Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 766.072
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
Pa probaj volume down. Nemaš sta za izgubiti.
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

0 0 hvala 0
15 godina
creativeone kaže...

ne vidim da se piše o tome na xda forumu, neznam baš valja li to.

edit. evo vidim da se piše na xda dorumu o tome, ali ne pod developers sekcijom. Taj ROM trenutno ne radi, neće se boota uopće, počeli su raditi na tome.

Čudno da piše da na tom ROM-u radi skoro sve i nema bugova, ako ga uspiju bootati, možda ćemo imati skroz funkcionalni JB ROM za par dana.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 0:44 (antimadridista).
14 godina
Dobiju bootloop na kraju uvijek.Krenili su ga popravljat a sada koliko ce to trajat
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ček, piše "stable", a nemože se ni bootati...{#}

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

skinio sam rom CM10.1 i pokrenuo bootanje, mobitel se restartira ali se ne prikaže odvijanje programa ka na primjer c++ nego se samo ponovno upali, jel se to sad installiralo ili šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zoran kaže...
zanimatelj kaže...

A ima ko onaj neki okvir oko ekrana...to me zanima...

to je sve prednja maska kolko znam

na 4:50 kad skine displey ostane taj obrub

Ako imas taj mob pogledaj imas oko ekrana ko neki obrub ali ja mislim da to nije u sklopu ekrana...meni je pao mob i to mi se je ostetilo pa bi to htio zamijenit...

15 godina
Ivan1512 kaže...

skinio sam rom CM10.1 i pokrenuo bootanje, mobitel se restartira ali se ne prikaže odvijanje programa ka na primjer c++ nego se samo ponovno upali, jel se to sad installiralo ili šta?

CM 10.1 još nije spreman, ništa ne radi na njemu. Instaliraj CM 9.1 rom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

Koristim ROM Manager i pod ROM-ovima na Google play ima 9.0, 10.0, 10.1 i univerzalni sve sam probao instalirat i kod svakog isto, uopće se ne pojavi program nego se mobitel samo restartira

15 godina
Sony Xperia U
kakvo instaliranje romova sa rom managerom? rootaj, instaliraj cwm i flashaj rom
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Sony Xperia U

može li mi netko pojasniti ovaj pojam

fastboot flash boot boot.img (from cm10zip)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivan1512 kaže...

može li mi netko pojasniti ovaj pojam

fastboot flash boot boot.img (from cm10zip)

Udjes u fastboot i kucas tu komandu...(s tim da boot fajl dovuces u folder gdje ti je i fastboot)

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
14 godina
neaktivan

oprosti ali fastboot mi je totalno novi pojam možeš li malo detaljnije objasniti

15 godina
Sony Xperia U
ja taj boot.img flasham preko flashtoola i to mi je 10 puta jednostavnije nego ukucavat neke komande u cmd
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pokušao i sa VolDN. Ista stvar, samo traži druge drivere. Pokušao se vratiti na originalni način, sa VolUP; ponovo ista stvar: pri pritisku na VolUP i uključivanju USB u mob, XP traži drajvere. Instalacija prođe OK. Ali plava LED se nakon nekoliko sekundi isključi.

Jel ima tko ideju kako rootati Xperiu U?

Thx.

15 godina
Sony Xperia U

koliko bi mogao dobiti novca za Xperiu U, kupljena u 8. mjesecu, popuno je očuvana ibez ikakvih oštećenja, grancija vrijedi?
Razmišljam o prodaji mobitela i kupovini Nexus 7 tableta, a od T-Coma mislim uzeti LG Optimus L3 uz produženje ugovora {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 21:09 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

vidi po oglasima za kolko drugi prodaju i prilagodi se. 1200 kn bi bio plafon mislim

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

koliko bi mogao dobiti novca za Xperiu U, kupljena u 8. mjesecu, popuno je očuvana ibez ikakvih oštećenja, grancija vrijedi?
Razmišljam o prodaji mobitela i kupovini Nexus 7 tableta, a od T-Coma mislim uzeti LG Optimus L3 uz produženje ugovora {#}

Xperia u ti je puno bolji mob od lg optimus l3

15 godina
zanimatelj kaže...
antimadridista kaže...

Xperia u ti je puno bolji mob od lg optimus l3

znam, ali i Nexus 7 kojeg ću kupiti je puno bolji uređaj od Xperie :)

Ova Xperia ima odlične specifikacije, ali ako se želim igrati, ekran je ipak premalen. Tako da prelazim na odličan tablet, a mobitel ću koristiti za osnovne stvari, a platiti ga neću jer ću ga dobiti gratis uz produženje ADSL ugovora.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Stavio FXP203 na novi brains FXP10MOD.

Već duže vrijeme nisam bio ovako sretan, kamera radi bolje nego singerica.. hahaha..

Probajte, uslika i to jos po noci za 1 sekundu, maksimum 2 zbog fokusa... prije je trebalo 10-15 sekundi da uslika po noci...

Fenomenalno!

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia U
imam jedno pitanje...neka mi netko pojasni tako da znam na cemu sam...ugl, imam ovaj mobitel i vratio sam stock GB...zanima me dali postoji nacin za izvrsiti root na navedenom mob, bez flashanja prerooted firmware-a?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

pozdrav... resetirao sam xperiu u na tvornicke postavke, obavila je svoje i pocela opet instalirati sve programe jer nisam ugasio ono da ne vraca programe koje sam imao. E sad sam opet napravio reset,ali govno...sad ga ne mogu upaliti?? sta da radim ljudi moji?!

Pardon...ipak nakon vadjenja baterije se upalio!!! uh... dobro je

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 8:58 (castroo).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

sad ga opet resetiraj :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Ali ipak imam jedan problem,nakon reseta kad idem u postavke i da vidim koji su mi programi aktivni , postavke se izgase...i tu ne mogu nikako uci? zna li ko sta bih trebao napraviti ??

Pozzz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zoran kaže...

sad ga opet resetiraj :D

hahah, ma jel zajebavas ili bih trebao? evo ne rade postavke kako treba ...

17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

meni isto kad bi išao na running apps se zatvori, ugasio sam i upalio mobitel i proradilo. također mi se desilo  nakon reseta

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

idem probat,javljam...

15 godina
neaktivan
Zoran kaže...

meni isto kad bi išao na running apps se zatvori, ugasio sam i upalio mobitel i proradilo. također mi se desilo  nakon reseta

e... svaka cast! dobro je , ne mogu vjerovat da mob sad ima 200mb slobodne memorije... znas li mozda je li se moze imati fb messenger a da se facebook izbrise?

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Evo mali update nakon par mjeseci korištenja... Android 4.0.4, rootan, apex launcher.

Sad imam i Samsung Galaxy Ace Plus za usporedbu. :)

Znači "multitasking" (recimo, dobiješ link u FB poruci pa ga otvaraš u browseru) je tragično spor, lagganje je nekad takvo da se ni ne mogu javiti na telefon ako netko zove dok je browser upaljen i renderira stranicu; wi-fi je počeo zezat - odaberem mrežu a ona se odmah izgubi ili ugasim wifi a on pokazuje da je spojen; dok traje sinkronizacija ili već nekakav prijenos podataka, telefon se osjetno uspori; tipkanje, pa makar bilo jednostavno upisivanje pojma u google search, zna izgledati tako da utipkam riječ napamet i čekam par sekundi da se nešto dogodi na ekranu; fotoaparat je neupotrebljiv i ponekad usred bijela dana ne može uloviti fokus (u mračnijim uvjetima niti ne pokušavam)...

Sve u svemu, mob je par puta bio opasno blizu da ga nasilno integriram sa Zemljom. Al inače je super! :p

Može on imat na papiru dobre specifikacije ali Sonyeva implementacija Androida je vrlo, vrlo loša.

s.f. - s.n.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
castroo kaže...
Zoran kaže...

e... svaka cast! dobro je , ne mogu vjerovat da mob sad ima 200mb slobodne memorije... znas li mozda je li se moze imati fb messenger a da se facebook izbrise?

i ...zna li iko moze li?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice