- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne vidim da se piše o tome na xda forumu, neznam baš valja li to.
edit. evo vidim da se piše na xda dorumu o tome, ali ne pod developers sekcijom. Taj ROM trenutno ne radi, neće se boota uopće, počeli su raditi na tome.
Čudno da piše da na tom ROM-u radi skoro sve i nema bugova, ako ga uspiju bootati, možda ćemo imati skroz funkcionalni JB ROM za par dana.
skinio sam rom CM10.1 i pokrenuo bootanje, mobitel se restartira ali se ne prikaže odvijanje programa ka na primjer c++ nego se samo ponovno upali, jel se to sad installiralo ili šta?
Ako imas taj mob pogledaj imas oko ekrana ko neki obrub ali ja mislim da to nije u sklopu ekrana...meni je pao mob i to mi se je ostetilo pa bi to htio zamijenit...
skinio sam rom CM10.1 i pokrenuo bootanje, mobitel se restartira ali se ne prikaže odvijanje programa ka na primjer c++ nego se samo ponovno upali, jel se to sad installiralo ili šta?
CM 10.1 još nije spreman, ništa ne radi na njemu. Instaliraj CM 9.1 rom.
Koristim ROM Manager i pod ROM-ovima na Google play ima 9.0, 10.0, 10.1 i univerzalni sve sam probao instalirat i kod svakog isto, uopće se ne pojavi program nego se mobitel samo restartira
može li mi netko pojasniti ovaj pojam
fastboot flash boot boot.img (from cm10zip)
može li mi netko pojasniti ovaj pojam
fastboot flash boot boot.img (from cm10zip)
Udjes u fastboot i kucas tu komandu...(s tim da boot fajl dovuces u folder gdje ti je i fastboot)
oprosti ali fastboot mi je totalno novi pojam možeš li malo detaljnije objasniti
Pokušao i sa VolDN. Ista stvar, samo traži druge drivere. Pokušao se vratiti na originalni način, sa VolUP; ponovo ista stvar: pri pritisku na VolUP i uključivanju USB u mob, XP traži drajvere. Instalacija prođe OK. Ali plava LED se nakon nekoliko sekundi isključi.
Jel ima tko ideju kako rootati Xperiu U?
Thx.
koliko bi mogao dobiti novca za Xperiu U, kupljena u 8. mjesecu, popuno je očuvana ibez ikakvih oštećenja, grancija vrijedi?
Razmišljam o prodaji mobitela i kupovini Nexus 7 tableta, a od T-Coma mislim uzeti LG Optimus L3 uz produženje ugovora 
vidi po oglasima za kolko drugi prodaju i prilagodi se. 1200 kn bi bio plafon mislim
koliko bi mogao dobiti novca za Xperiu U, kupljena u 8. mjesecu, popuno je očuvana ibez ikakvih oštećenja, grancija vrijedi?
Razmišljam o prodaji mobitela i kupovini Nexus 7 tableta, a od T-Coma mislim uzeti LG Optimus L3 uz produženje ugovora 
Xperia u ti je puno bolji mob od lg optimus l3
Xperia u ti je puno bolji mob od lg optimus l3
znam, ali i Nexus 7 kojeg ću kupiti je puno bolji uređaj od Xperie :)
Ova Xperia ima odlične specifikacije, ali ako se želim igrati, ekran je ipak premalen. Tako da prelazim na odličan tablet, a mobitel ću koristiti za osnovne stvari, a platiti ga neću jer ću ga dobiti gratis uz produženje ADSL ugovora.
Stavio FXP203 na novi brains FXP10MOD.
Već duže vrijeme nisam bio ovako sretan, kamera radi bolje nego singerica.. hahaha..
Probajte, uslika i to jos po noci za 1 sekundu, maksimum 2 zbog fokusa... prije je trebalo 10-15 sekundi da uslika po noci...
Fenomenalno!
pozdrav... resetirao sam xperiu u na tvornicke postavke, obavila je svoje i pocela opet instalirati sve programe jer nisam ugasio ono da ne vraca programe koje sam imao. E sad sam opet napravio reset,ali govno...sad ga ne mogu upaliti?? sta da radim ljudi moji?!
Pardon...ipak nakon vadjenja baterije se upalio!!! uh... dobro je
sad ga opet resetiraj :D
Ali ipak imam jedan problem,nakon reseta kad idem u postavke i da vidim koji su mi programi aktivni , postavke se izgase...i tu ne mogu nikako uci? zna li ko sta bih trebao napraviti ??
Pozzz
sad ga opet resetiraj :D
hahah, ma jel zajebavas ili bih trebao? evo ne rade postavke kako treba ...
meni isto kad bi išao na running apps se zatvori, ugasio sam i upalio mobitel i proradilo. također mi se desilo nakon reseta
idem probat,javljam...
meni isto kad bi išao na running apps se zatvori, ugasio sam i upalio mobitel i proradilo. također mi se desilo nakon reseta
e... svaka cast! dobro je , ne mogu vjerovat da mob sad ima 200mb slobodne memorije... znas li mozda je li se moze imati fb messenger a da se facebook izbrise?
Evo mali update nakon par mjeseci korištenja... Android 4.0.4, rootan, apex launcher.
Sad imam i Samsung Galaxy Ace Plus za usporedbu. :)
Znači "multitasking" (recimo, dobiješ link u FB poruci pa ga otvaraš u browseru) je tragično spor, lagganje je nekad takvo da se ni ne mogu javiti na telefon ako netko zove dok je browser upaljen i renderira stranicu; wi-fi je počeo zezat - odaberem mrežu a ona se odmah izgubi ili ugasim wifi a on pokazuje da je spojen; dok traje sinkronizacija ili već nekakav prijenos podataka, telefon se osjetno uspori; tipkanje, pa makar bilo jednostavno upisivanje pojma u google search, zna izgledati tako da utipkam riječ napamet i čekam par sekundi da se nešto dogodi na ekranu; fotoaparat je neupotrebljiv i ponekad usred bijela dana ne može uloviti fokus (u mračnijim uvjetima niti ne pokušavam)...
Sve u svemu, mob je par puta bio opasno blizu da ga nasilno integriram sa Zemljom. Al inače je super! :p
Može on imat na papiru dobre specifikacije ali Sonyeva implementacija Androida je vrlo, vrlo loša.
e... svaka cast! dobro je , ne mogu vjerovat da mob sad ima 200mb slobodne memorije... znas li mozda je li se moze imati fb messenger a da se facebook izbrise?
i ...zna li iko moze li?