HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 511.704
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC One

Još nije 100% sigurno da će One dobiti 5.1. GPE je dobio ali se ne zna za ostatak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC One
phoenix2003 kaže...

Još nije 100% sigurno da će One dobiti 5.1. GPE je dobio ali se ne zna za ostatak.

to meni govoris ili... ?

14 godina
neaktivan
HTC One

Da, tebi a u vezi update-a. Kod mene radi sve OK. Pokušaj factory reset.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Da, tebi a u vezi update-a. Kod mene radi sve OK. Pokušaj factory reset.

pa nisam nista pitao u vezi updatea :)) govorim o sense home-u koji je zamijenio blink feed. nakon toga mob. ima lag koji se najvise osjeti prilikom ulaska u app drawer.

a sistemskog updatea za M7 vise nece biti, tako bar vele iz HTC-a. iako trenutna verzija ima mali milijon bug-ova...

13 godina
HTC One

Pozz! Iako imam srece, pa imam noviji model i novi senzor pa nemam shebanu kameru, izgleda da me poceo patit jedan malo rijedji problem, zvucnici koje bruje. Jel itko zna sto bih trebao probat?

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Opet mi se događaju čudne stvari s mobitelom. Stavio sam ga puniti, bio je na oko 5% i nakon nekoliko sati(dovoljno da se napuni do kraja) sam ga krenuo iskopčati, i bio je užasno vruć, do te mjere da ga nisam moga držati u rukama, a baterija je ostala na 5%. Iskopčao sam ga, pustio da se ohladi i koristio sam ga dok se nije ugasio. Ugasio se, probao sam ga upaliti i upalio se s 1% baterije. Tako sam ga restartao još 3 puta, i četvrti put se upalio sa 75%. Još sam ga jednom restartao, i onda se upalio s 88%. Sad sam ga namjerno prazni i došao sam do 35%, sve mi se čini normalno, ali što je to moglo biti? Je li moguće da se baterija prepunila? Neke dugotrajne posljedice?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

Provjeri da ti kojim slučajem ne radi Power to give. Pokušaj ga napuniti isključenog. Uđi u recovery mode i uradi factory reset a zatim i wipe cache.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
phoenix2003 kaže...

Provjeri da ti kojim slučajem ne radi Power to give. Pokušaj ga napuniti isključenog. Uđi u recovery mode i uradi factory reset a zatim i wipe cache.

Power to give je isključen, a ni u upaljenim procesima nisam našao ništa zahtjevno. Pustit ću ga da vidim kako će se ponašati idućih par dana, jer mi se zbilja neda resetirati sve. Najviše me brine hoće li zbog temperature biti neke dugotrajne posljedice za bateriju jer je bio ekstremno vruć, jednako ili čak topliji od radijatora za centralno grijanje(temp. vode u njemu bi trebala biti 60C)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
Strm kaže...

Pozz! Iako imam srece, pa imam noviji model i novi senzor pa nemam shebanu kameru, izgleda da me poceo patit jedan malo rijedji problem, zvucnici koje bruje. Jel itko zna sto bih trebao probat?

bump

sup bro?
14 godina
neaktivan
HTC One

Pokušaj isključiti Beats pa ga ponovo uključi. Isključi NFC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
HTC One

Nah, to je hw problem. Meni su uservisu mjenjali mob, doduše tad nisu mogli otvoriti,sad će ti vjerojatno zvučnike mjenjati. Taj m7... Odličan mob, ali 1000 problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

Kamera je dobila fantastičan update na Google marketu. Sada ima more opcija koje ima i M9.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Kamera je dobila fantastičan update na Google marketu. Sada ima more opcija koje ima i M9.

imas ti M7 ?

14 godina
neaktivan
HTC One

I M7 i M8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

I M7 i M8.

i dobio si update na m7 ? jer kolko vidim za m7 ne postoji taj update.

14 godina
neaktivan
HTC One

Update je došao preko Google Store-a. Tako je distribuiran update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Update je došao preko Google Store-a. Tako je distribuiran update.

Ja isto tražim sad taj update, koliko vidim nema ga, ima samo update za galeriju od htc-a i tjt, pričamo za m7?

Battlelog: D3XT3R_HR; Uplay: Dexter_HR
14 godina
neaktivan
HTC One

Da pričamo o M7 i to je taj update Gallery. Kad sad sve saberem i 5.0.2 i novi izgled Blinkfeed-a kao i nove mogućnosti kamere i kreiranja tema kao i samu izdržljivost baterije i fluidnost Sense-a, ovaj telefon stvarno drži tempo. Da je izašao ovakav kompletan na tržište pregazio bi konkurenciju. Nadam se da je HTC nešto naučio....

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
phoenix2003 kaže...

Da pričamo o M7 i to je taj update Gallery. Kad sad sve saberem i 5.0.2 i novi izgled Blinkfeed-a kao i nove mogućnosti kamere i kreiranja tema kao i samu izdržljivost baterije i fluidnost Sense-a, ovaj telefon stvarno drži tempo. Da je izašao ovakav kompletan na tržište pregazio bi konkurenciju. Nadam se da je HTC nešto naučio....

pa to nema veze sa kamerom.. za kameru je dosao poseban update prije dva dana koji donosi vise mogucnosti a koji nije dosao na m7.

ko da instaliras photoshop i velis dosao je novi update za kameru..

14 godina
neaktivan
HTC One

Eto, spali me na lomači sad! Rad sa kamerom je malo promjenjen, dodane su nove mogućnosti obrade fotografije i to je to. Imam i M8 koji je dobio update kamere pa sam mislio da je isto dobio i M7. Ne gledam svaki update pojedinačno dođavola!!!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
phoenix2003 kaže...

Eto, spali me na lomači sad! Rad sa kamerom je malo promjenjen, dodane su nove mogućnosti obrade fotografije i to je to. Imam i M8 koji je dobio update kamere pa sam mislio da je isto dobio i M7. Ne gledam svaki update pojedinačno dođavola!!!!

pa pretpostavljao sam da si to mislio, zato samo i pitao da li si siguran..ne kuzim cemu takav govor..vidim i iz prijasnjih postova i tema da ne znas prihvatiti kritike kad je netko u pravu..bravo majstore..

14 godina
neaktivan
HTC One

Ovo ne vodi nikuda. Izgubili smo se u prevodu, mislim. Nemoj zamjeriti odmah. Već sam napisao da imam oba telefona i na M8 sam vidio update za kameru a na M7 nisam a izgled je isti. Ako pažljivo pročitaš moje postove a rekao si da čitaš, primjetićeš da sam prvo objavio vijest za M8 a tek naknadno za M7. Ništa nisam namjerno loše uradio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Evo kad već postoji tema red bi bio da i ja nabacim koju rečenicu. Naime ja sam sretni dobitnik Onea M7 kada je bio u BUG-u, posjedovao sam razne mobitele, a od HTC-a i Desire kad je izašao, i nakon svega mogu reć da je HTC za mene najbolji proizvođač pametnih mobitela. Može Samsung ili netko treći na papiru izbaciti neznam šta, ali prilikom rada nema onih anomalija kao u prethodno prozvanog Samsunga, da se sam ugasi, pa da zašteka prilikom listanja slika i sl., a vjerujte mi imao sam takvih iskustava i imaju ih i korisnici npr. Alphe.

Što se dizajna tiče ne mijenja se puno (kod HTC-a) i možda je bolje tako (da ne radi fijasko kao iP 6), ali pošto više ne igram igrice na mobitelu (osim šah i karte) mislim da ne mijenjam ovog dok mi je zuba u glavi.

Dakle, samo HTC, od prvog dana radi kao sat i čak neman osjećaj da je baterija izgubila kapacitet (a to sam kod S S3 imao kada je tek izašao na tržište).

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

Sense je dobio update na Google Play.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
phoenix2003 kaže...

Sense je dobio update na Google Play.

I od onda sljedece: messenger svako malo mi se rusi, kad sam na lock screenu i stavim prst na ekran one strijelica iznad lokota imaju neki glitch, baterija mi svako malo skoci na 100% i ond moram restart da mi se vrati na stvarni postotak...

sup bro?
15 godina

Evo, u SAD je krenia OTA za M7 GPE za Lollipop 5.1. 

Dakle, realno je očekivat kroz mjesec do dva dana 5.1 za brandirane telefone. 

Ovo samo dokazuje HTCovu lojalnost za SW update na flagshipima. 

ptspclan.com | visit us ^^
9 godina
neaktivan
sardax kaže...

Evo, u SAD je krenia OTA za M7 GPE za Lollipop 5.1. 

Dakle, realno je očekivat kroz mjesec do dva dana 5.1 za brandirane telefone. 

Ovo samo dokazuje HTCovu lojalnost za SW update na flagshipima. 

Teško ako će M8 tek dobiti taj update u 8. mjesecu... A i bilo je riječi da Sense verzije M7 neće vidjeti 5.1.

14 godina
HTC One

naravno da nece, sardax o cemu pricas ? GPE na brandirane telefone ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
HTC One

Valjda je mislio na Sense

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

Evo došao i nekakav mali sistemski update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice