Ralika ti je rub na s7 je mat a na s8 je poliran ..cak mi se i vise mozda svida obican s8 jer je za ruku savrsen..malo uzi ekran od s7 edge ali navikne se covijek lako..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ralika ti je rub na s7 je mat a na s8 je poliran ..cak mi se i vise mozda svida obican s8 jer je za ruku savrsen..malo uzi ekran od s7 edge ali navikne se covijek lako..
Nakon debakla sa noteom i mog osobnog debakla sa s7 svima vama sto ste prednarucili cestitam... Mislio sam nista ne napisat ali stvarno svemir i ljudska glupost su beskonacne s time da glupost putUje brzinom vecom od brzine svijetlosti...
Šta bi sad trebali propast ili prestat proizvodit mobitele zbog toga., šta bi onda proizvođači automobila koji imaju određena povlačenja modela trebali ugasit proizvodnju.
Aj ne pričaj gluposti.
Baš gledam kombinaciju S8 i Dex-a. To uopće nije loše.
Instaliraš si Kodi na S8, spojiš ga na Dex pa na TV i ne treba ti Android Box i sl...
za nas laike,šta je dex :p
(nisam nikad radio nista sa kodi-jem,zato ne znam jbg)
Dex je modul koji ti omogucava koristenje moba kao racunalo
Ujedno puni mob i korist se i kao standarni stalak te ima sve potrebne izlaze
ulaz za omogucavanje istog.
Isto to ima i microsoft 9x serija...
svi koji prelazite sa s7 edge na običan s8, bit će vam pre mal :P dosta je uzak, i izgleda smiješno pokraj s7 edge
ja sam išao na s8 + koji je 7mm veći naspram s7e
svi koji prelazite sa s7 edge na običan s8, bit će vam pre mal :P dosta je uzak, i izgleda smiješno pokraj s7 edge
ja sam išao na s8 + koji je 7mm veći naspram s7e
ja prelazim sa s5 na s8 pa mi je s8 svejedno izgledao premal..pa zato uzeo s8+
Meni isto danas javili da je krenulo, sutra stize.
S obzirom da se dvoumim između S8+ i G6 očekujem vaše review-ove
Jedan sitan detalj me zanima, da li ima LED-icu za obavijesti (Always-On display mi nije baš...). U hrpi youtube videa koje sam gledao kao da negdje ima, a negdje ne.
Ima LED-icu za obavijesti samo ju je teze primjetit dok ne svijetli.
meni je osobno dosta bitna ta lampica i da za svaku app svijetli drugacije boje..
jer vecinom mi je zvuk na off bas zbog tog da necvrči non stop zbog mora poruka na messengeru,whatsapp,instagram,viber itd itd...
Ja radim u tiskari gdje je dosta velika buka pa vrlo često ne čujem telefon. Pa mi kao i tebi odgovara lampica, tako da znam da li imam kakvu notifikaciju i koje vrste. Trenutno imam V10 pa vidim onda gore na dodatnom displayu.
Ja radim u tiskari gdje je dosta velika buka pa vrlo često ne čujem telefon. Pa mi kao i tebi odgovara lampica, tako da znam da li imam kakvu notifikaciju i koje vrste. Trenutno imam V10 pa vidim onda gore na dodatnom displayu.
Tebi bi dobro došla bluetooth slušalica.
Što ga više gledam sve mi se više sviđa. Napokon su izbacili lijep uređaj.

Pa kud u biti moram čuti zvukove sa stroja, posebno u situaciji kad je mogući kvar na pomolu, tud postoji mogućnost da mi upadne u sami stroj.
Ali dosta OT.
Pa zato je always on display puno korisniji od led lampice. Fino bez uključivanja ekrana vidiš šta je došlo. Ja ga koristim od prvog dana na s7e.
Uz to su mi zvuk i vibracije na mobu isključeni. Sve notifikacije vibriraju mi na satu.
Evo i meni stize sutra izmedju 12 i 16 sati :)
Ezio koji ces uzet s8 ili +
Eh dakle stižu, pošto imam S7 i prelaziti ću na S8, izraziro mi je bitna zaštita i mobitela i ekrana. Jeste vi koji uskoro dobivate S8 razzmišljali o kakvoj zaštiti za iste?
Ezio koji ces uzet s8 ili +
+ bih uzeo. Ali neću odmah.
Ti?
Eh dakle stižu, pošto imam S7 i prelaziti ću na S8, izraziro mi je bitna zaštita i mobitela i ekrana. Jeste vi koji uskoro dobivate S8 razzmišljali o kakvoj zaštiti za iste?
Ja sam za prvu ruku uzeo samsumgovu silikonsku maskicu ali narucit cu si UAG, koristio sam njihove maskice prije i stvarno su fantasticne pogotovo sto se tice dizajna, nisu najjeftiniji ali se definitivno isplati. A za ekran se da pronaci svasta, pogledaj gizzmo.hr imaju poprilicno veliku ponudu opreme za hrpu mobitela.
Isto tako...
ja razmisljam o spigen neo hybrid. odlicna mi je.
Ja sam fan Spigen maskica i ova je već doma i čeka naručeni s8
http://m.ebay.com/itm/Spigen-Samsung-Galaxy-S8-Liquid-Air-Armor-Shockproof-Slim-TPU-Case-Cover-/272583783798?nav=SEARCH
A cijene boli glava, prenapuhane, valjda 500% skuplje nego na ebayu. Ko ima volje pričekat i uštedit dost para, bolje mu je naručit iz Kine