Nema slike,nema tona hitno pomoc

poruka: 8
|
čitano: 2.305
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako kompjuter mi je stariji kao sto se vidi pod moj PC i dns je radio normalno i isao sam ga cistiti i spojim ga nazad i nema slike kad bootam znaci monitor samo svijetli narancasto onaj gumb sve radi normaln o sve svijetli i svi ventovi se okrecu i cujem HDD da se vrti samo nema slike nikakve sve crno

potrebna mi je hitna pomoc posto mi je maturalni rad gore a imam stari backup na USB-u tak da moram spasiti to pomazite ljudi bilo kakav savjet

nemam puno rezervnih komponenti pa neznam otkud da pocnem provjeravati sta je crklo,da mozda pokusam ispeci maticnu ili ima nekakav nacin da ju testiram dali radi posto sam gledao da je to vecinom do maticne

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

svi kablovi su spojeni evo izvadit cu cijeli pc spojiti ponovo van kucista stvarno neznam sta se desilo da odjednom neradi

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Nema slike,nema tona hitno pomoc
Lc_syntax_ kaže...

Ovako kompjuter mi je stariji kao sto se vidi pod moj PC i dns je radio normalno i isao sam ga cistiti i spojim ga nazad i nema slike kad bootam znaci monitor samo svijetli narancasto onaj gumb sve radi normaln o sve svijetli i svi ventovi se okrecu i cujem HDD da se vrti samo nema slike nikakve sve crno

potrebna mi je hitna pomoc posto mi je maturalni rad gore a imam stari backup na USB-u tak da moram spasiti to pomazite ljudi bilo kakav savjet

nemam puno rezervnih komponenti pa neznam otkud da pocnem provjeravati sta je crklo,da mozda pokusam ispeci maticnu ili ima nekakav nacin da ju testiram dali radi posto sam gledao da je to vecinom do maticne

jel ti se pojavi bilokakva slika? P.O.S.T.?

pa ovo da nema slike,a sve ostalo radi{#},

probaj ti lijepo ak ti je grafa prikopčana 100%,i napajanje na grafičkoj

probaj samo kabel(dvi/vga,znaci do monitora) istekati,malo propuhati i vratiti

probaj spojiti na integriranu graficku(na maticni,ak je imas)

moguce da nesto nisi dobro spojio,kad si sve raskapao

What to do with an Iphone ? Sell it and buy an Android phone :)
13 godina
neaktivan

ovako problem je bio u ramu jedna plocica rama je uzrokovala nerad PC-a sad radi sa 3 gb barem sam dobio post ali sad dobijem eeeror Failed to locate lecessary table to make adjustments?

13 godina
neaktivan

sry za DP crkla mi je giga rama i  sada imam 3 al pc mi stalno stane nakon random vremena cak sam stavio i drugi procesor Amd Semprom Le-125 2.2 gHz i opet mi stane random odem u bios i malo idem po biosu i stane nekad dodje do boota i freeza,sta to moze biti

14 godina
neaktivan

1. napravi backup svega sta ti je vazno

2. onda idi na Start - All Programs - Accesories pa desni klik na Command prompt - Run as Admin

3. utipkaj .... sfc / scannow ....enter

4. ako veli da je ok onda je ok... ako veli da ima problema koje nije uspio rjesit ponovi jos 2 puta to sa sfc / scannow

14 godina
neaktivan
Lc_syntax_ kaže...

sry za DP crkla mi je giga rama i  sada imam 3 al pc mi stalno stane nakon random vremena cak sam stavio i drugi procesor Amd Semprom Le-125 2.2 gHz i opet mi stane random odem u bios i malo idem po biosu i stane nekad dodje do boota i freeza,sta to moze biti

mozda je uz memoriju otisao i memorijski slot ...jesi probao ubacit memoriju u drugi slot? .... (ova koja je ispravna)

13 godina
neaktivan

sad sam izvadio jos jedan ram znaci sad radi na jednu plocicu 2 gb i sve radi normalno tj malo sporije al usao sam u OS 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice