HTC M8 - Rasprava

poruka: 2.284
|
čitano: 451.534
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Htc M8
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Htc M8

Evo,nisam nazalost uhvatio vremena za nesto bolje od ovoga danas,nesto brzo sam uhvatio.Ako ima netko kakve prijedloge slobodno.

HTC HTC
Xperia Arc Xperia Arc
Arc Arc
HTC HTC
Di2 & EPS FTW!
16 godina
Ne znam da li bih rekao da su na M8 isprane boje, ili na Arc presaturirane :D

A ovaj drugi primjer je samo dof kojeg stvara f2, nista drugo, tako da eto, na ovom vrhunskom i mozda najboljem allround uredaju jedina mana je ta rezolucija fotki
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
15 godina
Htc M8

Treba podesiti kameru. Ja na svom M7 ako želim dobru fotografiju kameru podešavam za svaku situaciju i fotografije su perfektne.

Macro Macro
HDR HDR
Low light Low light
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 22:53 (phoenix2003).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Htc M8

Nevaljaju ti slike, jer ima premalo pixela. Kako cu vidit atomski sastav tog čevapa bez 400 000 megapixela ?

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Evo,nisam nazalost uhvatio vremena za nesto bolje od ovoga danas,nesto brzo sam uhvatio.Ako ima netko kakve prijedloge slobodno.

Puno hvala kolega :)

Mitch kaže...
Ne znam da li bih rekao da su na M8 isprane boje, ili na Arc presaturirane :D

A ovaj drugi primjer je samo dof kojeg stvara f2, nista drugo, tako da eto, na ovom vrhunskom i mozda najboljem allround uredaju jedina mana je ta rezolucija fotki

Upravo to, kvaliteta slika je li-la. Evo maloprije sam uslikao dvije iste fotke sa Z1 i S3. Razlika nikakva.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
odjavljen
Nisu samo pikseli u pitanju, nego kontrast i dinamicki raspon, koji su brat bratu losi

Tako sam napaljen na ovaj mobitel da cu ga uzeti i prijeci preko kamere, makar ga na kratki rok imao, ovaj Sense mi odlican i kad vidim kvalitetu izrade i dizajn rastu mi zazubice
*Sony Xperia Z1 Compact*
15 godina
Što sve nećeš pročitat ovdje :) Kao da čitam GSM/Phone arenu, ...
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
Htc M8

Kakve su cijene za uzesti M8 preko pretplate? Preporuke neke...

0 0 hvala 0
13 godina
Abalo kaže...

Kakve su cijene za uzesti M8 preko pretplate? Preporuke neke...

Odes na hrvatski telekom, vipnet.hr i pogledas tarifu, uzmes koja ti pase i pici...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Ni jedna tarifa se ne isplati, bolje uzet mobitel na njuskalu nov (ima ih vec od oko 3300kn) i uzet bonove koji su sada poceli nuditi stvarno dobre tarife i nisi vezan ugovorom. Evo ja npr. placam 35kn i imam beskonacno prema vipu, 100min prema drugima, beskonacno sms i 2gb interneta, a tolko interneta i poruka prema svima nisam imao ni u tarifi za 200kn, jedino sam imao beskonacno poziva prema svima sto mi je nepotrebno.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Ni jedna tarifa se ne isplati, bolje uzet mobitel na njuskalu nov (ima ih vec od oko 3300kn) i uzet bonove koji su sada poceli nuditi stvarno dobre tarife i nisi vezan ugovorom. Evo ja npr. placam 35kn i imam beskonacno prema vipu, 100min prema drugima, beskonacno sms i 2gb interneta, a tolko interneta i poruka prema svima nisam imao ni u tarifi za 200kn, jedino sam imao beskonacno poziva prema svima sto mi je nepotrebno.

Koja tarifa? 

13 godina
Htc M8
To je Non stop+ tarifa, koja je bila u pola cijene neko vrijeme, inace ta polovica cijene je 34.50kn. Zaboravio je napomenuti da se placa i uspostava poziva od 0.29kn, tako da se i toga skupi. Ja na drugom broju imam istu tarifu, dobra je u kombinaciji s akcijom koju su nudili za prijenos broja, za svaku nadoplatu od 50kn kroz 24mj daju dodatnih 50kn. Tako da platim bon 50kn, aktiviram tu tarifu i imam jos 65.50kn za trosenje na parking i slicne stvari.
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2014 0:51 (assassin.st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Htc M8

Ne skupi se iznad 60 kn...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
Htc M8

Netko ima manje od 3 poziva dnevno (to je do iznosa 60kn), a netko ima 10ak poziva dnevno i to je onda sve skupa  oko 120kn, samo za 10 poziva dnevno.

Sve ovisi o navikama pojedine osobe. Ali otisli smo u offtopic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
To je Non stop+ tarifa, koja je bila u pola cijene neko vrijeme, inace ta polovica cijene je 34.50kn. Zaboravio je napomenuti da se placa i uspostava poziva od 0.29kn, tako da se i toga skupi. Ja na drugom broju imam istu tarifu, dobra je u kombinaciji s akcijom koju su nudili za prijenos broja, za svaku nadoplatu od 50kn kroz 24mj daju dodatnih 50kn. Tako da platim bon 50kn, aktiviram tu tarifu i imam jos 65.50kn za trosenje na parking i slicne stvari.

Eh nema toga vise,  samo zakon tarife su ostavili

13 godina
Htc M8

Gdje je najjeftinije uzeti accessories za M8, a da nije Ebay jer vecina salje iz Hong Konga... 

Vecinaom me zanima ona prenosna baterija i HTC Dot Case...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja odem na eBay.co.uk i namjestim da pokazuje samo iteme iz EU, obicno dojdu za 4-6 radnih dana.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
11 godina
neaktivan
Htc M8

Imam jedno pitanje u vezi tipkovnice. Dali jos netko uvijek uspije stisnuti onu tipku za promjenu jezika unosa, ja sa svojim cevapima uvijek nekako to pogodim pa mi neku cirilicu izbaci :D

Jel se moze kako to promjeniti,tj maknuti ili da se koristi neka druga tipkovnica?!

0 0 hvala 0
14 godina
Moze se promijeniti da imas samo jednu tipkovnici. Trebalo bi biti u postavkama pod opcijama tipkovnice.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
16 godina
Htc M8

Uzeo sam M8, super mobitel bez obzira na kameru, jedino se bojim da mi sad ne upadne u vodu.

EDIT: Čini mi se kako ekran nije dobro zalijepljen, vjerojatno je tako kod svih, ali kad se mobitel pogleda sa strane, malo odozgore, ekran se u sredini izdiže malo (<0.2 mm, dovoljno da se ne vidi rub iza njega?

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 5:03 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Htc M8

jel ima netko da ne koristi case?

Zanima me koliko je zadnji dio otporan na ogrebotine..

0 0 hvala 0
14 godina
Dario7 kaže...

Vrlo. Imam jedan mali frizic 1,5 mm koji je nastao od kljuca u džepu. Ostalo cisto kao suza.

11 godina
neaktivan
Zajeb kaže...
Dario7 kaže...

Vrlo. Imam jedan mali frizic 1,5 mm koji je nastao od kljuca u džepu. Ostalo cisto kao suza.

Yap,dosta otporan,kod mene nema ni crtice jos. Nezgodno mi ga je koristit u nekom caseu a i prava je steta zamotavat takvu stvar :D

16 godina
neaktivan
Htc M8

MOjjem se izlizala srebrna boja na dva djela, i sad je tu svjetlije, tj. probija aluminij od ispod. Sad je u dotview caseu pa je ok.

hobi:moj-android.net

0 0 hvala 0
11 godina
naPerk777 kaže...
Zajeb kaže...
Dario7 kaže...

Yap,dosta otporan,kod mene nema ni crtice jos. Nezgodno mi ga je koristit u nekom caseu a i prava je steta zamotavat takvu stvar :D

da to je glavni razlog što sam skinuo case.

predobar je osjećaj metala da bi ga koristio u plastičnom case-u.

:D

16 godina
Htc M8

Uzeo doticni mobitel, odusevljen vec provjerenom kvalitetom htc-a

e sad, uzeo bih dodatnih 8 ili 16 GB-a, imate kojih savjeta koju karticu da uzmem?

Gledam nesto ovo da bi uzeo...

Kaj velite?

Bolje je znati malo i temeljito nego mnogo i površno.- I. Kant
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Htc M8

I sam imam problema sa mobilnim internetom na M8, takoder sam VIP.

Jel itko saznao u cemu je stvar i koje je rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
@srednji

Uzmi si 16gb ako ikako mozes, 8gb ces prebrzo napunit vjeruj mi

I pazi da ti je kartica class 10 radi brzine citanja/pisanja
*Sony Xperia Z1 Compact*
13 godina
Htc M8

Ima ga u tele 2 pa sam se poigro malo. Forica mob eleganci itd. Steta sto je tako ogroman naspram recimo g2 i odvratan mi je onaj chin sa htc logom

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice