[Review]NotOnlyTV LV6TMPVR4 DVB-T MPEG4

poruka: 460
|
čitano: 289.202
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: [Review]NotOnlyTV LV6TMPVR4 DVB-T MPEG4

Pozdrav.

Imam problem sa upgradom. Kad odzipam dobivam fajl GIEC_MSD7828_HD008.AP i kad ga želim naći u meniju MENU-MULTIMEDIA-MUSIC-file, press OK, 

ne mogu ga vidit pošto izgleda da ga muči .ap na kraju.

Ako ga preimenujem u .mp3 naravno ga vidim ali kad stisnem OK kaže da nije ispravan fajl.

Ima li netko možda neko rešenje za ovaj problem?

K.

15 godina
protjeran

Fajl ne vidiš kao glazbenu datoteku.

Jednostavno firmeware stavi u ROOT folder USB sticka/HDD-a,

i odi pod music i odaberi ga.

Uređaj će se restartati i počet će flashanje.

Poslije flashanja iskopčaj iz utičnice te ponovno ukopčaj i uključi uređaj.

Nakon toga vrati sve na tvorniče postavke, pass. za to su sve osmice (8888888).

I to je to. Flashnuo sam ih 50ak, s nijednim problema,

firmeware je taj koji sam uploadao. Ekstenzija je OK.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan

Stavio sam ga u root, reformatirao usb ali ništa ne pomaže

znam da nije glasbeni fajl ali izgleda, da mi prikazuje u music folderu samo music fajle(mp3, m3u, wav), u movies folderu samo skračenice avi, mkv, mpg i slično.

Mislio sam, da treba negdje nastavit, da može vidit sve fajlove.

14 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Do sada sam samo pasivno pratio ovu temu, jer i sam oko cca mesec i pol imam LV6TMPVR4 (Slučajno kupljeno kod Don Kihoty-ja).

Registrir'o sam se, i javljam se jer me smeta isto što i vexx-a5555 i mrstk.

Don Kihoty kaže...

vexx5555 kaže...

Mene zanima neki update koji će poraviti vrijeme paljenja prijemnika. Stari se svaki put nervira jer misli da nije stisnuo tipku na daljinskom i onda stisne drugi put pa ga ugasi.

LaaaL, stari ti je nestrpljiv. {#}

mrstk kaže...

Ne radi se tu o nestrpljivosti, nego prijemnik ne signalizira paljenje na način na koji to čovjek očekuje.

Normalan način koji očekujem iz iskustva sa ostalim uređajima je da signalna ledica gotovo trenutno odreagira na komandu, a onda (eventualno) pričekam par sekundi da uređaj odradi komandu (u ovom slučaju da se upali).

Međutim, kod ovog uređaja stvarno zbunjuje to što nakon pritiska gumba za paljenje ledica i dalje ostaje crvena predugo prije nego pozeleni i čovjek reagira ponovnim pritiskom na gumb za paljenje što ustvari gasi uređaj.

Don Kihoty,

uistinu čovjeka smeta kada stisne tipku za paljenje i ne dešava se ništa. Koliko puta stisnem tipku za paljenje i čekam....., mislim, hajde treba mu vremena,  sad će, a ono ništa. Da bar odmah uključi tu LED-icu ako mu već treba vremena za ostalo, pa znaš da je primio komandu i samo trebaš sačekati nekoliko sekundi.

No, meni osobno to i nije najveća smetnja u software-u. Upališ ga jednom, pa par sati mir. Više me smeta što kod svake promjene kanala onaj info prozor stoji uključen desetak sekundi i nemožeš ga maknuti, niti skratiti vrijeme prikaza u postavkama. Draga mi dobije popiz****s kada kasni na neku svoju CSI seriju ili sl., prebaci si na kanal i vidi dio slike, ali ne vidi titl od info prozora cca narednih 10 sekundi (ipak malo predugo).

Isto tako, ja dosta često znam pregledavati EPG ili snimati nešto iz njega. Nije problem ako te zanima današnji program, ali ako želiš vidjeti sutrašnji ili nedaj bože nešto kroz naredna 3 - 4 dana trebaš si uzeti mali godišnji. kud nema kalendara za izbor datuma, još za svaki redak treba stisnuti tipku (nema auto scroll-iranja).

Navodim sve ovo jer mislim da bi bilo dobro da netko ukaže onima iz LifeView-a što bi sve bilo dobro mijenjati u firmware-u. Neka me ekipa ispravi ili nadopuni sa prijedlozima, pa da ti to objedinjeno "emajliraš" LifeView-u...

Samo su svemir i ljudska glupost beskrajni. Ustvari, za ono prvo baš i nisam sasvim siguran.... A. Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 22:47 (Krepatil).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Može, napravite listu zahtjeva za izmjene,

dodajte slike, a ja ću sve to fino dokumentirati LifeView-u,

pa ćemo vidjeti šta se može učiniti...

Još uvjek mi se nitko ne javlja u vezi točnog modela LG televizora.

Kako da LifeView išta napravi kad nemaju točan model?

Da isprobaju nekih soma modela TV-ova?

Pih...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
protjeran

Nadam se da se tema pomalo prati, makar vidim da nema nikoga...

Ovako, nitko da napiše konkretne prijedloge oko poboljšanja softwarea.

Ali zato LifeView riješava problem sa daljincem.

Testirali su uređaj sa više LG televizora i shvatili su "propust", za koji nisu ni oni krivi,

jer LG jednostavno ima slične frekvencije/kodove u daljinskom upravljaču.

Pošto LG dont give a shit za svoje kupce televizora vrijednosti 3000+kn,

LifeView riješava problem "malog" uređaja vrijednog <400kn, ali snažnijeg od većine drugih.

Tako da će poslati svima besplatno novi reprogramirani daljinac i firmeware,

naravno potpuno BESPLATNO kao "gift", pa nebi trebalo biti ni problema na carini.

(osim što u HR UVJEK ima problema sa nepismenim ljudima)

Evo priopćenje LifeView-a.

Dear customer,

thanks for information, we need to send you a new remote control with a new firmware to update.

Can you give us your address so that we can send it to you by post in the next days?

Regards,

LIFEVIEW

PS - Već jedan daljinac putuje prema HR, zamolio sam i za drugi,

16 godina
odjavljen

Imam jedan problemčić-na usb stick (ntfs, 8 Gb-ako je bitno) satvio sam mkv film i subtitl u srt formatu. Problem je taj što mkv ima ugrađene subtitlove, i čita samo nih, a ovaj moj ne vidi. kako da ga natjeram da čita moj subtitl?

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Hmm, vjerovatno je problem što ne možeš odrediti prioritet SUB-ova,

jer za ugrađene MKV titlove, kao što znaš, prioritetno svaki player stavlja baš njih...

Osobno koristim ove alate da brzo i efikasno maknem višak audio streamova i titlova:

http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix

16 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

Hmm, vjerovatno je problem što ne možeš odrediti prioritet SUB-ova,

jer za ugrađene MKV titlove, kao što znaš, prioritetno svaki player stavlja baš njih...

Osobno koristim ove alate da brzo i efikasno maknem višak audio streamova i titlova:

http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix

Thx! {#}

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ja ček'o da se netko javi i predloži što mijenjati ili dodati software-u, ali eto, nitko ništa, pa evo za početak moje liste (na temelju onoga što sam i prije naveo):

1. Zelenu LED diodu upaliti odmah, ili po mogućnosti što brže po pritiskanju tipke za uključivanje uređaja (odnosno prijemu IC signala za uključivanje).

2. Skratiti koliko je moguće vrijeme inicijalizacije uređaja.

3. Skratiti vrijeme prikaza OSD (info prozora) koji se pojavljuje prilikom svake promjene kanala. Najbolje bi bilo dodati u postavkama uređaja mogućnost podešavanja vremena trajanja i prozirnosti OSD prozora.

4. U EPG ugraditi jednostavniji sustav za kretanje kroz vodič po datumu/danu u tjednu.

Primjer: Po  ulasku u EPG osnovni prikaz pregleda programa je trenutni kanal i datum;

strelice gore - dolje, izbor kanala

strelice lijevo - desno, izbor datuma/dana

Za kretanje unutar programa (nakon po potrebi promjenjenog kanala ili datuma) potvrditi izbor sa tipkom OK.

strelicama gore - dolje, kretanje unutar programa

5. Ugraditi u EPG mogućnost auto skroliranja kroz program (kada je navigacijska tipka pritisnuta duže vrijeme od cca. 1 sek. da se izbornik automatski pomiče u željenom smjeru (brzina pomaka cca svakih 0,5 sekundi).

Evo, ovo i ne mora biti najpametnije, ali se nadam da ću  bar nekoga isprovocirati da malo razmisli i nešto konkretnije predloži po ovom pitanju...

Samo su svemir i ljudska glupost beskrajni. Ustvari, za ono prvo baš i nisam sasvim siguran.... A. Einstein
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 23:47 (Krepatil).
16 godina
odjavljen

Za OSD prozor imaš foru-stisni volume tipke. Ja to radim stalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ejbiga...

OK, hvala. Kad u ovom slučaju ne vrijedi ni ona stara "rtfm", kad je stvarno štur.

Primjetio sam da mi ponekada i kod ulaska u EPG odmah prikaže program za dan ili 2 unaprijed. Možda sam usput pritisnuo još neku tipku ili ko zna.  Čitaj , ako imaš šta...

14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Neki od problema:

- Nema mogućnost mijenjanja aspecta za vrijeme gledanja divx-a. Sada je potrebno izaći iz moda gledanja multimedije, podesiti aspect i vratiti se na gledanje filma.

- Nema pamćenja trenutne pozicije filma / pjesme nakon izlaska iz moda multimedije ili gašenja uređaja. Npr. ako je potrebno izaći iz gledanja filama da bi se podesio aspect, uređaj neće zapamtiti gdje smo stali, nego će biti potrebno premotati na željenu poziciju.

- Prilikom brze izmjene kadrova, odnosno, između dvije reklame, slika zatreperi. Imam dojam da poskorla brzo prema gore, kao što je to kod analogije bio slučaj kada signal nije dobar, pa je slika putovala prema gore, samo što se to u ovom slučaju dogodi brzo i samo jednom. U stvari, čini se kao da je uređaj preosjetljiv na neke promjene pa reagira kao da na djelić sekunde nema signala, a onda se opet vrati.

- Prva linija teletexta mi izlazi izvan ekrana na gornjem dijelu. Bilo bi dobro kad bi postojale barem neke osnovne kontrole za geometriju i overscan.

A sada malo prijedloga koji su više nekakva lista želja, a ne toliko problemi, ali možda ipak implementiraju barem nešto od toga.

- Više informacija na info traci. Npr. aspect, video (MPEG 2 ili MPEG4), audio itd.

- Preview programa prilikom kretanja po listi programa (kao npr. Strong 5203)

- Mogućnost usporednog prikaza EPG-a za više programa (barem iz istog MUX-a) na istom ekranu kao što je to recimo ima Opticum FT15+.

Za sada toliko. Kad se sjetim još nečega, javim.

14 godina

Od jučer sam vlasnik uređaja, prije sam imao Vivax 410 sa ABEO fw gore. Uređaji su, koliko vidim, funkcionalno identični osim:

1. Lifeview ima puuuuno bolji (osjetljiviji tuner)

2. Titlovi kod Lifeview se ne odsijecaju kad je font stavljen na "big".

E sad, moji zahtjevi za Lifeview bi bili:

- Izbornik USB->Multimedia->Film - omogućiti brisanje i rename zapisa
- Transparentnost izbornika
- DTS audio format, podrška
- Povećanje informacija o prijemnom signalu (kvaliteta, PID-ovi...)
- Kada se play-a video automatski (nakon nekoliko sekundi) ukloniti poruku "Nastavi /Cancel", tj, da izabere ono što je po defaultu
- Prijelaz iz jedne mape u drugu tijekom reprodukcije
- Omogućiti sortiranje zapisa po datumu
- Na kraju timeshift-a predložiti spremanje ili brisanje timeshift datoteke.
- Bilo bi zgodno da prilikom snimanja (REC) iz standby-ja crvena LED-ica na uređaju treperi. Da znamo status ukoliko je TV ugašen.
- Titlovi su nečitljivi ukoliko su bijeli i na bijeloj podlozi. Bilo bi dobro da je font titlova neki 3d kao npr. na RTL-u.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bok

Ono s OSD imam malo privremeno rjesenje. nakon mjenjanja kanala i pregleda informacija. da ih ugasim ( Mislim na OSD ) koristim tipku EXIT..

a moze li se znati kojim intervalom firmware dolaze ? Da sam u toku, ne

Adieu

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

od toliko hvaljenog uređaja, vidim da je pun nedostataka i sitnih grešaka koje čovjeka iritiraju i nisu funckije odmah stavljene da omogućuje informaciju ili lagodnije gledanje, upravljanje.

onaj opticum za 200kn ima te neke stvari u epg koje vi želite i navodite da se ugrade.

opticum ima u meniju za osd da možeš birati jačinu i vrijeme trajanja na ekranu. zatim i ono kad si u epg-u na nekom programu i pomakneš se dolje-gore, da odmah prebaci na taj program. ili ako si u onom preglednom modu/previewu...pa kako se pomičeš po listi programa/kanala, tako se desno u okviru mijenja program.

stvarno bih popiz... da dam 450kn i onda nema ovog, onog, umjesto da me obavještava i daje info, on to ne čini.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Krepatil kaže...
Don Kihoty kaže...

Ja ček'o da se netko javi i predloži što mijenjati ili dodati software-u, ali eto, nitko ništa, pa evo za početak moje liste (na temelju onoga što sam i prije naveo):

1. Zelenu LED diodu upaliti odmah, ili po mogućnosti što brže po pritiskanju tipke za uključivanje uređaja (odnosno prijemu IC signala za uključivanje).

2. Skratiti koliko je moguće vrijeme inicijalizacije uređaja.

3. Skratiti vrijeme prikaza OSD (info prozora) koji se pojavljuje prilikom svake promjene kanala. Najbolje bi bilo dodati u postavkama uređaja mogućnost podešavanja vremena trajanja i prozirnosti OSD prozora.

4. U EPG ugraditi jednostavniji sustav za kretanje kroz vodič po datumu/danu u tjednu.

Primjer: Po  ulasku u EPG osnovni prikaz pregleda programa je trenutni kanal i datum;

strelice gore - dolje, izbor kanala

strelice lijevo - desno, izbor datuma/dana

Za kretanje unutar programa (nakon po potrebi promjenjenog kanala ili datuma) potvrditi izbor sa tipkom OK.

strelicama gore - dolje, kretanje unutar programa

5. Ugraditi u EPG mogućnost auto skroliranja kroz program (kada je navigacijska tipka pritisnuta duže vrijeme od cca. 1 sek. da se izbornik automatski pomiče u željenom smjeru (brzina pomaka cca svakih 0,5 sekundi).

Evo, ovo i ne mora biti najpametnije, ali se nadam da ću  bar nekoga isprovocirati da malo razmisli i nešto konkretnije predloži po ovom pitanju...

evo i mene nakon duljeg vremena :D

sto se tice 1, 2, 3. i 5. slazem se (problem pod 3.rjesavam pritiskom na "exit" tipku)

vezano za 4. prijedlog - postojece rjesenje je takvo da se tipkama lijevo/desno pomice po programima, a gore/dolje po emisijama unutar istog dana. Pritiskom na crvenu i zelenu tipku se pomice po datumima. Meni je ovo dosta dobro rjesenje i bolje od tvog prijedloga, jer mi je prakticnije; nekakav rang (mojih) prioriteta bi bio slijedeci: 1.kretanje po danasnjim emisijama, programa kojeg trenutno gledam, 2.kretanje po danasnjim emisijama ostalih programa, 3.odabir drugih datuma: sutra, preksutra...

jedna mala sitnica zna ici na zivce - kod kretanja po menijima, ako se zelite pomaknuti za nekoliko mjesta, potrebno je pritiskati tipku vise puta jer ne reagira na drzanje tipke pritisnute

moze li se kombinirati (miksati) prikaz teleteksta sa programom u pozadini?

imam jedan problem koji me zivcira, a vezan je za snimanje programa - ne mogu ga nikako natjerat da mi snimi trenutni sadrzaj (pritiskom na "rec" tipku). Snimanje preko timera radi kako treba. Ne radi se o vanjskoj memoriji, jer sam stvar testirao i na usb sticku 2GB (formatiranom i u ntfs i u fat32) i na eksternom HDD-u 1TB (fat32). Reprodukcija sadrzaja sljaka kako treba, a i snimanje preko timera, jedino mi ne reagira kad pritisnem "rec"??? {#}

takodjer, malo je bezveze nariktavanje vremena snimanja - uredjaj nam donese trenutno vrijeme (hh:mm) kao pocetno i kao zavrsno vrijeme snimanja i najjednostavnije bi bilo da se moze strelicama pomicati minute i sate, umjesto sto se moraju upisati pritiskom na brojcane tipke

i da, ljudi, malo smo se razmazili, jer ovo je ipak prije svega receiver, a ne multimedijalni plejer. Sve donedavno nisu ni imali usb ulaze, a sad vec hocemo da nam ucine dvd plejere nepotrebnima

ali dobro, tako i treba, zivjelo potrosacko drustvo :D

16 godina
odjavljen

Don, meni neće vrtiti mkv film koji sam editirao u onom programu koji si mi preporučio. Maknem titlove i ne radi. A inače radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovo:

"- Nema pamćenja trenutne pozicije filma / pjesme nakon izlaska iz moda multimedije ili gašenja uređaja. Npr. ako je potrebno izaći iz gledanja filama da bi se podesio aspect, uređaj neće zapamtiti gdje smo stali, nego će biti potrebno premotati na željenu poziciju."

je nešto što na Strongovima 8xxx, Vivax-ima 410 i ostalim klonovima s ABEO firmwareom radi dobro! Pa vjerujem da bi se onda i ovdje moglo srediti.

0 0 hvala 0
14 godina

Chuki, uređaj nikako nije loš. Naročito ne za 350kn. No uvijek bi se mogle doraditi neke stvari da bude još bolji. Ja nekako imam feeling da će se to uskoro i desiti.

14 godina

Na sajtu

hotfile

http://hotfile.com/dl/82742685/940938d/LIFEVIEW-osd1-1111.zip.html

imate zadnji firmware za LV6TMPVR4 (15.11.2010)

Koliko sam primijetio pali se osjetno brže (max 2 sekunde) i radi pamćenje pozicije pri gledanju filmova.

Za ostala poboljšanja nisam siguran, pitajte pa ću probati...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kod mene je novi firmeware za novi daljinski upravljač koji treba doći

nekolicini HR korisnika.

Ali ga ne stavljam, jer bi neki od vas mogli updateati i izgubiti funkcionalnost svog sadašnjeg daljinskog.

14 godina
neaktivan

Zna li itko može li se prijemnik pomoću tajmera uključiti ili isključiti?

14 godina
neaktivan
dankec kaže...

Na sajtu

hotfile

Koliko sam primijetio pali se osjetno brže (max 2 sekunde) i radi pamćenje pozicije pri gledanju filmova.

Koju verziju si imao prije toga?

Ja imam slijedeću verziju:

Model: B017

Verzija SW-ja: ITALY-V4-LV6

HW verzija: 5007.2806.1

Je li još netko probao ovaj firmware i može li potvrditi da nema problema kod flešanja?

17 godina
neaktivan

Otkad sam ja ovaj model kupio u 10 mjesecu, nisam, nadogradio novim firmware-om, i dalje imam ovu verziju.

"Boot" mi je dugacak, a nadam se da ce novim updateom to i skratiti, malo me frka pa necu ovih dana.

Nije mi rodendan danas!!
16 godina
neaktivan
dankec kaže...

Na sajtu

hotfile

Ja sam skinuo ovaj firmware, otpakirao arhivu, stavio u root USB sticka, ali nazalost meni ga uredjaj ne prepoznaje. Nemam sto odabrati pod MUSIC jer ne daje taj file uopce odabrati, nema ga tamo. Sto pokusati napraviti da bi se moglo nadograditi ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 9:32 (boby).
14 godina
neaktivan
djizo kaže...
sto se tice 1, 2, 3. i 5. slazem se (problem pod 3.rjesavam pritiskom na "exit" tipku)

vezano za 4. prijedlog - postojece rjesenje je takvo da se tipkama lijevo/desno pomice po programima, a gore/dolje po emisijama unutar istog dana. Pritiskom na crvenu i zelenu tipku se pomice po datumima. Meni je ovo dosta dobro rjesenje i bolje od tvog prijedloga, jer mi je prakticnije; nekakav rang (mojih) prioriteta bi bio slijedeci: 1.kretanje po danasnjim emisijama, programa kojeg trenutno gledam, 2.kretanje po danasnjim emisijama ostalih programa, 3.odabir drugih datuma: sutra, preksutra...

Suglasan sam s tobom u vezi ovog pod 4. Da budem iskren nisam ni znao za mogućnost pomicanja cijelog prozora naprijed i nazad pomoću crvene i zelene tipke, što si mogao primjetiti u mom odgovoru Vexx-u.

Krepatil kaže...

Primjetio sam da mi ponekada i kod ulaska u EPG odmah prikaže program za dan ili 2 unaprijed. Možda sam usput pritisnuo još neku tipku ili ko zna.

U engleskom manualu pogrešno stoji da se za to koriste plava i žuta tipka (koje se zapravo koriste za promjenu prozora u opisu sadržaja pojedine emisije).

Što se firmware-a tiće:

boby kaže...

Ja sam skinuo ovaj firmware, otpakirao arhivu, stavio u root USB sticka, ali nazalost meni ga uredjaj ne prepoznaje. Nemam sto odabrati pod MUSIC jer ne daje taj file uopce odabrati, nema ga tamo. Sto pokusati napraviti da bi se moglo nadograditi ?

Ja prob'o, i toćno je što kažeš, ali...

Isto tako, probao sam i preimenovati naziv datoteke u naziv datoteke sadašnje verzije firmware-a i kada ideš na nadogradnju (MENU>multimedija>muzika) uređaj uredno vidi datoteku. Dalje nisam imao hrabrosti ići, pa ako tko želi probati (vezano uz ono što je rekao Don Kihoty za daljinski)...držim mu palčeve.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 22:09 (Krepatil).
14 godina

Bez problema možete staviti ovaj firmware, on nije predviđen za drugi tip daljinskog upravljača, već za standardni koji dolazi uz uređaj.

A što se imena firmwarea tiče postoje dva nazivlja:

1. GIEC_MSD7828_HD008.AP

2. LIFEVIEW.AP

Ovisno od verzije firmwarea kojeg imate u uređaju isti će vam prepoznati ili prvi ili drugi naziv: dakle ako ne ide s jednim, preimenujte ga u drugi i obrnuto.

I još nešto (dosta važno)! Ako kojim slučajem imate spojen uređaj putem scarta (a ne hdmi) prilikom flasha će potpuno nestati slika i uređaj neće davati znakove života. To je za scart normalno :), tj lifeview isključuje prijenos signala na scart prilikom flasha... Nemojte tada gasiti uređaj već ga samo uredno pustite 5 minuta (da odradi flashanje) i zatim ugasite i upalite... bit će sve ok.

Kod HDMI priključenja na ekranu će uredno ići progess bar sa postocima.

14 godina
neaktivan

Hvala Dankec,

ovo što si dolje naveo za SCART je VRLO VAŽNO, bar meni, jer da to nisam znao, tko zna, možda bih ga prekinuo u pola flešanja. Naime kada sam prihvatio pokretanje datoteke s firmware-om, u istom trenu je nestao signal preko SCART-a i uređaj se sam "isključio", odnosno, ugasila se zelena ledica te upalila crvena, kao kada je uređaj isključen.

Nakon cca 5 min sam ga "ištekao", saček'o 15-tak sekundi te ponovo uključio, i gle čuda, radi...

Zelena LED-ica se pali puno brže, cca 1 - 2 sekunde, ali inicijalizacija uređaja traje otprilike kao i prije.

Za ostalo, budemo vidjeli.... {#}

14 godina

Ok, drago mi je da radi... Inače firmware je iz sredine 11-og mjeseca.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice