iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 957.599
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Iphone Jailbreak
mierda-del-torro kaže...

sad sam ga restorao sa itunuseom na tvornički firmware.

simpa kartica je unutra al kaže da nije supported.

jel mora biti simpa koja je došla s njim kad je kupljen ili može bilo koja.

Simpa ili T-Mobile, pošto je T-Mobile offical carrier, moguće je da koristiš neku stariju verziju ITunesa

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 13:58 (Flying Dutchman).
17 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

iTunes je 10.1 ako se ne varam.

sad samo stoji ono emergency call nakon restore, kad je jailbreakan onda je carrier T-Mobile 9.0.

nisam to odmah napisao al nisam siguran da je to hr iphone. to je od frenda koji ga je dobio.

tako da je moguće da je zaključan u nekoj drugoj zemlji na njihovog operatera. al je na jailbreaku pisalo operater T-mobile HR.

uglavnom ovako restoran ne prima nikakvu karticu. i itunes javi da nije podržana (ni simpa ni tele2),

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mierda-del-torro kaže...

iTunes je 10.1 ako se ne varam.

sad samo stoji ono emergency call nakon restore, kad je jailbreakan onda je carrier T-Mobile 9.0.

nisam to odmah napisao al nisam siguran da je to hr iphone. to je od frenda koji ga je dobio.

tako da je moguće da je zaključan u nekoj drugoj zemlji na njihovog operatera. al je na jailbreaku pisalo operater T-mobile HR.

uglavnom ovako restoran ne prima nikakvu karticu. i itunes javi da nije podržana (ni simpa ni tele2),

onda ti jedino preostaje dizanje basebanda na 6.15.00

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
17 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

toga se i bojim. jer možda neće radit wifi i gps.

frend ima 3Gs v.4.1 baseband 6.15.00 i radi mu.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mierda-del-torro kaže...

Ja ti eventualno mogu nadodat da meni i curi je sve prošlo uredu s dizanjem na 6.15... Ipak, odluka je tvoja na kraju.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
protjeran
sirka666 kaže...
mierda-del-torro kaže...

Ja ti eventualno mogu nadodat da meni i curi je sve prošlo uredu s dizanjem na 6.15... Ipak, odluka je tvoja na kraju.

ti si napravio JB sa redsn0w ili sn0wbreeze.

ovaj prvi je tethered pa kad se iphone ugasi onda ga treba opet spojit u komp i startati sa redsn0w opet u tethered modu.

samo mi nije jasno nakon dizanja basebanda na 6.15.00 i jailbrekanja sa tethered redsn0w firmware, hoću li moći napravit untethered sa sn0wbreeze.

dakle mogu li itunes na BB 6.15.00 opet flashat iphone. pročitao sam se se ne može napravit tvornički restore sa 6.15.00 BB,

jel to vrijedi samo za običan firmware koji nije jailbreakan ili za sve.

ako se može flashat sa jailbreakanim firmwareom onda nema beda.

''how yes no''
15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Ovako dečki imam jedno pitanje :

Naravno imam jailbreak iPhone.

Imam mnogo app na dvd mediju koje bi želio da instaliram/ubacim u iPhone.

Probao sam sljedeće : 

Preko iTunes da ubacim/instaliram ali jednostavno ne ide, kliknem na app i navučem je na iPhone i nakon Apply ništa se ne dešava !!

Preko programa Cyder ali nakon što konektujem iPhone i sikronizujem program jednostavno zablokira/zaledi i moram da ide na "Task Manager" da ga ugasim !! 

Čitao sam mnogo na netu ali nisam pronašao/skontao neko pametno riješenje za "OFFLINE" instalaciju app na iPhone !!

Hvala !! 

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RimSo kaže...

Probao sam sljedeće : 

Preko iTunes da ubacim/instaliram ali jednostavno ne ide, kliknem na app i navučem je na iPhone i nakon Apply ništa se ne dešava !!

Preko programa Cyder ali nakon što konektujem iPhone i sikronizujem program jednostavno zablokira/zaledi i moram da ide na "Task Manager" da ga ugasim !! 

Čitao sam mnogo na netu ali nisam pronašao/skontao neko pametno riješenje za "OFFLINE" instalaciju app na iPhone !!

Hvala !! 

Potraži u cydii appsync for iOS X.X.X skineš onaj koji tebi treba i to je to.

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
RimSo kaže...

Probao sam sljedeće : 

Hvala !! 

Potraži u cydii appsync for iOS X.X.X skineš onaj koji tebi treba i to je to.

Uradio sam prijatelju ovo i uspio sam da instaliram ali kako sad da ubacujem app u iPhone ? Malo sam novi što se tiče iOS-a pa mi nemojte zamjerit !! 

15 godina
RimSo kaže...

Uradio sam prijatelju ovo i uspio sam da instaliram ali kako sad da ubacujem app u iPhone ? Malo sam novi što se tiče iOS-a pa mi nemojte zamjerit !! 

Imaš u cydii instaliran appsync?

Instaliraj na računalo iTunes. Onda kada skineš igru bit će ti u .ipa formatu. Dvoklik na to i otvorit će ti se iTunes sa tom igrom dodanom u biblioteku. Onda radiš sync isto ka i pjesme i slike.

15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
RimSo kaže...

Imaš u cydii instaliran appsync?

Instaliraj na računalo iTunes. Onda kada skineš igru bit će ti u .ipa formatu. Dvoklik na to i otvorit će ti se iTunes sa tom igrom dodanom u biblioteku. Onda radiš sync isto ka i pjesme i slike.

Da !! 

Hvala uspio sam to i sinoć nakon mnogo guglanja a razlog je da sam uz iPhone od frenda dobio neki dvd medij sa app ali drugi format i nisam obraćao pažnju da to treba da bude .ipa a na mediju je nešto kao tipa .deb.

Uglavnom krenuo sam sa download-om nekih app i sve savrseno radi za sad !! 

Hvala !! {#}

14 godina
neaktivan
)Iphone Jailbreak

Pozdrav svima,

možda nije za ovu temu, ali ako netko zna odgovor... kako vratiti obrisane slike sa iphone4.. prije je spajan na komp. i sve je radilo normalno, pri posljednjem spajanju slike su jednostavno nestale sa uređaja a nisu premještene na komp. Inače telefon nije (Jailbreak-an). Hvala !

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 21:17 (capser).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Iphone Jailbreak
Imam iphone 3gs, nakon sto sam dobio ga drugi dan sam isao raditi jailbreak 4.3.5 i sve ok po uputama, kad na kraju cydia uvijek onako siva i nece se otvarati i nece mi uz to na net, sve sam napravio kako treba,reboot tethered now, bas sve

Onda sam ustanovio da mozda itunes trebam imati da radi jer ovdje sam procitao da to treba imati...???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Pozdrav ajfonaši,

Jučer sam iz SAD dobio Iphone 4 at&t, unlocked je, tako da sam samo izrezao i ubacio moju sim karticu i spojio telefon na komp sa iTunesom, odma mi je sve radilo, nije zahtijevao nikakvo popunjenje podataka, kasnije sam se registrovao na iTunes i vidim sve što valja plaća se :D pa sam odlučio da ga jailbreakam.

Pročitao sam dosta tutorijala, i vidio da ima više načina za jailbreakanje. U mene u telefona piše da je "Modem Firmware 04.10.01" i "Version 4.3.3(ako je to uopće bitno)"

Zanima me moram li update firmware prije Jailbreaka, koji program(način) za jailbreak da koristim, jer na youtube sam našao mnogo razni tutoriala, jedan od najlakši načina mi se činio Jailbreakme.com. Vidim u većini tutorijapa piše da se telefon treba unlock nakon jailbreaka, moj je fabrički otključan, znači li to da ja neću morati unlockat ga?

I ono što me najviše interesuje mogu li prilikom Jailbreaka nanijeti neku štetu telefonu, pokvariti ga ili zaključati(zablokirati). Postoji li neki način da napravim back-up, pa ako šta zeznem, da mogu vratiti na staro.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iphone-pocetnik kaže...

Pozdrav ajfonaši,

Jučer sam iz SAD dobio Iphone 4 at&t, unlocked je, tako da sam samo izrezao i ubacio moju sim karticu i spojio telefon na komp sa iTunesom, odma mi je sve radilo, nije zahtijevao nikakvo popunjenje podataka, kasnije sam se registrovao na iTunes i vidim sve što valja plaća se :D pa sam odlučio da ga jailbreakam.

Pročitao sam dosta tutorijala, i vidio da ima više načina za jailbreakanje. U mene u telefona piše da je "Modem Firmware 04.10.01" i "Version 4.3.3(ako je to uopće bitno)"

Zanima me moram li update firmware prije Jailbreaka, koji program(način) za jailbreak da koristim, jer na youtube sam našao mnogo razni tutoriala, jedan od najlakši načina mi se činio Jailbreakme.com. Vidim u većini tutorijapa piše da se telefon treba unlock nakon jailbreaka, moj je fabrički otključan, znači li to da ja neću morati unlockat ga?

I ono što me najviše interesuje mogu li prilikom Jailbreaka nanijeti neku štetu telefonu, pokvariti ga ili zaključati(zablokirati). Postoji li neki način da napravim back-up, pa ako šta zeznem, da mogu vratiti na staro.

Mozes napraviti backup podataka kao slika i slicno za svaki slucaj , koje bi restore-om vratio natrag u telefon ako se odlucis da ti jailbreak nije donio tako velike koristi .

Ne , ako ti je uredjaj tvornicki otkljucan , nema smisla ga ponovno otkljucavat , mozes samo stetu nanijet .

Samim jailbreakom nemozes nanijeti nikakvu stetu , jedino ako ti se kabal usred procesa iskopca , inace nista .

:)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
13 godina
neaktivan

Drug hvala puno, kao ozeblo sunce čekam komentar :)

Jailbreakat cu ga sa laptopa za svaki slucaj, da ne bi nestalo struje.

Još kad bi mi mogao preporučiti koji jailbreak da koristim, jer ne znam koji je za moj firmware, i da mi kažeš preko čega da odradim backup, u iTunesu nisam uspio naći opciju za to, malo sam loš engleskim.

15 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

Evo ,

, mada ti nije nuzno potreban zato jer ti podaci ostaju netaknuti nakon jailbreak-ka .

A ovo ti je video

na 4.3.3 verziji :)

Prvi video ti je kako napraviti backup , drugi je kako jailbreak-ati :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 19:39 (xXxBIMBOxXx).

0 0 hvala 0
15 godina
Iphone Jailbreak

hitna pomoc imam ajfon 3gs i 4.3.3. i sad bi ga ja opet brejko al neznam sa cime probo sam greenpoison i nece -.-''' a za red sno pise neki tekst i onda kao ''browse'' sta to znaci btw dajte bilo koj drugi prijedlog sa cime i linka ako moze hvala

Učim za 5, naučim za 4, napišem za 3, nadam se 2 i dobijem 1
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2011 20:14 (Applovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Applovac kaže...

hitna pomoc imam ajfon 3gs i 4.3.3. i sad bi ga ja opet brejko al neznam sa cime probo sam greenpoison i nece -.-''' a za red sno pise neki tekst i onda kao ''browse'' sta to znaci btw dajte bilo koj drugi prijedlog sa cime i linka ako moze hvala

ako je 4.3.3 onda samo fon spoji na net upali safari ukucaj www.jailbreakme.com te klikni FREE pa INSTALL i pricekaj 2 min

14 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Pozdrav, dobivam uskoro Iphone 4 iz vipa pa me zanima šta moram napravit da ga jailbreakam. Koji je najbolji jailbreak, i do koje verzije je moguć jailbreak. Hvala unaprijed!

I nemojte mi govorit napamet nego neki jailbreak koji je već isproban, jer znam dosta ljudi koji su jailbreakali iphone4 i zašteko im je, trebali su radit hard reset.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 16:35 (proćerani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
proćerani kaže...

Pozdrav, dobivam uskoro Iphone 4 iz vipa pa me zanima šta moram napravit da ga jailbreakam. Koji je najbolji jailbreak, i do koje verzije je moguć jailbreak. Hvala unaprijed!

I nemojte mi govorit napamet nego neki jailbreak koji je već isproban, jer znam dosta ljudi koji su jailbreakali iphone4 i zašteko im je, trebali su radit hard reset.

BUMP!

15 godina
zovitemebuha kaže...
Applovac kaže...

ako je 4.3.3 onda samo fon spoji na net upali safari ukucaj www.jailbreakme.com te klikni FREE pa INSTALL i pricekaj 2 min

neznam kako poslje nakon sto otvorim ?

16 godina

Očito moraš to otvoriti na iPhone-u, a i piše ti tako.

15 godina
Applovac kaže...

Na Iphoneu kroz Safari otvori www.jailbreakme.com, i slijedi upute

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 11:45 (Flying Dutchman).
15 godina
Flying Dutchman kaže...
Applovac kaže...

Na Iphoneu kroz Safari otvori www.jailbreakme.com, i slijedi upute

kaj sad ?  napravio sam i instaliro kako se zove ono za teme ?

15 godina
Applovac kaže...

kaj sad ?  napravio sam i instaliro kako se zove ono za teme ?

Winterboard

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
13 godina
neaktivan
Iphone Jailbreak

ovako imam jedan problem. imam iphone 4 i ios 5 napravio sam jailbreak i nakon restarta cydie mob mi zablokira na apple-ovom logo-u. ? poomoc ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
maaki365 kaže...

ovako imam jedan problem. imam iphone 4 i ios 5 napravio sam jailbreak i nakon restarta cydie mob mi zablokira na apple-ovom logo-u. ? poomoc ? 

napravio si thetered jailbreak sto znaci da ti se bez redsnowa mobitel nemoze upaliti. dakle spoji mobitel upali redsnow nadalje ajde na extras pa na just boot i prati upute... tj moras samo mob tu ubaciti u dfu mod rada i pricekati 2 min da se mobitel upali... 

14 godina
protjeran
Iphone Jailbreak

Pozdrav, planiram napravit jailbreak na ios-u 5.0, zasad imam jailbreak na 4.3.5 i sve dobro radi. Pošto imam puno jailbreakanih aplikacija i puno cydia "programa", zanima me koje programe mogu korisiti da prije jailbreaka i stavljanja nove verzije osa, backupam na komp, i poslje jednim klikom vratim, isto to mi treba i za cydiu, jer nemam volje a ni vremena sve nanovo skidat. Vjerujem da je vas dosta imalo isti problem pa me zanima kako ste ga rješili:) hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone Jailbreak

postoji li neki jaibreak za iphone 4s 5.0.1 verziju? trazim po internetu ali nemogu nac za 4s nista. znam da jos nema untethered ali nema veze, i tethered ce bit ok za sad. i moze mi netko objasnit sto znaci semi tethered?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice