Problem s monitorom

poruka: 4
|
čitano: 1.353
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem s monitorom

Imam monitor SyncMaster 732n vec najmanje 3 godine. Poceo mi se javljati problem prilikom paljenja kompjutera. Monitor se stalno gasi pali iako se windowsi normalno dizu. Kako bi monitor proradio moram ga najmanje 5 minuta stalno gasit i palit i tada proradi i radi sve dok se kompjuter koristi, a cim se par minuta ne radi na njemu opet ista prica da se monitor ugasi i da se opet mora gasit palit.

POMAZITE AKO MOZETE!!!! 

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Problem s monitorom

Napajanje od monitora. Nosi u RTV servis.

Dal se monitor ponaša normalno dok je spojen na neki drugi komp ili i tamo luduje? Jesi ga probao spojit na drugu utičnicu?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
Probao sam spojit na laptop i tamo ista prica, a ni druga uticnica ne pomaze. Dal se isplati popravljat ili?
14 godina
neaktivan

Nadji nekog komsiju sa lemilicom, rastavite monitor, pregledaj kondenzatore na napajanju ili inverteru garant su oni, promjenis 2-3 kondenzatora koji su napuhani ili su procurili to ti je cca 15kn u materijalu...Kapacitet kondenzatora mora biti jednak, a napon kondenzatora pri kupnji moze biti i veci ne smeta.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice