Preeedobro.
Što ćeš s ventilatorom gornjim? Prekrivati ga nečime,ili?
Sry ak si već napisao što ćeš,nisam nigdje vidio. xD
Preeedobro.
Što ćeš s ventilatorom gornjim? Prekrivati ga nečime,ili?
Sry ak si već napisao što ćeš,nisam nigdje vidio. xD
Hvala
Prethodni post, To do lista. Preko će ići pleksi i napravit ču kao i na PSU coveru crte. Ili tako, ili samo 3-4 ravne crte po dužini
Aha. Loks good u svakom slučaju. A za ploču se ne brini,dam se kladit da ćeš prije ploču mijenjati nego kućište. :P
Ova ploča ostaje duuugo vremena, planiram ostati na 1090T dok ne izađu AM4 procesori, koji će vjerovatno pasati u AM3+. Ako ne budu pasali ili mi se ne svide, onda ću uzeti neki najbolji FX koji bude i vozi još ovol'ko
A kućište, pa, kad ga dovršim još ću neko vrijeme uživati u njemu, a poslije možda Corsair C70 Olive pa neku vojnu temu složiti
A možda ti neka i ponuda uleti koja je super,pa se dogodi mijenjanje ploče. :P Ali slažem se,bolje da ona odradi posao kako spada,nego da izgleda perfektno.
A za kućište... Pa zar ti ne izgleda to već dovoljno vojno bez ikakve teme? :P
No dobro. Javi se kad budeš prodavao ovo trenutno. :D
Ma tko zna što ću nakon ovoga, živi bili pa vidili
Ali mogu ti reći da čisto sumnjam da ću prodavati kantu.
Trebaš maknuti sva 4.
Trebaš maknuti sva 4.
Da znam da treba maknuti sve, samo nisam bio sigura.
Update, stigle su stvari sa eBay-a.
Sklopka, 2x6-pin PCI Express produžetka i PCI slot coveri.
Kupio sam i plavih 3mm LED-ica, za CPU blok da vidim kako će izgledati i za neke sinice što ću pokušati sa pleksijem.
Zadnja slika, dobio sam ideju od kolege bumer-a iz njegovog projekta, pošto imamo istu ploču. On je stavio 2x60mm venta na VRM heatsink što mu je poprilično snizilo temperature. Ja ću raditi istu stvar ali drukčije izvedeno, a osim što će sniziti temp., očito će pokriti cijeli heatsink što mi paše jer je smeđi. Ružno izgleda rupe za sklopke, nekako ću pokriti cijeli taj dijelić, možda samo tanki komad plastike sa što manjim otvorom za sklopku, nešto ću već napravit...
U vezi komponenti, prodao sam 7870 i idem na 7950.
Trenutačno se pakiram i idem na put, vraćam se za tjedan dana pa se bacam na posao.
Update, stigle su stvari sa eBay-a.
Sklopka, 2x6-pin PCI Express produžetka i PCI slot coveri.
Kupio sam i plavih 3mm LED-ica, za CPU blok da vidim kako će izgledati i za neke sinice što ću pokušati sa pleksijem.
Zadnja slika, dobio sam ideju od kolege bumer-a iz njegovog projekta, pošto imamo istu ploču. On je stavio 2x60mm venta na VRM heatsink što mu je poprilično snizilo temperature. Ja ću raditi istu stvar ali drukčije izvedeno, a osim što će sniziti temp., očito će pokriti cijeli heatsink što mi paše jer je smeđi. Ružno izgleda rupe za sklopke, nekako ću pokriti cijeli taj dijelić, možda samo tanki komad plastike sa što manjim otvorom za sklopku, nešto ću već napravit...
U vezi komponenti, prodao sam 7870 i idem na 7950.
Trenutačno se pakiram i idem na put, vraćam se za tjedan dana pa se bacam na posao.
kad ce neki update :P proslo 3 tjedna i vise
Kad se smjestim u novu sobu, sad sam na malom stolu nekom nemam mjesta za ništa, selio sam.
il ne
Promijenio platformu, prodana Sabertooth i 1090T, za koji dan trebaju stići ASUS P8P67 EVO i i5 2500k.
Dogodilo se sranje, napukao je rezervoar. Neku večer primjetio, počelo grgljati i pogledam unutra, kad ono prazan rezervoar. Curilo je po PSU coveru pa po kablovima i onda kroz mrežice za vent dolje na stol. Sreća u nesreći, ništa nije riknulo. Uzet ću neke brtve gumene, a poslje vjerovatno novi rez. Do tada, druga slika Rezervoar odšarafio i okrenuo na drugi navoj, i dalje kapa ali jako, jako sporo. Izgleda da je navoj na konektoru okrznut.
Valja još prodati AMD blok i uzeti za Intel-a, pa da vidimo kolko će ići 2500k pod quadom... i da, ploča će ići uz ime konačno.
O čovječe kakav peh.
Sva sreća pa ništa nije izgorilo! Btw, ploča izgleda vrlo lijepo!
Baš sam jučer gledao temu, rekoh neću ništa pisati, tko zna što je s ovime. Haha kad ono ti danas napisao nešto. :D
Da, htio sam osigurati malo materijala da nije jedan post i onda opet ništa tjednima.
Nakon ovoga, moram još dodati koji šaraf na PSU cover jer zna brujit, spojit 2x120mm venta na drugu sklopku, i sleeve-at kablove za grafu. Nakon toga još malo ušminkam, i mislim da ću onda službeno proglasit mod gotovim.
Ništa, puknut je. Šta ću s njim
Nemam nikakvih velikih pothvata za radit, većinom su sitnice ostale.
Ne bi to vrijedilo izolirkom srediti? Bilo bi ti sigurno pre ružno za gledati. A ništa, eto, iščekujemo svi novi update. Jedan veliki TU od mene, svaka čast!
Stavio sam teflonsku traku ali nije pomoglo. Jedva da se vidi tako da estetski nije velik problem. Znam da neki SLI EK mostovi za vodeno dolaze sa gumenim brtvama koje sam moraš staviti, tako da bi brtve trajno trebale riješit problem. Možda i ostane trenutni rezervar. Savršenog je oblika i veličine, a isti takav mi je preskupo za nabavit.
I hvala
A dobro, malo pregrizeš, držiš ovog, i za pola godine, god dana kada si budeš mogao priuštiti, priuštiš si. A mislim, kad gledaš, najbitnija je funkcionalnost. Oko styla će se uvijek pričati, i uvijek ćeš nešto moći raditi.
Pokušat ću i s time.
Stigla neki dan ASUS P8P67 EVO. Čekam još i5 2500k, navodno poslan prošlu srijedu ali mislim da je prodan nekom drugom, iako sam se javio nekoliko sati nakon objave oglasa i sve dogovorio. Slična situacija sa EK Supreme Acetal, tako da PC-a nema do daljnjega.
U to vrijeme ću raditi na kućištu...
Gdje je stalo?? :PP
Toliko iščekujem taj tvoj projetk da se i sam nadam da te neće shebat!