Jiayu S3

poruka: 266
|
čitano: 58.017
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Jiayu S3
ministar kaže...
marin_otto kaže...

Vidio sam taj link ali me buni što na nekim mjestima piše da je S3s ali 3GB (kratki opis) a negdje da je 2 GB verzija (pod specifications) a pod pictures pak piše S3A 3 GB, totalnu zbrku su napravili s tim označavanjem i copy/pasteom. Ako je to stvarno 3 GB vezija onda bi ga naručio, jesi i ti tamo kupovao? Kako znam da mi neće biti dodatnih davanja i da je iz EU skladišta, piše li to negdje prije samog plaćanja? Hvala na linku u svakom slučaju

bez brige, to je 3GB.. 2GB je 180€, ali je out of stock.. da, ja sam odande uzeo.. mislim da ti negdje kod checkout-a piše da je iz španjolske.. bez brige, nema ništa dodatno osim toga što piše na checkout-u.. plaćanje je preko PayPal-a, može s PayPal-a baš, a možeš i karticom

Lol, gdje si prije bio?

P.S.- Sad vidim da kad odaberem Hrvatsku, piše: "No carrier has been made available for this selection." Zbog toga nisam tamo naručio.

17 godina
Jiayu S3

Danas mi dolazi mobitel.

Nemam vremena za isprobavanje jer idem na put za par dana. 

Koji ROM preporučate? Ako može, i kratke upute. Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni je KK official koji je došao s mobom općenito odličan (osim lošijeg video snimanja) pa nisam još ni isprobavao druge ROM-ove iz sličnog razloga jer trenutno ne stignem, a koliko sam čitao LP od 14-7 je jedan od boljih...

13 godina
neaktivan
Jiayu S3

Ja sam se vratio na zadnji sluzbeni KK samo iz razloga sta je stabilan i nema bug na prednjoj kameri :) Evo danas je izasla deodoxana verzija tog roma na needromu upravo stavio i radi :) Ima i exposed instaliran odmah :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
frulex kaže...

Meni je KK official koji je došao s mobom općenito odličan (osim lošijeg video snimanja) pa nisam još ni isprobavao druge ROM-ove iz sličnog razloga jer trenutno ne stignem, a koliko sam čitao LP od 14-7 je jedan od boljih...

Meni javlja da nema OTA i da je build number 20150314-141844. Probao sam snimanje videa i činilo se ok. Da li se loš video primjeti samo na PC-u ili primjetiš odmah i na mobitelu prilikom playbacka?

Bombilakus kaže...

Ja sam se vratio na zadnji sluzbeni KK samo iz razloga sta je stabilan i nema bug na prednjoj kameri :) Evo danas je izasla deodoxana verzija tog roma na needromu upravo stavio i radi :) Ima i exposed instaliran odmah :P

Huh?

14 godina
neaktivan
Jimmy kaže...
frulex kaže...

Meni javlja da nema OTA i da je build number 20150314-141844. Probao sam snimanje videa i činilo se ok. Da li se loš video primjeti samo na PC-u ili primjetiš odmah i na mobitelu prilikom playbacka?

Bombilakus kaže...

Huh?

Moj je isto s tom verzijom došao - to je zadnja službena International, tj. S3SW (with Google Play). Ja sam se danas poigrao s nekoliko camera aplikacija i zapravo Open Camera npr. daje dobre rezultate, i Google Camera je OK (iako ima samo 480p snimanje opciju), s defaultnom i Lenovo Camerom su mi neke snimke jako loše i na mobu izgledale (pikselizirane). 

A ovaj novi sa Xposedom zvuči dobro, vidim da su dodali GAPPS i još neke sitnice - ne piše ništa na Needromu oko toga, ali pretpostavljam da se može flashati preko TWRPa direktno? 

13 godina
neaktivan
Jimmy kaže...
frulex kaže...

Bombilakus kaže...

Huh?

Dakle zadnji sluzbeni KK ti je izasao 08/16/2015 za S3S al neki developer ti je napravio verziju za S3 basic JIAYU S3 ADVANCED UNTOUCHED ROM (S3S 20150813-105957) i deodoxa ti je rom (maknuo sve kineske aplikacije) te stavio xposed na njega. Bio sam na LL tsunami, armaggedon i newui, svaki od njih ima neki bug. Recimo na 5.1 LL ti je prednja kamera roza, znaci opalis sliku i budes roze boje i zato sam se vratio na KK. 

17 godina
neaktivan
Jiayu S3

hmmm,koristim zadnji LP od 14.7. sa novim UI. nikakve roze boje nema na prednjoj kameri? nije slika baš nešto, ali takva je bila i kod KK koliko se sjećam. ne koristim to, ali evo prenosim iskustvo koga zanimaju selfiji. dolje imate sliku sa prednje kamere.  jučer testirao bateriju i namjerno je maltretirao do 4%. nikakvih naglih pražnjenja nema. upalio se baterry saver kako sam i namjestio na 5%. onda cijela gornja statusna traka pocrveni i mob gasi sve što može povećano trošiti bateriju: led svjetlo, GPS, sync,... od 12%- 4% sam bio na internetu skoro sat vremena. ekran podešen na auto osvjetljenje, u mračnoj sobi, znači minimum. osim onog buga sa slikom pozivatelja pri pozivu, navodim i da kompas povremeno treba kalibrirati. možete ga staviti i u notification bar kako vidite na slici. drugi bug, ali još nisam siguran je NFC. kad je bio KK, sve je radilo ok. sad sa istim drugim jiayu s3 ne radi kako treba. ja sa njega mogu primiti, ali mu ne mogu poslati. zvuk približavanja i detekcije drugog NFC se čuje, ali slika nije otišla. čekamo finalni LP 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2015 10:19 (halflife).

0 0 hvala 1
13 godina
Jiayu S3

Poz! Zanima me kako premjestiti app na SD karticu pitam jer ne nudi mi to opciju u app menageru, i još mi se dešava da mi se prebacuje sa sd pohrane na internu pohranu, i dali se može zadati da je sd kartica primarna sa skidanje app i instaliranje app  S3S-2015-08-13

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jiayu S3

Je li netko uspio promijeniti melodiju alarma na neki vlastiti m3? 

0 0 hvala 0
10 godina
Kad neće nitko...

Instaliraj ES File Eksplorer, odi na aplikaciju Clock, gore krajnje lijevo ti je ikonica sata tu todaj neki alarm, nakon što je keriran unos za alarm imaš strelicu prem dolje, tu tapni pa ćeš vidjeti da ti između ostalog piše i naziv melodije alarma, tapni na naziv melodije, trebao bi ti se pojaviti dijalog Complete acion using ti odaberi Es File Eksplorer-just once i odi do foldera s melodijom koju želiš za alarm i tapni na nju i to bi bilo to
15 godina
Kalisto kaže...
Kad neće nitko...

Instaliraj ES File Eksplorer, odi na aplikaciju Clock, gore krajnje lijevo ti je ikonica sata tu todaj neki alarm, nakon što je keriran unos za alarm imaš strelicu prem dolje, tu tapni pa ćeš vidjeti da ti između ostalog piše i naziv melodije alarma, tapni na naziv melodije, trebao bi ti se pojaviti dijalog Complete acion using ti odaberi Es File Eksplorer-just once i odi do foldera s melodijom koju želiš za alarm i tapni na nju i to bi bilo to

Hvala  nisam imao pojma da bi moglo biti do file explorera

9 godina
neaktivan
Jiayu S3

Stigao novi Lollipop Xtreme 5.1. Čitam jako dobre reviewove, jeli probao netko?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pa ima još bugova koliko vidim, ja čekam da srede i to, bit će updatea na njemu vjerojatno...
14 godina
neaktivan
Eto, nešto se kreće - izašao LP 5.1.1 beta od Jiayu.de, a izgleda da će uskoro i Jiayu China izbaciti novi službeni LP koji će se update-ati...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jiayu S3

Jel probao netko novi Official LP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jiayu S3

Pozdravi!

Dobio sam prije 2 dana s3 ali nikako da se

spojim na mrežu. Piše mi "no service" i da 

su mi SIM slotovi puni, iako prepoznaje T-mobile 

karticu u njemu. Naručio sam ga iz Kine :((

ali mislim da mi frekvencije odgovaraju :

WCDMA 900/2100

EGSM 900/1800

Wifi mi radi normalno.

Da li netko zna možda kako riješiti ovaj problem?

Unaprijed hvala!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Možda imaš problem s IMEI brojevima. Proguglaj malo oko toga, ima rješenje kako vratiti IMEI brojeve na S3.
9 godina
neaktivan

probao sam i to sa aplikacijama i pozivom na brojeve

jer sam skužio da ne prepoznaje imei ali bez uspjeha.

imate li možda kakv link jer sam prošao i youtube i google

i nije uspjelo.

hvala!!!

9 godina
neaktivan
Jiayu S3

probao sam mobileuncle i mtk engineering mode

i ništa.

probao sam i sljedeće:

Hi guys

Had the same problem and the below fixed my problem (It was posted earlier in the thread by lilcrise)

To restore your IMEI number on a chinese phone its simple:
1. make sure you have root access. if you dont know how. in the jiayu s3 settings tab select security then turn on superuser walla u just rooted your device! now lets fix you imei
2. download an app called MTK Engineering Mode its found in the playstore. download and install this app
3. Open the app and select MTK Settings. Then on the connectivity Tab select CDS Information
4. Select Radio Information
5. Phone 1
you will see AT+
erase the "+" it shoud look like this "AT"
add a new Plus sign to the AT something should pop up. Select the first one AT+EGMR=1,7,"". enter your phones imei number between those 2 quotation marks. (Your IMEI should be located on the box the phone came with or when you remove the battery.) it should look like this. AT+EGMR=1,7,"1234567891012345" now hit SEND AT COMMAND. notice you got an error. "This command is not allowed userbuild blah blah". thats because we forgot to add space between the AT and the + so this is what it should look like. Before AT+EGMR=1,7,"1234567891012345" AFTER AT +EGMR=1,7,"1234567891012345" . now all you gotta do is reboot the type *#06# and you should see your imei.

Opet ništa:(((((((((((((((((((((

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jesi ovo probao:
"It seems that I deleted my JY-S3S IMEI numbers, and no data or calls is possible any more.
I didn't find any backup in the phone(the backup dir is empty)
Whit the *#4634# code I restore the IMEI (printed in the back cover), now I have calls."
ili
"I suggest restore you imei using SN Writer Tool, find it on google."
Ima dosta toga o S3 na xda forumu, najbolje tamo tražiti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jiayu S3

Da li je jiayu s3 dual - active ili stand by? Trebam signal da imam poziv na drugoj sim dok sam u razgovoru na prvoj. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 20:16 (lookateach).

0 0 hvala 0
15 godina
Jiayu S3

Koji Lollipop koristite? Koji je i gdje se moze skinuti zadnji official Lollipop?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
lookateach kaže...

Da li je jiayu s3 dual - active ili stand by? Trebam signal da imam poziv na drugoj sim dok sam u razgovoru na prvoj. Hvala

Kratko, da ili ne? Anybody?

14 godina
neaktivan
Ukratko, ne znam jer mi nije bilo nikad bitno :) Drugi SIM koristim 99% samo za 4G internet.
17 godina
lookateach kaže...

Nema, kada se razgovara na jednoj liniji, druga je "mrtva" za bilo kakve pozive i obavijesti.

10 godina
neaktivan
Konačno ☺
ROM 5.1.1 BETA10 od Jiayu.de je vrlo dobar.
Nisam primjetio neki bug ili problem. Dobije se masa novih korisnih opcija, brži je a baterija traje duže. Osim toga riješeni su i problemi sa Stagefreightom

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
marko_sp kaže...
Konačno ☺
ROM 5.1.1 BETA10 od Jiayu.de je vrlo dobar.
Nisam primjetio neki bug ili problem. Dobije se masa novih korisnih opcija, brži je a baterija traje duže. Osim toga riješeni su i problemi sa Stagefreightom

Kakva je kamera?

14 godina
neaktivan
Jiayu S3

Vidim da beta 10 dobija dobre kritike. Danas izlazi major update, možda i finalna verzija ili barem RC. Ja u još malo pričekati s upgradeom na LP dok sve ne ispeglaju, pa svako malo neš novo izađe :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Kamera je dobra kao i na originalu KK. Video nisam probao. Gps je nominalno slabiji (greška 4m) ali u praksi track i poziciju na karti bilježi jednako precizno.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice