HTC Explorer

poruka: 106
|
čitano: 33.855
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: HTC Explorer
Hacker002 kaže...

Ma neka sa ebaya, kao gold neko sranje, 2430mah malo sutra, traje jedanko ko i ova standardna.. :D a jbga mislio sam da ce bolje trajat i sad reko idem probat zamjenit i sad sve pet :D hhhhhh

et makar znam da ta kineska sranja vise necu kupovat :)

Jesam li ti rekao da će možda trajati kao tvornička  {#}

Jesi bar tražio novac natrag?

13 godina
protjeran
pod009 kaže...
Imam htc evo 3D pa znam šta pričam ;)

kakve veze ima EVO 3d sa explorerom

16 godina
neaktivan
Komentar na loše objasnjavanje iz prošlog posta.
13 godina
neaktivan
HTC Explorer

Ja sam također dobio HTC-a uz produzenje ugovora
Upalio sam ga i normalno se upalio. Bez ikakvog smrzavanja o.O 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U procesu sam rootanja mobitela i došo sam do ovoga: "Paste this string of text into the token field and hit Submit in order to receive your unlock code binary file." Ne znam gdje da to prekopiram...

17 godina
Defa.psd kaže...

U procesu sam rootanja mobitela i došo sam do ovoga: "Paste this string of text into the token field and hit Submit in order to receive your unlock code binary file." Ne znam gdje da to prekopiram...

Ovdje, dolje pri dnu imaš formu za unos.

We are nothing but the stones to pave the way...
14 godina
neaktivan

Ahaa, hvala. Unlocko sam bootloader, ali ne mogu instalirati recovery, prokleti waiting for device, sve sam napravio, debug mode,fastboot on, isključio antivirus, deinstaliro htc sync...

17 godina
Defa.psd kaže...

Ahaa, hvala. Unlocko sam bootloader, ali ne mogu instalirati recovery, prokleti waiting for device, sve sam napravio, debug mode,fastboot on, isključio antivirus, deinstaliro htc sync...

Pa zašto ne instaliraš Clockword Mod?

14 godina
neaktivan

Radim po ovom tutu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415223 I tamo se ne spominje clocwork mod...

16 godina
neaktivan
Svi vi koji ste explorera dobili uz maxadsl možete ga besplatno otkljucat (preko koda) kod T-mobile! Samo im pošaljite email s IMEIom i brojem telefona. ;)
17 godina
Defa.psd kaže...

Radim po ovom tutu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415223 I tamo se ne spominje clocwork mod...

Ja sam si stavil Clockword Recovery i radi normalno

17 godina
assassin.st kaže...
Hacker002 kaže...

Ma neka sa ebaya, kao gold neko sranje, 2430mah malo sutra, traje jedanko ko i ova standardna.. :D a jbga mislio sam da ce bolje trajat i sad reko idem probat zamjenit i sad sve pet :D hhhhhh

et makar znam da ta kineska sranja vise necu kupovat :)

Jesam li ti rekao da će možda trajati kao tvornička {#}

Jesi bar tražio novac natrag?

A jbga, sad je gotovo. Da tražio sam povrat, i valjda sam ga dobio prije tjedan dana, neznam, bio sam vani pa nisam ni gledao :)

pod009 kaže...
Svi vi koji ste explorera dobili uz maxadsl možete ga besplatno otkljucat (preko koda) kod T-mobile! Samo im pošaljite email s IMEIom i brojem telefona. ;)

Trebao bi vec biti otkljucan

17 godina
HTC Explorer

Android 2.3.5

Sense 3.5

Broj softvera 1.42.1131.2

Sve stock na mobitelu :) Ima tko bolji? :P

mozda bi moglo koji sat vise da nisam isao spavat pa mi se nije dalo cekati mozda bi moglo koji sat vise da nisam isao spavat pa mi se nije dalo cekati
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC Explorer

Jel tko metnuo android 4.0 na taj mob? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BloOm3R! kaže...

Jel tko metnuo android 4.0 na taj mob? :D

Ja sam stavio 4.1.2, super radi, točnije ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2142942

12 godina
neaktivan
HTC Explorer

Pozdrav! Mobitel mi je bio na punjaču, baterija je bila puna, mobitel je radio sve ok. I najednom mi je zavibrirao i ugasio se i više ga nemogu upaliti.. Probao sam bez sd kartice, ocistio kontakte na bateriji, bez baterije prikopcanog na punjač ali ništa nije uspjelo.. Ako imate jos neku ideju sta da pokusam ili sta bi mu moglo biti.. Ugl on ne reagira vise na nista. Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice