Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.492
|
čitano: 12.988.573
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Galaxy 3 vs MeP350 vs N8
EchoOne kaže...
x360gamer kaže...

N8 radi kamere, i podrske (primat ce sigurno jos par vecih updatea symbiana), a osim toga andoridi koje si naveo nisu nesto, premali ekrani i slabe spec.

A sada jos jedno pitanje:
Dali ima tko Samsung focus i dali se isplati uzeti mobitel (isti kao omnia 7, samo nije metalno kuciste, i navodno da ima bolju kameru?!)

Iskreno nisam gledao cijene, ali sam gledao ta dva mobitela malo i po meni je Omnia 7 i dalje bolji izbor..

Što se tiče kamere - Omnia 7 ima fantastičnu kameru, osobno garantiram ;)

Gledao slike od Omnie 7 i malo mi je cudno da je to slikano s jednim od najjacih (wp7) mobitela... Detalji fale na slikama, te nisu dovoljno ostre, cak znam da je netko u temu od omnie stavio sliku kozne jakne - fali detalja, isprane boje, iznenadujuca losa kvaliteta(za taj smartphone)...

Samsung focus - gledam review i slike slikane njime su pune detalja i kamera mi se cini  odlicna - uglavnom, osim (upitno) kamere ova dva uredaja su identicna, jedina prednost (koja nekima niti nije) je da omnia ima metalno kuciste :)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

Iznenađen sam. Imao sam tu Omniu neko vrijeme i mogu reći da sam bio iznimno zadovoljan slikama :S

Ajde, nije da sam neki vele stručnjak al brate nisam baš ni toliki laik što se toga tiče. :S

Ok, ako si proučavao baš slike i to sve negdje gdje je netko stručniji iznio svoje mišljenje i to, nemam što za reći.

Mogu ti samo reći da je metalno kućište stvarno vrhunsko, TOP izrade, vrhunski dojam u ruci..

Definitivno mobitel na koji se nebi žalio vratiti. Samo dobra iskustva s njime sam imao ;)

Nisam siguran na koji focus misliš, al ako je focus flash, on također ima i manji ekran - 3,7" u odnosu na 4" Omnie 7.

A koja je cijena i di bi ih uzimao?

16 godina
samsung focus-s wp7 os-om našao sam ga za 1300 kuna... Išao bi na omniu, ali kad me muči ta kamera koja ni je bitna na mobitelima. Recimo, trenutni mob-huawei sonic mi nije los, dapace, za te pare odlican...ali mi smeta slaba kamera + nema autofocus sta mi uvjek treba, i nema bljeskalicu.... A i android nije bas nesto, zanimljive su customizacije i to prvih mjesec dana i onda nista ...pa bi probao wp7 malo:)
Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]
14 godina
neaktivan

A vidim da si zapikirao Focusa, onda idi na njega :)

AMOLED i WP7, nemoš falit. Bolje od tog u ponudi za WP7 nema ;)

I nemoj se uopće mučit koji je bolji, taj ili Omnia. Više manje su to isti mobiteli i u konačnici ti je sasvim svejedno kojeg si uzeo {#}

16 godina
pa nisam ja nista zapikirao:)
Omnia mi je bio prvi izbor od wp7 uredaja vec dulje vrijeme, ali eto..procitao da slike kada se preace s omnie na komp nisu detaljne i ostre... Razumijem da amoled ekran daje dodatnu ostrinu, ali opet...ako je to istina onda cu radije na focus (makar mi nije ljep ko omnia)
Ako netko ima bolji mob do 1500 kn max. S njuskala ili bilo gdje neka pise:)
(ima sonya nea v novog po 1700, ali ima ga frend i nije mi nesto...android ko android...)
Al ono, 1500 kn max. Davajte prijedloge :)
Takoder da kazem da mi se ne zuri s kupnjom moba, jer mo fali jos 400 kn do 1500:)
14 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Ovako, meni bi isto trebaka preporuka.

WM7 me ne privlači baš, nekako sam si zacrtao ili Android ili iOS.

Imao sam HTC Wildfire, davno, i bio je ok mob dok nije pao u vodu {#}.

Uglavnom, tražim nešto s ekranom od minimalno 3.7 inča, 5 megapixelnom kamerom sa blicom i autofokusom te HD videom.

Do 1500 kn rabljeno !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
HTC Desire.

Makar imaš jako glupa očekivanja za 1500 kn. Omnia 7 je najbolji telefon na oglasu...od cijene na dalje.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
odjavljen
Mitch kaže...
HTC Desire.

Makar imaš jako glupa očekivanja za 1500 kn. Omnia 7 je najbolji telefon na oglasu...od cijene na dalje.

Ako je to za mene , neznam, ne bi Omniu, niti WM7....

Nekako sam navikao na Android, jedino bi volio probati iOS.

Imao sam priliku samo u T Centru isprobati iPhone 4, i svidjelo mi se....

A od Androida zasad : HTC Desire , Sony Xperia X10 ( klasična ona, ne Mini ili Mini Pro ), to sam zasad našao.

17 godina
A čuj WP7 nije za igre nego za sve drugo za što je smartphone...iOS i Android su OS-ovi za igranje, neces nikog poslovnjaka izvan balkana vidjet sa iPhonom u ruci

ako se mislis igrat idi na Android ili iOS...ako se mislis malo igrat i radit ostalo idi na WP7
14 godina
odjavljen

Iskreno, igre igram, skoro pa nikako.
Najbitnije mi je  da je kamera ono, oke, a Xperia ima ok kameru, za Omniu neznam.

Dok sam imao HTC Wildfire, najčešče radnje su bile - spajanje na WiFi, slušanje glazbe, i da mi dolaze obavijesti ako mi netko pošalje mail ili mi pošalje poruku na FB-u.

A ekran mi je bio ono, slabija rezolucija, a i malen dosta, gledam Sony ima  ekrančinu od 4 inča.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
@Mitch
daj ne kaki kad nemas pojma. od svega nabrojanog, "poslovnjaci" daleko najvise koriste upravo iphone.
17 godina
Uf skroz, poznajem barem 50 direktora koji imaju BlackBerry ili WinMo...
od iPhonea i Androida bježe u širokom luku jer misle da im za neke stvari trebaju dvije ruke...
14 godina

trebao bih pomoć oko odabira mobitela, planiram uzet pretplatu za mlade u t-mobileu pa kod njih gledam neke najjeftinije smartphone, lg p350 dođe 300 a galaxy mini 400 kuna. Trenutno imam staru nokiu 5310 tako da mi mob netreba za ništa osim za razgovore, poruke, slušanje glazbe u prosjeku sat vremena na dan, ponekad surfanje na nekom dosadnom predavanju :) te par aplikacija, nikakve igre ne dolaze u obzir, a kamerom na mobu sam možda slikao 5-6 slika u životu tako da mi to nije bitna stavka. Dosta više od mog budžeta je iphone 3gs za 800kn, neznam jel vrijedno da idem na iphone jer nisam baš pri parama.

Može li mi netko reći što da odaberem, lg ili samsung, te ako može pojasniti zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mijanB kaže...

trebao bih pomoć oko odabira mobitela, planiram uzet pretplatu za mlade u t-mobileu pa kod njih gledam neke najjeftinije smartphone, lg p350 dođe 300 a galaxy mini 400 kuna. Trenutno imam staru nokiu 5310 tako da mi mob netreba za ništa osim za razgovore, poruke, slušanje glazbe u prosjeku sat vremena na dan, ponekad surfanje na nekom dosadnom predavanju :) te par aplikacija, nikakve igre ne dolaze u obzir, a kamerom na mobu sam možda slikao 5-6 slika u životu tako da mi to nije bitna stavka. Dosta više od mog budžeta je iphone 3gs za 800kn, neznam jel vrijedno da idem na iphone jer nisam baš pri parama.

Može li mi netko reći što da odaberem, lg ili samsung, te ako može pojasniti zašto?

Ako ces iskljuciti iPhone i dvoumis se izmedju navedenog Lg-a i Samsunga onda je stvar jasna - Galaxy mini. Ni jedan od ta 2 nije najsretniji izbor odmah da se razumijemo, ali ako vec biras onda uzmi mini, ima koliko toliko veci ekran, solidnih 384 MB RAM-a, nelos procesorcic, nadogradiv je na Gingerbread....kvalitetniji uredjaj ukratko.

14 godina

a jel iphone vrijedan 400 kuna više, jer ipak je to dosta star mobitel, neznam jeli toliko puno bolji od ovih današnjih najjfetinijih

16 godina
imate kakve preporuke do 1500 kn max. Za mob... Njuskalo/forum/novi
Ili moze do 500 kn u kesu + neka pretplata do 100 kn max. :)
15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
imate kakve preporuke do 1500 kn max. Za mob... Njuskalo/forum/novi
Ili moze do 500 kn u kesu + neka pretplata do 100 kn max. :)

pogledaj na njuškalu oglase od mobicom7 pa vidi koji uređaj ima dostupan za te novce, mislim da ima xperia mini pro i xperia mini prva generacija ispod tih para

xperia mini druga generacija je tu negdje, mini pro druga generacija je 1700 kn

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
14 godina
mijanB kaže...

a jel iphone vrijedan 400 kuna više, jer ipak je to dosta star mobitel, neznam jeli toliko puno bolji od ovih današnjih najjfetinijih

Pa jbg da ti iskreno gotovo da i jeste vrijedniji iako sam anti-appleovac. Prosudi sam treba li ti iOS.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 11:45 (infeqt0r).
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Evo i mene sa dilemom oko odabira mobitela pa je svaki savjet dobrodosao. U igri su:

Samsung I5800 Galaxy 3

Sony Ericsson X8

LG Optimus ME P350

Samsung S5230

Samsung S5670 Galaxy Fit

Pa eto, po vasem misljenju koji bi bio najbolji odabir za novi mob. Primarno bi se koristio za email, sms, muzika, surfanje i ponesto poziva.

Iza toga ide kamera, fejsbljak i sl. stvari, eventualno gledanje videa.

Hvala svima na savjetima.

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

od ovih mobitela ili x8 ili galaxy fit, ja bih radije uzeo fit jer je noviji uredaj

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
ByteRat kaže...

Pa eto, po vasem misljenju koji bi bio najbolji odabir za novi mob. Primarno bi se koristio za email, sms, muzika, surfanje i ponesto poziva.

Iza toga ide kamera, fejsbljak i sl. stvari, eventualno gledanje videa.

Od ovih ja bi x8 ili fit.. 

4 Samsung I5800 Galaxy 3
5 Sony Ericsson X8
0 LG Optimus ME P350
0 Samsung S5230
4 Samsung S5670 Galaxy Fit
16 godina
galaxy 3 ima najbrzi procesor i ekran - x8 premali a fit ojadna rezolucija.
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
14 godina

x8 po meni nemoj  uzimat zbog androida neznm kakve ostali imaju androide ali frend mi ima 2.1 i nemoze prebacit aplikacije na memorijsku jedino ako mislis stavljat custom rom

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

pozz

trazim neki mob za mog starog, neznam koji da mu naden jer koliko vidim sad su skoro svi mobovi na touch, 

a on nezna radit na to, njemu treba onaj klasicni..voli slikat tako da sat bolja kamera to bolje, isto tako memorije sta vise..a da sve to

ne bude preskupo, moze i preko oglasnika recimo do nekih 500 kuna mob??

trenutno ima e51 koji je crko par puta, pa je otiso na garu 

pa su ga fixali al opet tipkovnica ne radi, tipke stisnes a one ne primaju, one bitnije ne rade...pa akom oze koja preporuka, mozda neki SE??

ajde hvala!

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DommY kaže...

pozz

trazim neki mob za mog starog, neznam koji da mu naden jer koliko vidim sad su skoro svi mobovi na touch, 

a on nezna radit na to, njemu treba onaj klasicni..voli slikat tako da sat bolja kamera to bolje, isto tako memorije sta vise..a da sve to

ne bude preskupo, moze i preko oglasnika recimo do nekih 500 kuna mob??

trenutno ima e51 koji je crko par puta, pa je otiso na garu 

pa su ga fixali al opet tipkovnica ne radi, tipke stisnes a one ne primaju, one bitnije ne rade...pa akom oze koja preporuka, mozda neki SE??

ajde hvala!

Ja imam sad k800i mobitel je po meni cist solidan imam ovo mu je 4. godina 3.2 megapxiela mozes stavit m2 memorijsku 

16 godina

vidjet cemo, cekam preporuke:)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Nokia n 90 je dobar sada neznam za cijenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Emporia TALKpremium V29

Emporia Candy 

iPhone 4 16GB black 

iPhone 4 16GB white 

iPhone 4 32GB black 

iPhone 4 32GB white 

Blackberry RIM 8520 Curve

Blackberry RIM 9780 refresh 

Blackberry RIM 9800 Torch 

Huawei S7 slim tablet

Motorola XOOM tablet 

LG Optimus 3D P920 

LG P500 Optimus One T-WP 

LG P350 T-Wisepilot 

LG GS290 purple 

LG GS290 black

Nokia 2220 slide silver 

Nokia C1-01 

Nokia C2-01 

Nokia C5-00 

Nokia C5-03

Nokia C7 black 

Nokia E52 

Nokia E72 

Nokia E72 white

Nokia E7-00 

Nokia N8-00

Nokia X2

Nokia X3-02

Samsung E2550 

Samsung i9000

Samsung Glaxy S II 

Samusng S3370 

Samsung S5230 pink 

Samsung S5620 

Samsung S5620 Star II 

Samsung S8530 

Samsung Galaxy mini 

Samsung Galaxy mini white 

Sony Ericsson Cedar White/pink 

Sony Ericsson Spiro Red 

Sony Ericsson X8 black

Sony Ericsson X10 white T-Wisepilot 

Sony Ericsson Xperia Arc 

Sony Ericsson Yendo 

Sony Ericsson Zylo 

Sony Ericsson Zylo red 

T-Mobile Move 

T-Mobile Vairy Text II

HTC Flayer tablet 

HTC Desire T-Wisepilot

Dakle ekipa, ispričavam se radi poduže liste, ali me zanima koji od ovih mobitela? :) Zahvaljujem! Ne preferiram nikakav OS, doduše do sad sam imao iOS, pa bi volio probat Android, no ako nema neki decentni uređaj na listi sa Androidom onda ću uzet iPhone 4. :P

16 godina

Galaxy S II...

Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

I mislio sam si tak nekak, hvala! :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice