6. Vise nikad neces koristiti metodu 2
Ovo bas ne kuzim? Kako necu koristiti tu metodu ako zelim uploadati jos fajlova?
BTW ovo je super ako stvarno radi, hvala!
6. Vise nikad neces koristiti metodu 2
Ovo bas ne kuzim? Kako necu koristiti tu metodu ako zelim uploadati jos fajlova?
BTW ovo je super ako stvarno radi, hvala!
Pa mislio sam da neces koristiti metodu 1 jer je puno bolja metoda 2 (pogotovo ako se radi o velikkim file-ovima), dok ti skines file od npr 1GB, a dok ga uploadas..... jao, sto muka (trebalo bi ti vise dana zbog loseg uploada u HR), a preko ovog rapidleecha to rijesis kroz nekoliko minuta jer brzine im znaju biti i do 30mbit/s +, a i upload je vrlo visok
Sve super, internet zarada postoji i nije scam samo...
Koliko je od vas, pristunih u ovoj temi zaista podiglo novce i da mu se isplatilo?
Nijedan ili samo jedan. Znam, vidovit sam.
Jel mi mozes pomoc sa foxleechom pls, vidim samo download, a nigdje upload na foxleech.
Koristio sam neobux i ostale ptc-ove zajedno s nekim frendovima jos prije dok su nesto vise placali, ugl tada sam otvorio alertpay account i isplatili su mi (dokaz sam negdje vec imao, l mogu opet poslikat/snimit ak treba).... nakon nekoliko mjeseci sam neke novce proslijedio jednom frendu na paypal
Ugl, nije to bila neka zarada.... to smo u 2-3 mjeseca skupili oko 30-tak dolara, al vise mi se neda, sada slabije placaju, a i ne isplati se bas.... cini mi se da je puno bolje ovo s upload-om ako znas sto ljud vole skidati
Sto se tice ovog rapidleecha, nije to samo zbog ove teme, to se zapravo moze koristiti i u druge svrhe (valjda je jasno u koje)
Ako vam ne radi noleech.com, probajte www.frendzleech.com
Cak je i bolji od noleech-a, bas sam danas s njim uploadao oko 50 file-ova po 100 MB
Kako je najlakš zaraditi s share cash ja sam linkove stavljao po youtube-u ali mi je zarada 20$ mjesečno ili mi opredložite neku dobu temu za youtube video da ljudi dosta skidaju.
jel mi moze netko skinuti ovaj file ? http://fileups.net/12a6984
Molim vas fkt je hitno :(
LJudi sta je ovo sa sharecash..uploadujem file..odem da skinem niti jedna anketa ne radi :\
Ja sam prosli mjesec zaradio 6838.92KN (po trenutnom tecaju)
Nisam puno radio, ali zato svaki dan mislim sta cu raditi.....
http://www.fileicezarada.com/2011/12/4-957-1122011.html
www.FileiceZarada.com
Moze neko da mi napise aplikaciju za FileIce..niti jednu nisu prihvatili..jeli mozda aplikaciju treba pisati na engleskom jeziku??
Moze neko da mi napise aplikaciju za FileIce..niti jednu nisu prihvatili..jeli mozda aplikaciju treba pisati na engleskom jeziku??
pa naravno na eng,sve moras na eng
E mnogo hvala...zato i nisu htjeli prihvatiti
Obrisano
Odmah.
Nisam siguran da je odmah jer ja to nisam nikad testirao možda ti broji do ponoči i onda se izmjeni jer ja imam otprilike 3500 wiew-a nisam brojao jer mi klikaju stalno strani ljudi na youtub-u.Provjeri iza ponoči,
Sredilo se nakon par minuta....
Ja imam 3$ i neš sitno.
Tko ima dobar princip zarade (zadovoljan sam i s 10dolara na mjesec) nek mi da link za registraciju. Imam puno stvari koje ljudi žele skinuti a teško se nabavljaju i višak vremena...
Meni se ne svidja taj share cash iz razloga sto moras ispunit ona sranja da se downloada nest, zato koristim share flare, jako slican share cashu samo sto kod downloada nema ta sranja vec za one sto downloadaju puno je jednostavnije... i cisto ok placaju, pa tko hoce probati evo vam link : http://shf.wm-panel.com/reg/1e90464c5062a45aa1d3662d50c499ab
Bezvz jer nezz kako tebi pali al meni rijetko tko skida fajl.
Meni se ne svidja taj share cash iz razloga sto moras ispunit ona sranja da se downloada nest, zato koristim share flare, jako slican share cashu samo sto kod downloada nema ta sranja vec za one sto downloadaju puno je jednostavnije... i cisto ok placaju, pa tko hoce probati evo vam link : http://shf.wm-panel.com/reg/1e90464c5062a45aa1d3662d50c499ab
Imaš li dokaze da isplaćuju?
Nije neki scam?
Nije definitno scam dosad zaradio vise od 1000USD na sharecash-u.
Jedino mi tamo smeta sto se dugo ceka isplata ako zatrazim isplatu prvog u mjesecu ona dode tek tamo negdje poslje 20-og u mjesecu.
A kako ti to zarađuješ?Mislim na koju foru(koja ti je taktika) ako bih hito podjeliti s drugima.
Dali je bitno dati prave odnosno istinite podatke kod registracije ???
Znam da sharecash nije scam, ali ja sam pitao za shareflare.net!
Ja sam isto na sharecash-u i odnedavno sam to sve pokrenuo. Lagano stavljam fileove i skupljam downloade. Postoje dobre metode i svaki dan mi na pamet padne neka nova (originalna)! Vidjet ćemo kako će se sve završiti.
Još sam se bio prijavljivao na fileIce ali neuspješno. Nisu prihvatili moju prijavu, no opet ću pokušati kroz par dana...
EDIT: evo prilikom potvrđivanja mail-a za paypal izbace mi ovo upozorenje.. što s ovim žele reći!? koji je razlog?
Dajte pomagajte, evo uploado sam neke stvari na SC i što dalje, vidim nitko nije skinuo do sad, dali moram taj link od filea koji sam uploadao reklamirati negdje ili kako ???
Dajte pomagajte, evo uploado sam neke stvari na SC i što dalje, vidim nitko nije skinuo do sad, dali moram taj link od filea koji sam uploadao reklamirati negdje ili kako ???
Ti si mislio da samo trebas uploadat stvari i da ce pare same ic? E da je tako, imao bi milijune do sad :)
Naravno da trebas reklamirati...