- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
galaxy s 2 ;)
Najbolji Smartphone ? do 5000 kn
Da li se isplati uzimati Xperiu X10, za 1300 kn, s svom opremom i karticom od 8 GB ?
Ako ne, koji mob, s takvim solidnim performansama parira Xperii za tu cijenu
Najbolji Smartphone ? do 5000 kn
iPhone 4S
Galaxy S2
Što mislite da li je bolje sad kupiti galaxy s2m / iphone 4s ,ili pričekati da izađe neki novi mob, neka nova verzija ?
A moš tako uvijek čekat da izađe nešto novo i tako uvijek u krug i u krug i tako. Da si čekao do sad uvijek nešto novo i dalje bi bio prikovan uz Nokiu 3310 ili slično.
Uzmi odma. Ne nazire se ništa specijalno bolje u idućih par mjeseci. Kako ne na našem, tako ni na stranom tržištu zasad ;)
I nemoj pitat koji uzeti SGS2 ili iP4s jer to je već milijun ipo puta prožvakana tema. Ja ću reć SGS2, a doći će netko i reći će iP4s. I šta god on ili ja rekao, jedan drugoga nećemo uvjeriti u suprotno ;)
I nemoj pitat koji uzeti SGS2 ili iP4s jer to je već milijun ipo puta prožvakana tema. Ja ću reć SGS2, a doći će netko i reći će iP4s. I šta god on ili ja rekao, jedan drugoga nećemo uvjeriti u suprotno ;)
Tako je. 
odlucis se zelis android ili iOS i lakse ce biti, oba telefona su dobar izbor.
Upravo tako.
Usporedi si oba moba, isprobaj ih u VIP-u ili nekom centru, pa odluci koji ti se vise svida.
Jer fanboysi i vjecni spameri jedva docekaju ovu dilemu, SGS 2 i iPS4, tako da bi moderatori mogli imati posla s dijelenjem kartona ako prede ovo u nesto vise.
a jel iphone vrijedan 400 kuna više, jer ipak je to dosta star mobitel, neznam jeli toliko puno bolji od ovih današnjih najjfetinijih
Pa jbg da ti iskreno gotovo da i jeste vrijedniji iako sam anti-appleovac. Prosudi sam treba li ti iOS.
Iskombinirao sam nakraju iphone 3gs za 8 kuna, uz relativno dosta malu preptalu, iznendailo me što je došao sa već instaliranim ios 5, ja prezadovoljan, za 8 kuna nemože bolje
jel moze ponuda neka za mene malo :)
imam nokiu N8 i poprilicno sam bio zadovoljan sa njom dok nisam danas po prvi put uzeo experiu u ruke i dozivio tu jednostavnost, tu brzinu koju experia u kombinaciji sa androidom nudi i jako dobro radi svoj posao...tako da,sad sam se zapalio za neki android...narucito me odusevila aplikacija za facebook, koju za nokiu trebam placat, al nije problem dat 20 kn...nego je to jedna velika zahebancija koja mi oduzima zivce...iako sam do sada bio nokia fan, imao sve njihove modele...N8 ce bit zadnji :)
pa eto preporuka u ragnu 1000-1500kn, naglasak na android
hvala
pa eto preporuka u ragnu 1000-1500kn, naglasak na android
hvala
Mozda ovako nesto?
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-i9000-galaxy-oglas-4047913
Druze moj ako za taj novac mozes dobiti Galaxy S onda uzmi, imao sam ga i preporuka ti je od mene. Uzivaj ;)
a jel iphone vrijedan 400 kuna više, jer ipak je to dosta star mobitel, neznam jeli toliko puno bolji od ovih današnjih najjfetinijih
Pa jbg da ti iskreno gotovo da i jeste vrijedniji iako sam anti-appleovac. Prosudi sam treba li ti iOS.
Iskombinirao sam nakraju iphone 3gs za 8 kuna, uz relativno dosta malu preptalu, iznendailo me što je došao sa već instaliranim ios 5, ja prezadovoljan, za 8 kuna nemože bolje
Dobru si odluku donio (Y)
Eto trebao bih pomoć u odabiru mobitela.raspoloživi iznos je 2000-2500kn.
Mora biti android.
Za oko su mi zapela dva mobitel
Koji od ova dva vi preporučujete.Google Nexus S sa ICS-om ili i9001 koji nema ICS i nezna se oće dobiti(ako netko zna više o ICS-u na i9001 neka kaže)
Ili preporučujete neki drugi mobitel u tom cijenovnom rangu.
| 1 | Samsung Galaxy i9001 s+ |
|---|---|
| 12 | Google Nexus S |
Eto trebao bih pomoć u odabiru mobitela.raspoloživi iznos je 2000-2500kn.
Mora biti android.
Za oko su mi zapela dva mobitel
Koji od ova dva vi preporučujete.Google Nexus S sa ICS-om ili i9001 koji nema ICS i nezna se oće dobiti(ako netko zna više o ICS-u na i9001 neka kaže)
Ili preporučujete neki drugi mobitel u tom cijenovnom rangu.
Nexus S od ova dva, a u tom cjenovnom rangu pogledaj i Optimus2x. Ja ga imam i one priče o nekvaliteti LG-evih mobitelima su gluposti (imao i GT540, isto dobar mobitel bio). Cijela Optimus linija je izrađena kvalitetno, a opet cijenovno pristupačno. Ako te baš zanima taj ICS LG je najavio da rade na njemu za 2X.
Od ta 2, nexus s.
a razmisli i ovome sto je kolega napisao.
Hvala na prijedlozima.Može malo da podkrijepite svoj odabir Nexus S.
Samo zbog ICS-a? Jer i9001 ima bolji proc.Ovo ostalo je više manje isto
Hvala na prijedlozima.Može malo da podkrijepite svoj odabir Nexus S.
Samo zbog ICS-a? Jer i9001 ima bolji proc.Ovo ostalo je više manje isto
Pa i nije toliko bolji samo zato što radi na većem taktu. Ako se voliš igrati, lako overclockaš procesor na Nexusu pa dobiješ bolje performanse. A još jedna stavka je support. Nexus će uvijek prvi imati najnoviju verziju Androida, jer Google nije kao ostali proizvođaći koji zapostavljaju svoje mobitele. A ta verzija je uvijek čista, bez dodanih gluposti. Po meni je to velika prednost.
Takodjer ima i bolju graficku, ali nema HD snimanje.
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
Kakav vam se čini Samsung Galaxy S+. Sad mi ističe pretplata u t-mobila pa sam je mislio produžiti i uzeti taj mob za 8 kn. On mi se čini kao najbolji omjer uloženo/dobiveno. Šta vi mislite?
Kakav vam se čini Samsung Galaxy S+. Sad mi ističe pretplata u t-mobila pa sam je mislio produžiti i uzeti taj mob za 8 kn. On mi se čini kao najbolji omjer uloženo/dobiveno. Šta vi mislite?
Cini se dobrim, samo ako ga ima u t-mobileu, ima tema na forumu gdje se pise o njemu,
mislim da se treba narucit pa cekati.
Buraz mi ima Nexus S i mob je stvarno savršen.Stavio je ICS i leti.! Vjerojatno ću onda i ja uzeti Nexus S.
Hvala svima na pomoći.
Što se tiće Galaxy S+ čeka se u t-mobileu.I to dosta.Kolko sam čuo po dva tjedna i više se zna čekati.
Znam da se čeka, već sam ga naručio i trebao bi doći kroz ovaj tjedan (barem su mi tako rekli)
Evo ovako imam trenutno HTC Desire i strašno me živcira njegova interna memorija, pa mi je sad stalno u glavi kupnja novog mob-a. Mislio sam čekati da nakon galaxy nexusa izađe još koji ICS mob iz samsunga ili HTC-a, a danas sam doznao da na nexus s dolazi ICS, a taj mob mi je upao u oko i cijena mu više nije toliko velika. Sad me zanima da li mi se isplati sad kupovati nexus s ili da bolje jos pričekam, da li glatko vrti novije igre na androidu (nisu mi igre toliko bitne ali volio bih da idu sve glatko)? Prijedloge molim.
Skupi još para i uzmi SGS2.
Ima li kakvih informacija kad bi Galaxy Nexus trebao doći kod nas u prodaju pa da pričekam na njega
Evo sljedeći sam mjesec u nabavi novog mobitela i za oko mi je upao sljedeći galaxy s plus. Mislio sam kupit u tele 2 , ali nigdje nisam našao ovakvu ponudu.
Extra S (100 kn mjesećno, neograničen prijenos, poruke itd.) za 798 kn :
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-00.asp?sifra=SAGALAXYSPLUS
Isplativost?
Da li se meni isplati prelaziti sa HTC Desire HD na Samsung Galaxy S II ili HTC Sensation?
na galaxy s 2 definitivno, imao sam oba te ovaj je pila prema njemu, makar jedino mi je na galaxy-u falio htc sence ali da se i bez toga prezivjeti. Bolja kamera, brzi u svemu ma mrak
matekws
Isplatilo je kako ne ali imas problem sto moba skoro nigdje nema :(.
Te ako imas manje od 28 onda ne placas 100 kn kod extra s tarife nego 50 kn