Pomoć oko uređaja

poruka: 8
|
čitano: 1.853
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć oko uređaja

Pozdrav,

Malo glup naziv teme, ali nisam bolji mogao smisliti :P

Naime imam HDD od 250gb na kojem su mi sve serije i filmovi.

Kako mi je problem to imati uštekano u laptop cijelo vrijeme mislio sam cijeli disk shareati na mreži, ali tu je problem jer mi stolni komp ne može uvijek biti upaljen.

Znači: HDD -> Desktop PC -> Mreža -> moj laptop

Da li postoji neki način/uređaj u koji uštekam hdd, a taj uređaj direktno u router i da je shareano?

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko uređaja

Imaš one razne media boxove kaj se prikače preko LAN kabla, a imaš i rutere koji imaju mogučnost da djele fileove preko USB porta na njima. Ja mislim da SX763 kojeg djeli Tcom ima tu mogučnost.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko uređaja
hazz kaže...

Imaš one razne media boxove kaj se prikače preko LAN kabla, a imaš i rutere koji imaju mogučnost da djele fileove preko USB porta na njima. Ja mislim da SX763 kojeg djeli Tcom ima tu mogučnost.

Možeš dati neki primjer takvog boxa da nije preskup?

ako ne to morati ću smisliti način kako da zamjenim rutere ako tcom neda xD

Mala moja dajem ti na znanje, sila masi daje ubrzanje. Dvije ploče, jedan izloator, mala moja to je kondenzator :D
15 godina
neaktivan
Pomoć oko uređaja

pardon na double post, ali evo probao sam na tom ruteru uštekat hdd i on svijetli plavo kao da je uključen, ali kada odem na network ne izbacuje ništa :S

da li opcija treba biti enableana u postavkama rutera? ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoć oko uređaja

stvarno nitko ne zna? :(

btw Sretan Uskrs :D

0 0 hvala 0
17 godina
Pomoć oko uređaja

Naravno, moraš uključiti fileserver opciju u routeru, te dodati usera koji ima prava pristupa.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko uređaja
Father_Dougal kaže...

Naravno, moraš uključiti fileserver opciju u routeru, te dodati usera koji ima prava pristupa.

da tako nešto sam i mislio probati...

usput ova opcija ne postoji u thomsonovom ruteru TG782 ?

17 godina
Pomoć oko uređaja

E to ne znam - ja sam na Iskonu i imam onog njihovog bijelog Siemensa, on ima te opcije.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice