Xiaomi Amazfit

poruka: 1.901
|
čitano: 772.169
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Kupio ga neki dan na Gearbestu, 89 dolara uz kupon. Nišanim ga otkad se pojavio, ali uvijek nešto drugo imalo prioritet. Jedva čekam da stigne. 

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Amazfit

Ja se još dovoumim dal da ga sad uzmem il na proljeće, al ono ide sad zima i to i neću se tolko kretat kao za lijepog vremena.

A i možda će do proljeća Xiaomi izbacit i neki drugi bolji model za sličnu cijenu. Ne znam moram još vidit.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Amazfit

Pod opcije sam napravio kopiju Amazfit aplikacije, vratio sam mobitel na tvorničke postavke, ponovo instalirao Amazfit, vratio podatke i kad sam pokrenuo, pitao me da potvrdim vezu između sata i aplikacije - potrebna potvrda i na mobitelu i na satu.

I sve uredno radi.

Tako da preporučam da napravite kopiju aplikacije sad odma, ako se nešto dogodi mobitelu, ne morate raditi postupak resetiranja sata, nego samo vratite postavke u aplikaciju.

Trenutno ne mogu gledati gdje se točno radi backup up jer mi se mobitel ugasio :D

Ali ako netko ne može pronaći, nek javi pa sutra napišem kratki tutorial.

P.S. uopće ne znam dal je taj backup od Xiaomia, Googla, ili je default od Andorid sustava...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Xiaomi Amazfit
Gam3r kaže...
Gam3r kaže...

Narucen Pace sa Gearbesta u srijedu. Otprilike kad bih ga mogao ocekivati doma/na carini? 

itko?

Ovisi da li si uzeo dodatni shipping ili nisi. Meni stvari sa gearbesta variraju u dolasku. Poslali su mi pocetkom proslog tjedna smartwatch na review, pa cem ovidit kolko mu treba. 2tj minimalno.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
15 godina
neaktivan
Normalni shipping, Svedaki post... Bla nis sad cekamo :)
The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Heroes sacrifice sets everything right. - Drakes epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
AmonZero kaže...

Imate u descriptionu i kupon za cijenu od 85.99$. Traje do 2017-11-30

Izgleda da bas i nije do 30.11 jer meni danas ne daje popust za taj kupon?!?!

Sorry, moja greska kupon vrijedi za crni a ja sam pokusao crveni :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.10.2017 8:20 (10alex).
9 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pod opcije sam napravio kopiju Amazfit aplikacije, vratio sam mobitel na tvorničke postavke, ponovo instalirao Amazfit, vratio podatke i kad sam pokrenuo, pitao me da potvrdim vezu između sata i aplikacije - potrebna potvrda i na mobitelu i na satu.

I sve uredno radi.

Tako da preporučam da napravite kopiju aplikacije sad odma, ako se nešto dogodi mobitelu, ne morate raditi postupak resetiranja sata, nego samo vratite postavke u aplikaciju.

Trenutno ne mogu gledati gdje se točno radi backup up jer mi se mobitel ugasio :D

Ali ako netko ne može pronaći, nek javi pa sutra napišem kratki tutorial.

P.S. uopće ne znam dal je taj backup od Xiaomia, Googla, ili je default od Andorid sustava...

Postavke - dodatne postavke - kopiranje i ponistavanje - lokalna pohrana i tam ima za backup postavki mobitela i cijelih aplikacija.. To je xiaomijev backup, moze se stavit i da backupa svakih tjedan dana na mi cloud ili slicno :) 

7 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Znaci, narucen u Nedjelju (Honorbuy), stigao u Srijedu :) sve radi super. Bojao sam se za ekran po noci al sa novim updateom mozes pojacati pozadinsko svijetlo te nema problema. Ni na kutiji ni na satu nigdije ne vidim da pise Xiaomi. Stvarno super sat za te novce :)

Preporuka

7 0 hvala 0
16 godina
Roberto112 kaže...

Znaci, narucen u Nedjelju (Honorbuy), stigao u Srijedu :) sve radi super. Bojao sam se za ekran po noci al sa novim updateom mozes pojacati pozadinsko svijetlo te nema problema. Ni na kutiji ni na satu nigdije ne vidim da pise Xiaomi. Stvarno super sat za te novce :)

Preporuka

Koliko te izašao na kraju sat?

7 godina
neaktivan

137$ sa dostavom iz Italije.

12 godina
Xiaomi Amazfit

Ovu noc se mjenjao sat  unazad i sad imam zanimljiv problem. sat je ocito sam prebacio vrijeme unazad isto kao i mobitel sa kojim je stalno spojen (Ios 11) ali postoji problem.

Evo npr sad kad je sat zakljucan mi kaze da je 10:20 a cim ga otkljucam prebaci vrijeme na 9:20 koliko zapravo i je. znaci na zakljucanom zaslonu mi je staro vrijeme a na otkljucanom novo pravo vrijeme. 

drkam po satu i mobitelu vec pol sata i ne nalazim rijesenje ima itko iste probleme ili?

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 9:21 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kažu na face grupi da napraviš reboot, pa probaj

12 godina
Xiaomi Amazfit

Da napravio sam reboot i sad radi. Stvarno glupi bug. 

Koja je to face grupa da se uclanim

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 11:29 (orke).
13 godina
omomomomoomm kaže...

Ovu noc se mjenjao sat  unazad i sad imam zanimljiv problem. sat je ocito sam prebacio vrijeme unazad isto kao i mobitel sa kojim je stalno spojen (Ios 11) ali postoji problem.

Evo npr sad kad je sat zakljucan mi kaze da je 10:20 a cim ga otkljucam prebaci vrijeme na 9:20 koliko zapravo i je. znaci na zakljucanom zaslonu mi je staro vrijeme a na otkljucanom novo pravo vrijeme. 

drkam po satu i mobitelu vec pol sata i ne nalazim rijesenje ima itko iste probleme ili?

Probao si prebacit na 12 sati, pa ponovo na 24? Možda pomogne :D

Da ne moraš baš raditi reset.

EDIT: kasnim, imao sam predugo otvorene tabove :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 11:38 (CyberDemonVZ).
12 godina
Xiaomi Amazfit

Da probao sam bio i to ali nista. reboot je pomogao. sta sam samo ja ovdje imao taj problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel prolazi ovaj DHL EU shipping bez dodatnih davanja u nas?
9 godina
neaktivan
Jel prolazi ovaj DHL EU shipping bez dodatnih davanja u nas?
16 godina

Tako je.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina
AmonZero kaže...

Tako je.

Čekaj, čekaj! Nije ovo Aliexpress.

Kao prvo, ovo je iznenađenje da imaju to u EU :D

Kao drugi, ne vidim da piše DHL, nego samo expedited shipping. Bar u mobilnoj aplikaciji. EDIT, sve ok, piše DHL.

A kao treće, bilo je problema s EU skladištem, bar koliko sam vidio u Gearbest temi. Ali prije godinu dana. Bila je bescarinska zona, i plaćao se PDV.

Tko zna što je ovo. Treba nam netko da prvi naruči, ali tko zna do kad vrijedi kupon :(

EDIT 2: nula bodova

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 20:25 (CyberDemonVZ).
16 godina

Misli mda sam pročito da je netko sa pceksper foruma naručio s gear besta sa DHL baš ovaj smart watch i da nije paltio carinu niti dodatne troškove u HR

13 godina
AmonZero kaže...

Misli mda sam pročito da je netko sa pceksper foruma naručio s gear besta sa DHL baš ovaj smart watch i da nije paltio carinu niti dodatne troškove u HR

Cool, hvala.

11 godina
CyberDemonVZ kaže...
AmonZero kaže...

Tko zna što je ovo. Treba nam netko da prvi naruči, ali tko zna do kad vrijedi kupon :(

EDIT 2: nula bodova

Ja sam jutros isprobavao unosenje kupona i radilo je...ocito je istekao.

13 godina
ocean77 kaže...

Ja sam jutros isprobavao unosenje kupona i radilo je...ocito je istekao.

Radi.

Ali ne preko EU.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Amazfit

Znate li kakav dobar holder ili charging station za Amazfit? Zapravo, volio bih naći nekakav combo gdje mogu smjestiti Mi A1 (stiže mi uskoro, pa se moram hvaliti, zapravo nema veze s topicom :D ) i Amazfit jedan do drugoga. Evo, ovo sam do sada našao da bi moglo manje ili više ispunjavati funkciju:

Charger za Amazfit: https://www.gearbest.com/smart-watch-accessories/pp_650955.html

Combo charger (nisam siguran odgovara li za Amazfit, ali mi se sviđa): https://www.gearbest.com/stands-holders/pp_358572.html

Combo charger br. 2 (malo manje mi se sviđa i nisam siguran koliko je funkcionalna ova Nano Adsorption funkcija: https://www.gearbest.com/stands-holders/pp_623811.html

Imate li asa u rukavu?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xiaomi Amazfit
HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S-iP5S
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pogledaj feedback i za koji Item je bio.

Koliko vidim, do sad je prodavao samo stvari vezane uz brijanje i kistove za šminku od nekoliko dolara.

Za ništa skuplje ne vidim feedback, tj. nikome još nije stiglo.

16 godina

Naravno da je fake. Pa za tu cijenu se ni Mi Band2 ne prodaje 

17 godina
Xiaomi Amazfit

konacno je sat kod mene .... pa evo prvih dojmova

uglavnom dosta je ljepsi u zivo nego na slikama.... i to mu je glavna vrlina :)

za sada ne cackam previse ...pricekat cu malo da se formira baterija pa cu onda vidit da li i kako instalirati kakve dodatne aplikacije na sat

vidljivost je OK (kad se shvati sto je transflective display), pogotovo sa novim updateom gdje se moze namjestati svjetlina u vise stupnjeva.

ono sto mi je minus je popratna aplikacija ... kod Mi Band 2 narukvice sam koristio "Tools & Mi Band" aplikaciju koja je mogucosti personalizacije dovukla do maximuma ... ovdje za sada jos uvijek ne postoji slicna aplikacija.

Par pitanja:

- da li koristite kakvu zastitu za ekran?

- da li ste (i gdje) kupovali kakve dodatne remene?

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 8:41 (BoTiA).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice