Ja se nemogu sjetiti neke situacije da sam gledao u mobitel pod nekim kutem koji nije bio otprilike pravi kut.. :/
Nisam dosad ništa komentirao u vezi Xperie Z, iako nisam bio posebno optimističan (moji imaju Xperiu P i U i Sonyjev UI na njima je katastrofa u usporedbi sa Sense/TW UI-em), ali ova gore slika HOX-a i XZ jedan pokraj drugoga je sramotna za Xperiu.
Nevjerojatno, bolji ekran je na Xperiji P koja je 3x jeftinija od Z.
A pogledaj recimo ovu fotku, pa jel ekran izgleda lose?
Isto tako, SW je stvar navike. Meni je TW uzasan, al uzasan. Ruzan i jadan. Al dobro, navikao sam se. Bolji mi je bio stari Sense na HTC WildFire-u koji je 3 put niza klasa od S3-a. Tak da je to u ocima promatraca.

Potpis!

). Svi znamo da je tu plasticnu foliju prakticki nemoguce staviti bez da ostane malo prasine, znaci ostanu mjehurici po ekranu. U slucaju da onu prvu foliju idemo skinuti, ostane nam to staklo koje je protiv ogrebotina, ali nije oleofobicno, znaci otpor stakla pri klizanju sa prstom je preveliki za ugodnu uporabu uredjaja. SGS3 ima lijepi oleofobicni Corning Gorilla Glass ekran kojega sve ovo gore navedeno ne zanima. Protiv ekrana od SGS3 imam isto primjedbi. Znaci, na jakon suncu je bas tesko citati i koristiti uredjaj. Nekako se spasi ako pojacam svjetlinu na maksimum, ali priznajem da sa Xperiom SL sam puno bolje vidio ekran na jakom suncu. Za kraj, sto bi vi odabrali; ekran sa dvije plasticne folije na kojem imate pred ocima nekoliko mjehurica ili ekran koji se malo losije vidi na suncu, ali je za uporabu odlican i cist, bez potrebe stavljanja screen protectora? Vi odlucite. Samo cu jos napomenuti da je to staklo po meni jedan od najbitnijih djelova uredjaja posto preko njega se sve funkcije izvrsavaju. Da je Xperia Z imala isto Gorilla Glass, bilo bi mi stvarno tesko odluciti. Zato zahvaljujem Sonyu sto mi je iznimno olaksao odabir