- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moj kutak
prekrasno...
da ostanemo u istom "tonu" , evo slika i mojeg kutka.
kao što se vidi ,imamo skoro iste monitore i kućište i stol i mrak.
nego,šalu na stranu, upali svijetlo pa opali koju....
nego,šalu na stranu, upali svijetlo pa opali koju....
Daj bar ovu zadnju sa susjedom si mogao izostaviti i z ove šale, njus ni nsam mogao "podjeliti"
dobra ti susjeda!
pozdrav evo jedne slike ostatak je u galeriji ovdje :
http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=229
Evo danas (ni)sam zavrsio sa preradom svog TT Armor 8000BWS kojeg sam ranije ovo ljeto kupio polovnog za 200kna(bio je imao sve ventove original ispravne al sam ih maknuo, nije bitno zasto).
U planu je farbanje u flurescentnu zelenu boju iznutra, zbog toga sam i stavljao SMD Ledice unutra, na prekidac su spojene tako da samo kad se treba folirati se pale. Management na ovim slikama je los, jer final product kada sam zategnul kablove nisam slikao. Stavio sam i jednu sliku kako je prije izgledao dok nisam imao management kablova. Stol sa kompletnim PC-em cu slikat kad stol zavrsim.
sreca pa si ocistio kuciste iznutra prije slikanja
to se polako vraća u modu danas,
dosta je bolnički čistih kućišta i perverzno urednih cable managmenta :D
daj malo prašine i žica da se vidi da se komp koristi...a ne da stoji kao ukras.
i ja sam htio ranije komentirat al sam odustao da čovjek nebi pomislio da sam ga "uzeo za zub" :D
to se polako vraća u modu danas,
dosta je bolnički čistih kućišta i perverzno urednih cable managmenta :D
daj malo prašine i žica da se vidi da se komp koristi...a ne da stoji kao ukras.
i ja sam htio ranije komentirat al sam odustao da čovjek nebi pomislio da sam ga "uzeo za zub" :D
samo mogu rec ovo
evo sad sa blicom
Je li to hrđa unutar kučišta i na hladnjaku?
Je li to hrđa unutar kučišta i na hladnjaku?
Nije nego prašina puna vlage, a i dima od cigara.
mali update :)
premisten stol u novu prostoriju sve slozeno lipo :)
zeleno svitlo inace nije tako jako kao sto se cini
(jel zna netko kako da ih spoim da tucu na bass,spojeni su u struju na 12 volti).. ledice su
desno je bolja slika :)
Kuciste i susjeda su ti mraaak buraz ;)
a ovo mi je golemo kad sustav 5,1 ili 7,1 nakelje sve jedan satelit do drugog na sto pored monitora, bitno je da se svi vide na slici,
brlog No1
hjoooj prasine i nereda :o
ja bi iskreno ispalia na zivce :P ja kad vidim prasinu odma me "pukne" film i odma sredstvo za ciscenje drvenih povrsina u ruke i deri mala :D
mali update :)
premisten stol u novu prostoriju sve slozeno lipo :)
zeleno svitlo inace nije tako jako kao sto se cini
(jel zna netko kako da ih spoim da tucu na bass,spojeni su u struju na 12 volti).. ledice su
desno je bolja slika :)
Borg!!
brlog No1
Ja sam mislio da samo ljudi u nekim dalekim, dalekim zemljama ovako žive...
brlog No1
Fuj
brlog No1
Polit benzinom i zapalit.
brlog No1
Kako mozes boraviti u takvom "brlogu", ne smeta ti nimalo takva prljavština???
Al što duže gledam to više umirem od smijeha - s lijeve strane nivea za drkicu, pa kolko mi se čini plastični tanjur da slučajno nebi prao, bilježnica za podlogu i čikobernica ...sam fali wc da se ima di istovarit i to je to.
Ajmo peticija da čovjeku dođe "Odred za čistoću"
Al respekt kaj ideš uopće stavljat takvu sliku ;)
Stisnuh TU,samo zato jer je smiješna slika.
Bože moj, nisu svi opsjednuti čistoćom i perfekcionizmom :D Znam i ja par ljudi kojima je komp i prostor oko njega brlog, ali ako on ne sere meni zbog toga što mi podloga mora biti pod pravim kutem sa stolom i sl. neću ni ja njemu za svinjac :D
Bože moj, nisu svi opsjednuti čistoćom i perfekcionizmom :D Znam i ja par ljudi kojima je komp i prostor oko njega brlog, ali ako on ne sere meni zbog toga što mi podloga mora biti pod pravim kutem sa stolom i sl. neću ni ja njemu za svinjac :D
Ja (nazalost) znam osobu koja je ovisnik o WoW-u, tolki je ovisnik, ne da je samo kuciste, nego je sve u toj sobi katastrofalno neuredno, prasnjavo, i prljavo, ja kad udjem kod njega u sobu se zgrozim, ok lijen je, ali lijenost ima svoje granice..
Sry 4offopic