[Review]NotOnlyTV LV6TMPVR4 DVB-T MPEG4

poruka: 460
|
čitano: 289.197
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Bokich

Nesto sam uocio kod podesavanja. Pokusavam ukljuciti napajanje antene, i kad ukljucim OK ne reagira, ali zato exit (kao potvrditi snimanje SAVE ili kako vec ) on opet vrati na iskljuceno...JEdnostavno ne mogu ukljuciti.

Imam Riblju antenu na krovu..

Jel to kod mene bug mali?

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Joj da, jos sam nesto zaboravio pitati. Ne znam za to da li cu dobiti drugi daljinski, a ja stvarno nemam zasad problema s daljinskim, koliko sam razumio nije nuzno da skinem update za novi daljinski, pa taj update mogu preskociti??. inace taj Update sam nasao ovdje http://www.box.net/shared/nsl72kfu2d

Gibam sad

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RE: [Review]NotOnlyTV LV6TMPVR4 DVB-T MPEG4

Nećeš dobiti novi daljinski i firmware koji ga podržava ako ga ne tražiš. A tražiti ga možeš ukoliko imaš, koliko sam shvatio, neki stari LG TV čije se frekvencije preklapaju s frekvencijama Lifeview-a, pa mijenjajući jedno mijenjaš i drugo.

Zadnji firmware za standardni daljinski je onaj koji sam postao par postova prije i njega stavi.

17 godina
neaktivan

Aha.

OK. nemam LG TV.

Super.

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Dakle ne stavljaj taj FW za novi daljinac koji sam uploadao,

jer inače će ti tvoj daljinac otkazati poslušnost,

te nećeš moći reflashati natrag, jer, nemaš daljinac...

A ne spada ti pod jamstvo jer si napravio grešku.

PS - Ljudi kojima je išao daljinac, jel stigao?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan

Koji je firmware zadnji a da uspješno radi?

Vidim da sa zadnjim daljinski ne radi više

Trenutno imam:

Model: B017

Verzija SWa: ITALY-V4-LV6

HW Verzija: 5007.2806.1

e da, jel Kapital network ima nekih problema ili šta? Ne može mi ga nać a Strong 5203 ga je našao bez problema.

ne nalazi mi također Jabuku, net i Z1. Strong je sve nalazio

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 13:24 (yojo).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ok, vidim da stvarno ima glupih ljudi..

Jesi možda updateao onaj moji koji piše da NE UPDATEATI AKO NISI DOBIO NOVI DALJINSKI OD LIFEVIEW-a?

Mislim ako piše NE UPDATEATI, onda yebeno ne ne i ne!

Ko te yebe sad, pokušaj reklamirati, ja ti jamstvo nikad nebi priznao za to.

Inače, ljudi, evo vam današnji novi Firmeware za klasične uređaje,

a nalazi se u RAR arhivi sa opet novim uputstvima (isto kao prije,

samo sad je reset pass 000000).

Riješava probleme što neki uređaji ne vide stari firmeware (zato su dva u RAR-u).

Donose i pokoja poboljšanja koje ste tražlili, a na ostalima se radi.

A šta se sve promijenilo otkrijte sami:

http://www.box.net/shared/nsl72kfu2d

PS - Za one koji govore Kineski: NE UPDATEATI SA FW-om koji kaže da je ZA NOVI DALJNSKI.

To je samo za ljude kojima je LG okrenuo leđa i ne želi im pomoći,

pa LifeView daje NOVI daljinski i novi FW za njih.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ok, vidim da stvarno ima glupih ljudi..

Jesi možda updateao onaj moji koji piše da NE UPDATEATI AKO NISI DOBIO NOVI DALJINSKI OD LIFEVIEW-a?

Mislim ako piše NE UPDATEATI, onda yebeno ne ne i ne!

Ko te yebe sad, pokušaj reklamirati, ja ti jamstvo nikad nebi priznao za to.

Inače, ljudi, evo vam današnji novi Firmeware za klasične uređaje,

a nalazi se u RAR arhivi sa opet novim uputstvima (isto kao prije,

samo sad je reset pass 000000).

Riješava probleme što neki uređaji ne vide stari firmeware (zato su dva u RAR-u).

Donose i pokoja poboljšanja koje ste tražlili, a na ostalima se radi.

A šta se sve promijenilo otkrijte sami:

http://www.box.net/shared/nsl72kfu2d

PS - Za one koji govore Kineski: NE UPDATEATI SA FW-om koji kaže da je ZA NOVI DALJNSKI.

To je samo za ljude kojima je LG okrenuo leđa i ne želi im pomoći,

pa LifeView daje NOVI daljinski i novi FW za njih.

Jel to meni?

Daj pročitaj opet kaj piše. Pitao sam koji je zadnji firmware a da uspješno sve radi  . Nisam updejtao ni ništa još, jer nisam glup i čitam i vidim da piše za zadnji da daljinski ne radi.

15 godina
protjeran

Rekao si "vidim da sa zadnjim FW daljinski ne radi više"?

Otkud ti to?

Dakle ili si updateao FW za NOVI daljinac (to nema veze sa radom TVOG daljinskog,

to je za LG korisnike, zato i piše da ne updateaš ako nemaš novi daljinski).

Novi ZADNJI koji je izašao za SVE modele (i one koji nisu mogli komunicirati sa zadnjim FW,

tj. nije bio vidljiv preko USB-a) se nalazi u RAR-u na linku kojeg sam postavio.

Skini, unraraj, slijedi pisana uputstva i TO JE TO.

Daljinski će ti normalno raditi jer ne mijenjaš frekvencije niti kodove...

14 godina
neaktivan

Don Kihoty,

Nema potrebe za galamom i prijetnjama. Predlažem ti promjenu strategije.....

Samo neka dečki ne čitaju postove i rade gluposti, naravno, tko želi.

Ostavi si sa strane fino jedan daljinac s novim kodovima kako bi nadobudnim i nepromišljenim vlasnicima uređaja koji flešaju svoje prijemnike krivim software-om učitao njima odgovarajući software. Naravno uz adekvatnu naknadu: kava, čevapi....

Što bi rekao Sir Oliver: "Cijena? Prava sitnica...."

Samo su svemir i ljudska glupost beskrajni. Ustvari, za ono prvo baš i nisam sasvim siguran.... A. Einstein
14 godina

Don Kihoty, što ti napiše Lifeview kad pogledaš informacije nakon upgradea sa tvojim novim fw?

Možda LV6-OSD1-V3?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uuuffff..

Ajm,e tesko mi se odluciti.

Trebao bi svojim roditeljima za drugi TV nabaviti DVB-T prijemnik, Naravno, uz njihov Bon bilo bi nesto jeftinije sto su mi i rekli da nadem sto povoljnije.

A meni se ne da Vivax ili sto vec.

Prije sam htio uzeti Xoro 7500, pa sam ipak uzeo NotOnlyTv.

Sad mislim taj model njima uzeti (Xoro 7500).

Ali cijena. Pa dobro mislio sam opet Xoro 3510, nije Mpeg4 prijemnik, ali..... zna se.

Ne znam, kakvi su dojmovi kod Xoro, zna se klon su ovim Infinity, Strong i itd.. ali ne vjerujem da bas jedna firma razlicitim firmama stanca... stvarno..

Sto se tice update firmware, da li se moze preskociti? A ako preskocim, da li onda onaj prijasnji update  nije implementiran u sljedecoj nadogradnji?

Onako. kukavica sam pa pitam :)

Daljisnki OK, tu nema frke, ne tuce se s mojim TV Sony 32FX66 (za slucaj ako netko ima taj model, da se ne plasi )

Joooj dobra bi dosla i promjena boja OSD... ovo plavo, zbilja je pl avo, po meni blijedo jedva vidim. Preko Scarta spojen.

Filmovi idu, smao nisam ama  bas puno i razlicito. jer TV je zauzet. A ide, osmjeh na licu hehehe dobra stvar

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vidim, neki ga hvale, neki ga kude...

Interesira me nekoliko stvari.

1. Imam CRT s 4:3 omjerom stranica i zanima me dal ce mi razvuc film dok cu gledat ili ce ipak biti 21:9 kako je i film sniman ? (.mkv format)

2. Vidim da ima problema s DTS-om ? Kako najjednostavnije to rijesit jer vecina filmova mi je u DTS kodeku (kaj god da je, valjda je kodek za zvuk).

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probao sam na starom Tv Sony s 4:3 omjerom, vise s ciljem da vidim da li radi uopce.

Normalno mi sliku stavlja, dok film s 16:9 omjerom jos nisam, mada ne vjerujem da ce biti problema, imat ces i gore i dolje crnu traku.

Ne znam za druge, ratio mi ne radi bas dobro, da li je zbog toga sto je preko Scarta spojeno ili je malo software jos musicav , ne bih znao.

Sto se tice DTS, ovdje je receno za jedan program koji iz jednog audia formata prebacuje u AC3. imena audio converter. tako nekako

Nije mi rodendan danas!!
15 godina
protjeran

DTS ne može reproducirati, nema HW podršku za to (makar je moguće napraviti SW emulaciju,

ali mislim da bi to bilo presporo za 1080p).

14 godina
neaktivan

Pozdrav.

Eto da se zahvalim Don Kihotyu na rješavanju problema sa daljinskim upravljačem koji se je kosio sa LG televizorom.

Čovjek se je stvarno namučio da se problem riješi sa proizvođačem DVB-T prijemnika LIFEVIEW.

Naravno oni su na svoju štetu poslali novi daljinski upravljač i dodali novi UPDATE sa novim kodovima tako da sve sad radi kako treba.

Ima samo jednu manu koju sam tek kasnije otkrio a to je da se sa daljinskim prijemnik može ugasiti ali ne i upaliti.

Šta je tu je. Zato ima gumb na prijemniku.undefined

Stari i novi daljinski. Naravno nema vizualne razlike. Stari i novi daljinski. Naravno nema vizualne razlike.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

jel ovo za ntfs sto posto tocno:

"Ovdje je i FAT, exFAT, FAT32 i NTFS podržan."

Naime, kupio sam disk, pa da ga dzabe ne formatiram na ntfs ak ne podrzava. U uputama prijemnika pise da podrzava samo fat32. Stvar je u novom firmwareu, pretpostavljam?

Pozdrav svima pošto sam novi na forumu.
Kupih jučer NotOnlyTV i vanjski hard WD 2T tvornički formatiran na NTFS. A NOTV ga ne prepoznaje, tj ne vidi filmove na disku. Napravio sam 32GB particiju u FAT32, stavio film i to je OK. Zašto ne vidi film na NTFS particiji? A DonKihoty kaže da je i NTFS podržan.
I drugo pitanje: imam svaki film u svom folderu s pripadajućim subtitlovima, međutim uređaj ih ne vidi (u podržanim su tipovima filea). Gdje je problem?
Hvala na odgovorima
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 15:56 (Evander).
14 godina
neaktivan

Trebaš samo update za prijamnik i biti će ti podržan NTFS format. Kod mene radi savršeno.

15 godina
protjeran

Koristim na svome 500GB NTFS formatirani Sillicon Power Armor HDD,

i sve radi OK.

I titlovi.

Titlovi moraju imati isto ime kao i film (to ti je jasno još od doba BSPlayera).

E što se tiče tvog problema, mislim da je problem sa adresiranjem samog diska.

Naime, pregust zapis od 2TB je problem na starim OS-ovima kao što je XP,

pa je vjerovatno i tu nekakav problem sa softwareom i adresiranjem NOTV-a.

E sad, kontaktirat ću ih za taj problem,

a ti ovdje u temi napiši točan naziv diska i ladice,

te part number (PN) i serijski broj uređaja (SN),

te isto tako PN i SN NOTV-a.

Vjerovatno će smisliti neko riješenje u što bržem vremenskom roku.

Lp

14 godina
neaktivan

Don, hvala na odgovoru.

Napravio sam update firmwarea i riješio problem NTFS.

Titlove ću kad uhvatim vremena preimenovati i pretpostavljam da će to riješiti problem.

A imam i problem sa zvukom (tj. bez zvuka) u nekim mkv fileovima, ali morati ću to probati prekodirati u AC3 pa će valjda raditi... ako ne javim se za daljnju pomoć :)

I zadnje pitanje za tebe: da li raditi update firmwarea s zadnjom verzijom (15.11.) za koju je link stavio dankec na strani 9? Jel u toj verziji vrti DTS audio file? Tnx...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 23:52 (Evander).
15 godina
protjeran

Staviti samo FW koji je u mojoj mapi, ali ne novi FW za novi daljinac (to je samo za korisnike koji dobiju NOVI

daljinski zbog LG TV-a).

Uglavnom, stavio sam zadnje FW-e gore i to je to...

DTS za sada nije podržan...

16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Staviti samo FW koji je u mojoj mapi, ali ne novi FW za novi daljinac (to je samo za korisnike koji dobiju NOVI

daljinski zbog LG TV-a).

Uglavnom, stavio sam zadnje FW-e gore i to je to...

DTS za sada nije podržan...

U onom tvom firmware.rar nalaze se dvije datoteke, razlicitih naziva. U cemu je tu razlika? Inace, ja sam direktno iz tvrtke dobio taj novi firmware GIEC_MSD7828_HD008.AP

15 godina
protjeran

Nema razlike, isti su, stvar je u tome što neki noviji uređaji novijeg datuma ne prepoznaju određeni firmeware zbog imena.

Lp

16 godina
neaktivan

Zašto je nakon nadogradnje sa novim firmwareom, potrebno napraviti reset na tvorničke postavke ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hello from Greece.

I am sorry for not writting in Croatian. I hope it's not very hard to understand me.

LV6TMPVR4 is available in Greece too, but a bit rare.

I have updated the firmware with one from their server.

Of course this didn't solve the problem I have with my LG 32LG5600 remote control, as all the LG tv owners.

The biggest problem is that I can't find any representative of LifeView in Greece to help me.  I mailed to the shop that I bought it from and to LifeView Italy but no one replied.

I could download the firmware for LG owners that you posted above, but I would still need a remote control.

If you know how to contact Lifeview support, could you help me please?

Edit: The link to the firmware in their server is http://www.notonlytv.net/download/other/LV6TMPVR4_JANA/firmware.rar

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 4:16 (talos_2002).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

A bog te mazo, još i Grci?! Najprijene oni Kinezi, onda Makedonci, pa sad još i ovo?????

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
talos_2002 kaže...

Hello from Greece.

I am sorry for not writting in Croatian. I hope it's not very hard to understand me.

LV6TMPVR4 is available in Greece too, but a bit rare.

I have updated the firmware with one from their server.

Of course this didn't solve the problem I have with my LG 32LG5600 remote control, as all the LG tv owners.

The biggest problem is that I can't find any representative of LifeView in Greece to help me.  I mailed to the shop that I bought it from and to LifeView Italy but no one replied.

I could download the firmware for LG owners that you posted above, but I would still need a remote control.

If you know how to contact Lifeview support, could you help me please?

Edit: The link to the firmware in their server is http://www.notonlytv.net/download/other/LV6TMPVR4_JANA/firmware.rar

Dear Customer,

please sent some data about Your problem to this mail:

support@lifeview.hk

Sent some information about the LG model of Your TV,

and the Serial and Part number of Your NotOnlyTV device.

You will be contacted shortly for confiming about Your status,

and LifeView will send You the NEW remote with a new custom build firmeware.

Best regards,

14 godina
neaktivan
Evo da se i na ovom forumu priljucim diskusiji vezano za ovaj uredjaj. Nakon kupovine pocetkom 10. mjeseca kontaktirao sam Lifeview i usput dobio tadasnju verziju FW-a - istu je vec Don Kihoty ponudio za DL. ALi sam dodatno poslao i svoj komentar na uredjaj pa evo da ukoliko Don Kihoty stvarno ima sad OK kontakt sa njima da pokusaju razrijesiti jos poneku stvar:

1. Device with shortest power cord – this is a big problem for anyone wanting to use it in a tv rack. Power cord is really missing at least 20-30cm

2. Please try to modify software to enable configuration of Info bar – setting of transparency and time that it stays visible should be able to be configured.

3. EPG is showing only guide for the selected channel – most of the devices show EPG in a table format showing all channels info from current MUX (cheaper devices), from all MUXes (expansive devices)

4. Warranty in Croatia only 12 months, but I see in other European countries that it is 24 months. Why?

5. Device is going into stand-by if TV connected over SCART is also in stand-by. When TV afterwards is powered on, your device is in stand-by. Please allow the configuration of this so user can choose to disable this funcionality.

6. Teletext has overscan on my Samsung CRT (missing 1st line), but on Sony CRT it is showed OK. Both connected with HQ Scart cable.

Pa ako ide....

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uređaj je strašan.Za 400 kn koliko sam ga platia u links-u osta sam prilično šokiran s obzirom šta sve može i podržava.Ovdje se referiram samo na reprodukciju multimedije jer sam uređaj kupia isključivo zbog toga.Sve šta mu piše u specifikacijama podržava pa čak i ono šta nepiše (tu mislim na reprodukciju mp4 datoteka (kontejnera) i čak 3gp file-ove pokreće).Mkv-ove 1920x1080 rezolucije bez problema pokreće,ali potrudite se da budu sa ac3 ili aac kodiranim zvukom jer dts je ipak previše za njega i ne može ga reproducirat.Jedina manja zamjerka je što ne podržava starije divx-e (div3 codec) ali u tome više nitko i ne kodira pa nije toliko bitno.Što se tiče mkv-ova sa ugrađenim titlovima,ako uz interni titl stavite u folder i vanjski titl  npr. na hrvatskom jeziku neće ga očitati nego samo interni ali to se riješi u minutu sa programom mkvmerge s kojim se lako izbrišu interni tillovi (kad ih uklanjate iz mkv-a na video i zvuk u extra options staviti di piše compression na "NO" jer inače uređaj neće moć pokrenit mkv,isti problem se događa i kod WDTV-a,valjda program dok uklanja titlove radi kompresiju zaglavlja u mkv fileu i zato ga media playeri ne mogu pokrenit).Kolega kihoty mi je reka da možda kroz update riješe taj problem sa titlovima,ali nije to neki problem kad se sa mkvmerge-om u 30 sekundi ukloni titl.Mislia sam kupit Strong 8110 ali slučajno naiša na kihotyev post i iša riskirat  s ovim uređajem.Isplatilo se.Znači šta se tiče multimedije uređaj je ludilo,šta se tiče hvatanja signala i toga svega to neznam jer imam kabelsku pa ga i ne koristim za to.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Imam problem. Ne mogu update-at na NOTV na ovu zadnju verziju firmware-a. Radim sve kao spada, ali ništa se ne dešava. WTF? Treba li stick biti u nekom posebnom datotečnom sustavu? Ili se folder sa firmwareom mora baš zvati FOLDER kao u uputama?

EDIT: Problem riješen. Stick je nešto sr*o. Uzeo sam drugi i napravio update.

BTW, jel još netko hvata neki Norkring TV?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 14:27 (vexx5555).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice