Koji mobitel da si kupim?

poruka: 39
|
čitano: 10.055
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Koji mobitel da si kupim?

kupi brate koji oćeš...ko da ću ga ja koristit pa me treba zanimat hehe

valjda si sposoban sam na netu nać i usporedit mogućnosti moba a ne tu ispitivat ekipu...

ima fala bogu puno stranica koje se bave mobovima

nije da napadam nego eto, rade potraži prvo sam da ti ne mora debil ko ja ovo pisat ;)

Boli te ona stvar koji komp imam!
16 godina
protjeran

Nitko ne spominje iCrap (aka iPhone),čudno baš...(not)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Nitko ne spominje iCrap (aka iPhone),čudno baš...(not)

ja sam spomenuo hehe
al ozbiljno sam mislio :-))
17 godina

Nemoj kupovati mobitel radi GPS-a jer ti se bolje isplati kupiti zaseban uređaj, to je puno kvalitetnija solucija. GPS na SE C905 nije baš nešto posebno, ali meni je ok za ono što mislim da je kod telefona dovoljno: dobiješ neku osnovnu GPS usluge i ono što je bitnije (za mene) slike dobivaju oznaku koordinata. Kao korisnik C905 mogu reći da sam vrlo zadovoljan kamerom, što mi je uz "telefonske" karakteristike sljedeća najvažnija stvar, softver mi je vrlo dobar i radi brzo (nisam primjetio bugovitost), multimedijalne mogućnosti su praktički na razini Wxx serije telefona, ima WiFi i meni je to više nego dovoljno. S obzirom da to nije smartphone sa Symbianom nema neke funkcije kao što su preglednik office dokumenata, ali tako nešto baš i ne želim gledati na telefonu.  Čekao sam na taj telefon otkako su ga na proljeće prezentirali i mogu reći da se isplatilo čekati. Što se tiče kupnje, mislim da je najpovoljnije na VIP-u: ugovor na 12 mj., osnovna pretplata (50 kn + promet + PDV), uz trajni nalog 1991 Kn

There's no business like showbusiness
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kvalitetan GPS ti imaju Nokie - ali bolje ti je kupiti zaseban uređaj kao što ti je to predložio southy.

2000 kn ; mobiteli : Sony ericsson k850 - 2 339 (5 mpx ; hr t9 ; SMS = memorija ( upaketu 552 mb);  SE C950 (3 6888 kn ) ;Nokia - neka 'n' (n96 , n85 , n82 ,n81...) seria za aparat , gps... ili 'e' (e90 communicator , e66 , e51) serija ako ti treba za posao - Office , gps , ali imaju slabiji aparat - 3,2 mpx (uglavnom) ; ostali proizvođači ti imaju ili slabu kameru ili nemaju gps ... (ti sam odluči)

Intel Core 2 Duo E6600 HDD western digital 500 gB GeForce 8800 GTX
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.12.2008 20:05 (SANJIN3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobar je telefon ; po meni najbolji lg mobitel sa touchscreenom !

Intel Core 2 Duo E6600 HDD western digital 500 gB GeForce 8800 GTX
17 godina
neaktivan

Nokia 1209     -state of the art- zadnji top model    98 kn u simpa paketu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Preporučam ti samsung f480v. Touchscreen, 5mpx kamera, velika memorija za sms, 3g, nema gps, ali bolje ti je uzet odvojeno mob i gps. Sveukupno gledano mob s vrlo kvalitetnim hardverom i softverom.

karakteristike-http://www.gsmarena.com/samsung_f480-2268.php

recenzija-http://www.gsmarena.com/samsung_f480-review-236.php

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.1.2009 19:22 (Eco).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eo da ne otvaram novu temu...zanima me koji mobitel da si kupim...što mi vi preporučate...ovako...
Mora imati:1.kameru(5 Mp ili 3 MP ili više)
                 2.utor za memory stick(bilo koji-do 8 GB)
                 3.wifi,gps(nije potrebno,ali je poželjno)
I to bi bilo to...i da je klizni ili tako nešto...gledo sam nokiu n85 i n95 takve mi se sviđaju...
Treba mi na pretplatu i da nije skuplji od 3000 kn...
Što Vi preporučate?

Djela govore.Milan Banditič.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice