EU kratko i jednostavno !? zaključana tema

poruka: 427
|
čitano: 42.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
EU kratko i jednostavno !?

Šta ce vam EU pored domaćih lopova ?

15 godina
neaktivan
Re: EU kratko i jednostavno !?
doxy kaže...

EU je govno na kvadrat od ovog koje imamo trenutno. Još sad, dok nismo kod njih gaze nas totalno, postavili su uvjete (poput MASOVNOG UVOZA) i slične gluposti koje nam škode, da nas pripreme za totalni raspad dok uđemo. Tak da nas naprave novim Tajlandom..da radimo za par dolara dok oni uživaju.

Za to sve si jesmo i bit ćemo si sami krivi, što se tiće normi EU koje nameće nama se mogu prihvatit ili odbacit , za to se vodi politika pregovaranja, ali mi nemamo s čime pregovarat, po meni jedini plus i kartu na koju mi možemo uć u EU je regionalna stabilnost, ništa drugo. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
16 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...
doxy kaže...

EU je govno na kvadrat od ovog koje imamo trenutno. Još sad, dok nismo kod njih gaze nas totalno, postavili su uvjete (poput MASOVNOG UVOZA) i slične gluposti koje nam škode, da nas pripreme za totalni raspad dok uđemo. Tak da nas naprave novim Tajlandom..da radimo za par dolara dok oni uživaju.

Za to sve si jesmo i bit ćemo si sami krivi, što se tiće normi EU koje nameće nama se mogu prihvatit ili odbacit , za to se vodi politika pregovaranja, ali mi nemamo s čime pregovarat, po meni jedini plus i kartu na koju mi možemo uć u EU je regionalna stabilnost, ništa drugo. 

Čekaj malo, ako nema politike pregovaranja kod ulaženja u EU, zašto bi je onda bilo kod izglasavanja/odbacivanja zakonskih odredbi. Jesi li googlao LISABONSKI UGOVOR? Jesli li znao da EU nije demokratska tvorevina i zemlje članice NI NA KOJI NAČIN ne mogu utjecati na donošenje odluka. NI NA KOJI.

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan

Ako smo mi krivi za ovakvo stanje u drzavi, zato onda glasovati da bude jos gore,ma kako god mi glasovali uvijek ce se naci neka grupa ljudi govoreci da je narod a ne vlada kriva

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 17:50 (shady1024).
17 godina

Bit će super kada cijene budu u eurima, (kruh umjesto 8 kuna -> 8 eura), a plaće ostanu na istoj "prosječnoj" plaći samo prebačene u eure, (500 eura -> 3500 kuna). Pa ti živi sa time, plaćajući režije, hranu i slične pi*darije.

Jer sigurno će poslodavci prebacit plaće u eure, (3500 kuna -> 3500 eura)....Yea right

Već je sada sve preskupo, i to abnormalno...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 17:50 (doktor1).
17 godina
neaktivan

Ajd' konkretno i praktično, bismo li imali veću kupovnu moć za računalni hardver, npr. dvije ili pet godina od sada, ako sutra uđemo ili ako ne uđemo u EU? Mislim da je to ipak najbitnije {#}

16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Šta se brinete, ionako će referendum (vrlo vjerojatno, ako ne budu mrtvi glasali "za") proći 60-40 protiv EU. Potpaljivanje nacionalzima će uzeti svoj danak + tajming sa Haagom je odličan. Pregovori sa EU će biti najveći politički fijasko od osamostaljenja.

referendum je neobvezujući

17 godina
neaktivan

Mislim da se ulaska u EU trebaju bojati samo neškolovane osobe i nekompetentni sitni poduzetnici. I špediteri.

Većina kučanskih potrepština se ionako kupuje u lidlu i sličnim stranim dučanima tak da masovni uvoz strane robe može značiti samo jeftinije cijene. 

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
17 godina
doktor1 kaže...

Bit će super kada cijene budu u eurima, (kruh umjesto 8 kuna -> 8 eura), a plaće ostanu na istoj "prosječnoj" plaći samo prebačene u eure, (500 eura -> 3500 kuna). Pa ti živi sa time, plaćajući režije, hranu i slične pi*darije.

Jer sigurno će poslodavci prebacit plaće u eure, (3500 kuna -> 3500 eura)....Yea right

Već je sada sve preskupo, i to abnormalno...

Cijene ce bit višlje itekak, ali ne po principu Kune - Euro sigurno vec na drugi nacin ipak smo u Hrvatskoj a ne Austriji ili Italiji recimo to mnogi zaborave stalno.{#} Cijene ce bit višlje itekak bez greške, a kak mi u Hrvatskoj imamo malu kupovnu moc ne može nam bit bolje nikak u globalu samo još trunkicu ili malo više lošije.{#}

Niko se ne osvrce na Europsku politiku, prema sukobu na Balkanu i kak gamad pokušava izravnat krivnju a zna se ko je sve zapocel i koji su im bili ciljevi to je jasno ko dan.{#} Da ne spominjemo pa uopce nema, neke ozbiljne optužnice za totlano uništenje Vukovara a oni gadovi tam stalno spominju neke proklete bezvezne Topnicke dnevnike a ko traži Topnicke dnevnike za Vukovar niko dubrad jedna.{#} Pa nisu nam Ameri za to krivi sigurno, oni imaju veze sa današnjim Haškim sudom ko krava s Baletom sve je to zapravo maslo Europske politike Engleza ko predvodnika pa Nizozemska i još nekih itd.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan
To ce biti super, place iste a cijene ko vani boli glava!
Čist račun duga ljubav!
15 godina
protjeran
woodgamesfx kaže...

Kulturno je nedvojbeno da pripadamo u EU

vidiš tu te moram ispravit jer grdno griješiš, mi nedvojbeno pripadamo u EUROPU jer smo jedan od najstarijih naroda na  europskom tlu i nemoramo to nikome dokazivati a naročito ne nekim euro-glavešinama koji u Hrvatskoj vide samo svoje interese dok je EU već druga priča protiv koje sam žestoko PROTIV

17 godina
protjeran
Domido kaže...
woodgamesfx kaže...

vidiš tu te moram ispravit jer grdno griješiš, mi nedvojbeno pripadamo u EUROPU jer smo jedan od najstarijih naroda na  europskom tlu i nemoramo to nikome dokazivati a naročito ne nekim euro-glavešinama koji u Hrvatskoj vide samo svoje interese dok je EU već druga priča protiv koje sam žestoko PROTIV

Mi smo bili (i ostali) "štit Europe i kršćanstva". Teritorijalno spadamo, al politički bi je se trebali kloniti...ne samo nje, nego svih koalicija. Jednostavno smo premali da bi imali koristi od toga. Korist vuku veliki igrači.

Dobro je rekao pokojni Janko Bobetko prije smrti. Možda ću fulat riječ/dvije u citatu, al to je to. "Neće meni suditi oni, koje je Hitler pregazio u 7 dana, dok smo mi po šumama i gorama do kraja rata se držali".

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
protjeran
rambox kaže...
Niko se ne osvrce na Europsku politiku, prema sukobu na Balkanu i kak gamad pokušava izravnat krivnju a zna se ko je sve zapocel i koji su im bili ciljevi to je jasno ko dan.{#} Da ne spominjemo pa uopce nema, neke ozbiljne optužnice za totlano uništenje Vukovara a oni gadovi tam stalno spominju neke proklete bezvezne Topnicke dnevnike a ko traži Topnicke dnevnike za Vukovar niko dubrad jedna.

Kao i obicno opet na pamet i krivo. Mislis na Haski sud? Kakve on veze ima sa EU?

"Međunarodni sud za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije (eng. International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia, ICTY) sa sjedištem u Haagu, osnovan je 25. svibnja 1993. od strane Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda."

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
14 godina
neaktivan

I ovdje više od pola protiv! {#}

Čist račun duga ljubav!
15 godina
protjeran
Monopol kaže...

Ma sa foruma su svi, ovih 31 koji su za to su se ovi iz naše vlade prijavili na forum da bi glasali za:D

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
Tallahasee kaže...
rambox kaže...
Niko se ne osvrce na Europsku politiku, prema sukobu na Balkanu i kak gamad pokušava izravnat krivnju a zna se ko je sve zapocel i koji su im bili ciljevi to je jasno ko dan.{#} Da ne spominjemo pa uopce nema, neke ozbiljne optužnice za totlano uništenje Vukovara a oni gadovi tam stalno spominju neke proklete bezvezne Topnicke dnevnike a ko traži Topnicke dnevnike za Vukovar niko dubrad jedna.

Kao i obicno opet na pamet i krivo. Mislis na Haski sud? Kakve on veze ima sa EU?

"Međunarodni sud za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije (eng. International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia, ICTY) sa sjedištem u Haagu, osnovan je 25. svibnja 1993. od strane Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda."

Ne mislim zapravo na Zavod Za Udare Gromova u Ljubljani,{#} jedno je kaj piše na papiru a drugo je u praksi daj se nauci jemput na tu cinjenicu zauvjek i tocka.{#} EU ima najveci utjecaj u Haškom Sudu za ovaj naš slucaj na Balkanu, a ne Kina niti Amerikanci koju su nam pomagali prilicno iz pozadine u Oluji samo oni ne odgovaraju nikome za svoje sudjelovanje bilo di boli ih đon.{#}

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Monopol kaže...

Ma sa foruma su svi, ovih 31 koji su za to su se ovi iz naše vlade prijavili na forum da bi glasali za:D

Hhahahaahah ova je dobra prijatelju i još se izdaju jer znaju sve-odma možeš znat tooo suu oni;))

15 godina

E da su nam ljudi ovakvog razmišljanja, ne bi trebala nama EU. neću vas tlačit da gledate cijeli video ali samo pogledajte od 06:00 do 06:30. 

I don't give a fu*k
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 20:49 (Vapor).
15 godina
protjeran
rambox kaže...

Ne mislim zapravo na Zavod Za Udare Gromova u Ljubljani,{#} jedno je kaj piše na papiru a drugo je u praksi daj se nauci jemput na tu cinjenicu zauvjek i tocka.{#} EU ima najveci utjecaj u Haškom Sudu za ovaj naš slucaj na Balkanu, a ne Kina niti Amerikanci koju su nam pomagali prilicno iz pozadine u Oluji samo oni ne odgovaraju nikome za svoje sudjelovanje bilo di boli ih đon.{#}

To sto su tebe ovi Hrvatski banditi naucili da je "normalno" da politika ima utjecaj na sudstvo jako lijepo pokazuje tvoj nacin razmisljanja i zakljucivanja. Nisu svi lopovi u politici kao ovi nasi (mislim TVOJI trenutno na vlasti). Za slucaj Gotovina nemam komentara ali i za to su krivi ovdje ti tvoji politicari koji su ga prodali. Ne funkcionira to tak kak si ti naucio, a najmanje nametanje misljenja kakvim se ti sluzis. Da ne pricam o mlacenju prazne slame, za to si strucnjak No. 1! Uzivaj u svojoj nesvijesti. {#}

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
16 godina
neaktivan
scenesports kaže...

Šta ce vam EU pored domaćih lopova ?

nisu oni lopovi ako će kupovati našu zemlju, nego smo mi debili jer je prodajemo

ali ja tu ne odlučujem pa me nije ni briga

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
16 godina
neaktivan

Ja sam ZA ? Zasto? jednostavan odogovor , svi koji su usli u EU svima je bolje( primjer Poljske), ok vi ce te reci sta je sa Grckom i sad sa Spanjolskom, a sta bi bilo da nisu u EU! Grckoj je uvelike EU pomogla svojim paketima pomoci. Mi smo mali i siromašan narod naspram Švicarske i Norveške te se ne možemo uspoređivati s njima.

samo mi dajte primjer države koja je u EU kojoj su svi ''kapitalisti'' ukrali resurse, kao u HR nije kapitalizam

Za uhićene generale... trebali smo prije izaci napraviti velike prosvjede protiv izrucenja, sad je gotovo, uhićeni su , a ako ne uđemo u EU jedino možemo naškoditi sami sebi,a ne se ''osvetiti'' EU.

Ja ne bih za ulazak u EU da hrvatska politika nije ovakva kakva je.

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 21:00 (Omega_vu).
14 godina
neaktivan
Omega_vu kaže...

Ja sam ZA ? Zasto? jednostavan odogovor , svi koji su usli u EU svima je bolje( primjer Poljske), ok vi ce te reci sta je sa Grckom i sad sa Spanjolskom, a sta bi bilo da nisu u EU! Grckoj je uvelike EU pomogla svojim paketima pomoci. Mi smo mali i siromašan narod naspram Švicarske i Norveške te se ne možemo uspoređivati s njima.

Za uhićene generale... trebali smo prije izaci napraviti velike prosvjede protiv izrucenja, sad je gotovo, uhićeni su , a ako ne uđemo u EU jedino možemo naškoditi sami sebi,a ne se ''osvetiti'' EU.

Bolje je i Mađarskoj, Bugarskoj, Češkoj? {#}

Čist račun duga ljubav!
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
To ce biti super, place iste a cijene ko vani boli glava!

Pa sa benzinom smo preko već sada, sa plaćama smo ispod , samo ne kužim kako onda ljudi idu u Sloveniju kupovat namjernice i tehničku robu koja je jeftinija nego kod nas ? a Slovenija je u EU ????? To je činjnica.

Vjeruj mi cjene nisu kod nas niže nego u EU, i to već sada dok nismo u EU, tako da taj šok nećemo nit osjetit ( sarkazam :)  )

Domido kaže...
woodgamesfx kaže...

Kako , ako prema pučkoškolskoj povijesti koja se uči kod nas onda su Hrvati krajem 6 stoljeće došli na ove prostore, a recimo germanski narodi su od doba Rimljana na svojim teritorijama , plus , ne znam možda sam u krivom ?

doxy kaže...

Mi smo bili (i ostali) "štit Europe i kršćanstva". Teritorijalno spadamo, al politički bi je se trebali kloniti...ne samo nje, nego svih koalicija. Jednostavno smo premali da bi imali koristi od toga. Korist vuku veliki igrači.

Dobro je rekao pokojni Janko Bobetko prije smrti. Možda ću fulat riječ/dvije u citatu, al to je to. "Neće meni suditi oni, koje je Hitler pregazio u 7 dana, dok smo mi po šumama i gorama do kraja rata se držali".

To su priče za malu djecu, sorry na izrazu, gdje mi sada branimo Kršanstvo i od čega ? možda od jedne etničke skupine u BiH ? , ili da možda ne misliš na pravoslavce ? 

Što se tiće generala Babetka svaka čast njegovim vojničkim sposobnostima, ali ova izjava mu uopće nije u kontekstu, prije svega što Engleze Njemci nisu pregazili, u Španjolskoj nije nit bilo rata , a opet kakove to ima veze s ekonomijom ? Jer poanta EU je ekonomsko povezivanje, a ne neke etničko-socijološko - kuturne dogme, kapital ne poznaje granice to je fraza barem toliko jednostava da bismo ju trebali svi razumjet.

Ja samo pitam s čime mi možemo konkurirat EU ? Jer ako nečemo bit s njima u savezu bit čemo im gospodarski suparnik, a to nije teorija već činjenica kajo svoje pokazatelje već prezentira kroz ovogodišnju turistučku kampanju unutar EU s ciljem da se suzbije konkurencija, a svi znamo koliko nam znaći i koliko nam se gospodarstvo oslanja na turizam, nažalost.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 21:06 (woodgamesfx).
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Omega_vu kaže...

Bolje je i Mađarskoj, Bugarskoj, Češkoj? {#}

daaa, ju sto su glupavi nisu trebali uc u EU , zeznuli su se , jao i Bugarska i Rumunjska su se zeznuli jao, i sve 27 zemlje su se zeznule, jao sto su glupavi, -_-    pa nismo mi nista jedinsveniji i bolji narod od slovenaca , rumuna,bugara i ostalih.     Nitko se ne pita zasto su te države ušle u EU?

karamba!
14 godina
neaktivan
Pitam zašto su ušli i zašto mi želimo uci? Kaj se njima dobro dogodilo?
Čist račun duga ljubav!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 21:11 (Monopol).
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Pitam zašto su ušli i zašto mi želimo uci?

uskoro ce nam vlada reci svojiom ''promocijom'' o EU :)

karamba!
15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Pitam zašto su ušli i zašto mi želimo uci?

Zbog gospodarske stabilnosti. 

14 godina
neaktivan
Nije to malo čudno ne govori se na televizijama i novinama kolko mi novaca dajemo od kad smo završili poglavlje o carini direkt u EU?
Čist račun duga ljubav!
17 godina
Tallahasee kaže...
rambox kaže...

To sto su tebe ovi Hrvatski banditi naucili da je "normalno" da politika ima utjecaj na sudstvo jako lijepo pokazuje tvoj nacin razmisljanja i zakljucivanja. Nisu svi lopovi u politici kao ovi nasi (mislim TVOJI trenutno na vlasti). Za slucaj Gotovina nemam komentara ali i za to su krivi ovdje ti tvoji politicari koji su ga prodali. Ne funkcionira to tak kak si ti naucio, a najmanje nametanje misljenja kakvim se ti sluzis. Da ne pricam o mlacenju prazne slame, za to si strucnjak No. 1! Uzivaj u svojoj nesvijesti. {#}

Kak si došel do zakljucka da je HDZ moj, po cemu ja nigdar za njih nisam glasal recimo iako je to nebitno imaš veliko kvantno povecalo ili citaš misli na daljinu jel a ljudi moji svašta mutna voda donese na forum.{#} E vidiš slucaj Gotovina i je najbitniji, normalno da je on određen za žrtvu ali ne samo od naših lopova vec i od Europskih još gorih lmutikaša prve klase za koje svi znamo.{#}

Cvijece i ljubicice ne rastu u EU ak si to mislil, vec suprotno tu se radi o cistim intresima mocnika i kak parirat Americi te Kini ak ti hodaš po Zemlji ociju širom zatvorenih to je tvoj problem. Ak ti misliš da vani nema politickog utjecaja, na sudstvo i ostale stvari grdno si se sprehajsal samo kaj to oni rade na drukciji podmukliji nacin{#}{#}

16 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Nije to malo čudno ne govori se na televizijama i novinama kolko mi novaca dajemo od kad smo završili poglavlje o carini direkt u EU?

to je sve kriva vladina politika , jer covjeka ostavljaju u neznanju. na zalost ljudi ne vole vladu , a time i EU , jer je vladi cilj EU

karamba!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice