Samsungov IrDA

poruka: 3
|
čitano: 1.202
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsungov

Imam neki Samsungov mob. (neki preklopni) i sada kada aktiviram IrDA on meni ne da opciju šalji ali bome ne mogu ni primati Zna li tko uopće ćemu služi da opcija u postavkama?

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Samsungov
Nisi naveo koji mob imas,ako je neki stariji samsung u pitanju, oni imaju velikih problema sa povezivanjem IC-om,neki od tih samsunga se povezuju samo sa drugim samsungom, i ne mogu se slati ni slike i melodije,samo neke stavke imenika,neke bezveze card posjetnice i slicne nebuloze. Saznaj koji model samsunga je u pitanju pa se informiraj na netu o njegovima mogucnostima.
17 godina
RE: Samsungov
omahen kaže...
Nisi naveo koji mob imas,ako je neki stariji samsung u pitanju, oni imaju velikih problema sa povezivanjem IC-om,neki od tih samsunga se povezuju samo sa drugim samsungom, i ne mogu se slati ni slike i melodije,samo neke stavke imenika,neke bezveze card posjetnice i slicne nebuloze. Saznaj koji model samsunga je u pitanju pa se informiraj na netu o njegovima mogucnostima.
 SGH E-300! (stariji, preklopni)

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb....
1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2008 12:49 (Ag008).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice