Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.055.052
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

jel zna netko kako da se povezem s ovim mobitel na kucnu vezu... nakon sto upisem username i zaporku pise dohvacanje ip adrese i onda pise onemoguceno.. di je poblem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

@ maxy0:

dal si odabrao isti sistem zaštite kao na routeru? ima ih nekoliko wpa,wpa2-psk itd. u biti moraju biti isti ako ne ide postavi na routeru wpa kao enkripciju to možda pomogne

TUBA
15 godina
tuba 01 kaže...

@ maxy0:

dal si odabrao isti sistem zaštite kao na routeru? ima ih nekoliko wpa,wpa2-psk itd. u biti moraju biti isti ako ne ide postavi na routeru wpa kao enkripciju to možda pomogne

promijenio sam enkripciju na wpa al opet nece... kako da vidim koja je zastita na mobitelu a koja na routeru

13 godina
neaktivan

@maxy0: to se meni događalo samo sa turskim T-CEP romom da ga j...š nisam se mogao spojit na wirelles,unosio sam ručno apn ove za router ip itd bezuspješno, onda zamijenio drugi rom i stvar radi, a što se tiče zaštite on meni bar ponudi koje su mreže dostupne i način zaštite koje koriste ili ako sam znaš ime mreže i zaštitu   na opciji DODAJ MREŽU

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 16:18 (tuba 01).
15 godina
tuba 01 kaže...

@maxy0: to se meni događalo samo sa turskim T-CEP romom da ga j...š nisam se mogao spojit na wirelles,unosio sam ručno apn ove za router ip itd bezuspješno, onda zamijenio drugi rom i stvar radi, a što se tiče zaštite on meni bar ponudi koje su mreže dostupne i način zaštite koje koriste ili ako sam znaš ime mreže i zaštitu   na opciji DODAJ MREŽU

otiso sam na dodaj mrezu i odabrao WEP  i unio username i pass i opet isto. pise da je onemoguceno, probo sam i s otvorenom mrezom al opet isto pise

14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
tuba 01 kaže...

@ maxy0:

promijenio sam enkripciju na wpa al opet nece... kako da vidim koja je zastita na mobitelu a koja na routeru

Nema zasebne zaštite na mobitelu, nego da bi dohvatio vezu upišeš SSID i šifru. Uđi u postavke routera i vidi ove dvije stavke. Jesi li se spajao sa računalom bežično? Ako jesi onda to imaš i u računalu.

15 godina
caramba kaže...
maxy0 kaže...
tuba 01 kaže...

@ maxy0:

Nema zasebne zaštite na mobitelu, nego da bi dohvatio vezu upišeš SSID i šifru. Uđi u postavke routera i vidi ove dvije stavke. Jesi li se spajao sa računalom bežično? Ako jesi onda to imaš i u računalu.

nisam se nikad jos spajao na wiireless... sad 1. put to radim preko moba.  upisem ja sifru i ssid i pise dohavacanje ip adrese i signal je oglican zato jre pkraj routera al nakon par sec pise onemoguceno

13 godina
neaktivan

@maxy0:

a da slučajno ne griješiš sa velikim i malim slovima:stavi da je šifra vidljiva   na mobu kad je unosiš hoće greška podletit sam tak

TUBA
15 godina
tuba 01 kaže...

@maxy0:

a da slučajno ne griješiš sa velikim i malim slovima:stavi da je šifra vidljiva   na mobu kad je unosiš hoće greška podletit sam tak

nece
Onemoguceno, osigurano značajkom WEP 

14 godina
neaktivan

Ostavi se mobitela a posveti se malo routeru. Uđi u njegove postavke i razgledaj sve ali ništa ne mijenjaj. Tebe zanima wireless network connection ili slično, mora biti neka šifra za taj tvoj WEP.Vidi , zapiši treba ti poslije za upis u mobitel a uz to i naziv mreže-SSID.

13 godina
neaktivan
koji router imaš? koji operater'?
TUBA
15 godina
tuba 01 kaže...

THOMSON gateway TG782v, t-com sam

13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
tuba 01 kaže...

THOMSON gateway TG782v, t-com sam

link probaj ovdje pitati   thomson mi nije jača strana imao sam jednog prije siemensa 763   link2

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 19:01 (tuba 01).
13 godina
neaktivan

imam problem!
Jel je iko od vas kupovo od simbijusa masku preko njuškala ja sam naraučio i dobio.
Kad sam išo punit mob. maska kod priključivanja je smetala i nemogu punit jedino kad skinem masku jel i drugi imaju takav problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@ silvijoo12 :

jesi čitao   privatne poruke?

TUBA
15 godina

kupio sam masku sa jebaja, isti problem

uzeo bijelu i već je siva (65 kn)

http://juxocs5.weebly.com/
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 21:16 (JuXo).
15 godina
neaktivan
Ja sam takoder kupio maskicu , crnu od simbijusa... meni je savršena, super lezi u ruci, svidjaju mi se one resice ja stražnjoj strani.
S punjenjem nemam uopce problema...
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Imam jedno pitanje (oprostite na duplom postu, pisem preko moba).
Koliko se isplati rootati mob, tj. staviti custom ROM gore?
Kolika je vjerojatnost da se nesto pogrijesi? Da li se isplati izgubiti garanciju? Dali se isplati staviti ga gore, posto ni na jednom romu kojeg sam u zivotu instalirao nisu sve funkcije radile?
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Evo sad sam kreno stavi supercharger v6 na cyan i kad nađem stranicu kliknem za download i on otvori mi stranicu sa puno riječi a ne sa skriptom za download jer su dali neki update ak neko ima onaj stari v6 nek uploda da si skinem! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@tonchy:

ovisi šta hoćeš od uređaja,npr custom sama riječ govori da se podešava po volji bezbroj mogućnosti,

mogućnost pogreške uvijek postoji ali ako pratiš 1 post   mjesta grešci nema,

isplati se pokušaj

TUBA
14 godina

Super mi je ovaj ics cyan cini mi se nekako brzi od obicnog cyana il je to samo do mene. Preporuka  :)

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cesto mi se desava da moram i do 10 puta tapnuti nesto da bi ekran registrirao dodir, u cemu je problem? koristim tek pola rama, olovka ili prsti isti problem
TD za glupost
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
cesto mi se desava da moram i do 10 puta tapnuti nesto da bi ekran registrirao dodir, u cemu je problem? koristim tek pola rama, olovka ili prsti isti problem

zar ti nemaš defy? (znam jer pratim temu Android borbeni komplet)

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
14 godina
neaktivan
imam oba
TD za glupost
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
imam oba

I na oba te ne ide tipkanje? Ne znam, ali imam dojam da bi tebi više pasao mobitel sa fizičkom tipkovnicom.

14 godina
neaktivan
defy je registrirao dodir al neprecizno. ovaj uopce ne dozivljava dodir prvih 10 puta. al ne uvijek. ponekad oce iz prve

x8 od cure mi radi savrseno pod mojim dodirom
TD za glupost
14 godina
neaktivan
ps, na njemu nema sanse pokrenut android 4.0 ili?
TD za glupost
15 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
ps, na njemu nema sanse pokrenut android 4.0 ili?

Siguran sam da ne podržava službeno, ali pričekaj da ti drugi kažu jel bar postoji neslužbeno.

14 godina
neaktivan
nisam ni mislio da postoji sluzbeno :)
TD za glupost
13 godina
neaktivan

ima neko link za supercharger?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice