jel zna netko kako da se povezem s ovim mobitel na kucnu vezu... nakon sto upisem username i zaporku pise dohvacanje ip adrese i onda pise onemoguceno.. di je poblem?
jel zna netko kako da se povezem s ovim mobitel na kucnu vezu... nakon sto upisem username i zaporku pise dohvacanje ip adrese i onda pise onemoguceno.. di je poblem?
@ maxy0:
dal si odabrao isti sistem zaštite kao na routeru? ima ih nekoliko wpa,wpa2-psk itd. u biti moraju biti isti ako ne ide postavi na routeru wpa kao enkripciju to možda pomogne
@ maxy0:
dal si odabrao isti sistem zaštite kao na routeru? ima ih nekoliko wpa,wpa2-psk itd. u biti moraju biti isti ako ne ide postavi na routeru wpa kao enkripciju to možda pomogne
promijenio sam enkripciju na wpa al opet nece... kako da vidim koja je zastita na mobitelu a koja na routeru
@maxy0: to se meni događalo samo sa turskim T-CEP romom da ga j...š nisam se mogao spojit na wirelles,unosio sam ručno apn ove za router ip itd bezuspješno, onda zamijenio drugi rom i stvar radi, a što se tiče zaštite on meni bar ponudi koje su mreže dostupne i način zaštite koje koriste ili ako sam znaš ime mreže i zaštitu na opciji DODAJ MREŽU
@maxy0: to se meni događalo samo sa turskim T-CEP romom da ga j...š nisam se mogao spojit na wirelles,unosio sam ručno apn ove za router ip itd bezuspješno, onda zamijenio drugi rom i stvar radi, a što se tiče zaštite on meni bar ponudi koje su mreže dostupne i način zaštite koje koriste ili ako sam znaš ime mreže i zaštitu na opciji DODAJ MREŽU
otiso sam na dodaj mrezu i odabrao WEP i unio username i pass i opet isto. pise da je onemoguceno, probo sam i s otvorenom mrezom al opet isto pise
@ maxy0:
promijenio sam enkripciju na wpa al opet nece... kako da vidim koja je zastita na mobitelu a koja na routeru
Nema zasebne zaštite na mobitelu, nego da bi dohvatio vezu upišeš SSID i šifru. Uđi u postavke routera i vidi ove dvije stavke. Jesi li se spajao sa računalom bežično? Ako jesi onda to imaš i u računalu.
@ maxy0:
Nema zasebne zaštite na mobitelu, nego da bi dohvatio vezu upišeš SSID i šifru. Uđi u postavke routera i vidi ove dvije stavke. Jesi li se spajao sa računalom bežično? Ako jesi onda to imaš i u računalu.
nisam se nikad jos spajao na wiireless... sad 1. put to radim preko moba. upisem ja sifru i ssid i pise dohavacanje ip adrese i signal je oglican zato jre pkraj routera al nakon par sec pise onemoguceno
@maxy0:
a da slučajno ne griješiš sa velikim i malim slovima:stavi da je šifra vidljiva na mobu kad je unosiš hoće greška podletit sam tak
@maxy0:
a da slučajno ne griješiš sa velikim i malim slovima:stavi da je šifra vidljiva na mobu kad je unosiš hoće greška podletit sam tak
nece
Onemoguceno, osigurano značajkom WEP
THOMSON gateway TG782v, t-com sam
imam problem!
Jel je iko od vas kupovo od simbijusa masku preko njuškala ja sam naraučio i dobio.
Kad sam išo punit mob. maska kod priključivanja je smetala i nemogu punit jedino kad skinem masku jel i drugi imaju takav problem?
@ silvijoo12 :
jesi čitao privatne poruke?
Evo sad sam kreno stavi supercharger v6 na cyan i kad nađem stranicu kliknem za download i on otvori mi stranicu sa puno riječi a ne sa skriptom za download jer su dali neki update ak neko ima onaj stari v6 nek uploda da si skinem! :D
@tonchy:
ovisi šta hoćeš od uređaja,npr custom sama riječ govori da se podešava po volji bezbroj mogućnosti,
mogućnost pogreške uvijek postoji ali ako pratiš 1 post mjesta grešci nema,
isplati se pokušaj
Super mi je ovaj ics cyan cini mi se nekako brzi od obicnog cyana il je to samo do mene. Preporuka :)
zar ti nemaš defy? (znam jer pratim temu Android borbeni komplet)
I na oba te ne ide tipkanje? Ne znam, ali imam dojam da bi tebi više pasao mobitel sa fizičkom tipkovnicom.
Siguran sam da ne podržava službeno, ali pričekaj da ti drugi kažu jel bar postoji neslužbeno.
ima neko link za supercharger?