The Blue Reign

poruka: 246
|
čitano: 74.189
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: HAF 922 mod
Pranja kaže...
rapture686 kaže...

612S u carbonu. Kućište polako poprima željenu temu, najvidljivija površina je pokrivena, ogromna razlika.

Super ti je ispao cooler-jedino bi bilo dobro da odrežeš ovaj višak u rupama za heatpipe-ove da ti ne diže foliju. Inače-sve 5. {#}

pranja_dakovo kaže...

lumenu hard disk je hermeticki zatvoren, kakav zrak, nije to parni stroj hahahhahah, sta bi se desilo onda kad uđe u ulje ?!

Pa i nije baš,postoji rupica kroz koju disk izbacuje vlagu da se ne nakuplja u njemu kada dođe do kondenzacije. {#}

de onda objasni kako radi u ulju -.- ili je to "nepovratni ventil"

Pranja.
15 godina
moderator
pranja_dakovo kaže...

lumenu hard disk je hermeticki zatvoren, kakav zrak, nije to parni stroj hahahhahah, sta bi se desilo onda kad uđe u ulje ?!

Naravno da NIJE!

Svaki HDD ima "breathing hole", a ti slobodno potraži što je to, ja ti neću objašnjavat...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
pranja_dakovo kaže...

Jbt, u zadnje vrijeme najezda bahate ekipe koja nema pojma o čemu priča.

"Lumenu", da si pogledao video koji si linkao, vidio bi da disk nije u ulju, jer ne može raditi u ulju. Genijalac.

Uglavnom, ne da se ni meni ovakvim likovima objašnjavati...imaš google pa se educiraj.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
13 godina
odjavljen
pranja_dakovo kaže...

de onda objasni kako radi u ulju -.- ili je to "nepovratni ventil"

Nikad nisam vidio da je itko stavio disk u ulje. SSD možeš staviti jer on nema pokretnih dijelova ali HDD ne.

Nije čak ni problem ako ulje i uđe u HDD,ali je problem što mu usporava brzinu vrtnje i elektromotor mu se više napreže što rezultira sporijim i toplijim diskom koji je pod konstantnim opterećenjem.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
17 godina
neaktivan
moderator
HAF 922 mod

"Rupa za disanje" na disku sluzi da be se izjednacio spoljni i unutrasnji pritisak zraka i nije pametno prekrivati tu rupu.

Nadalje, prekrivanjem nece se desiti nista (na kraci vremenski rok) posto jos nismo promjenili visinu na kojoj se disk nalazi (misli se na nadmorskoj visini)

Posto smo objasnili misterij zvani brething hole, natrag na temu i prekinite sa off-topicom.

7 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...
rapture686 kaže...

612S u carbonu. Kućište polako poprima željenu temu, najvidljivija površina je pokrivena, ogromna razlika.

Super ti je ispao cooler-jedino bi bilo dobro da odrežeš ovaj višak u rupama za heatpipe-ove da ti ne diže foliju. Inače-sve 5. {#}

Hvala, viškovi riješeni {#}

Iduće na listi; PSU cover.

Toni
13 godina
neaktivan
HAF 922 mod

Malo planiranja.

Volio bi nekako izvest da na coveru piše ime projekta (The Blue Reign), jer u dnu imam plavi LED vent (trenutačno ta dva plava ugašena, bliješte) i on bi lijepo osvijetlio ime, koje bi se fino isticalo u karbonu.

Pokušat ću na komad pleksija zalijepit neki ostatak vinyla i rezat slova da vidim kako će ispast.

Evo plana, gornja rupa za vent je tu samo kao opcija, nisam odlučio hoću ju imati, dio gdje je X se reže van.

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
HAF 922 mod

tak bi si i ja nekaj napravio...go for it

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

tak bi si i ja nekaj napravio...go for it

{#}

Evo na brzinu sam nešto napravio. Tako bi otprilike trebalo izgledati ime projekta na coveru.

Toni
12 godina
HAF 922 mod

tek sad skuzio fanove od noctue...nice...stavio bi ja na mugena 3 ali brijem da su skupi

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HAF 922 mod

Nemam više Noctue. Sad je originalni od 612S i jedan sa kućišta, neki od Cooler Mastera isto. U planu mi je zamijeniti ih sa Corsair AF120.

Toni
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

tek sad skuzio fanove od noctue...nice...stavio bi ja na mugena 3 ali brijem da su skupi

kod mene su te noctue

Pranja.
13 godina
neaktivan
HAF 922 mod

HDD bay 80% gotov, trebam ga još poturpijat, evo montiran samo da vidim kako izgleda i zadovoljan sam. Karbon stavljen samo preko naljepnice tako da ne vidim ogućnost da bude problema.

Kablove neću previše sređivat jer će ionako ići ispod PSU covera.

Toni
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HAF 922 mod

Razmišljam da ovo stavim u karbon, što nije pošarano.

Previše?

I premjesio sam HDD gore, ljepše izgleda.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HAF 922 mod

Mislim da je to ipak previše Carbona onda će biti prekičasto. Ovo je dosta i nikako mi ne paše ono na HDD-u. {#}

11 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
HAF 922 mod

Možda bi bilo kičasto da, zato pitam za mišljenje. A za HDD, bolje je od originalne naljepnice {#}

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Mislim da je to ipak previše Carbona onda će biti prekičasto. Ovo je dosta i nikako mi ne paše ono na HDD-u. {#}

upravo

Pranja.
13 godina
neaktivan
HAF 922 mod

Ideju sam dobio sa ove slike. Onda samo još PSU cover i gotovo sa karbonom.

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

fuj :S

Pranja.
14 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Nemoj ovo radit , ovo izgleda užasno ;)

16 godina
rapture686 kaže...

Dogodit ce se da ce ti dosadit taj carbon.

Imas ga na tipkovnici, misu, HDD-u (WTF?), GPU itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
rapture686 kaže...

Dogodit ce se da ce ti dosadit taj carbon.

Imas ga na tipkovnici, misu, HDD-u (WTF?), GPU itd.

i na cooleru i na mobu :D

Pranja.
13 godina
neaktivan
HAF 922 mod

Na mobitelu je bilo više za vježbu/isprobavanje, a i nekog prijatelja je zanimalo kako bi izgledalo jer on bi htio to na mobitel svoj. Na HDD-u je da pokrije bijelu naljepnicu, a ti pranja_djk kad pričamo uživo, govoriš jedno, a ovdje na forumu drugo, tj. ovdje pokušavaš što više posprdat {#}

Poanta je u tome da nigdje ovdje na forumu, ni na HWGurus npr., nisam vidio da je itko koristio karbon malo ozbiljnije (po kućištu, komponentama) pa zašto da ne probam? Ako moje bude odvratno znat će ostali da ne stavljaju i gotovo.

Kritike primam, al zbog čega u obliku izrugivanja?

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 16:23 (rapture686).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Na mobitelu je bilo više za vježbu/isprobavanje, a i nekog prijatelja je zanimalo kako bi izgledalo jer on bi htio to na mobitel svoj. Na HDD-u je da pokrije bijelu naljepnicu, a ti pranja_djk kad pričamo uživo, govoriš jedno, a ovdje na forumu drugo, tj. ovdje pokušavaš što više posprdat {#}

Poanta je u tome da nigdje ovdje na forumu, ni na HWGurus npr., nisam vidio da je itko koristio karbon malo ozbiljnije (po kućištu, komponentama) pa zašto da ne probam? Ako moje bude odvratno znat će ostali da ne stavljaju i gotovo.

Kritike primam, al zbog čega u obliku izrugivanja?

šefe samo sam rekao gdje imas

Pranja.
13 godina
odjavljen
HAF 922 mod

rapture, ma pusti ih-što se mene tiče,slobodno stavi karbon. Ako i ne bude valjalo,lako se skine. Nemaš što izgubiti osim malo folije i vremena.

Baci pogled na ovo: http://s1104.photobucket.com/user/stoo1983/library/?page=1

Možeš napraviti cijeli projekt samo sa karbon folijom i super će izgledati. Sada,da li bi to pasalo na HAFa,ne znam,ali valjalo bi probati.

Go 4 it! {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HAF 922 mod

Dobro izgleda karbon, samo ljepi i nezali {#}

Što hladnije to bolje :)
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
HAF 922 mod

Ja cu probat izvana na hafa stavit,narucio i od snipera bocnu pleksi! bit ce titanim silver 3m carbon,dobio par kvadrata pa cu malo igrat i napravit i iznutra kak treba

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

rapture, ma pusti ih-što se mene tiče,slobodno stavi karbon. Ako i ne bude valjalo,lako se skine. Nemaš što izgubiti osim malo folije i vremena.

Baci pogled na ovo: http://s1104.photobucket.com/user/stoo1983/library/?page=1

Možeš napraviti cijeli projekt samo sa karbon folijom i super će izgledati. Sada,da li bi to pasalo na HAFa,ne znam,ali valjalo bi probati.

Go 4 it! {#}

ovo  dobro izgleda jer je sve od karbona (bar meni) al na hafu to bas nebi stajalo, bilo bi previse nekih promjena :L bolje onda komplet sve naprije u karbon

Pranja.
13 godina
neaktivan
HAF 922 mod

Previše promjena? Čega, boje ili? Pa crni karbon-crna plastika/metal, to je promjena. Eventualno ako misliš na promjenu plastika/mesh/karbon al mislim da to ne bi trebo bit problem...

Toni
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HAF 922 mod

Naletio sam na ovog HAF-a, i otprilike tako će biti i moj cover, znači kroz cijelu dužinu kućišta preko HDD-a.

BTW, karbon je stavljen, sutra slike...

Toni
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice