- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ovaj drugi primjer je samo dof kojeg stvara f2, nista drugo, tako da eto, na ovom vrhunskom i mozda najboljem allround uredaju jedina mana je ta rezolucija fotki
Nevaljaju ti slike, jer ima premalo pixela. Kako cu vidit atomski sastav tog čevapa bez 400 000 megapixela ?
Evo,nisam nazalost uhvatio vremena za nesto bolje od ovoga danas,nesto brzo sam uhvatio.Ako ima netko kakve prijedloge slobodno.
Puno hvala kolega :)
A ovaj drugi primjer je samo dof kojeg stvara f2, nista drugo, tako da eto, na ovom vrhunskom i mozda najboljem allround uredaju jedina mana je ta rezolucija fotki
Upravo to, kvaliteta slika je li-la. Evo maloprije sam uslikao dvije iste fotke sa Z1 i S3. Razlika nikakva.
Tako sam napaljen na ovaj mobitel da cu ga uzeti i prijeci preko kamere, makar ga na kratki rok imao, ovaj Sense mi odlican i kad vidim kvalitetu izrade i dizajn rastu mi zazubice

Kakve su cijene za uzesti M8 preko pretplate? Preporuke neke...
Kakve su cijene za uzesti M8 preko pretplate? Preporuke neke...
Odes na hrvatski telekom, vipnet.hr i pogledas tarifu, uzmes koja ti pase i pici...

Koja tarifa?

Ne skupi se iznad 60 kn...

Netko ima manje od 3 poziva dnevno (to je do iznosa 60kn), a netko ima 10ak poziva dnevno i to je onda sve skupa oko 120kn, samo za 10 poziva dnevno.
Sve ovisi o navikama pojedine osobe. Ali otisli smo u offtopic.
Eh nema toga vise, samo zakon tarife su ostavili
Gdje je najjeftinije uzeti accessories za M8, a da nije Ebay jer vecina salje iz Hong Konga...
Vecinaom me zanima ona prenosna baterija i HTC Dot Case...

Imam jedno pitanje u vezi tipkovnice. Dali jos netko uvijek uspije stisnuti onu tipku za promjenu jezika unosa, ja sa svojim cevapima uvijek nekako to pogodim pa mi neku cirilicu izbaci :D
Jel se moze kako to promjeniti,tj maknuti ili da se koristi neka druga tipkovnica?!

Uzeo sam M8, super mobitel bez obzira na kameru, jedino se bojim da mi sad ne upadne u vodu.
EDIT: Čini mi se kako ekran nije dobro zalijepljen, vjerojatno je tako kod svih, ali kad se mobitel pogleda sa strane, malo odozgore, ekran se u sredini izdiže malo (<0.2 mm, dovoljno da se ne vidi rub iza njega?

jel ima netko da ne koristi case?
Zanima me koliko je zadnji dio otporan na ogrebotine..
Vrlo. Imam jedan mali frizic 1,5 mm koji je nastao od kljuca u džepu. Ostalo cisto kao suza.
Vrlo. Imam jedan mali frizic 1,5 mm koji je nastao od kljuca u džepu. Ostalo cisto kao suza.
Yap,dosta otporan,kod mene nema ni crtice jos. Nezgodno mi ga je koristit u nekom caseu a i prava je steta zamotavat takvu stvar :D
MOjjem se izlizala srebrna boja na dva djela, i sad je tu svjetlije, tj. probija aluminij od ispod. Sad je u dotview caseu pa je ok.
Yap,dosta otporan,kod mene nema ni crtice jos. Nezgodno mi ga je koristit u nekom caseu a i prava je steta zamotavat takvu stvar :D
da to je glavni razlog što sam skinuo case.
predobar je osjećaj metala da bi ga koristio u plastičnom case-u.
:D
I sam imam problema sa mobilnim internetom na M8, takoder sam VIP.
Jel itko saznao u cemu je stvar i koje je rijesenje?
Uzmi si 16gb ako ikako mozes, 8gb ces prebrzo napunit vjeruj mi
I pazi da ti je kartica class 10 radi brzine citanja/pisanja

Ima ga u tele 2 pa sam se poigro malo. Forica mob eleganci itd. Steta sto je tako ogroman naspram recimo g2 i odvratan mi je onaj chin sa htc logom