Prijenos broja i otključavanje moba?

poruka: 2
|
čitano: 1.091
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Prijenos broja i otključavanje moba?

mob je kupljen ovaj mjesec na pretplatu u vipu koju planiram odmah ukinuti, tj napraviti prijenos na vip me bonove i platiti penale

pitanje je da li mi je VIP dužan otključati mobitel nakon što ja platim te penale i raskinem taj ugovor na 24 mjeseca?

drugi broj je u statusu prijenosa sa Tmobile pretplate na Vip pretplatu, mogu li kada prijenos bude gotov, ako nisam poptisao ugovor na 24 mjeseca i uzeo uređaj direktno priječi sa tim brojem na VIP me bonove, ili moram biti određeno vrijeme na pretplati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 22:59 (jonyb).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Prijenos broja i otključavanje moba?
jonyb kaže...

mob je kupljen ovaj mjesec na pretplatu u vipu koju planiram odmah ukinuti, tj napraviti prijenos na vip me bonove i platiti penale

pitanje je da li mi je VIP dužan otključati mobitel nakon što ja platim te penale i raskinem taj ugovor na 24 mjeseca?

drugi broj je u statusu prijenosa sa Tmobile pretplate na Vip pretplatu, mogu li kada prijenos bude gotov, ako nisam poptisao ugovor na 24 mjeseca i uzeo uređaj direktno priječi sa tim brojem na VIP me bonove, ili moram biti određeno vrijeme na pretplati?

prije je bila politika da su ti dužni ako zatražiš otključati mob nakon šta isteče pretplata, u ovom slučaju nakon raskida te pretpalte...

a za ovo drugo neznam, samo znam da previše kompliciraš... prvo uzimaš mobove na pretpalte pa da bi te pretplate ukinul... ne vidim logike u tome, al ok... neka ti bude... :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice