- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super mi je ovaj ics cyan cini mi se nekako brzi od obicnog cyana il je to samo do mene. Preporuka :)
da uistinu je brz , jedino što me smeta je tamna pozadina
Ma nije tamna,odličan mi je taj cyan,za sada ostajem na njemu
@dulesbj: stavio sam onaj sa alternativnim fontom
Evo stavio sam i ja ovaj ICS, i za sada mi je najbolji i najvise mi odgovara. Jedno pitanje, da li se moze negdje iskljuciti trasnparentnost notification bara? To je jedina stvar koja mi smeta...
Evo stavio sam i ja ovaj ICS, i za sada mi je najbolji i najvise mi odgovara. Jedno pitanje, da li se moze negdje iskljuciti trasnparentnost notification bara? To je jedina stvar koja mi smeta...
Možeš-promjeni temu,ali moraš staviti theme manager i teme choser.
Ja ovaj drugi font imam,bolji mi je
hitno pitanje.
jel http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/huawei-u8650-black/d267/#
ta cijena ( 545 kn ) za bonove????? ili pretplata
hitno pitanje.
jel http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/huawei-u8650-black/d267/#
ta cijena ( 545 kn ) za bonove????? ili pretplata
klikni gore opciju na bonove i cijena ce skociti na 695 kn. znaci ova 545 je na pretplatu...
Ja ovaj drugi font imam,bolji mi je
stavio ics 7.2 RC2 by joseph96 jako dobar
ima neko link za supercharger?
ima silvijoo ima link
e tuba kad oču skinut kliknem na link i otvori mi sami text šta trebam učiniti ili mi daj točan download link?
DESNI CLICK NA TEXT -SAVE IN DOWNLOAD FOLDER
to sam mu i ja htio reći

I mene ste nabrijali, nabavio sam ovaj mob > napokon
ušao u doba smartphoneova i to baš s ovim slatkim kinezom !
Sad čitam i čitam i čitam, onda ću vas vjerojatno ugnjaviti s kojim
pitanjem pa se baciti u divni svijet modanja :)
Nemojte stati !
ja i dalje stojim kod leanovog ROMa iliti Sonic Cyan
je li koristite usluge cloud+
super stvar
Možeš-promjeni temu,ali moraš staviti theme manager i teme choser.
Koji theme manager preporucas? Moze link na market ili negdi drugo?
A GLEDAJ, STO LJUDI STO ĆUDI STAVI SI NA KARTICU PAR CIYANA,ICS,A WAR , SONIC CIYAN PA TRENIRAJ SVATKO IMA SVOG FAVORITA, ako koristiš telefon za puno razgovora na slušalici ciyan je nešto tiši od npr a- wara ili leanovog sonic cleana probaj više romova jednom kad rutaš mob rom je gore-dolje za 5 min, pročitaj forum nema zasad puno stranica sve bitno će biti u 1 postu uostalom kad zapne pitaj nemoj se sramit netko će uvijek biti tu da ti pomogne ali prvo čitaj..
ram manager pro? vaša iskustva molim ako se netko susretao sa tim programom inače instaliran na Cm 7.2-ics RC2 by joseph96 po defaultu
di ima za kupit zastitnu masku za ovaj mob u zg?
