muda.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
14 godina
protjeran

Luksuzna roba će poskupiti, no neće mi mesar više u 2 kg janjetine moći uvaliti janjeća jaja, srce, glavu, nogice i crijeva već će biti reda u svemu pa tako i u prehrambenim proizvodima.

Meso će biti kategorizirano, but toliko, nogice toliko, glava toliko....itd..

Voće, povrće će imati točnu deklaraciju koliko je staro (u dan), mjesto uzgoja itd..itd..

Bojati se EU mogu samo prevaranti, lopovi,  neradnici, preprodavači, nacionalisti, komunisti i većina tih što završavaju na ISTI.

Forumaš Mustafa GURU !! Najbolji forumaš po izboru redakcije PC Chipa !
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice