- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
fina detaljna recenzija :)
Ovaj + mi se sviđa jako. Zadnji Samsung koji sam imao je bio S3. Ako uspijem utopit Mate 8 za neke pristojne novce uzet ću ovaj 8+.

danas bio u trgovini pa isprobao malo s8 i s8+..definitivno mislim da cu uzet s8+ jer ocekivao sam da ce to biti veci ekran nego sto se pokazalo u stvarnosti..tako da mi onaj s8 premal..po kucistu gotovo jednak kao s5..
e sad...jedina stvar sto mi nije bas sjela ovako na prvu,je taj njegov format 18:9...nekako mi fali sirine na mobitelu,dali je to samo stvar navike..neznam jbg...vrijeme ce pokazat..
i ja sam brio da je veci ekran ali tko ima s7e nece mu biti prevelik dok oni za s7 ce biti taman
na kraju sam ipak kupio s8+..s8 mi je jednostavno djelovao premal...
Gdje si uzeo ?
Baš kupio ili tek naručio? Koliko znam još nije u prodaji?
Dmx, napisao si:
"
Dobro su te ozenili buduci da si imo staru obiteljsku mogo si dobit imam sve po 69kn sa 4gb interneta, ja nisam imo pa sam dobio po 89kn po broju imam dva broja i na jednom uzo iphone 7 bez ucesca po 154kn otplata i s8 po 190kn otplata mob"
Možeš li malo detaljnije o tom popustu? Preko kojeg kanala prodaje si dobio tu cijenu i je li to sa RF naknadom 10kn?
Ja imamislim Plan za Obitelj L. Tri broja. Nude 139kn po broju ako se prelazi sa 2 broja. Normalni SZK broj 08009000
Sa S5 na S8+ preporodit ces se duplo
ja imam 4 br po 89 po broju i mogu isto dobiti s8 za 190.
to ti je posebna sluzba koja daje te cijene za pretplate. ne mozes ih nazvati samo oni tebe
Sa S5 na S8+ preporodit ces se duplo
malo mi jedino smeta sto 18:9 nema sirine,tj ta sirina mi fali zbog navike na 16:9...al dobro valjda cu se brzo priviknit
prednja kamera je npr nebo i zemlja u usporedbi sa s5
http://www.sancta-domenica.hr/micro-sd-samsung-memorijska-kartica-128gb-evo-adapter.aspx http://www.sancta-domenica.hr/sandisk-memorijska-kartica-sdsqunc-128g-gn6ma-ultra-android-microsdxc-128gb-sd-adapter-memory-zone-android-app-80mb-s-class-10-uhs-i.aspx
Hvala
Ima li itko informacije kada pocinje isporuka mobitela, nisam u toku zadnjih par dana a, na stranici SD ne mogu pronaci nijednu informaciju o tome osim da ce doci do 20.4.? Jos par dana, vec postajem nestrpljiv.
20.04. dobijaju ovi koji su narucili
28.04. kreće u normalnu prodaju
Ima li itko informacije kada pocinje isporuka mobitela, nisam u toku zadnjih par dana a, na stranici SD ne mogu pronaci nijednu informaciju o tome osim da ce doci do 20.4.? Jos par dana, vec postajem nestrpljiv.
Meni je lik iz SD rekao da će svi prednaruđeni uređaji biti isporučeni u periodu od 18.4. do 20.4. ....
Super, nadam se da ce sve stic na vrijeme jer dostavljaju overseasom a s njima uvijek neki problemi...
Nakon debakla sa noteom i mog osobnog debakla sa s7 svima vama sto ste prednarucili cestitam... Mislio sam nista ne napisat ali stvarno svemir i ljudska glupost su beskonacne s time da glupost putUje brzinom vecom od brzine svijetlosti...
Nakon debakla sa noteom i mog osobnog debakla sa s7 svima vama sto ste prednarucili cestitam... Mislio sam nista ne napisat ali stvarno svemir i ljudska glupost su beskonacne s time da glupost putUje brzinom vecom od brzine svijetlosti...
Moj osobni "sukob" sa Samsungom i android OS nadogradnjama su vrlo posebne priče, obzirom su vezane za Note liniju.
Osobni dojam, govorim isključivo o dizajnu S7/S7 Edge+, su relativni, niti smrdi niti miriši, pa tako sam relativno ravnodušan spram S8/S8+ modela, ali spoznajom kakav "je trebao biti" Note 7, utvaram si da će povući pouku ekipa, i Note 8 učiniti puuuuuuno boljim, nadasve kvalitetnijim, u svim aspektima.
Ljudska glupost je beskonačna, istina, ali, i ljudski je griješiti, izvlačiti pouke, u narednim situacijama biti bolji.
Stoga, utvaram si da će Note 8 polučiti izniman uspjeh, obzirom je to uz LG V seriju za mene početak i kraj android priče!
ajd ti meni objasni sta ja ili netko drugi imamo veze s tvojim OSOBNIM debaklom?
valjda sam znam šta se meni sviđa i šta je meni dobro,tako da svoje pare imam pravo potrosit na ono što ja želim,a ne ono što ti smatraš za tebe dobrim...
Dobro, a ti si mislio s tim reći, što?
Debakl se može dogodit sa svakim proizvođačem i nakon toga mogu i dalje imat sljedeću uspješnu liniju proizvoda, debakl ne znači automatski i da će sljedeći proizvod bit loš, naravno, nakon toga e postojat određena skepsa, al bože moj, sranja se događaju, to opet ih tjera da se više usavrše/poprave kod sljedeće proizvodnje..
Dobro, a ti si mislio s tim reći, što?
Debakl se može dogodit sa svakim proizvođačem i nakon toga mogu i dalje imat sljedeću uspješnu liniju proizvoda, debakl ne znači automatski i da će sljedeći proizvod bit loš, naravno, nakon toga e postojat određena skepsa, al bože moj, sranja se događaju, to opet ih tjera da se više usavrše/poprave kod sljedeće proizvodnje..
Upravo tako. Debakl sa note 7 je dobar za kupce jer ce samsung kao ozbiljna firma uloziti dodatne napore u s8 i note 8 tako da je meni to plus a ne minus...
Neki dan sam u Areni pipao S8, kaj vam se ne izgleda malo preplastičan? S7 edge je dizajnom i izradom predivan ali ovo mi se čini korak unazad.