Ovako moze li mi netko molim vas dati link otkuda da skinem ice cream sandwich za huawei u8650 bio bi vam jako zahvalan. i ovako kada idem mijenjati software vec sam promjenio 2,3 nesjecam se tocno uglavnom udem u bios i kada bi htio napraviti recovery wipe cache i to nemogu samo je neki krug i moram vadit bateriju jer kao da je zaštekao pa me zanima kako opet update bios kako bi mogao normalno izvršiti promjenu software-a. unaprijed hvala na pomoci :)
Ovako moze li mi netko molim vas dati link otkuda da skinem ice cream sandwich za huawei u8650 bio bi vam jako zahvalan. i ovako kada idem mijenjati software vec sam promjenio 2,3 nesjecam se tocno uglavnom udem u bios i kada bi htio napraviti recovery wipe cache i to nemogu samo je neki krug i moram vadit bateriju jer kao da je zaštekao pa me zanima kako opet update bios kako bi mogao normalno izvršiti promjenu software-a. unaprijed hvala na pomoci :)
Ako imas recovery 5.0.2.6 koristis soft tipke dakle kucica za dolje,menu za gore,nazad je nazad a povecalo je ok (mozes se sluzit i volume tipkama ali power tipka nije ok pa je zato nemoj koristit)
Malo sam razocaran dosadasnjim razvojem ovih CYAN romova... ROM-ovi su inace odlicni..samo da rjese taj problem s zvukom... jer stvarno malo zivcira kad primjerice sjedis u kaficu i necujes apsolutno nista... trenutno mi se dosad pokaza najbolji A.WAR-ov ROM bez kernela... baterija odlicno dugooo traje..uz normalno koristenje moze bez problema 2 dana trajat uz konstantno upaljen VIBER i IM aplikacija... nisu losi ni ovi LEAN-ovi..dapace odlicni su jedino sta konkretno meni fale neke gluposti..to je u biti jedini razlog zasto koristim A.WAR.. a ona zadnja 2 sta su dodana isto su bazirana na CYAN stoga ih zaobilazim iako su vizualno ODLICNOOOOOOOO rjeseni!!! Al do daljnjeg ne prelazim na njih zbog zvuka koji stvarno iritira.... eto to je ukratko moje misljenje o ROM-ovim ako ikome pomaze..
1. original ice cream sandwich koliko se kužim još nije izišao ali pazi sad romovi sa oznakom ICS bi trebali biti nešto u tom okružju. Imaš dva na 1 postu
2.kad radiš recovery npr. wipe data.wipe cache ,delete dalvik cache iz mog skromnog iskustva ti mogu preporučit da kad odabereš jednu od tih opcija i klikneš kad se pojavi šeširić pričekaj 5-10 sek onda ga ponovno klikni nakon toga radi dobro . znači strpljeno i uspjeh neće izostat.- Ako se i desi blokiranje baterija van 4 sekunde i stvar ponovi
3. IMA NOVI BIOS 5.0.2.7 link je unazad 3-4 stranice CLOCKWORK MODE RECOVERY 5.0.2.7 ODI NA TURBOBIT MIRROR ispitan radi! nema više blokiranja koje smo imali u 5026 sve pali od prve bez čekanja bar kod mene!!!
Ako imas recovery 5.0.2.6 koristis soft tipke dakle kucica za dolje,menu za gore,nazad je nazad a povecalo je ok (mozes se sluzit i volume tipkama ali power tipka nije ok pa je zato nemoj koristit)
Kod mene je power tipka OK !
Kod mene je power tipka OK !
kod mene tipka isto nije ok...nekad zna smrznut recovery skroz... zato sam se i vratio na ZAD-ov onaj stari koji mi radi odlicno
@acid20st
cwm 4026?...ja sam stavio 5027 i više ne blokira radi kao sat!
@acid20st
jep jep...4026 je.. al iskreno reci ti meni koja razlika uopce ?? ja je ne vidin jer oba naprave isti posao koji trebaju!?
ili je to shema ka na komp BIOS ...sta bolji BIOS brzi komp?
@acid20st
jep jep...4026 je.. al iskreno reci ti meni koja razlika uopce ?? ja je ne vidin jer oba naprave isti posao koji trebaju!?
ili je to shema ka na komp BIOS ...sta bolji BIOS brzi komp?
a jbtga veći broj stabilniji bios, valjda kao na pc-u meni je 5027 stabilniji ohoho od 5026 ne blokira sve radi od prve nema onog čekanja iskreno 5026 sam dobio instalacijom ciyana benru Rom-a onog njegovog prvog ak se ne varam, 4026 sam imao jako kratko u biti dok sam skužio da ga nema već je bilo kasno tako da za njega nemogu tvrdit dal je bolji od 5026 ali opet tvrdim da je 5027 bolji od 5026 i stojim iza toga