Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.496
|
čitano: 12.994.964
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Moze pomoc {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 16:12 (nixa2210).
14 godina
neaktivan
Znam da je vec bilo, al u nedostatku kompa pisem sa mobitela i nemogu bas trazit..

Koji da uzmem za 1000kn? Sta je best buy u oglasniku? Garancija obavezna.
16 godina
Osa kaže...
DommY kaže...

pozz

trazim neki mob za mog starog, neznam koji da mu naden jer koliko vidim sad su skoro svi mobovi na touch, 

a on nezna radit na to, njemu treba onaj klasicni..voli slikat tako da sat bolja kamera to bolje, isto tako memorije sta vise..a da sve to

ne bude preskupo, moze i preko oglasnika recimo do nekih 500 kuna mob??

trenutno ima e51 koji je crko par puta, pa je otiso na garu 

pa su ga fixali al opet tipkovnica ne radi, tipke stisnes a one ne primaju, one bitnije ne rade...pa akom oze koja preporuka, mozda neki SE??

ajde hvala!

Upravo ovakvu situaciju ja imam. Trebao bi preporuku za dobar mobitel koji je na tipkovnicu, da ima dobru kameru, wlan, memorijsku i da je malo veći ekran. Do sad je tata imao Nokiu N95 i danas mu je prestala iz nekog razloga raditi tipka za meni u navigacijska tipka prema dole. Zna možda netko zašto se to dogodilo? Inače preoblem ne naravno nastao preko noći dok nije nitko dirao mobitel.

haha..ni ja jos neznam sta da preporucim starom..nema neke pomoci od ovih postanja a :d

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
14 godina
Osa kaže...
DommY kaže...

pozz

trazim neki mob za mog starog, neznam koji da mu naden jer koliko vidim sad su skoro svi mobovi na touch, 

a on nezna radit na to, njemu treba onaj klasicni..voli slikat tako da sat bolja kamera to bolje, isto tako memorije sta vise..a da sve to

ne bude preskupo, moze i preko oglasnika recimo do nekih 500 kuna mob??

trenutno ima e51 koji je crko par puta, pa je otiso na garu 

pa su ga fixali al opet tipkovnica ne radi, tipke stisnes a one ne primaju, one bitnije ne rade...pa akom oze koja preporuka, mozda neki SE??

ajde hvala!

Upravo ovakvu situaciju ja imam. Trebao bi preporuku za dobar mobitel koji je na tipkovnicu, da ima dobru kameru, wlan, memorijsku i da je malo veći ekran. Do sad je tata imao Nokiu N95 i danas mu je prestala iz nekog razloga raditi tipka za meni u navigacijska tipka prema dole. Zna možda netko zašto se to dogodilo? Inače preoblem ne naravno nastao preko noći dok nije nitko dirao mobitel.

nokia n86 perfect for ya :D

Had a dream I was king, I woke up still king
14 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav!

E ovako, trebao savjet, koji mobitel da odaberem od ponudenih?

Navedite razlog zasto ste bas njega odabrali, hvala. {#}

Hey now you're an All Star get your game on, go play.
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 17:40 (Toxic1337).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Toxic1337 kaže...

Pozdrav!

Ovisi.

Galaxy SII ili iPhone 4S.

Ovisi što više voliš, Android ili iOS, veći ili manji ekran, itd, itd, idt..........................

Zašto oni, razlog je jednostavan > najbolji predstavnici svojih softweara

Zašto oni > nisi naveo cijenu. Ima svih, od xperia mini do ovih dva. 

Ali ako nemora biti s popisa ja bih uzeo Galaxy Nexus ;)

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
15 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Pozdrav!

Galaxy s II ili iphone 4s (razlog zato sto su najbolji od svih ponudjeni)

od ta 2 jedan, samo nemoj pitati koji, oba dva su dobar izbor, i na tebi je da odlucis koji OS zelis

iOS ili android ;)

14 godina

A neznam ni sam, oba dva mi se cine dobra {#}

Stavit cu anketu pa da vidimo

23 Samsung Galaxy S II
11 iPhone 4S 16GB
Hey now you're an All Star get your game on, go play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ovako...tražim neki mobitel!Dakle smartphone,novi(ne iz oglasa) do nekih 1500kn,obično će se koristiti za multimediju i surfanje....Unaprijed Hvala! ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav, mučim muku pri odabiru novog mobitela jer nikad do sad nisam imala smartphone pogotovo android (na samo 2mj koristila iphone).

išla bi do 2 soma kn, bitna mi je kod moba kamera, da nije ispod 5mp i da brzo okine fotku. pogubila sam se u tim mobitelima al su mi za oko zapeli sony ericsson xperia mini i samsung ace u vip ponudi jerbo imam pretplatu i vezana sam ugovorom još god dana. dajte savjet molim vaaas! ;)

0 0 hvala 0
14 godina
Toxic1337 kaže...

ma nemoj ankete stavljati, ovde je vise android usera, tako da.... :D

btw. tezak izbor, ako vise volis cackati oko mobitela onda je tu naravno android tj sgs2, ako ne, onda iphone 4s

ma koji god uzeo od ta 2, neces se pokajati

Had a dream I was king, I woke up still king
14 godina
Toxic1337 kaže...

Slušaj, otiđi u dučan, uzmi iPhone u ruke i uzmi Samsung u ruke, malo se s njima poigraj, odmah češ znati koji je telefon za tebe ;)

Ja sam glas dao Samsungu, ali sam se sada ipak predomislio na iPhone jer govorimo o 4S. Ja bih čak uzeo iPhone jer mi Samsung ima preveliki ekran, i ima TouchWiz (meni se te šminke Androida ništa ne sviđaju).

Ako uspoređujemo Samsunga s iPhone 4, onda Samsung. Zašto? Zato jer je bitno brži od četvorke u otvaranju stranica, ima puuno bolju kameru i da ne nabrajam.

iPhone 4S je već telefon koji može konkurirati Galaxy SII bez problema, dok to s četvorkom baš i nije bio slučaj.

I kao što je već kolega rekao, nemoj stavljati ankete između Apple i Androida na ovaj forum.  >Android victory in 99,999999%

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
14 godina
neaktivan

ima li itko prijedlog za novi smartphone na bonove do 1500kn, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

SE Xperia Mini

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

razmišljao samo o Xperiji mini al zanima me kolko joj traje baterija prosječno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Doslo vrijeme za novi mobitel. Jedini uvjeti su da ima Android i da nije preskup, a to ispunjavaju oba mobitela. Moze pomoc? Koji se vise isplati?

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-i5800-galaxy-3-black/d187/ 

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-optimus-me-p350-titan-black/d235/

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 1:56 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
16 godina
Akcija u Bonbonu Xperia Live samo 1050 kn!!
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
15 godina
neaktivan
Avangard77 kaže...

ima li itko prijedlog za novi smartphone na bonove do 1500kn, hvala.

Mozda? https://www.bonbon.com.hr/ponuda/sony_ericsson_live

Tomek.Klc kaže...

Doslo vrijeme za novi mobitel. Jedini uvjeti su da ima Android i da nije preskup, a to ispunjavaju oba mobitela. Moze pomoc? Koji se vise isplati?

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/samsung-i5800-galaxy-3-black/d187/ 

http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/lg-optimus-me-p350-titan-black/d235/

i5800

8 Galaxy 3
0 LG P350
16 godina
neaktivan

Danas , sutra kupujem nove mobitele meni i kćeri , a pošto sam i prebacio brojeve na Tele2 uzet ču nešto iz njihove ponude. telefoni če biti low entry android modeli pa bih molio malu pomoč / mišljenje.

Razmišljam si između :

Huawei U8650 Sonic                 http://www.gsmarena.com/huawei_u8650_sonic-4205.php

Samsung Galaxy Fit S5670        http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_fit_s5670-3726.php

E, sada za mene je potreban telefon večinom za razgovor i možda koji puta godišnje ako zapnem u prometu (GPS, u ovom slučaju A-GPS) ili u nekoj trgovini provjeriti neke cijene u drugom dučanu.

Za malu , 13 godina, to znači Facebook kad god stigne i sl, za igre na njemu trenutno nisam baš siguran da bi ju zanimalo, pa neželim ulagati u mob 2-3 k kuna da nakraju joj ga još netko ukrade ili ga ona razbije. Kada vidim potrebu za složenijim mobitelom uzet ču joj ga, makar sada niti ona traži nešto specijano.

Gledao sam Sony Xperiu Mini ali to mi je fakat premalo za ruku (Tele 2 pretplata) a ja sam medvjed od 130 kg pa nevidim sebe sa tim mobitelom, makar znam kolike su mu prednosti što se tiće procesora i mogučnosti updatea eventualno na Android 4.0

Unaprijed zahvaljujem na preporukama,

crot

0 Huawei U8650 Sonic
7 Samsung Galaxy Fit S5670
1 Ništa od navedenog
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Huawei nije loš naprotiv kvalitetno je izrađen i ima 2.3 android,al glavna mana mu je što baterija kratko traje(kao kod većine androida)  te loša kamera.Moja preporuka je da kupiš kćeri xperiju mini a za sebe da kupiš samsunga galaxy fit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 12:20 (Avangard77).
14 godina
neaktivan

ima li itko preporuku za smartpnone do 1500kn??

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Trebao bih mobitel za prijatelja, naime živi u BiH i tamo svako malo prelazi sa mreže na mrežu što troši jako puno novaca. Trebao bi mu Triple-SIM ili barem Dual-SIM (bilo bi jako zgodno da nije Samsung, da je recimo Nokia - to preferira) mobitel s tim uvjetom da sve kartice (tri u triple, dvije u dual) moraju biti žive paralelno, znači da se u istom trenutku može primiti poziv na bilo koju (da se mobitel ne mora resetirati ili pošaltavati da radi na drugu karticu i da prima pozive na drugu/treću karticu). Cijena nije neki problem, bilo bi poželjno da je što jednostavniji.

Hvala unaprijed.

www.blockz.org - www.stanasoft.co.cc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tomek.Klc kaže...

Uzmi rađe Galaxy prvenstveno radi večega ekran, vjeruj mi Optimusovih 2.8 je premalo. Ima i bolju kameru.

Sad kad pišem o malim ekranima, danas sam se sjetio, jer sam ga vidio, kako izgleda SE X10 Mini, jedva sam po njemu vozio po ekranu.

14 godina
Toxic1337 kaže...

Uzmi Galaxy S2, danas sam se malo igra s ajdPhone-nom i Galaxy-em.

IPhone ima preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemali ekran.

Galaxy će ti još fino dobiti i ICS.

@Avangard77

Galaxy 3, Galaxy Mini, Se Xperia X8 i Mini, WildfireS, Optimus ME, Galaxy Fit

Pogledaj si malo ove, na tvome mjestu ja bih uzeo SE Xperia Mini, ima najbolji hardwere od svih navedenih, dobiva ICS, te ima 5MP kameru.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2011 20:01 (speedy56).
14 godina
neaktivan

Nisam upoznat sa tim serijama xperije ali odkad to ima sony xperia mini službeni update za 4.0 Android?

14 godina
thomas moore kaže...

Nisam upoznat sa tim serijama xperije ali odkad to ima sony xperia mini službeni update za 4.0 Android?

Dobit će ga u 4. mjesecu.

http://www.bug.hr/vijesti/ics-svim-novim-xperijama/112327.aspx

14 godina
neaktivan

Za ove novije i s jačim procesorom tipa Arc,Ray nije mi čudno ali sa mini mi je čudno ako se ne varam procesor joj radi na 600 max..

15 godina
neaktivan
thomas moore kaže...

Za ove novije i s jačim procesorom tipa Arc,Ray nije mi čudno ali sa mini mi je čudno ako se ne varam procesor joj radi na 600 max..

Xperia mini:

Cpu: 1 GHz Scorpion

Gpu: Adreno 205

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_mini-3947.php

a stara xperia x10 mini radi na 600mhz

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10_mini-3125.php

14 godina
neaktivan

Kod S.E.xperije Mini jedina zamjerka je trajanje baterije.mini koristi istu bateriju kao i x8 koja ima slabiji procesor i općenito slabije karakteristike lol -1200mAh,pa mob. treba punit kako čujem svaki dan...što vi mislite o tome??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mislim da ću ga navečer staviti puniti i ostavit ga kroz noć.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice