N8 radi kamere, i podrske (primat ce sigurno jos par vecih updatea symbiana), a osim toga andoridi koje si naveo nisu nesto, premali ekrani i slabe spec.
A sada jos jedno pitanje:
Dali ima tko Samsung focus i dali se isplati uzeti mobitel (isti kao omnia 7, samo nije metalno kuciste, i navodno da ima bolju kameru?!)
Iskreno nisam gledao cijene, ali sam gledao ta dva mobitela malo i po meni je Omnia 7 i dalje bolji izbor..
Što se tiče kamere - Omnia 7 ima fantastičnu kameru, osobno garantiram ;)
Gledao slike od Omnie 7 i malo mi je cudno da je to slikano s jednim od najjacih (wp7) mobitela... Detalji fale na slikama, te nisu dovoljno ostre, cak znam da je netko u temu od omnie stavio sliku kozne jakne - fali detalja, isprane boje, iznenadujuca losa kvaliteta(za taj smartphone)...
Samsung focus - gledam review i slike slikane njime su pune detalja i kamera mi se cini odlicna - uglavnom, osim (upitno) kamere ova dva uredaja su identicna, jedina prednost (koja nekima niti nije) je da omnia ima metalno kuciste :)

Lockerz nagrade Z-List [+] T-Shirt [+] iPod Nano purple (5G) 16GB [+] PSP rock bundle [-] (otkazano od strane Lockerza) 50$ PayPal [-]

.