Vidio sam da postoji za m7.
Premali je interes za takvo nešto.
Premali je interes za takvo nešto.
Ako je M8 zaključan na vip hoće li to biti nekakva prepreka za flashanje romova?
Šta uopće trebam gledati kako bih bez problema mogao flashati romove?
Da bude fabricki otkljucan mobitel.
To nije točno, SIM kartica tj. mreža na koju je mobitel zaključan nema veze s ROMom.
Za flashanje ROMova najprije treba unlockat bootloader, rootat mob i flashat recovery.
To nije točno, SIM kartica tj. mreža na koju je mobitel zaključan nema veze s ROMom.
Za flashanje ROMova najprije treba unlockat bootloader, rootat mob i flashat recovery.
Svjedno je koji je software gore ili na koju je mrežu zaključan, procedura je jednaka za sve HTC telefone od zadnjih 3-4 godine kao što @Deawood kaže.
Samo sa jednim ispravkom, nije potrebno "rootati" telefon, nakon otključavanja bootloadera preko HTC DEV, i flashanja custom recovery dovoljno je flashati bilo koji rom, jel sve za koje ja znam dolaze sa ROOT-om, root nije ništa više nego SuperUser ili slična aplikacija.
Znam da nije potrebno rootati, ali s obzirom da se već radi recovery ne vidim zašto ne, ali ako ROM dolazi s rootom onda super, hvala na informaciji :D
Kupio ga :)
Neki savjeti za početak?
Za kameru npr? Fotkam dosta pa mi je bitna.
Okrenes kameru prema necemu sta oces slikat i stisnes botun da slika.
Znam da nije potrebno rootati, ali s obzirom da se već radi recovery ne vidim zašto ne, ali ako ROM dolazi s rootom onda super, hvala na informaciji :D
To nema smisla, otključaš bootloader, flashash recovery, jedino ima smisla da rootaš ako NE misliš stavljat drugi rom, onda u biti samo dodajes ROOT na postojeći originalni HTC rom.
Al ako planiraš instalirat bilo koji drugi rom, onda uopće nije potrebno rootat jel ionako brišeš originalni rom (i root koji si prethodno nepotrebno napravio), pa gore ide drugi rom koji već opet ima u sebi isti root.
:D
Ma sve 5, samo sam ja naviknuti na to da ROM ne dolazi s rootom jer Z po kojoj sam prčkao ne dolazi s rootom na modificiranim Sony ROMovima.
Neki savjeti za početak?
O bogati, bilo je i boljih izbora ako ti je kamera bila jedan od glavnih uvijeta pri odabiru... Imam osjećaj da nećeš bit prezadovoljan...
Neki savjeti za početak?
O bogati, bilo je i boljih izbora ako ti je kamera bila jedan od glavnih uvijeta pri odabiru... Imam osjećaj da nećeš bit prezadovoljan...
Nece biti zadovoljan nikako.
Meni se pokazalo da mob koristim valjda 75% vremena u uvjetima loše vidljivosti. Tu je M8 dosad bio najbolji...
Čak sam i dosta zadovoljan kamerom, naravno dok ne počnem zoomati :)
Jbg sense je sense, ni jedno sučelje ne ide ni blizu (osim sonyjevog).
Sve ovisi o sceni i oku fotografa. Ali, generalan sud je da HTC ima žešćih problema sa dinamičkim rasponom i generalno kaska za konkurencijom po pitanju kamere, mislim da i novi ima zajeb u image processing algoritmu. Ma samo da su stavili 8mpx umjesto 4 i ostavili UP tehnologiju, imali bi taj wow efekt sa kamerom, poderali bi sve, ovako, eventualno za FB i IG i to je to...
A za što drugo bi koristio mobilne fotke? Za promo plakate?
HTC M7, nakon fijaska sa ljubičastom kamerom je imao ozbiljnih problema sa balansom bijele boje na novom OmniVision senzoru. Problem je donekle otklonjen na M8. Hoću da kažem, problem spada pod garanciju i ukoliko netko misli da mu M8 ne radi fotke kako bi trebalo neka uređaj vrati u servis i problem će biti riješen. Ja sam imao problem sa balansom bijele boje na novom M7 koji sam dobio kao zamjenski jer je prvi imao pomenuti problem ljubičaste kamere (pisao sam već o tome, da ne pomislite da bolujem od demencije).
Ekipa jel potrebno s-off raditi i ako da kako?
Sunshine metoda se plaća a firewater navodno ne radi više.
Hoću samo ViperOne rom :D
?
Netrebaš S off, samo budi na zadnjem official update 2.10.x, i unlock bootloader na HTC dev, flash recovery, flash rom, done.
Meni se pokazalo da mob koristim valjda 75% vremena u uvjetima loše vidljivosti. Tu je M8 dosad bio najbolji...
Znaci 75% vremena pijan slikas 😀
Koje?
Opet mi je otisla power/screen tipka Ovaj mobitel je postao cista glavobolja za koristit.
Opet mi je otisla power/screen tipka Ovaj mobitel je postao cista glavobolja za koristit.
Custom rom i ne treba ti power tipka uopće.
Znaci 75% vremena pijan slikas 😀
Custom rom i ne treba ti power tipka uopće.
Potrosit 500€ na mobitel koji je funkcionalan samo sa Custom rom-om? Ne hvala.Ima jos jedan servis kod mene i nakon toga prodaja i nikad nazad na HTC.
Pa pošalji ga u ovlašteni, normalno da ne radi kako spada kad šalješ u kvazi servise...