HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 452.307
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Htc M8
zvonac kaže...

Onda vi koji ste imali KK a sad Lollipop napišite trajanje baterije tj usporedbu..

Pričekaj onda nekoga da se javi, gle mišljenja su očito podjeljena, ali uz factory reset nakon ažuriranja bi u najmanju ruku trebala biti podjednaka.

16 godina

Meni je otprilike isto trajanje baterije kao i KK, s normalnim korištenjem cca 2 dana uz SOT 4-6h, uz laganije korištenje i više, ovisi, s tim da sam većinu vremena na wifi

Radio sam factory reset nakon updatea na LP, da nisam možda bi i meni baterija bila slabija..

OK mi je LP, nisam iskusio nikakve memory leakove i slično

Dream big, do nothing.
14 godina
MARKOZD15 kaže...

Meni na 5.0.2 radi odlično, bez trzanja i zastajkivanja, nemam problema sa memory leak-om, baterija je osrednja (u rangu sa G3). Sve u svemu dobro zasada, 2mj već bez factory reseta i 2 tjedna bez resetiranja telefona i nemam problema nikakvih

Dobili ste 5.0.2 update? Jel mi možete reci koja je verzija softwera to?

EDIT:Sad tek vidim da se netko zeznuo, 5.0.1 je a ne 5.0.2, nvm..

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 10:39 (ivicask).
10 godina
neaktivan
Htc M8

Meni je baterija bolja na Lollipopu, bar imam takav osjećaj. Ne puno, ali bolja. A što se tiče brzine jednako su brzi, možda je na KK bilo malo brže otvaranje recent appsa, no to je zanemarivo

0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam stvarno sve zive kombinacije probao sa Lolipopom, najveci je problem u mom slucaju standby drain koji je preko 1%/h, a prije je bilo oko 0.1-0.2%/h na KK. Uvijek imam sve upaljeno, autobrightness, sync, vibraciju kod poziva, pa bez ikakvih problema imam 5h SOTa, gdje god bio. PowerSaver ne koristim, jer me notifikacija nervira :)

Vjerujem da ce 5.1 ispraviti dosta stvari, jer ocito da kernel i android core apps previse koriste prokletu bateriju, a nebi trebali.

Sve radi savrseno glatko, nema trzanja i problema vise, ali me standbydrain ubiva u pojam :)

Ako cu bit doma na wifi i sa brightnesom na 30%, onda 6-7h SoT nije problem, ali to nikad nije slucaj :)
ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
ivicask kaže...

5.0.2 dolazi na ljeto ili u jesen (rujan), ako je vjerovati ostalim forumskim natpisima te naslovima...

17 godina
Htc M8

Pa na kojoj verziji su problemi (battery drain, memory leak i ostalo) 5.0 ili 5.0.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

5.0.2 + Sense 7 će sigurno doć ranije. Pa M7 je Sense 6 dobio prošle godine u 6. mjesecu a M8 je izašao mjesec dana kasnije nego M9. Znači trebao bi stići u 5. mjesecu negdje. A za 5.1 ko zna. Možda dođe negdje u 7. mjesecu pa dobimo direkt update na 5.1 + Sense 7

0 0 hvala 0
14 godina
Gale92 kaže...
ivicask kaže...

5.0.2 dolazi na ljeto ili u jesen (rujan), ako je vjerovati ostalim forumskim natpisima te naslovima...

Kolko sam ja cuo dolazi sa Android 5.1.0 i sense 7

14 godina
zvonac kaže...

Pa na kojoj verziji su problemi (battery drain, memory leak i ostalo) 5.0 ili 5.0.1?

5.0 M8 nije nikad imao, 5.0.1 ima definitivno memory leak jel smo ga mi popravili na Viper romu..

16 godina
Htc M8

Ako se ne varam, 5.0.2 neće ni dolaziti, već će ići 5.1 + Sense7. 

5.1 je već krenio na GPE M8, tako, realno je očekivati u Svibnju 5.1 na M8.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Htc M8

Neznaš više ni kaj da misliš o tom Androidu. Developeri na Xda koji nisu profesionalci nego se bave s tim u slobodno vrijeme rješavaju najveće bugove u roku od par tjedana, a Google koji ima neznam koliko timova profesionalnih stručnjaka ne može to rješiti (ili im treba 6 mjeseci). Stvarno sramota...

Govorili su o velikim promjenama s Lollipopom, veliki korak unaprijed, a ispada da ima više bugova nego Gingerbread. Korak unazad u svemu, osim u izgledu naravno. A konačno će radit stabilno vjerojatno negdje sa verzijom 5.3.7 koja će izać 2016.

2 0 hvala 0
16 godina

Istina, Lollipop se pokazao kao ne baš bajno rješenje, odnosno, ima više problema nego primjera gdje radi savršeno. Ima ih, ali to nije to. 

5.1 navodno je dosta toga rješio, no budemo vidili. Dosta problema ima sa x64 arhitekturom, no ništa što nije nerješivo. 

Ja jedva čekam 5.1 da na M8 imam stanje kao na KK. 

Također, na M9 će to dosta pospješit bateriju :)

15 godina
Htc M8

Kao što sam već rekao pričekaj 5.1 pa onda instaliraj Lollipop. Kod mene je, čini mi se, bilo bolje na 4.4.4 mada nemam nekih većih zamjerki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Mislim da sam otkrio problem zbog cega neke aplikacije ne rade kad je WiFi ukljucen... probao sam svasta od resetiranja mobitela, resetiranja aplikacija, hard reset jos nisam probao jer to ce mi biti zadnja opcija. Onda sam pokusao otici kod frenda i prikljucit se na njegov WiFi i vidi vraga sve radi ko podmazano, znaci problem je u vezi izmedu rutera i mobitela mog, sad koji problem to jos moram otkriti. Resetirao sam ruter ali i dalje se isti problem javlja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 22:22 (legend).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
legend kaže...

Izludit cu, dok sam na wifi-u aplikacije mi ne rade, a dok koristim mobilni internet onda rade, mobitel je bio vrh, a ovaj problem je tako frustrirajuc

Upravo se i ja sa time borim. Kod mene uopce ne rade Sofa Score i Playstation apk dok Whats app i Viber rade na pola, tj. notifikacije dolaze no cim netko posalje sliku ne zeli ju downloadat tako dugo dokle god ne prebacim na mobilni internet. To mi se pocelo dogadat nakod update-a  (Lolipop).  Probao sam reset na tvornicke postavke , pa instal/deinstal apk al nista ne pomaze. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.4.2015 22:52 (Sandro HR Zagorje).
16 godina
Htc M8

Zna li netko slučajno gdje ima za kupiti QuickCharge 2.0 punjač u nas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

To i mene zanima, a ja mislio da M8 dolazi sa QC, kad ono, banana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Ja se za to nikad nisam previše brinuo. Stock punjač meni dovoljno brzo puni, a izdrži mi dan bez beda. Naviknuh puniti svaku noć

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Htc M8

Koju bi mi zaštitnu masku i foliju mogli preporučiti preko ebay-a? 

Hvala. 

0 0 hvala 0
12 godina
Htc M8

Crko mi zvucnik do kraja i od kad imam LP podatkovni promet mi ne radi 90% vremena.

0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

Dal vama pokaze H+ (brzina mreze) ?

Cijelo vrijeme mi stoji H, saltal sam sa GSM na WCDMA, GSM/WCDMA/LTE, al nista...

H+ ne pokazuje, a signal full... 

Svaki mob koji sam imal, pokazal mi je ikonu H+, al ovaj M8 nista...

Jel ko zna o cem se radi opce ovdje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Na Tele2 H+ (ZG centar), na Vipu 4g, ista lokacija..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
17 godina
Htc M8

Cudno, nemam H+ ni za lijek...

Jel ima ko jos isti problem na KK?

Inace sam na Vipu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

Nakon updejta na 5.0.1, napravil factory reset, clear, wipe itd..

Ukucam postavke za net.. ništa...

Zovem službu za korisnike, pošalju mi sms s postavkama, ukucam, restart, ništa...

Nemam mobilni net...

Wifi normalno radi...

Na KK je bilo sve ok..

Jel imal ko isti problem i kak ste to riješili?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 11:46 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Na kojoj si mreži? Ja nemam nikakih problema zasada

14 godina
Htc M8

Koristim ES File Explorer File Manager, kada poželim prebaciti nešto s interne memorije na eksternu idem normalnim koracima: 1. odaberem file, 2. odaberem premjesti, 3. odaberem internu memoriju (microSD karticu) i odaberem "ok". Nakon toga mi se pojavi okvir kao na slici 4. (i to me zbunjuje), sljedim navedene korake (slika 5.) ma ne nalazim eksternu memoriju.
Zanima me dali se ovo događa i kome od vas, odnosno kako napraviti da mi program "normalno" obrađuje zadatke koje mu naredim.

Pokušao sam i s deinstalacijom te ponovnom instalacijom no taj se okvir i dalje pojavljuje.

Znate li vi riješenje ovog problema?

slika 1. slika 1.
slika 2. slika 2.
slika 3. slika 3.
slika 4. slika 4.

0 0 hvala 0
17 godina
Htc M8

Vip....

Na 4.4.4 je bilo sve ok...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Koristim ES File Explorer File Manager, kada poželim prebaciti nešto s interne memorije na eksternu idem normalnim koracima: 1. odaberem file, 2. odaberem premjesti, 3. odaberem internu memoriju (microSD karticu) i odaberem "ok". Nakon toga mi se pojavi okvir kao na slici 4. (i to me zbunjuje), sljedim navedene korake (slika 5.) ma ne nalazim eksternu memoriju.
Zanima me dali se ovo događa i kome od vas, odnosno kako napraviti da mi program "normalno" obrađuje zadatke koje mu naredim.

Pokušao sam i s deinstalacijom te ponovnom instalacijom no taj se okvir i dalje pojavljuje.

Znate li vi riješenje ovog problema?

To ti je zbog Googleovih debilnih restrikcija, probaj s HTC-ovim defaultnim file managerom i trebalo bi raditi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice