robimarko kaže...
Misim da ide drito na ICS a ne na noviju verziju GB-a pa onda ICS
Ma drito ko traktor u kukuruz 
robimarko kaže...
Ma drito ko traktor u kukuruz 
Friendcaster sam probao ali ne odgovara mi taj prikaz/izgled
Ali može onaj tvoj .184 sa Flashtoolom staviti.
Friendcaster sam probao ali ne odgovara mi taj prikaz/izgled
Ma rekao je da ne želi ICS iako se vidi da nema pojma što je ICS i što on donosi naspram GB
Domac jedino ti, ja i još par njih vrti xperia u oko malog prsta.. šta će biti sa ovim likovima što su pojurili na ICS bolje da ni ne znamo 
ja sam čekam kad će sony izdat JB za xP, a onda kad se to dogodi, poprilično sam siguran da će ga biti vrlo jednostavno portati i za uređaje sa lockanim bootloaderom 
trenutno sam na C.10, maknuo sam dobar dio sonyjevih aplikacija i bloatware-a (ako ne i sve, uključujući fejs, launcher, walkman i stock internet browser) instalirao nova launcher, dolphin, rocket player i friendcaster i to je to, radi ko zmaj (sam što ne riga vatru
)
a dok čekam, igram onaj NFS most wanted...
igra još netko pa da ga dodam? 
Možda Friendcaster i ne bi bio loš da ne vrti reklame u dnu :D
Ja sam imao gadnij problema sa FriendCasterom, nikad nisam bio siguran da ce mi postati status/komentar, znalo je izbaciti gresku i onda mi se sve zbrise,
ponekad nije htio dobaviti novosti, stalno izbacivao gresku, mah, smece, barem meni, jedino zato sam na sluzbenoj fb app (koja je jos gore smece)..hehe :)
reklame!
doduše i taj kratki period koliko sam ga koristio ni free verzija mi nije prikazivala reklame
Jel imate vi screenshot na ics?
ja nemogu nac,znam da je prije bilo kad drzis tipku za zakljucavanje/otkljucavanje al sad tamo te opcije nema.
aaaa,hvala
Jel iko od vas isprobo Boot Animation Logo aplikaciju? super je,samo morate imati rootat telefon i možete promjeniti animacije pri paljenju mobitela,super app,sam skine i instalira animaciju po vašoj želji,jako jednostavno sučelje i jednostavnost.
Vjerujem da je ovdje opisano kao unlockati SX U. Međutim, meni to ne polazi za rukom. Fastboot, kad ga pokrenem, pokaže poruku "Waiting for device"... I tako do beskonačnosti. Imam XP SP3 i bez problema mi je prepoznao uređaj i našao drajvere. Ali i dalje ista poruka.
Plz, kako otključati mob?
Misliš li ti na SIM lock ili otključavanje Bootloadera?
Otključavanje Bootloadera.
Hvala.
Jer ima di za kupit onaj okvir oko stakla?
Jer ima di za kupit onaj okvir oko stakla?
Prednju masku? oO
btw. Čemu služi "Movies" app? Prebacio sam sad 2 epizode serije na mobitel i prikazuju mi se u "Album" appu i u Movies appu s time da u Movies appu s njima nemogu ništa oO
edit: skužio; stisne se opet na ime u izborniku novom koji se otvori. S tim da kad se to obriše, i dalje ostaje vidljivo u toj aplikaciji ko da je tamo
A ima ko onaj neki okvir oko ekrana...to me zanima...
Piše da je unlock dozvoljen. Ali kad priključim mob na komp (vol up & usb), svjetlo se zaplavi, ali nakon nekoliko trenutaka se isključi. Imam i Win XP i Win 7, i na oba ista stvar.
driver?
Šta ne ide vol down? I trebao bi zeleno svijetliti...
ljudi imam ovaj mob i treba mi opet pomoc oko jedne sirtnice. dakle skinuo sam si operu mobile i radi super, ali neznam kako neku stvar odnosno stranicu otvoriti u novom tabu (kartici) i moze li se to uopce. ako niste razumjeli na sta mislim, npr. gledam neku stranicu i na njoj ima link i sad kako da otvorim taj link u novom tabu? nadam se da razumijete na sta mislik. i jos nesta: to je na racunalu ono kad bas pritisnete onaj klizac na misu (barem meni)
Dugo držiš pritisnut link i onda ti se otvori mali popup prozor - open in new tab i copy link.
Drajver je prošao OK, nema grešaka u Device manageru. Još se ne snalazim u W7 pa ne znam kako da skinem driver, pa pokušam ponovo. Za Xperiu U stoji da bi trebalo pritisnuti Volume UP pri spajanju USB-a!?! (Možda griješim?!?)
Thx.