Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.271.155
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Desk
@ kuny1234

Nek se dečko ne uvrijedi, ali takvu opremu uglavnom kupuju etablirani klubovi, iako oni uglavnom imaju još jedan takav player i malkice bolju miksetu kad im dojde neka "poznata faca". Znam podosta ljudi koji vrte yebene pare od gažiranja i većina ima stav da je nepotrebno imati takvu opremu doma (kupe si ju te rijetki fanatici), jer svoju opremu gotovo nikad ni ne nose na gaže, pošto danas svaki klub koji drži do sebe takvo što ima kao dio inventara, a nositi to u neki birc ili koktel bar nema nikakvog smisla. Na takvim mjestima i da pustiš miksani CD/DVD ljude realno zaboli ona stvar, iako danas čak i bircevi (ne mislim sad na rupčage) uredno imaju barem 2 x CDJ 400 + DJM 400 komplet, što dojde u onom zaštitnom koferu koji dublira i kao stol/postolje.

P.S. Ja da to troje imam doma "zatrpao bi forum sa slikama", no iako srce kaže da, razum kaže kriza je, ne budi luuud, a ja ipak slušam razum i zato su takve stvari do daljnjeg u "kad bude bit će" fazi.
Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
13 godina
protjeran
Vaš Desk

Ma pioneer je precijenjen bolje uzet numark 2 gramofona + mixeta +slušalice-3500kn :P ili ns7

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma dobar je Pioneer, ali i yebeno skup. Meni je recimo Tractor S4 maajka, malen, lagan, kompaktan i čuda radi. Si lud u 2012. godini teglit vinile. To je ok ako se pališ na retro, ali to više ne radi ni najtvrdokornija old school ekipa. Pol njih više čak ni CD-e ne koristi i komocija je uzela maha. Ljudima bolje paše "iz nove flaše", čisto iz praktičnih razloga.
13 godina
protjeran
Vaš Desk

Mislio sam na serato scratch...Ali ne može se ostvarit isti scratch na playeru ko na gramofonu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

Eto, ja saljem kak je nekad bilo i kak je sad, doslovno poslan u sobicu koja je do prije 2g bila zahod. Maknem jednu plocicu s poda i morem se posrat bez da se dignem od kompa :)

nekad bilo nekad bilo
sad je vako sad je vako
škatulja škatulja
Moj PC  
27 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Žena se požalila kako sam više na kompu nego na njoj pa je čvrstom rukom odlučila kako će to promijeniti. 

Jučer kada sam se vratio s posla, našao sam svoju kantu u boravku. 

22 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo i mog Deska {#}

26 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zmegati kaže...

Evo i mog Deska {#}

Zašto te monitore???

R.I.P. Neil Armstorng 1930.-2012. That's one small step for [a] man, one giant leap for mankind.
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Prvi monitor ovaj 2333HD sa Tv-om sam kupio prije 2g drugi sasvim slučajno 2333 za nikakve pare čovijeku bila hića a monitor skoro nov pa sada kad sam se odlučio za treći nisam se želio upuštati u avanturu prodaje ovih i kupnju nekih drugih ( ni sam ne znam što bi uzimao) jel sam uzeo xfx 7970 BE

Inače što im fali? Koje bi trebao uzeti?

Ja sam sa ovima pre zadovoljan!

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zmegati kaže...

Jel se meni cini il si ti OZBILJNO monitor iz tredine pomaknuo naprijed da se slika prelijeva? NEEEE TAKO.... imas u catalystu bezel compensation... kolko dugo tak monitori stoje...

13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Baš zato ja govorim, monitori su očajni, a i veliki rubovi, moga si neki dell uzet.

R.I.P. Neil Armstorng 1930.-2012. That's one small step for [a] man, one giant leap for mankind.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

Tebi se OZBILJNO ČINI da je monitor iz sredine pomaknut naprijed...znam za Bazel s njim sa savršeno nariktao...središnji monitor je pomaknut u nazad ali ne sa namjerom da izjednačim sliku nego da nemam debele rubove monitora jel ovi monitori iaju skoro 2cm rub svaki i onda dosta smeta...ovako je ok

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zmegati kaže...

Pretpostavljam da nemas vise garancije na monitore? Zas ih ne "ogulis" , dobit ces tanje rubove.

14 godina
neaktivan
zmegati kaže...

Prvi monitor ovaj 2333HD sa Tv-om sam kupio prije 2g drugi sasvim slučajno 2333 za nikakve pare čovijeku bila hića a monitor skoro nov pa sada kad sam se odlučio za treći nisam se želio upuštati u avanturu prodaje ovih i kupnju nekih drugih ( ni sam ne znam što bi uzimao) jel sam uzeo xfx 7970 BE

Inače što im fali? Koje bi trebao uzeti?

Ja sam sa ovima pre zadovoljan!

Monitori su super, ali nisu za eyefinity, za to trebaju monitori sa veoma tankim rubovima, dell-ovi.

Ali ako si ti i sada zadovoljan, onda samo uzivaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 22:07 (Leopard_st).
14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Da je kod nas dobavljiv, samsunga bi uzeo prije nego della-a. Samsung ima JOŠ tanjije rubove od della. Inace slika na dellu je wau {#}

12 godina
Vaš Desk

Evo i moj mali kutak :D

My desk My desk
... ...
G110 &lt;3 G110 <3
... ...
Nocni zivot ^^ Nocni zivot ^^
Moj PC  
20 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

nisu mi jasni ovi koji stavljaju prozirnu stranicu s ledicama uperenu u tipkovnicu i ekran...meni bi se sprzile oci...i jos imaju led tipkovnicu...da nemas, ajde...al ovako...

inace, lijep kutak...onaj grb hajduka je folija ili kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Inace je i ta stranica zatvorena ovo je samo za sliku bilo,a grb hajduka san sam.nacrta ima dobrih 3-4 godine.
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo i mog deska jos je sve u tijeku sredivanja..

Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Laptop se umorio i glava mu klonula... {#}

EDIT: Šta predstavlja ova zadnja "na stolu su prazne čaše, rakija se popila" slika? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.9.2012 17:53 (The Man).
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

moj desk ,malo preradjen{#}

ima jos aitnica za zavrsit i sory na kvaliteti slika

ovdje idu staklena vrata sa nekim pjeskarenim motivom ovdje idu staklena vrata sa nekim pjeskarenim motivom
napojna, h.diskovi,rom i ssd isto bice zatvoreni sa stak. vratima ispjeskarenim napojna, h.diskovi,rom i ssd isto bice zatvoreni sa stak. vratima ispjeskarenim
Moj PC  
40 0 hvala 0
14 godina
zeus-mo kaže...

moj desk ,malo preradjen{#}

ima jos aitnica za zavrsit i sory na kvaliteti slika

Predobro,Bravo ! {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Desk

Evo i moj kutak za razonodu nakon preuređenja...

Sve je moguće osim drvene peći, a i ona ako se ne loži.
Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

da malo dignem temu, bilo je dosta promjena od zadnjeg puta kad sam postao ovde pa... 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
18 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

:) Ako se nekome ne svida neka slobodno kaze zasto. 

http://www.youtube.com/user/xSeGi?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 22:49 (seGii).
Moj PC  
19 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
seGii kaže...

Brate ovo je prejako zanima me koje ti je to kučište !!

16 godina
neaktivan
fla kaže...
seGii kaže...

Brate ovo je prejako zanima me koje ti je to kučište !!

"In Win" Kućište.

Nenad
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:33 (Nello).
14 godina
neaktivan
http://www.youtube.com/user/xSeGi?feature=mhee
14 godina
Vaš Desk

Main desk Main desk
Desk for relax Desk for relax

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.10.2012 18:58 (Zizo).
Moj PC  
25 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo malo i moje periferije :))

sry radi kvalitete slika ;) x10 mini je u pitanju pa cete valjda razumit 

Aida Applet za g19 :) Aida Applet za g19 :)
Klapa
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 14:46 (klapa01).
Moj PC  
17 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice