Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 20.631
|
čitano: 4.927.956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Koji monitor kupiti
Soapy kaže...

Kupujem monitor pretežno za programiranje, tu i tamo igranje i video. Pošto mi laptop ima samo displayport, zanima me ima li kakvih problema/nedostataka korištenje displayport to hdmi adaptera? Od monitora me konkretno zanima Dell S2415H (koji ima samo HDMI) zbog glossy ekrana, a alternativa mi je P2414H.

Ovaj Dell kojeg sam pozelenil, to je preskupa napuhana te očerupana Dell-ovska sklamerija=škrtarimo na video konektorima.Niti ovaj drugi Dell nije previše bolji, dakle preskup i neisplativ to je realnost.

Eto ti 24 Acer sa podesivim postoljem+Pivot, on ima sve potrebne konektore i nema problema.Kad vidiš njegov cijenu, odma ti je ljepše pri srcu dakle 1450kn plati i nosi.

https://www.nabava.net/monitori__90/acer-monitor-cb240hybmdpr-ips-lcd-led__12020801

https://www.alzashop.com/24-acer-cb240hybmdpr-d2268388.htm

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
15 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

Može preporuka monitora za development, spajat će se na laptop.

zahtjevi:

>=24", pivot, da ima za uštekat usb, plus već uobičajeni standardi full hd, hdmi i slično.

do cca 1500 kn :) 

Bump

13 godina
neaktivan
kc-kb kaže...
kc-kb kaže...

zahtjevi:

>=24", pivot, da ima za uštekat usb, plus već uobičajeni standardi full hd, hdmi i slično.

Bump

Najlakse je bumpati. Ne daj boze procitati post povise tog bumpa.

15 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Post sam pročitao i monitor je bookmarkan, no koliko vidim nema usb port.

1 0 hvala 0
16 godina
Koji monitor kupiti

Baš hoću veći ekran sa manjom rezolucijom jer je to put ka sreći bez DPI na 120 :-D

Jerbo slijep sam čovječe... 22 inča na 1680x1050 mi je granično na normalnom 96 DPI tako da bi standarna rezolucija (full hd)

sa 24'' savšeno legla na 27''.

mag.iur.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kc-kb kaže...

to stvarno ne bi trebao biti razlog za ne kupiti 24" monitor s dobrom matricom za cijenu

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
kc-kb kaže...

to stvarno ne bi trebao biti razlog za ne kupiti 24" monitor s dobrom matricom za cijenu

slažem se, ali volio bih čuti još neki prijedlog ako postoji.

14 godina
odjavljen
Koji monitor kupiti

Ovo glossy black kučište monitora je super osjetljivo, odmah se skupi prašina, i vrlo lako ostanu tragovi od prstiju, nokta ako samo takneš slučajno...zasad brišem običnom krpom.

0 0 hvala 0
16 godina

Glossy izrada je najvećga glupost. A ljudi koji to idu kupovati jer je "lijepo" su krivi za ekonomsku isplativost izrade tih hvatača otisaka i prašine.

mag.iur.
14 godina
odjavljen
Koji monitor kupiti

Pa meni je lijepo i sviđa mi se kako izgleda, a održavanje je, izgleda, već druga priča.

Dakle, fino, ali preosjetljivo.

0 0 hvala 0
11 godina
kc-kb kaže...
kc-kb kaže...

zahtjevi:

Bump

dell p2414H

15 godina
Koji monitor kupiti

Lagano dolazi vrijeme za upgrade monitora. Kako sam nedavno uzeo Gigabyte GTX 980, koja na FullHD i Ultra postavkama gura FarCry 3 sa ugodnih 60-80 frejmova, tražim i neki solidan monitor koji bi to popratio (sada imam FullHD samo preko TV-a, a to mi je malo nepraktično). Namjena je općenita, uglavnom igranje, surfanje netom i tako to...

Dvojba je: 1080p 144hz VS 1440p 60hz VS 1440p 144hz. Gledao sam svakakve reviewe po netu, neki kažu da 980ka gura i 1440p bez problema (što i vjerujem) ali slabo tko navodi kako se nosi sa 144hz tehnikom, za 1440/60 je očito da gura bez beda.

Donekle sam u mogućnosti uzet Acer XB270HU za 750eura, ali ako 980ka neće moći sa lakoćom tjerati takvu rezoluciju sa 144hz (uz GSync naravno), onda i nema smisla uzeti takav monitor, jer SLI ne namjeravam radit.

Mišljenja forumaša?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DarioGTI kaže...

Lagano dolazi vrijeme za upgrade monitora. Kako sam nedavno uzeo Gigabyte GTX 980, koja na FullHD i Ultra postavkama gura FarCry 3 sa ugodnih 60-80 frejmova, tražim i neki solidan monitor koji bi to popratio (sada imam FullHD samo preko TV-a, a to mi je malo nepraktično). Namjena je općenita, uglavnom igranje, surfanje netom i tako to...

Dvojba je: 1080p 144hz VS 1440p 60hz VS 1440p 144hz. Gledao sam svakakve reviewe po netu, neki kažu da 980ka gura i 1440p bez problema (što i vjerujem) ali slabo tko navodi kako se nosi sa 144hz tehnikom, za 1440/60 je očito da gura bez beda.

Donekle sam u mogućnosti uzet Acer XB270HU za 750eura, ali ako 980ka neće moći sa lakoćom tjerati takvu rezoluciju sa 144hz (uz GSync naravno), onda i nema smisla uzeti takav monitor, jer SLI ne namjeravam radit.

Mišljenja forumaša?

Ja sam u istoj dvojbi kao i ti. Mene najviše privlači 1440p 144hz.

Iako u igrama na budeš mogao izvući 144hz niti da imaš 3 Gtx 980, rad u windowsu ili surfanje će biti fluidno. Monitor se kupuje na duge staze, grafičke će postajati sve jače i u budućnosti možda uspiješ dogurati do 144hz.  Acer ima jedan kolega s foruma. Njemu je na sreću došao bez mrtvih pixela. Ja osobno ne mih uzeo acer jer acer od svih ima najgori dead pixel policy. Moraš imati preko 16 mrtvih pixela da biti uvažili garanciju. Evo i LINK da se vidi da ne pričam gluposti.  

Po meni bi najbolje bilo uzeti ASUS ROG Shift budući da imaš GTX i da ti treba g sync. Asus barem ima politiku DOA ( dead on arival) ako dođe i s jedim mrtvim pixelom ili bilo kakvom smetnjom u roku 7 dana imaš pravo na zamjenu. 

Čak i neki 1440p 60hz IPS ne bi bio loš.

Isto tako sada su počeli izlaziti zanjimljivi 21:9 monitori sa osvježavanje od 100 pa do 200hz. 1080p i 1440p. Ja ću se još malo suzdržati i vidjeti kakva će biti dostupnost u hr. Evo nekih novosti vezano za nadolazeće monitore.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 1:24 (TonyKTM).
13 godina
DarioGTI kaže...

Mišljenja forumaša?

Mozda DELL U2715H, odlican monitor, iako "samo" 60hz.

WordPress ❤
16 godina
OriginalEXE kaže...

Osim kaj je taj Dell za 27/1440p IPS monitor puno preskup tu nema ništa posebno. Po čemu je to odličan monitor, i šta to on ima a šta drugi 27/1440p IPS monitori nemaju, možda LG AH-IPS LCD panel koji se nalazi i u Acer modelima?

Čim vidim Dell ponudu i modele, obično odma moram brzo bolje na zahod fučkaj ga sad.

Acer 27/1440p IPS monitor+podesivo postolje+Pivot, cijena 3170kn

http://www.nabava.net/monitori__90/acer-monitor-cb270hubmidpr-ips-led__12020281

Acer 27/4K IPS monitor, cijena 4500kn

https://www.nabava.net/monitori__90/acer-monitor-s277hkwmidpp-ips-led__10482981

Benq 32/1440p AMVA monitor, cijena 4300-4500kn

- za neustrašive avanturiste tu je famozna ED kupovina

http://www.nabava.net/monitori__90/benq-monitor-bl3200pt-led-32__6549281

- ko hoče mirno spavat tu je Alzashop+besplatna dostava

https://www.alzashop.com/32-benq-bl3200pt-d1529260.htm

9 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Naručio sam CB240HY umjesto P2414H, napokon stiže novi monitor. :D
U futuri je tom monitoru pala cijena ispod 1400kn, pa navali narode, ja pripremio u košaricu monitor i napajanje, dođem kasnije, kad ono 100 i nešto kuna manje, valjda su ažurirali cijene oko 20h.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 8:07 (VedranMik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo sad jedno noob-ovsko pitanje:

Ako i uzmem 1440p/144hz monitor sa G-syncom ili 4k/60hz, mogu li onda u igrama podesiti da igram na 1080p/60hz ? A dok sam u Windowsima radi normalno na 1440p ? Ipak se monitor ne kupuje svako malo kao što je gore netko naveo, tako da želim stvarno uzeti ono što ću moći iskoristiti.

Čak i 27" mi je gornja granica, 32" mi je već preveliko.

Realno gledano, ja nemam ni vremena intenzivno sjedit za kompom i igrati nešto što je toliko "refresh-rate" ovisno, kad igram obično igram single-player kampanje kao FarCry, COD, BF, GTA...

PS - sorry što sam zaboravio navesti, ali kupnju bih obavio u nekom Njemačkom shopu, ako ima neke veze što se tiče izbora.

PS2 - šta kažete na ovaj članak

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 11:06 (DarioGTI).
13 godina
rambox kaže...
OriginalEXE kaže...

Osim kaj je taj Dell za 27/1440p IPS monitor puno preskup tu nema ništa posebno. Po čemu je to odličan monitor, i šta to on ima a šta drugi 27/1440p IPS monitori nemaju, možda LG AH-IPS LCD panel koji se nalazi i u Acer modelima?

Čim vidim Dell ponudu i modele, obično odma moram brzo bolje na zahod fučkaj ga sad.

Acer 27/1440p IPS monitor+podesivo postolje+Pivot, cijena 3170kn

http://www.nabava.net/monitori__90/acer-monitor-cb270hubmidpr-ips-led__12020281

Acer 27/4K IPS monitor, cijena 4500kn

https://www.nabava.net/monitori__90/acer-monitor-s277hkwmidpp-ips-led__10482981

Benq 32/1440p AMVA monitor, cijena 4300-4500kn

- za neustrašive avanturiste tu je famozna ED kupovina

http://www.nabava.net/monitori__90/benq-monitor-bl3200pt-led-32__6549281

- ko hoče mirno spavat tu je Alzashop+besplatna dostava

https://www.alzashop.com/32-benq-bl3200pt-d1529260.htm

Tvoja uspredba ti dodje na isto kao kad usporedjujes kineske smartphone-e sa odlicnim hardware specs-ima i duplo nizom cijenom od renomiranih modela.

Nisam imao sve monitore pa ih ne mogu direktno usporediti, ali dovoljno ti je da usporedis recenzije i ocijene putem Google-a. Cak mozes upotrijebiti i Bug casopis, mislim da je pred 4 broja glavna tema bio test monitora.

Sto se ovog zadnjeg Benq monitora tice, kolega je spomenuo da planira igrati igre a za to ce mu taj monitor biti los (izrazeni ghosting).

WordPress ❤
11 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Pozz,

Dali se isplati prodavat monitor Samsung S22B350T i kupit neki rabljeni s garancijom za 1000kn ili neki gaming s amazona?

Mislio sam gledat neki do 1300kn pa nek mi spusti za 1000kn

LP

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 12:18 (karlo125).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DarioGTI kaže...

Evo sad jedno noob-ovsko pitanje:

Ako i uzmem 1440p/144hz monitor sa G-syncom ili 4k/60hz, mogu li onda u igrama podesiti da igram na 1080p/60hz ? A dok sam u Windowsima radi normalno na 1440p ? Ipak se monitor ne kupuje svako malo kao što je gore netko naveo, tako da želim stvarno uzeti ono što ću moći iskoristiti.

Čak i 27" mi je gornja granica, 32" mi je već preveliko.

Vidim da se opet (mislim da smo istu temu imali pred pol godine) vrti pitanje oko 144hz. Da, može se u igri vrtiti jedna rezolucija, u windowsima druga. Nije noobovsko pitanje.

Prije kupnje takvog monitora od 750€ prvo pogledajte koje igre igrate i može li vaša grafička upogonit na rezoluciji monitora kojeg mislite kupit (recimo 1440p) barem 120fpsa, vjerojatno nemože.. AKo je monitor 1440p što onaj XB270 jest, bacite malo oko na benchmarke koji će vam u 3 sekunde reć koje grafičke su uopće u stanju to pogoniti (odnosno dvije grafičke).

Meni je zapravo blesavo što nigdje nema preporuke koja bi vezala grafičku uz monitor (i vice versa) kao da je činjenica da neka GTX može vrtiti 999 fps dovoljna sama po sebi. To što nema monitora koji bi takvo što prikazao kao da je manji problem. Preko 120fpsa na večini AAA naslova se može postići samo sa 2xr9 290 ili više od toga pa mi je blesavo što nema neki disclaimer "MOŽETE POSTIĆI X>120FPS NA 1080P JEDINO AKO IMATE DVIJE R9 290 KARTICE ILI VIŠE OD TOGA!!".

Ako se radi o novijim igricama tipa witcher itd, mislim da nema single gpua koji bi išao preko 65 fpsa na 1440p pa je potpuno beskorisno kupovati monitor od 750€.

So; step by step:

Koje igrice igrate? Koliki je fps vaše kartice na 1080/1440p? Ako je oko 80 onda ste na granici kupnje. Sve preko toga se isplati, do toga ne. Ok, možda će neke zadovoljiti i 120fpsa na 1080p, ako se ima para zašto ne.

Mislim da postoji neko generalno pravilo da su potrebne bar dvije r9 290 kartice da većinu toga pokrenete na rezoluciji 1080p AAA >120 fps. To je cost/performancewise najbolja opcija.

Gsync ili Freesync je stvar ukusa.

Uvjeren sam da neki random 1080p@60hz- 200€ monitor zadovoljava 99% korisnika. Za više od 60fpsa ipak treba iskeširat bar dodatnih soma i po eura (monitor + 2x gpu), što na konfi od 2000 eura uopće nije laka odluka.

Obratite još pozornost na odnos dijagonala-udaljenost očiju, te na TN i IPS panele. Neću sad duljit oko toga ali je također vrlo bitno, čak i presudno.

11 godina

mislim da gtx970 moze na medium ili high pristojno gurati igre na 1440p a kamoli gtx980, ne treba uvijek sve biti na ultra treba se malo poigrati sa odgovarajucim postavkama za fluidan fps. 

16 godina
OriginalEXE kaže...

Tvoja uspredba ti dodje na isto kao kad usporedjujes kineske smartphone-e sa odlicnim hardware specs-ima i duplo nizom cijenom od renomiranih modela.

Nisam imao sve monitore pa ih ne mogu direktno usporediti, ali dovoljno ti je da usporedis recenzije i ocijene putem Google-a. Cak mozes upotrijebiti i Bug casopis, mislim da je pred 4 broja glavna tema bio test monitora.

Sto se ovog zadnjeg Benq monitora tice, kolega je spomenuo da planira igrati igre a za to ce mu taj monitor biti los (izrazeni ghosting).

LCD Monitori i Mobiteli su neusporedivi, jer LCD monitor ili LCD panel je to šta je=vrlo rjetko se pokvari.Ja još nisam čuo nešto ovako, joj krepal je moj LCD panel, jer on realno vrlo rjetko krepa. Zato obično ili gotovo uvijek odapne sve ostalo, recimo monitor napajanje ili nešto na naponskom djelu monitora itd.Krepani pikseli ma LCD monitoru, čak niti to ne spada pod kvar osim ako nema puno previše krepanih piksela.Na Pametnjakovič telefonu može bit/i obično bude, pa šta drugo nego puno raznih softverskih problema. Uostalom mobiteli neusporedivo više hardverski krepavaju, u odnosu na razne monitore poznatog imena.

Dell U2715H nije pravi gejmerski monitor, kao što nisu niti tri primjera koja sam ja navel.Ja sam ti samo pokazal kaj se još nudi, a Dell nije nikakav renomirana monitor firma jer oni ne rade nikakve LCD panele.Dell samo naruči djelove pa sklapa monitor, kao što to radi i Acer/AOC/Asus/HP/Lenovo i večina drugih firmi.LG AH-IPS LCD panel, on je identičan u svakom monitoru nema tu nikakve razlike, bio to Acer ili Dell ili recimo Končar a to je ono najvažnije.

Danas ne postoje monitori, koji su neupotrebljivi/nepodnošljivi za igranje igrica dakle klasični 60hz PC monitori.Vremena vrlo sporih LCD panela su odavno prošla, i to vrjedi za vrlo jeftine monitore.Danas moš ugodno igrat igrice, na monitoru za 800kn kao vrlo popularni Benq GW2255, koji na našem tržištu nema nikakve realne konkurencije.

Monitori su odličan primjer, kako se prodaje poznata brend magla neupučenim kupcima.Treba bit realan kaj drugo, večina prosječnih korisnika nema poima o raznim vrstama LCD panela, i koje firme zapravo i proizvode određenu vrstu LCD panela.Danas ima puno ljudi koji misle, da recimo Apple radi LCD panele, pa onda imaš ono sranje Apple Retina glupandarije.Jabučarski LCD panel malo morgen, njega obično proizvodi LG ili Benq/AU Optronics, ali neupučeni ljudi nemaju poima bitno da je Apple jel.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 16:09 (rambox).
15 godina
Koji monitor kupiti

se isplati uzet hp envy 27 za 1800 kuna? pregledao sam neke rezenzije ali nije baš bilo sve detaljno. čini mi se ok monitor za tu svotu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
roby27 kaže...

mislim da gtx970 moze na medium ili high pristojno gurati igre na 1440p a kamoli gtx980, ne treba uvijek sve biti na ultra treba se malo poigrati sa odgovarajucim postavkama za fluidan fps. 

Tako je.

Gledajući iz perspektivne racionalnog korisnika na 1440p 80% toga što se igra igrivo je na high (3/4) i čak very high postavkama nauštrb fpsa koji je limitiran na gore spomenutih 60. No noviji naslovi poput gta i witchera "pojedu" na 1440p svaki fps koji rijetko prelazi 85 na very high/ultra postavkama. Tko zbog tih igara kupuje 144hz monitor mora znati da neće moć dobiti "traženo" bez dodatne grafičke. Osobno imam jednu gtx 780 ti ghz ed. i iako ona može postići fantastičnu kvalitetu detalja bez žrtvovanja fluidnosti, svejedno ne razmišljam o kupnji 144hz monitora jer ću za 750€ dobiti možda 15-20% bolji doživljaj igranja. Bez dodatne grafičke jednostavno neisplativo, sa tom dodatnom grafičkom uopće nije isplativo. Ponavljam govorim iz perspektive racionalnog korisnika, kome novac nije problem neka kupi.

Meni je trenutnih 60fpsa na max postavkama u svakoj igri koju pokrenem više no dovoljno za odličan vizualni dojam igre.

Nekome je 30fpsa fluidan fps, ako je time zadovoljan - odlično. Korisnici koji razmišljaju o kupnji 1440p 144hz monitora očito traže taj dodatni detalj više, a tu se mora uzeti u obzir da takvi korisnici očekuju beskompromisnu grafiku - odnosno žele i kvalitetu i fluidnost. Tada je ključno naglasiti ta takvo što nije moguće bez 2xGpu.

Novije naslove jednostavno nije moguće pogoniti preko 120fpsa bez dvije grafičke, a preko 140fps čak i tri. Naravno govorim o maksimalnoj kvaliteti na 1440p rezoluciji.

Zaključno: Naravno da nitko ne traži ultra kvalitetu baš na svakoj igrici. No kada netko planira potrošiti 750€ na monitor, vjerojatno se radi o nekome tko želi max fps na max postavkama. To sa 750€ vrijednim monitorom neće postići bez dodatne grafičke koja također vjerojatno košta oko 400-500€ pa tu ulazimo u vode neisplativosti. Za 1300 eura mogu kupiti dodatni PC/laptop ili konzolu pa da s prijateljima igram u mreži mario kart, doživljaj je bolji od +30fpsa na 1440p Witcheru.

Osobno bi razmišljao o ovom gore monitoru (a time i dodatnoj grafičkoj kartici) kada bi mi to donosilo zaradu (streamanje ili nešto slično) ili kada bi koštao do 300€.

11 godina

mene zanima jesi ti ikad radio za 144hz monitorom? Jer svi recenzeti na YT-bu obozavaju takve monitore bez obzira sto neke graficke ne mogu ispostovati 120fps+, mislim da je sama responzivnost na desktopu puno bolja a kamoli tek bilo koja igra.

14 godina
roby27 kaže...

mene zanima jesi ti ikad radio za 144hz monitorom? Jer svi recenzeti na YT-bu obozavaju takve monitore bez obzira sto neke graficke ne mogu ispostovati 120fps+, mislim da je sama responzivnost na desktopu puno bolja a kamoli tek bilo koja igra.

Apsolutno, ja govorim o modelu monitora koji košta 750€ i dovodim u pitanje isplativost. Igrao sam na dva over 60hz monitora, Asus VG248QE (na njemu sam proveo vrlo duga 3 dana) kojeg sam umalo kupio (sada mi je žao što nisam jer je cijena još uvijek prilično visoka - 2500kn) i neki benq, sad se ne sjećam modela ali slične cijene, pretpostavljam da je benq xl24 144hz koji sada košta oko 2200kn. Na kraju sam kupio ovaj dell jer je bio 500kn jeftiniji i jer mi u tom trenutku igranje nije bilo prvo na listi prioriteta pa mi je IPS bio no braner.

Ovog asusovog sam gledao oko veljače, razmišljao sam ga kupiti no tada sam čuo da ubrzo dolazi acerov 144hz IPS (o kojem govorimo) pa sam se prvo htio uvjeriti u taj IPS. Kada sam vidio cijenu (govorimo o 5.700kn) smračilo mi se. Ja apsolutno vjerujem da je to trenutno najbolji monitor, no opet, za 750€ ne hvala. Ne želim ga ni ić gledat. Znam da se po forumima zadnjih godinu i pol vrte "snovi" o IPS 144hz monitoru i pročitao sam bar 10.000 postova gdje će netko kupiti takav monitor čim izađe, očito je to san snova svakog gejmera. Osobno mi 750€ izgleda bolje u džepu nego na stolu u obliku monitora za igrice.

Preporučam da pogledate linusov test - može li prosječni gejmer vidjeti razliku:

U ovom videu momak - oko sokolovo - nije vidio razliku i pogodio je 1/5. Linus je u nekom drugom videu pogodio sve. Nije baš neko istraživanje ali daje naslutiti da avarage joe vrlo vjerojatno neće osjetiti razliku. Kada je već tako, ovaj model od 750€ stavljam na samu granicu isplativosti. Govorim o sebi, a ako nekome novac nije problem, a očito je to jedina prepreka, zašto ne, kupi i uživaj u najboljem monitoru.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 19:24 (ivan dragi).
11 godina
Koji monitor kupiti

Može li mi ovaj tv koristiti kao monitor?

http://www.elipso.hr/audio_video/televizori/PHILIPS-22PFH4000/

0 0 hvala 0
11 godina

link ti ne radi

9 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Razmišljam kupiti ovaj monitor http://www.ronis.hr/aoc-led-24-e2460swda-vga-dvi-zvu/aoc-e2470swda/product/ pa me zanima valja li šta, 24" za dosta povoljnu cijenu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Koji 27" monitor bi preporučili oko 1600 kn? Može Alzashop, ova tri su mi upala u oko...

27 "Acer K272HLbd

27 "BenQ GW2760HM

27 "Samsung S27D390H

Acer i Benq koriste VA panele a Samsung koristi IPS PLS... Može bacit tko neki komentar i savjet? Acer mi nije na levelu ove dvojice, bar mi tako izgleda. Hvala.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice