temu sam preselia ovdje http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/katana-3-okretaji-maximali/54170.aspx da ne punimo ovu temu problemima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlučio sam se za Cooler Master Hyper 212 plus. Dali je to dobar odabir za moj procesor i hoće će li biti dobar hladnjak i za neki jači procesor?
Odlučio sam se za Cooler Master Hyper 212 plus. Dali je to dobar odabir za moj procesor i hoće će li biti dobar hladnjak i za neki jači procesor?
preporuka,uzmi katanu 3,ja sam ju kupio,pre zadovoljan sam
..u everesto full opterecenje pola sata proc:29c
, Jezgra1:32,
Jezgra2:30c..
brzina venta 1600rpm(a moze do 2600) stim da mi maticna sama regulira brzinu..
Je,ali ako hoće nešto tiši cooler neka uzme Hypera.
Moj hyper vrti ovaj moj proc na 3,5 ghz,temperature u loadu ne prelaze 45 a ultra je tih.
Konstantno se vrti na 900 rpm-a.
Bolji cooler od ovog ne treba tražiti.
usporedjivat Katanu3 s 212plus - LOL
a koji bi bio povoljan cooler za moj stari Intel Pentium D 2.8 Ghz ? mislio bih ga barem malo clockati ,do barem 3.2 Ghz...ne mogu se odluciti za niti jedan cooler jer sam citao razne clanke o ovom procu a i sam sam iskusio da se jako jako grije.
Toplo preporučujem Katanu 3. Oko 100 kn je skuplja od običnih coolera (i neusporedivo bolja), najbolji je odnos uloženo-dobiveno i hladi vrhunski. Lagano se montira te hladi i chipset matične ploče zbog svog kosog položaja. Ugrađuje se na sve vrste procesora kod klasičnih kućišta. Ukoliko BIOS podržava, može se podesiti brzina vrtnje (npr. kod mene u 8 nivoa), a kad temperatura procesora pod opterećenjem dostigne 50° C brzina se automatski povećava. Pri punoj brzini je samo malo glasniji od vrtnje ventilatora na običnom napajanju. Ali je zato efikasnost hlađenja više nego dobra.
Više o cooleru: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-cpu-cooler.html
Bug test: http://www.bug.hr/vijesti/scythe-katana-3/95920.aspx
Gdje povoljno kupiti: http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=05090306
Zanima me koji je hladnjak bolje uzeti? Da li ZALMAN CNPS10X Extreme ili THERMALRIGHT Venomous X? Pogledao sam testove po netu i izgleda da je bolji Zalman, ali je dosta bučan pa sam sada u nedoumici kojeg da uzmem.
Zanima me koji je hladnjak bolje uzeti? Da li ZALMAN CNPS10X Extreme ili THERMALRIGHT Venomous X? Pogledao sam testove po netu i izgleda da je bolji Zalman, ali je dosta bučan pa sam sada u nedoumici kojeg da uzmem.
Ako i je zalman malo bolji, ja bi radje uzel venomous-a.
Da li može ici bilo koja marka Coolera na bilo koji proc?
Da li može ici bilo koja marka Coolera na bilo koji proc?
Cooler treba podrzavat montazu na odredjeni socket. Mislim da nema proizvodjaca koji ima coolere samo za AMD ili samo za Intel...
Ovdje ga ima za kupit.
Ovdje ga ima za kupit.
jel to u Hrvatskoj, kako to mogu naručiti?
Cijena je 593,77 kuna. Imaš cjenik na njihovim stranicama.
kad otvorim cjenik javi mi error
jel mogu ja doč na tu adresu i kupit tamo taj cooler,a ne da mi ga šalju
Možeš.
Možeš.
ok jel s njim dolaze i ventovi
Da, dva ventilatora dolaze.
Jel katana 3 dobra za i7 920
Naravno da je...
ja sam se iznenadio njenom tihom radu i ucinkovitosti...stvarno super hladnjak..
Za mene Najbolji Colermaster Hyper 212+ tih jako i ucinkovit stto se tice na odvođenje temperature :)
ja sam se iznenadio njenom tihom radu i ucinkovitosti...stvarno super hladnjak..
znam da je super za core 2 duo a za i7 nisam bio siguran
znam da je super za core 2 duo a za i7 nisam bio siguran
ma sve ce ona ohladit..bez brige..
Ja ti imam ovog zalmana.
Odličan hladnjak. Drži mi proc na oko 13-15 stupnjeva iznad vanjske temperature, a užasno je tih. Da ne vidim kako se vrti vent ne bih ni znao da radi.
Spojio sam ga direkt na matičnu i gotovo nikad ne prelazi 1000 okretaja.
Pozdrav,
Zanima me jel cijela serija Zalman cnps10x ista sto se tice dizajna. Mislim jel razlika samo u ventilatoru ili ima jos neke. Pretpostavljam da ima jos neke jer je performa jeftiniji od flex a on ima bar nekakav vent. Koji bi hladnjak preporucili za oko 350 kn max 400. Koja je razlika izmedu ovih scythe hladnjaka za tu cijenu. Svi su mi nekako slicni, Koji je najbolji od tih i jel taj isti bolji od ovih ac. Ili predlazete neki drugi za tu cijenu. Bilo bi dobro da je iz linka.
Hvala.