- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

@tonchy:
prati 1 post,
da al stvar je u tome sta neznam od par tih softwarea koji je ice cream sandwich :( molim vas ako moze link..
pozdrav
zna tko gdje naci teme za huawei? ne bih ga rootao, samo promijenio malo interface, ikone i to?
hvala
što u prvom postu... nigdje ne piše da neće biti uređaj pronađen... :/
EDIT: pronašao ga je, ali sad mi javlja poruku: "failed to get shell root".... što sad?
http://www.unlockroot.com/contact.htm
baš super... prvo pitanje odgovara na moj problem... je li imao tko ovakav problem? kako ste to riješili?
moje verzije androida nema na popisu podržanih modela... ima u8650 sa 2.3.5, i 2..3.7 a ja imam 2.3.3....
što da napravim?
otišao sam na stranicu pceksperta, i tamo našao jedan post s ovime... nema unlockroota, nego neki drugi način, ali uspjelo je... :)))
hvala svejedno, što ste me potaknuli na ovo.. :)
a mogu li ja na svoj mobitel sada stavljati druge romove, koje pronađem na internetu (npr. ovi koji su ovdje navedeni), bez obzira što nisam radio po vašim uputama?
E,ajd čitajte prvi post,sto puta postavljate jedna te ista pitanja,daj čitaj malo!!!!!!!
Ne možeš staviti custom rom,dom ne staviš CWM(clock work mod) ili ti bios,sve imaš naprijed opisano-tuba i leaman-obrišite prvi post,jel vidim da nikome ne treba!!
@acid20st
cwm 4026?...ja sam stavio 5027 i više ne blokira radi kao sat!
jep jep...4026 je.. al iskreno reci ti meni koja razlika uopce ?? ja je ne vidin jer oba naprave isti posao koji trebaju!?
ili je to shema ka na komp BIOS ...sta bolji BIOS brzi komp?
a jbtga veći broj stabilniji bios, valjda kao na pc-u meni je 5027 stabilniji ohoho od 5026 ne blokira sve radi od prve nema onog čekanja iskreno 5026 sam dobio instalacijom ciyana benru Rom-a onog njegovog prvog ak se ne varam, 4026 sam imao jako kratko u biti dok sam skužio da ga nema već je bilo kasno tako da za njega nemogu tvrdit dal je bolji od 5026 ali opet tvrdim da je 5027 bolji od 5026 i stojim iza toga
5026 nije drugačije ni išao,nego sa cm,i to onim od 10mjeseca,ne ovim novim,ja sam probavao metati,ali je stalno izbacivao neki eror,i onda ga stavio sa romom,a sad i ja stavio 5027,vidjet ćemo kako če se ponašati.
TUBA-POMOĆ-Kako rebootati mobitel-HELP!!!!!
pozdrav
zna tko gdje naci teme za huawei? ne bih ga rootao, samo promijenio malo interface, ikone i to?
hvala
enibodi? :)
cek to iz tele2 sa garancijom i svime?kodiran ili custom rom
Pitanje (još jednom):
mogu li ja, iako nisam rootao mobitel kako stoji u 1. postu, staviti jedan od navedenih romova na svoj mobitel...
znači, nisam ga rootao po vašim uputama, a želim vaš rom
Pitanje (još jednom):
mogu li ja, iako nisam rootao mobitel kako stoji u 1. postu, staviti jedan od navedenih romova na svoj mobitel...
znači, nisam ga rootao po vašim uputama, a želim vaš rom
Pa rootaj ga ko po prvom postu od lean&mean-a i onda flešaj ROM. Hodi po uputama i ne moreš fulati.
Jel se da ovaj mob otključati softwerski?
Postoji li ICS ROM za ovaj uređaj? Ne onaj iz prvog posta, već pravi android 4.0?
Postoji li ICS ROM za ovaj uređaj? Ne onaj iz prvog posta, već pravi android 4.0?
Nepostoji orginal ics al meni je onaj rom iz posta genijalan. Brzi je od svih cyana do sad i meni je stabilan na 729mhz. Baterija traje 2+ dana, a sa slusalicom ja nisam nikad ima problema(mislim razlika je u odnosu na stock rom al opet meni je dobra).
Btw zna li netko neku dobru navigaciju?
pozdrav
hvala
Skini si neki launcher sa marketa tipa go launcher ex, adw, launcherpro... i u njima mjenaj teme ikone ima ih milion plus još masu opcija i podešavamja kako ti odgovara
Lean
Nakon tjedan dan korištenja Sonic Clean app2ext se masu uspori postao je skroz neupotrebljiv još se počele neke greške konstantno javljati rušenje aplikacija itd. prebacio se na stock kineza (poznat kao 1111-2(1).zip) sve fluidno radi i prezadovaljan sam sa njim
Moram priznati da je jako neprijatno na ovoj temi, pa ljudi nisu svi poput vas "znalca" da ne smiju postaviti pitanje a da ne završe na javnom "linčevanju" pobogu! Ako ti netko postavi pitanje, a za njega ima odgovor na prvom postu, samo ga preusmjeri i to je to, a ne se iskaljivati kao neki razmaženi mulac! @dulesbj, plonkeru jedan, upristoji se malo
Ovo ne vodi ničemu čovjek se potrudio i napravio taj j..ni 1 post sa odličnim opisom slijeda stvari, dovoljno je ako te nešto zanima pročitati nešto što je čovjek svojim nesebičnim trudom napravio, da taj lean & mean je bio čovjek koji je rekao hajd idemo probat neki rom napravit jer smo prije toga toliko kineskih i španjolskih romova isprobali da ti se zavrti u glavi a da to nitko nije htio uokvirit u jednu cjelinu j...i 1 post., Da taj čovjek je rekao da se razumije u programiranje na linuxu i što je obećao to je i napravio naravno uz veliku grupu ljudi koji su to testirali i davali svoja mišljenja o pojedinim stvarima izmjenjivali ideje dane i noći provodeću uz mobitel i pc . Iritira me kad dođu ljudi stavili bi rom , ali onaj baš koji je jako brz jer je čito na internetu od neznam prije dva dana a nebi root-o mob ili nedaj bože izgubio garanciju, e to je iritantno stvari stoje ovako mjenjaš li nešto na mobu i on skvikne od tog što si radio samo ti bog može priznati garanciju stoga u ovo tko ide zaboravi garanciju ideš na sreću!!!Koliko znam još ni jedan mobitel nije rikno od ovih što su prisutni na forumu moj je promijenio preko stotinu romova nadam se da nećemo stati na tome
Držite se teme! Bez oglasa i sto puta postavljenih istih pitanja!
Ovaj put su išle blage opomene i brisanje, drugi put će biti strože, a treći - zaključava se tema!
Ne odgovarati na spam, trolanje i provokacije - samo ih prijavite!
Ovo ne vodi ničemu čovjek se potrudio i napravio taj j..ni 1 post sa odličnim opisom slijeda stvari, dovoljno je ako te nešto zanima pročitati nešto što je čovjek svojim nesebičnim trudom napravio, da taj lean & mean je bio čovjek koji je rekao hajd idemo probat neki rom napravit jer smo prije toga toliko kineskih i španjolskih romova isprobali da ti se zavrti u glavi a da to nitko nije htio uokvirit u jednu cjelinu j...i 1 post., Da taj čovjek je rekao da se razumije u programiranje na linuxu i što je obećao to je i napravio naravno uz veliku grupu ljudi koji su to testirali i davali svoja mišljenja o pojedinim stvarima izmjenjivali ideje dane i noći provodeću uz mobitel i pc . Iritira me kad dođu ljudi stavili bi rom , ali onaj baš koji je jako brz jer je čito na internetu od neznam prije dva dana a nebi root-o mob ili nedaj bože izgubio garanciju, e to je iritantno stvari stoje ovako mjenjaš li nešto na mobu i on skvikne od tog što si radio samo ti bog može priznati garanciju stoga u ovo tko ide zaboravi garanciju ideš na sreću!!!Koliko znam još ni jedan mobitel nije rikno od ovih što su prisutni na forumu moj je promijenio preko stotinu romova nadam se da nećemo stati na tome
Znam da moja poruka ne vodi ničemu, ali sam morao reagirati pošto sam nakon drugog posta doživio neugodnost od tog čovjeka samo zato što sam postavio pitanje, a odgovor sam tražio na prvom postu i nije ga bilo (možda nisam vidio) ali trudio sam se @tuba 01 da ga nađem i nisam. U potpunosti sam siguran da ga nije niti bilo, jer sam ga našao tek kada je post bio editiran (poslije mog pitanja) Ali to nije bitno, bitno je da kad netko nešto pita, da se uputi na prvi post, ili da se uopće ne reagira. Ja se osobno ne želim svađati, nego samo naučit od vas, i vidim da je to tebi strast, pa nastavi sa time, ja ću pratiti
Stavljen recovery novi i radi normalno.... i daj ljudi nema svadje... ako postoji kakav problem..vi pitate mi odgovaramo i tako to ide... a sad malo OPET o ROM-ovima...iz svog dosadasnjeg iskustva A.WAR-ov ROM mi se pokazao kao najstabilniji i najfluidniji i nema usporavanja nakon odredjenog vremena..samo obavezno staviti ANDROID ASSISTANT(ima ga na marketu) i kad to imate mirni ste malo duze vremena sta se tice brzine i fluidnosti ROM-a... jer na kraju krajeva mi svi zelimo isto..da ROM-u baterija traje minimum 2 dana..da se ne smrzava i da je vizualno dotjeran.. nazalost dosada sta se tice VIZUALNOG su najbolje rjeseni CYAN romovi koje NE preporucam radi opce poznatog problema s zvukom... dakle nakon dosta testiranja i kemijanja preporucam A.WAR ili ZAD!! ROM-ove.. evo nekidan je ZAD izbacio verziju 1.3 koju jos nisan testirao al hocu sutra pa kazem recezniju.. al evo UPDATE samo da se malo pohvalim da pocinjem i ja malo kuhat rom.. bazirat cu se na ZAD-ovom uz neke preinake..znaci da je zvuk i sve odlicno al da izgleda kao CYAN s svim onim opcijama i temama. OC kernel ce bit stabilan na 748mhz...
Znam da vas ima dostaaaa koji bi se malo igrali u "kuhanju" pa vam evo link za TOTALNE POCETNIKE... eto pa se igrajte...
ovako uspio sam instalirati onaj ics ali kada idem provjeriti koja je verzija softwarea pise 2.3.7 a izgled je drugaciji znate mozda razlog tome?
@cevi
Koliko si mogao primjetiti post se radi u hodu svako malo su nadopune da bi post bio razumljiviji širem krugu korisnika.svaka podrška je dobrodošla dulesbj sigurno nije ništa loše mislio jbga čovjek je radio u ovom timu prije dolaska na ovaj forum malo čovjeka iziritira kad ljudi pitaju neke stvari koje nemaju veze sa postom + ne čita se sam post .Kao što rekoh grešaka uvijek ima ali smo tu da ih ispravimo i sugeriramo stvari da bi forum bolje funkcionirao hvala na razumjevanju btw nisam ti ja neki veliki znalac ali u datom trenutku mogu pomoći sa nekim sitnim savjetom i preporukom hvala na razumijevanju!
@acid20st:
To te ja pitam,takve snage se traže samo tako ,kako si zadovoljan CWM 5027,stavio sam onu zakrpu za ciyan zvuk testiram ga ,možda taj audio file treba probat prekopirat iz zadkinovog roma i onda ga probat stavit u ciyan trenutačno testiram ics rc2 byjoseph96 ,nak" fino radi,što se tiče naših romova imam u backupu a-warov hrvatski rootani (backup file) i kad želim osjetit brzinu taj mi je mrak uvijek ga mogu preporučit , stock rom-rootan ikone u notification baru nema oc kernel ali nije ni bitno svaka mu čast. OD CIYANA leanov mi je bolji od benrua dobro ga je počistio od mrtvih programa kao npr. set cpu..čini ++ evo stavit ću link ako netko želi poboljšava zvuk na ciyanu link
da li vam se ikad dogodi da se mobitel smrzne?
Tipa, jučer pričam na mob i hocu prekinuti poziv i nista,stoji nekih 5 sekundi i tek onda prihvati prekid poziva
isto tako se zna dogoditi i kad uđem u meni mobitela
nista nije mijenjano, niti rootano niti ista slicno
da li vam se ikad dogodi da se mobitel smrzne?
Tipa, jučer pričam na mob i hocu prekinuti poziv i nista,stoji nekih 5 sekundi i tek onda prihvati prekid poziva
isto tako se zna dogoditi i kad uđem u meni mobitela
nista nije mijenjano, niti rootano niti ista slicno
a gle ovak tjedno mu bar jenput izvadi bateriju dok radi uređaj i ostavi je bar minutu izvan uređaja, nebi vjerovao pomaže..drugi način postavke- aplikacije-pokrenute aplikacije pogasi koje ne koristiš jer ako su ti ostale pokrenute u pozadini i nakon gašenja nekih programa guše procese koji su ti potrebni za nesmetan rad uređaja ,ima nekoliko task managera na marketu pa malo progooglaj o tim stvarima
imam instaliran advanced task killer i s njim ubijam
stavljen je na auto nakon svakih sat vremena
zasto vaditi bateriju?
imam instaliran advanced task killer i s njim ubijam
stavljen je na auto nakon svakih sat vremena
zasto vaditi bateriju?
kao što rekoh refresha memoriju i očisti procese koji su djelom ostali raditi u pozadini a sama aplikacija se ne koristi!
@tuba01
Zasto prijavljujes svoje i tude poruke za brisanje? Koji je razlog? Preplavio si mod "Control Panel" sa prijavama i treba mi 100 godina da ovo razresim. Poruku prijavis ako je spam, ako je napisana od strane nekog trola ili svoju (ako vidis da si fulao temu) za brisanje
[edit]
Koristite trazilicu. Brza je, efikasna i sluzi da se tema ne prlja bezveze.
ICS od Josepha nema automatsko osvijetljenje,ovaj zadnji ICS od teammatea-cm,ima bug,i to da mobitel samo jednom zazvoni,a taj rom je jako dobar,ali eto mane i to velike,što se tiče CM-a,za sad je još uvijek benru89,po meni najjači i najbolji,i ima mi najmanji lag,a probao sam ih sve,osim onog spanish power 1.1,taj ne znam kakav je,što se tiče stock roma,a.warov kinez je opet po meni najbolji,onaj što ima OC.
Ja se ispričavam svima,malo sam poludio,ali nemojte postavljati jedna te ista pitanja,sve je lijepo objašnjeno u prvom postu.
e imam uvjek isti problem kada oču stavit offical ROM uvjek mi napiše update failed neznam zašt a stavim ga ljepo u sd karticu!
EDIT:rješio sam problem :)
ovaj zadnji ICS od teammatea-cm,ima bug,i to da mobitel samo jednom zazvoni,a taj rom je jako dobar,ali eto mane i to velike,
ako se stavi pjesma neka ili zvuk koji traje oko minute to će uredno zvoniti minutu. melodija se neće ponavljati ako traje par sekundi kao ugrađene...ali to se lako riješi dužom melodijom :)
inače meni je ovaj rom vizualno jako lijep i dovoljno brz tako da cu zasad ostati na njemu.