HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.517
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Htc M8
Osobno mi je prelijep al mrvicu su pretjerali sa mesom, ali za takve zvucnike kakve imaju se definitivno isplati
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
Htc M8

Ljudi mislim uzet ovaj mobitel pa ako netko tko ga ima duze vremena moze rec mane i vrline ukratko review mali bio bih mnogo zahvalan.

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Htc M8

Imas vec u temi, samo potrazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kelam kaže...

Ljudi mislim uzet ovaj mobitel pa ako netko tko ga ima duze vremena moze rec mane i vrline ukratko review mali bio bih mnogo zahvalan.

Odličan,brz,fluidan. Baterija traje,nema zamjerki. Jedino nekim "kamera fanboy-ima" smeta "loša" kamera,a odlična je.

Nećeš požaliti...

15 godina
Htc M8

Evo da se i ja pridružim ekipi.

Jučer uzeo sivog, ali moram pričekat do ponedjeljka, da uzmem nano sim (ne stignem u ova dva dana).

Inače, uređaj izgleda prekrasno, pogotovo u ovoj boji.

Jedino me na prvu malo smeta veličina uređaja.

Al ako pogledamo da svi idu tim smjerom, onda nije bed.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 0:20 (zabranjeniples).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Htc M8

ne znam kako je vama, ali meni je M8 bez case-a pre sklizak.

0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

ja sam stavio njegov originalni s kojim je dosao...zasad je ok

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Srednji kaže...

ja sam stavio njegov originalni s kojim je dosao...zasad je ok

koristio sam i ja dok mi se onaj poklopac nije izravnao i više se ne može zatvoriti, stalno ispada van.

15 godina
Ja otkad imam M8 koristim ga bez ičega, jedino kadi idem na more ili negdje u prirodu stavim njegovu originalni gumeni case, koji je odličan za takve slučajeve.
Kupio sam i njegov originalnj flip case, ali po meni je jako loš i kod M7 je bio puno bolji, jer si ga mogao presaviti da telefon stoji pod kutem kad ga staviš na stol, sad to ne mogu, pacću ga prodati vrlo brzo.
ptspclan.com | visit us ^^
11 godina
sardax kaže...
Ja otkad imam M8 koristim ga bez ičega, jedino kadi idem na more ili negdje u prirodu stavim njegovu originalni gumeni case, koji je odličan za takve slučajeve.
Kupio sam i njegov originalnj flip case, ali po meni je jako loš i kod M7 je bio puno bolji, jer si ga mogao presaviti da telefon stoji pod kutem kad ga staviš na stol, sad to ne mogu, pacću ga prodati vrlo brzo.

Jel znaš gdje se može kupiti originalni gumeni case?

15 godina
Htc M8

Mene isto zanima, gdje ima kupit onu org. gumiranu zaštitu (što dolazi u paketu) ili je netko od vas možda prodaje ?

U suprotnom, ima li gdje nešto slično i kvalitetno ?

Interesira me na području Splita.

I pitanje vezano za onu gornju/manju kameru.

Čini mi se kad da vidim nekakvu flekicu/ogrebotinicu/ili sl.

Al nisam siguran koliko mi to smeta prilikom slikavanja, ni koliko mi se radi toga isplati vračat mobitel ?

Inače sve 5.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 21:55 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Htc M8

Mene još uvijek *ebe mobilni internet...prekida svako malo.

Jučer sam ga zamalo popravio, čekičem. Mislim da budem uskoro

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 9:41 (padobranac-zagi).

0 0 hvala 0
15 godina
To ti nije do telefona, već do operatera i neusklađenosti određene opreme. Na tome se radi i od strane operatera i HTC-a da se određenim updateom to riješi. Problem se ne javlja svugdje, već u određenim dijelovima pokrivenosti.
13 godina
neaktivan
Htc M8

Bok

Zaletio bi se danas po M8 pa me zanima da ili ima nekih stvari na koje treba pripaziti ? Za oko mi je zapeo onaj najtamniji, službeno 'sivi' model.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Htc M8

Da ti ne padne u vodu, da ti ne padne na beton s 5 metara i da se pripremis na "kamera imam malo pixela " trollove.

Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Da ti ne padne u vodu, da ti ne padne na beton s 5 metara i da se pripremis na "kamera imam malo pixela " trollove.

Imam već M7.God bless državni namet.Zanima me više ima li stvari poput gapova i ružičastih slika na M7.

14 godina
Htc M8

Osobno nemam nista. Ali nije da koristim kameru konstantno. Slike koje sam do sad radio su sasvim ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Htc M8

Evo update za onu mrlju.

Odnesen danas nazad, al nisu dali novi, iako je kupljen prije 4 dana.

Kažu, treba proć nekakvu dijagnostiku i u roku 7 dana će se znat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Primjetio sam da se onaj tanki plastični okvir oko ekrana dosta lagano izobliči...

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
padobranac-zagi kaže...

Mene isto, na Vipu sam, radi 20s i onda ga moram gasit pa palit (internet)

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
padobranac-zagi kaže...

Strašno...ja kad puknem mobitel bude stvarno pod čekičem.

Kaže ovaj nije do mobitela nego do VIP-a....a jel ima još koji uređaj ovakav problem s VIP-om ???

15 godina
neaktivan
padobranac-zagi kaže...
8ax kaže...
padobranac-zagi kaže...

Strašno...ja kad puknem mobitel bude stvarno pod čekičem.

Kaže ovaj nije do mobitela nego do VIP-a....a jel ima još koji uređaj ovakav problem s VIP-om ???

Evo ako vas to tješi također sam na vipu i imam M7 i često mi se u zadnjih 15-tak dana dogodi da mi internet jednostvno stane, počinje s učitavanjem stranice i stane, svaki put ručno gašenje/paljenje rješi stvar. Tako da sigurno nije do uređaja jer mi se to događa samo na poslu (kao što su neki rekli već vjerojatno neki problem s mrežom i pokrivenošću)

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 8:26 (-zip-).
15 godina
@padobranac-zagi, ima, određena serija SG5 iste peobleme ima. Dosta operatera po svitu ima te probleme, progooglaj malo. Rijesit ce se.
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
@padobranac-zagi, ima, određena serija SG5 iste peobleme ima. Dosta operatera po svitu ima te probleme, progooglaj malo. Rijesit ce se.

OK....ali se bojim da ću se ja morat riješit M8 prije nego oni riješe taj problem  {#}

15 godina
-zip- kaže...
padobranac-zagi kaže...
8ax kaže...
padobranac-zagi kaže...

Evo ako vas to tješi također sam na vipu i imam M7 i često mi se u zadnjih 15-tak dana dogodi da mi internet jednostvno stane, počinje s učitavanjem stranice i stane, svaki put ručno gašenje/paljenje rješi stvar. Tako da sigurno nije do uređaja jer mi se to događa samo na poslu (kao što su neki rekli već vjerojatno neki problem s mrežom i pokrivenošću)

Provjeri koliko aplikacija ima pristup internetu. Možda guše promet?

14 godina
neaktivan
Htc M8

Nije problem u tome....

Neki dan sam skužio da, kad mi radi TuneIn radio, mobilna veza se ne prekida.

Možda zato jer je cijelo vrijeme protok podataka? Ili sam baš tad bio na baznoj stanici koja nema nema taj problem? Ah...

1 0 hvala 0
15 godina
Isto je bilo i meni
Ali to se dogada samo na vip mrezi
Presao prije par dana na Bonbon
I vise nema problema
HTC ONE M8 !!!!!!!!!
15 godina
Htc M8

Kupio nekidan u vipu m8 srebrni. Da nešto napišem.

Prvi dojam je: Jaako velik mobitel. Imao sam s3 mini (stvarno je mini) i promjena je stvarno velika. (Slike su slikane s S3 mini).

Poslje brčkanja po kutiji još jedan paf moment. Slika je wow. Neznam šta sam očekivao, al veličina ekrana i kvaliteta slike je stvarno 5/5.

Nakon šta se sve kopiralo (preko htc transfer aplikacije) još jedno iznenađenje. Kako sam dodavao sve accounte od googlea, dropboxa itd, dođe poruka da sam dobio 50gb free na Google driveu na 2 godine. Svaka čast, dobro mi je došlo.

Ima tu zgodnih alata za upravljanjem M8om preko browsera, raznih HTC điđi sve je to očekivano.. Dobiju se extra spužvice za slušalice, punjač i usb kabel, silikonska ili gumena maskica i upute.

Ovo mi je prvi HTC nakon 2 samsunga (SG 1 i SG3mini) pa sam na prvu bio ugodno iznenađen.

Nakon postavki sam odmah išo vidjet kakva je to super rezolucija, prvi video na youtube 1080p.. slika i zvuk savršenstvo. Zvuk je odličan, stvarno odličan.

Naravno prije kupnje sam čitao dosta i temu i ostale recenzije po netu, zamjerka broj jedan je bila kamera. Pošto većinu slika "šeram" mobitelom i zapravo rijetko koristim iste na desktopu OSOBNO mi to nije primarna funkcija mobitela pa to nisam uzimao za veliki minus. Doduše moje neiskusno oko slabo vidi mane (osim kod zumiranja) i zapravo mi je kamera i nije neki minus. Pan 360 snimanje mi u poslu odlično služi (snimanje nekretnina) i boje općenito su vrlo dobre i na defoltnim postavkama (slike dole su auto postavke) i prevelike slike mi zapravo uzimaju previše prostora pa je ovo zapravo dosta zgodno. Skoro svi klijenti koriste mobitel za gledanje slika pa tu "manjak piksela" ne dolazi do izražaja. Tu je i masa efekata "to go" pa čak možete nekog i ušminkati. Još jedna dobra stvar, pošto slikam dosta dokumenata (tekstova) koje kasnije printam, i to kamera odrađuje vrhunski i print je odlične kvalitete,

S vremenom ću naravno još otkrivati čuda i čudesa koja skriva kamera ovog mobitela, tek mu je treći dan.

Zapravo najveći plus uz ekran je baterija. Pričam cjeli dan, na s3 mini bi pojeo i dve dnevno, sada se vratim s posla, a abaterija na 75%. Fantastično.

Što se tiče prekida internetske veze na vipu: Imam VIP, prvi i drugi dan nisam ništa primjetio, mislim da nije ništa štekalo. Sinoć mi se updejto sustav i od tada primjetim da se veza prekida.

kutija kutija
sadržaj kutije sadržaj kutije
mobitel mobitel
mobitel upaljen mobitel upaljen
slika m8 slika m8
slika m8 2 slika m8 2
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 0:01 (ivan dragi).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
pasko kaže...
Isto je bilo i meni
Ali to se dogada samo na vip mrezi
Presao prije par dana na Bonbon
I vise nema problema

{#}

Ja ću ipak mijenjat mob, ne mrežu

14 godina
ivan dragi kaže...

Naravno prije kupnje sam čitao dosta i temu i ostale recenzije po netu, zamjerka broj jedan je bila kamera. Pošto većinu slika "šeram" mobitelom i zapravo rijetko koristim iste na desktopu OSOBNO mi to nije primarna funkcija mobitela pa to nisam uzimao za veliki minus. Doduše moje neiskusno oko slabo vidi mane (osim kod zumiranja) i zapravo mi je kamera i nije neki minus. Pan 360 snimanje mi u poslu odlično služi (snimanje nekretnina) i boje općenito su vrlo dobre i na defoltnim postavkama (slike dole su auto postavke) i prevelike slike mi zapravo uzimaju previše prostora pa je ovo zapravo dosta zgodno. Skoro svi klijenti koriste mobitel za gledanje slika pa tu "manjak piksela" ne dolazi do izražaja. Tu je i masa efekata "to go" pa čak možete nekog i ušminkati. Još jedna dobra stvar, pošto slikam dosta dokumenata (tekstova) koje kasnije printam, i to kamera odrađuje vrhunski i print je odlične kvalitete,

Nije da sam fotograf i da sam picajzla oko fotki (vise niti ne fotkam s foticem vec samo s mobitelom), ali ove fotke su stvarno koma. Sto stvarno ne ide bolje od toga?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice