iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 957.600
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Iphone Jailbreak
wisin kaže...

ako mi netko moze pomoci kako da zaustavim da mi aplikacije skidaju novce sa racuna..skinuo sam neku aplikaciju koja blokira edge-3g ali ocito neuspjesno,jos mi je sve disabled pod apn...neznam vise sta da radim 100kn mi ode za tjedan dana

Nađi u Cydiji aplikaciju SBSettings, preko nje ćeš moći gasit 3G i Data, samo napomena da se Edge ponovo aktivira kad restartaš iphone, pripazi na to

Kad to instaliraš, pokrećeš je pomoću prsta kod sata, s lijeva na desno

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 16:53 (Flying Dutchman).
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

e hvala ti puno,to cu sad instalirati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

... ili pod Settings - Network - Cellular data staviti OFF.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ja cu poludit,meni nista od toga ne funkcionira tj. kupim bon i ispari mi samo tako zbog spajanja putem edge,3g..sve mi je disabled ili off skinut je i sbsettings,iphonenodata ma sve ali mi i dalje uredno skida novce,i preko aplikacija isto tako(igrica) odigram minutu i skine mi 15kn,spojim se preko wifi na 24sata radi radi i valjda je pukla veza i prebaci na edge i skine mi 40kn a ni minute nisam bio..btw nestalo mi je par tih ikona iz sbsettingsa(data,3g..) na onom pocetnom ekranu,ali primjetio sam da su svi na toogles...samo mi je wifi ukljucen od tih tooglesa

0 0 hvala 0
15 godina
wisin kaže...

ja cu poludit,meni nista od toga ne funkcionira tj. kupim bon i ispari mi samo tako zbog spajanja putem edge,3g..sve mi je disabled ili off skinut je i sbsettings,iphonenodata ma sve ali mi i dalje uredno skida novce,i preko aplikacija isto tako(igrica) odigram minutu i skine mi 15kn,spojim se preko wifi na 24sata radi radi i valjda je pukla veza i prebaci na edge i skine mi 40kn a ni minute nisam bio..btw nestalo mi je par tih ikona iz sbsettingsa(data,3g..) na onom pocetnom ekranu,ali primjetio sam da su svi na toogles...samo mi je wifi ukljucen od tih tooglesa

Probaj onda sljedeće:

Odi na ovu stranicu preko Safarija na iphonu - unlockit.co.nz , zatim na Continue - Disable Data (Fake APN) i install

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
15 godina
Iphone Jailbreak

updejtao sam iphone na 4.3.3 i jb ga i sad mi neće da otvori cidyu šta ću sad ?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
15 godina
Genoxxx kaže...

updejtao sam iphone na 4.3.3 i jb ga i sad mi neće da otvori cidyu šta ću sad ?

Probaj ponovit postupak Jailbreaka, ako radiš preko redsn0w-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 14:57 (Flying Dutchman).
15 godina
neaktivan
wisin kaže...

Pa moraš si kupiti tarife tuljan {#}

Pošalji A na 3636 i onda si odaberi paket koji ti najviše odgovara...

PRODAJEM SVOJ KOMP! INFORMACIJE NA PP!
15 godina
Iphone Jailbreak

imam bed ljudi... kad sam poceo restorat iphone on se valjda restoro i kad sam ga kreno upalit samo mi se jabuka obicna pokazala i ona brejkana i na njo ostane i ona se ne zeli maknut... pomoc ocajan sam......... {#}

Učim za 5, naučim za 4, napišem za 3, nadam se 2 i dobijem 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pozz... Imam na iPhonu iOS 4.1, želio bih update na 4.3.x! Na bonbon mreži sam (ne treba unlock), Zelim unthrethed!

Koji alat da odaberem? Koju verziju iOSa da skinem? (skida mi se 4.3.1 custom)
hvala! ;)
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

na svome IP4 imam ios 4.3.3 sasvim sam zadovoljan. unthethered ti je. linkovi: 3GS te IP4

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Pozdrav svima...

Updejtao sam iPhone na 4.3.3 verziju...

Sad mi zanima ako ga jailbrejkam dal če mi se u iTunesu promjenit onaj kod mobitela i njegova aktivacija,ili če nakon jailbrejka ostati sve isto...hvala..

Ako mi možete to malo pojasniti bio bih zahvalan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Koju verziju najpouzdaniju treba skinuti i JB jer sada imam 4.2.1 baseband 3.10.1 !? hvala

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Comfort kaže...

Koju verziju najpouzdaniju treba skinuti i JB jer sada imam 4.2.1 baseband 3.10.1 !? hvala

ako ti ne treba unlock pogledaj linkove u mome postu malo povise

14 godina
medo_5 kaže...

Pozdrav svima...

Updejtao sam iPhone na 4.3.3 verziju...

Sad mi zanima ako ga jailbrejkam dal če mi se u iTunesu promjenit onaj kod mobitela i njegova aktivacija,ili če nakon jailbrejka ostati sve isto...hvala..

Ako mi možete to malo pojasniti bio bih zahvalan...

nece, nakon jeilbrejka ce sve ostat isto {#}

14 godina
neaktivan
RE: Iphone Jailbreak

jel istina da kad ga jailbreakas da je iphone malo sporiji i da zna stekat ili? ja sam ga dobio jailbreakanog pa neznam al sam tak cuo ?!?!

15 godina
buks3g kaže...

jel istina da kad ga jailbreakas da je iphone malo sporiji i da zna stekat ili? ja sam ga dobio jailbreakanog pa neznam al sam tak cuo ?!?!

Nije. Ako ga samo jailbreakaš onda ti se neće ništa usporit, možda malo ali to je stvarno neprimjetno. Ali ako instaliraš posli JB neke aplikacije tipa winterboard i staviš na nju brdo tema koje se moraju stalno vrtit to usporoava mobitel i brže troši bateriju.

Sad ovisi koji imaš model to usporenje će se vidit više ili manje. Šta je stariji model to se više primjeti. 

Peace means I'm reloading my gun.
14 godina
neaktivan

ma imam 3g i znam da je puno sporiji od 3gs-a al opet je pretjerano spor i neke stvari na winterboardu mi ne rade npr. user wallper

15 godina
buks3g kaže...

ma imam 3g i znam da je puno sporiji od 3gs-a al opet je pretjerano spor i neke stvari na winterboardu mi ne rade npr. user wallper

Za 3G ti preporučan da instalirašWhited00r

To ti je starija verzija softvera (3.1.3) koja ima mogućnosti iOS-a 4. Foldere, multitasking, i pozadinu iza ikona. To ja iman na svome 3G-u. Ako imaš imalo iskustva u JB iphonea triba bi moć to instalirat bez problema. Također pročitaj installation guide, tamo je opisano dosta toga.

A ako pak šta zapne, uvik je tu restore od iTunesa.

14 godina
neaktivan

pa to mogu skinut pred cydie?

15 godina
buks3g kaže...

pa to mogu skinut pred cydie?

Ne možeš, ovo ti je baš druga verzija softvera na mobitelu, sve ti izbriše sa njega tako da moraš na to pazit da nemaš ništa važno, odnosno to važno sačuvaj negdi, napravi backup.

Ako ti šta nije jasno nemoj to ni počimat radit, ili pitaj ovde na forumu, tu smo da pomognemo. {#}

14 godina
neaktivan

hehe ok, fala puno :D

14 godina
neaktivan

jos samo jedno pitanje...da bi iphone unlocko za sve mreže jel mora bit jailbreakan il nemora?

16 godina
Iphone Jailbreak

treba

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
buks3g kaže...

jos samo jedno pitanje...da bi iphone unlocko za sve mreže jel mora bit jailbreakan il nemora?

naravno da treba {#}

14 godina
neaktivan

ok, fala :D

16 godina
Iphone Jailbreak

Dakle hoću otključati iPhone 3G. Zanima me mogu li slobodno pratiti ove upute? ioS je 4.2.1, a firmware modema je 5.15.4 . Može li mi tko pojasniti što se hoće reći s tim da ako nadogradim firmware 5.15 na 6.15 sa iPad 3.2.2 firmwarea da se neću moći vratiti na prethodni firmware (5.15)? Tj. što to znači da ću zauvijek morati koristiti vlastito spremljene IPSW datoteke?

Hvala!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

Pokušao sam napraviti jailbreak sa redsn0w-om i stane na "Waiting for reboot". I sada iPhone ne mogu izbaciti iz Recovery moda. Zapeo je u Recovery modu, a ne mogu ga "restorati", jer izbaci grešku. Ako možete pomozite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Jesi probao šta naći na guglu?

Možda ovo pomogne?

http://www.iphone-network.net/iphone-3g-error-3194-when-restoring-solution/

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Iphone Jailbreak

Probaj sa iReb. On ti većinu errora i loopova popravlja.

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice