HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.624
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: HTC M8 - Rasprava
EZY-E kaže...
Ivica, jel bi bilo moguće portati sense 4 na m8?
Vidio sam da postoji za m7.

Premali je interes za takvo nešto.

15 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

Ako je M8 zaključan na vip hoće li to biti nekakva prepreka za flashanje romova?

Šta uopće trebam gledati kako bih bez problema mogao flashati romove?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Da bude fabricki otkljucan mobitel.

14 godina
odjavljen
Almin94 kaže...
EZY-E kaže...

To nije točno, SIM kartica tj. mreža na koju je mobitel zaključan nema veze s ROMom.

Za flashanje ROMova najprije treba unlockat bootloader, rootat mob i flashat recovery. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
Deawood kaže...
Almin94 kaže...
EZY-E kaže...

To nije točno, SIM kartica tj. mreža na koju je mobitel zaključan nema veze s ROMom.

Za flashanje ROMova najprije treba unlockat bootloader, rootat mob i flashat recovery. 

Svjedno je koji je software gore ili na koju je mrežu zaključan, procedura je jednaka za sve HTC telefone od zadnjih 3-4 godine kao što @Deawood kaže.

Samo sa jednim ispravkom, nije potrebno "rootati" telefon, nakon otključavanja bootloadera preko HTC DEV, i flashanja custom recovery dovoljno je flashati bilo koji rom, jel sve za koje ja znam dolaze sa ROOT-om, root nije ništa više nego SuperUser ili slična aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 11:33 (ivicask).
14 godina
odjavljen

Znam da nije potrebno rootati, ali s obzirom da se već radi recovery ne vidim zašto ne, ali ako ROM dolazi s rootom onda super, hvala na informaciji :D

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

Kupio ga :)
Neki savjeti za početak?

Za kameru npr? Fotkam dosta pa mi je bitna.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2015 20:55 (EZY-E).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC M8 - Rasprava

Okrenes kameru prema necemu sta oces slikat i stisnes botun da slika.

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Zajeb kaže...

Okrenes kameru prema necemu sta oces slikat i stisnes botun da slika.

XD

BTW ako se nekom da slikat u RAW formatu na M8:

LINK

Of beast and man am I, transformed by the full moons shine
15 godina
protjeran
Od kad je htc predstavio Zoe ja ne mogu shvatiti čemu to koristiti uopće? Niti sad kad imam m8 ne kužim. Može me netko prosvijetli?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...

Znam da nije potrebno rootati, ali s obzirom da se već radi recovery ne vidim zašto ne, ali ako ROM dolazi s rootom onda super, hvala na informaciji :D

To nema smisla, otključaš bootloader, flashash recovery, jedino ima smisla da rootaš ako NE misliš stavljat drugi rom, onda u biti samo dodajes ROOT na postojeći originalni HTC rom.

Al ako planiraš instalirat bilo koji drugi rom, onda uopće nije potrebno rootat jel ionako brišeš originalni rom (i root koji si prethodno nepotrebno napravio), pa gore ide drugi rom koji već opet ima u sebi isti root.

:D

14 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Ma sve 5, samo sam ja naviknuti na to da ROM ne dolazi s rootom jer Z po kojoj sam prčkao ne dolazi s rootom na modificiranim Sony ROMovima. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Neki savjeti za početak?

O bogati, bilo je i boljih izbora ako ti je kamera bila jedan od glavnih uvijeta pri odabiru... Imam osjećaj da nećeš bit prezadovoljan...

15 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
EZY-E kaže...

Neki savjeti za početak?

O bogati, bilo je i boljih izbora ako ti je kamera bila jedan od glavnih uvijeta pri odabiru... Imam osjećaj da nećeš bit prezadovoljan...

Nece biti zadovoljan nikako.

16 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Meni se pokazalo da mob koristim valjda 75% vremena u uvjetima loše vidljivosti. Tu je M8 dosad bio najbolji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

Čak sam i dosta zadovoljan kamerom, naravno dok ne počnem zoomati :)

Jbg sense je sense, ni jedno sučelje ne ide ni blizu (osim sonyjevog).

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Sve ovisi o sceni i oku fotografa. Ali, generalan sud je da HTC ima žešćih problema sa dinamičkim rasponom i generalno kaska za konkurencijom po pitanju kamere, mislim da i novi ima zajeb u image processing algoritmu. Ma samo da su stavili 8mpx umjesto 4 i ostavili UP tehnologiju, imali bi taj wow efekt sa kamerom, poderali bi sve, ovako, eventualno za FB i IG i to je to...

16 godina
odjavljen

A za što drugo bi koristio mobilne fotke? Za promo plakate?

15 godina
HTC M8 - Rasprava

HTC M7, nakon fijaska sa ljubičastom kamerom je imao ozbiljnih problema sa balansom bijele boje na novom OmniVision senzoru. Problem je donekle otklonjen na M8.  Hoću da kažem, problem spada pod garanciju i ukoliko netko misli da mu M8 ne radi fotke kako bi trebalo neka uređaj vrati u servis i problem će biti riješen. Ja sam imao problem sa balansom bijele boje na novom M7 koji sam dobio kao zamjenski jer je prvi imao pomenuti problem ljubičaste kamere (pisao sam već o tome, da ne pomislite da bolujem od demencije).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC M8 - Rasprava

Ekipa jel potrebno s-off raditi i ako da kako?

Sunshine metoda se plaća a firewater navodno ne radi više.

Hoću samo ViperOne rom :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

?

14 godina
EZY-E kaže...

Netrebaš S off, samo budi na zadnjem official update 2.10.x, i unlock bootloader na HTC dev, flash recovery, flash rom, done.

12 godina
Tonči kaže...

Meni se pokazalo da mob koristim valjda 75% vremena u uvjetima loše vidljivosti. Tu je M8 dosad bio najbolji...

Znaci 75% vremena pijan slikas 😀

12 godina
neaktivan
Ako nekog zanima jeftino prodajem 2 maske za htc...javite mi se u pm...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zanimatelj kaže...
Ako nekog zanima jeftino prodajem 2 maske za htc...javite mi se u pm...

Koje?

15 godina

Opet mi je otisla power/screen tipka   Ovaj mobitel je postao cista glavobolja za koristit.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
protjeran
ivanoile kaže...

Opet mi je otisla power/screen tipka   Ovaj mobitel je postao cista glavobolja za koristit.

Custom rom i ne treba ti power tipka uopće.

16 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...
Tonči kaže...

Znaci 75% vremena pijan slikas 😀

15 godina
EZY-E kaže...
ivanoile kaže...

Custom rom i ne treba ti power tipka uopće.

Potrosit 500€ na mobitel koji je funkcionalan samo sa Custom rom-om? Ne hvala.Ima jos jedan servis kod mene i nakon toga prodaja i nikad nazad na HTC.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
odjavljen
HTC M8 - Rasprava

Pa pošalji ga u ovlašteni, normalno da ne radi kako spada kad šalješ u kvazi servise... 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice