- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ga, nekome se moralo dogoditi. Crko Amazfit :(
Jučer mi je bio na ruci, pogledam crni ekran. Baterija je bila ispod 10% pa sam mislio da se ugasio.
Ali cijelu noć na punjenju, i kad ga pokušam upaliti ekran zasvijetli na 2sec i opet se ugasi.
To je sve što mogu s njim.
Tražim rješenje na netu. Javim razvoj situacije :(
Sve 5, false alarm, prljavi kontakti.

Evo ga, nekome se moralo dogoditi. Crko Amazfit :(
Jučer mi je bio na ruci, pogledam crni ekran. Baterija je bila ispod 10% pa sam mislio da se ugasio.
Ali cijelu noć na punjenju, i kad ga pokušam upaliti ekran zasvijetli na 2sec i opet se ugasi.
To je sve što mogu s njim.
I to baš onome tko ga najviše hvalio. :D
Zezam se malo, nadam se da neće biti problema sa reklamacijom, iako će vjv. malo potrajati...
I to baš onome tko ga najviše hvalio. :D
Haha, istina
False alarm! Očistio sam kontakte s krpicom i nije pomoglo, pa sam bio uvjeren da nisu kontakti, tj. punjač.
I sad su mi likovi na netu rekli da probam sa čačkalicom malo "grublje" očistiti. I pogodi što, počelo punjenje
Nisam znao da će mi toliko kože ostati na konektorima nakon samo mjesec dana Sad slijedi svakodnevno čišćenje kontakata.
ono sto mi je minus je popratna aplikacija ... kod Mi Band 2 narukvice sam koristio "Tools & Mi Band" aplikaciju koja je mogucosti personalizacije dovukla do maximuma ... ovdje za sada jos uvijek ne postoji slicna aplikacija.
Par pitanja:
- da li koristite kakvu zastitu za ekran?
- da li ste (i gdje) kupovali kakve dodatne remene?
Likovi su napravili svoju aplikaciju! Učlani se na facebook grupu s prošle stranice.
Ima jako puno mogućnosti, mislim da su upravo dodali i prebacivanje glazbe s mobitela na sat, za slušanje preko bluetootha (meni su upravno na putu Xiaomi earbuds).
Ali, meni ne treba ništa više od ovog što Amazfit aplikacija ima, pa nisam isprobavao.
Isprobaj pa obavezno javi dojmove!
Ne koristim zaštitu za ekran. Već sam nekoliko puta lupio ekranom u vrh metalne kvake i nema ni ogrebotine. Mislim da ni neću stavljati zaštitu.
Dodatni remeni:
https://www.aliexpress.com/item/New-Fabulous-Stainless-Steel-Bracelet-Smart-Watch-Band-Strap-For-Xiaomi-Huami-Amazfit-A1602-Wrist-Watch/32784962586.html
https://www.aliexpress.com/item/Replacement-Silicone-Watch-Band-Bracelet-Wrist-Strap-for-Xiaomi-Huami-AMAZFIT-Strap-22cm-Watchbands-Sports-Smart/32820819286.html
I ostale samo tražiš na AliExpressu ili ebayu.. mislim da ima i na Gearbestu.
Ima hrpa dizajna.
ono sto mi je minus je popratna aplikacija ... kod Mi Band 2 narukvice sam koristio "Tools & Mi Band" aplikaciju koja je mogucosti personalizacije dovukla do maximuma ... ovdje za sada jos uvijek ne postoji slicna aplikacija.
Par pitanja:
- da li koristite kakvu zastitu za ekran?
- da li ste (i gdje) kupovali kakve dodatne remene?
Likovi su napravili svoju aplikaciju! Učlani se na facebook grupu s prošle stranice.
Ima jako puno mogućnosti, mislim da su upravo dodali i prebacivanje glazbe s mobitela na sat, za slušanje preko bluetootha (meni su upravno na putu Xiaomi earbuds).
Ali, meni ne treba ništa više od ovog što Amazfit aplikacija ima, pa nisam isprobavao.
Isprobaj pa obavezno javi dojmove!
Ja sam učlanjeni u grupi, ali ne mogu nigdje pronaći njihovu aplikaciju ili mi nešto promiće ? Kak se zove app?
Watch Droid.
Svako malo ju netko spomene. Piše i u Faq (onda izdvojena poruka)

Ove?
https://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_560728.html
Već neko vrijeme nišanim bluetooth slušalice (već imam bluedio t3, koje su mrak, ali su mi velike za outdoors), pa javi dojmove. Djelovale su mi glomazno, pa ih još nisam kupio.
Ove?
https://www.gearbest.com/sports-fitness-headphones/pp_560728.html
Već neko vrijeme nišanim bluetooth slušalice (već imam bluedio t3, koje su mrak, ali su mi velike za outdoors), pa javi dojmove. Djelovale su mi glomazno, pa ih još nisam kupio.
Da, točno te. Dečki s foruma su još imali kod za 17usd.
Javim dojmove
Imam jedne koje su užasne, gube kontakt kroz tijelo (lijeva ruka Amazfit, desna slušalica s elektronikom)

Watch Droid.
Jel bi mogao stavit link ? Ja ju isto ne mogu nać na grupi...

uclanjen sam i pratim ... treba ce jos puno vode proteci dok ta aplikacija postane stabilna ....
do tada cu uzivati u pogledu na sat :)
Watch Droid.
Jel bi mogao stavit link ? Ja ju isto ne mogu nać na grupi...
Na mobitelu sam, nije baš lako. Nikako da dođem za komp.. :/

uclanjen sam i pratim ... treba ce jos puno vode proteci dok ta aplikacija postane stabilna ....
do tada cu uzivati u pogledu na sat :)
Možeš ti staviti link na poruku da tom aplikacijom, ako nije problem?

Šta je recimo s ovim slušalicama? Vidim dosta preporuka na njih.
Kupio Amazfit još 21.10. na Gearbestu, još nije shipped out. Jutros sam se žalio, pa su mi poslali screenshot na kojem se jasno vidi da je termin isporuke 15-17.11. Caka je u tome što je taj termin (u vrijeme kad sam ga kupio) bio 1-3.11., pa se pomaknuo na 8-10.11., a sad eto još malo. Upozorio sam ih na to, čekam odgovor.
Savjet: screenshotajte narudžbe, bilo koja trgovina da je u pitanju. Ne blatim Gearbest, kod njih radim 95% sve kupovine i generalno sam prezadovoljan njima, ali neke sitnice bolje je ne ostavljati slučaju.
Šta je recimo s ovim slušalicama? Vidim dosta preporuka na njih.
I ja sam vidio da ih dosta hvale, vjerojatno su dobre.
Samo što su skoro duplo skuplje od Xiaomija kad sam ja uzimao, pa ih nisam ni gledao.

Možeš ti staviti link na poruku da tom aplikacijom, ako nije problem?
https://www.facebook.com/groups/HuamiAmazfit.Pace.Smartwarch/permalink/352322458522471/
jel ovo trazis?
Nedavno bio kupon koji im je spustio cijenu na 19$ što je super cijena.
Dajte stavljajte linkove od kupona ak nađete :)
Ciljam i Bip i Pace, jedan od njih.
Imate li problema sa Pace-ovom baterijom? Da se troši brzo? Čitam na xda da ih dosta ima.
Ima tko Bip da napiše iskustva?
Pa isključi mjerenje pusa da ti ne troši bateriju
Bok svima, stigao meni i moj amazfit. Stvarno super igračka. :)
Jedino mi se dešava jedan čudan bug, sad do čega je točno nisam siguran. Naime ponekad kada pogledam na sat DAN u tjednu je ispisan kineskim slovima... jel imao netko taj problem? Probao restart, ali ne pomaze... jel imao netko jos taj problem? Nije neki big deal al eto, malo nervira..
Evo kako ti izgleda:
probaj promijenit watchface ... da li je i na drugima isto?
probaj promijenit watchface ... da li je i na drugima isto?
Na drugima je okej, očito je samo ovaj nešto zbuggan
da li imate dodatni punjač, koji i odakle?
koliko vidim postoje neki neoriginalni punjači ... neznam da li mogu naštetiti satu?
I meni je baterija prije trajala 6 dana, a sad 2 i pol bez da sam išta promijenio.
I meni je baterija prije trajala 6 dana, a sad 2 i pol bez da sam išta promijenio.
Meni jedino sto se promjenilo po pitanju baterije je da mi je od pocetnih 5 dana dosao na 6 dana...sad jel to do zadnjeg updatea ili se baterija nakon vise punjenja formirala ne znam.
Imam upaljeno sve osim kontinuiranog mjerenja otkucaja srca.
Probaj napraviti factory reset jer osim toga i nemas bas nekih drugih opcija ili jos jednom prodji kroz postavke i vidi da nisi aktivirao jos nesto sto bi moglo imati utjecaja na bateriju.
Ako netkog Interesira imam Amazfit BIP viška, PM