Ruter,internet?!

poruka: 5
|
čitano: 868
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ruter,internet?!

Pozz

zanima me razlika izmedu 25 mbs i 50 mbs,imali puno razlike zbog gaminga,strimanja a ne torrenta?

Imam ruter od Amisa(dobio ga prije godinu dana)pa me zanima dali se isplati kupovat sad neki bolji ruter jer sam cital na netu kao da je internet kvalitetniji i da nema pucanja veze ili tako nesto ako sam dobro shvatio...

hvala

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Ruter,internet?!

Ne razumijem zašto mjenjat jer sigurno odgovara ugovorenoj brzini ?

Za veću brzinu tražiš od njih ugovor na veću npr. 50mbps brzinu a oni ti ukoliko stari

ruter nemože daju novi ruter koji podržava tu brzinu i sa podešenim njihovim postavkama.

Promjenu gotovo nećeš primjetiti ako nemaš više priključenih računala sa kojima strimaš....

Na primjer da sam priključiš odgovarajući novi ruter trebao bi upisati sve postavke u njega i ako uspiješ

imao bi brzinu i dalje onu koja ti je na ugovoru.

12 godina
neaktivan
Ruter,internet?!

oke hvala al zanima me jos nesto pa da ne otvaram novu temu tu cu napisat

imam 50/50 i evo bas sad skidam gta v od 60gb i mene zanima zasto je meni down speed prosjecno 2mb/s.dali mogu nekako postaviti u postavkama da mi torrent uzima sve megabite a ne samo 2.0?

Totalni sam nub tu pa ako grijesim ispravite me :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ruter,internet?!

Ako imaš optiku nemozes mijenjati routerm niti se to isplati i u kojem slučaju. A za skidanje, ovisi o stranici, sa Steama bi trebao potegnuti 50mbps

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Ruter,internet?!

...ako imaš 50/50Mb/s to bi trebalo ići bar oko 5MB/s ...samo vjerujem ako nije do te web stranice da si to sam usporio brzinu koristeći wifi umjesto lan-kabla do rutera.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice